Jump to content

magikamegi

Потребители
 • Posts

  218
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About magikamegi

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Goong,Iljime,My girl,My fair ledi,BOF,

Contact Methods

 • Skype
  iskrichka2006

Recent Profile Visitors

1,160 profile views

magikamegi's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

59

Reputation

 1. И още един корейски сериал по телевизията от 21.06.21 по Бтв Лейди, започва " Първият ми живот", начало 20:00 часа Поне така върви в рекламата, не мога да го открия точно кой е, дали заглавието е същото.
 2. Дали да очакваме превод. Аз лично бих се радвала да има
 3. Великолепен филм.!Всяка минутка си струваше. Биографичните филми винаги са силни, защото не можеш да изкривиш истината, а този беше потресаващ. Невероятна игра, затрогващи моменти и разбира се музиката. Прекрасна музика, която е в основата на всичко. Не познавах музиката на тази група и китариста, но се радвам, че разбрах за тях. Ким Те Уон е изключителен музикант. Вдъхновяващ е! И предполагам, че е харесал филма. Хубаво беше, че на финала се появи и той. Много миличко! Благодаря на екипа по превода!! Препоръчвам да се гледа на един дъх! Заслужава си!
 4. Първо искам да благодаря за превода! Благодаря мили хора за усърдието, бързината и всичко с което допринасяте за нашия комфорт! Любим артист, в страхотен филм. Джун Ги за пореден път доказа, колко голям актьор е! Героя му подхожда, умее ги тези работи човека и това си е! Задържа вниманието и те кара да го гледаш още и още. Разбира се типично по корейски, но аз не съм и очаквала друго.Сценарият е такъв Не ми харесва да критикувам. Гледам и ако ме грабне го довършвам, ако ли не...Радвам се, че имаше финал, който те кара да се просълзиш. Имах надежда, че може да се появи и майката, но така са решили. И аз препоръчвам, вълнуващ филм е!
 5. Скоро изгледах отново сериала. Припомних си защо харесвам корейските филми. Еми това е. Храна, любов ( типично по корейски), забавни случки. Строги родители и всичко което правят корейците за да ги харесваме! Разтоварващо и весело настроение оставят в теб! Още веднъж на преводачите и админите, за да е достъпно всичко това до нас!!
 6. Първо искам да благодаря за субките. Благодаря Ви дами за труда!! А за сериала, и аз се присъединявам към харесалите. Исках да гледам корейски сериал точно както преди 10г. Въздействащ, типично по корейски с всички недостатъци и някои необясними неща. Изключителен Бини!! Имаше химия, имаше много милички моменти, прекрасна игра на Сон Йе Джин, даже не очаквах, че толкова ще ми допаднат като двойка. И разбира се колорита на аджумите от селото, доста добро попадение. Пета рота, без тях филма нямаше да е пълен, за първи път гледах тези момчета, но много ми харесаха. Имах нужда точно от това, да се разсея от действителноста, да помечтая, да мисля за хубави неща и да се вълнувам, в очакване на следващия прекрасен сериал, Романтиката винаги е на мода!
 7. Изгубих баса, в този момент дъщеря ми нахлу и развълнувана ми съобщи, че го е открила. Става въпрос за "Тао Шу момчето воин ", голямо търсене падна
 8. Някой дали ще се сети за един анимационен сериал, който даваха преди около 10г. по тв7 или супер 7. Не помня дали беше китайски, корейски или японски, но името на сериала мисля, че беше име на момче. Разказваше се за едно семейство и техните деца, момченце и момиченце. Имаха много збавни истории. Серийките бяха по около10мин. Много ми се иска да открия сериала, хванахме се на бас с дъщеря ми, кой ще го открие първа
 9. От 18 септември по канал1 от 19ч. започва излъчването на сериала " Потомци на слънцето". В рекламата споменаха, че до края на годината ще има корейска вечер и това е само началото. Новината е страхотна и ще ми е интересно какво още са приготвили
 10. Радвам се, че отново е на екран. Гледам го сега в "Пазителите" и отново съм впечатлена от него. Въпреки, че ролята му не е главна показва добра позиция. Надявам се да снима още и за напред и отнова в главна роля.
 11. Радвам се, че попаднах на този сериал. Точно в този момент имах нужда да се заредя с енергията на корейските сериали. Много ми харесва играта на всички. Харесвам и сюжета. Харесвам типично корейското, защото много разчупва ежедневието ми. Благодаря за превода! Благодаря, за темата! Гледа се на един дъх. Насладих се!
 12. И аз благодаря за буквичкитеЩе си гледам с удоволствие
 13. Среща с жътвар- звучи интересно, отново, след Гоблина. Много харесвам Хони, и този тип фентази още повече ми допада. Чакам филма с голям интерес и си го чакам съвсем по корейски.
 14. Това е прекрасна новина. Да са здрави и щастливи, младите родители и много късмет за бебчето Радвам се когато живота на звездите може да бъде и нормален, на фона трудния път, който им се налага да извървят. Нека по-често се чуват толкова чудесни новини !
 15. Как се казва оперирания бейзболист, не мога да се сетя от къде ми е познат. Много е симпатичен.
×
×
 • Create New...