Jump to content

d3Mn

Потребители
  • Мнения

    1210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

d3Mn last won the day on Април 25 2017

d3Mn had the most liked content!

Относно d3Mn

Profile Information

  • Пол
    Male

Последни посетители

2477 профилни разглеждания

d3Mn's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

211

Обществена Репутация

  1. d3Mn

    Highlight

    Ново парче от Highlight, въпреки че аз все ги водя като BEAST. Поздравявам всички, които бяха на концерта в Истанбул през далечната 2013 г. и дивяхме заедно на изпълненията им.
  2. Преди да си пусна филма бях със средни очаквания - да е приятен за гледане, но нищо кой знае какво. Добрата новина е, че получих малко повече. Неочакваните обрати и развръзки, както и някои реплики в лентата (които няма да поставям тук понеже забравих как да сложа спойл-а), ме накараха да сформирам мнение, че Soulmate е повече от просто "добър филм". Е, няма да се нареди сред моя топ 10, но може и да намеря място за него в топ 50. А и ако трябва да си призная имам една слабост към такива истории, които проследяват животите на геройте от детските (ученическите) им години до по зряла възраст. Оцента 8.5/10 Благодаря за субтитрите! Без вашия труд надали щях да гледам филма.
  3. d3Mn

    Twice

    Да, защо да не пуснат една песничка на английски. Нали сега такава е модата, а и пара ще има. Да видим какво ще ни поднесат в края на месеца с мини-албума.
  4. d3Mn

    (G)I-DLE

    Ако си мислите, че предната е странна, ето ви още по-странна Без думи останах .... какво е това?! Звучи като хаотична какафония. Знам, че да се надъхва женската част от населението, че са кралици и супер жени е модерно и продава, но понякога просто се чувствам като застрелян. Кпоп-а умря преди 7-8 години, сега вече се гаврят с трупа. А на който му харесва, чудесно! Поне имате какво да слушате. Това си е мое мнение, не се засягайте, моля!
  5. d3Mn

    Sistar

    Да послушаме малко половината на Sistar на живо и техните хитове през годините. Епизода е от днес. П.П.: В поредицата Killing Voice може да чуете много интересни и различни изпълнители.
  6. d3Mn

    Sistar

    След няколко дена чакане, най-накрая можем да я чуем. Явно дори и на по-старите изпълнители им е трудно да направят песен, която да те грабне и да има това толкова характерно кпоп звучене, което ме накара да започна да слушам този стил преди 15 години. Ако трябва да я сравня с песента им "Ma Boy", тя е на светлинни години и от към хореография, звучене, клип, всичко. Новата им е просто .... нищо. Не събуди нищо в мен. Мога да си я пусна и да я изслушам няколко пъти и това е. Хьорин ми е една от най-любимите корейски певици като глас, но не мога да си обесня защо след като напусна Sistar, държи да си покаже дупето навсякъде. То поне да имаше какво да покаже. Ще си позволя да споделя един нейн кавър, за да си припомним всички прекрасния й глас.
  7. d3Mn

    Sistar

    Може да се каже, че 50% от групата се готви за завръщане. Дано не си изневерят на стила.
  8. d3Mn

    Moving (2023)

    Все още не съм го гледал, но го изтеглих от avistaz.to, от където можете да изтеглите по-големи файлове с български субтитри. Линк за сваляне (720p) , но може да си изберете различен торент с различно качество.
  9. d3Mn

    DreamCatcher

    Това е тайтъла от последното им EP, излязло преди 6 часа.
  10. d3Mn

    GFriend

    С тези руси коси направо се зачудих в началото кои са тези нови момичета. Песента за жалост ми е слаба, нищо не ме грабна. Някак си скучка ми дойде.
  11. d3Mn

    Wonder Girls

    Да взема да възкръсна тази тема с новата песен на Сон Ми-то
  12. Всичко на ниво, но сценария куца. Първия един час се мъчех да разбера какво се случка и кой какъв и нищо не разбрах. Ясно ми е, че идеята е уж да е трудно да разбереш кой какъв е, но в този филм беше толкова сложно, че ме накара да изгубя интерес. Заради самото качество на заснемане, актьорска игра и самите актьори, някои от който много харесвам, му давам оценка 4/10. Благодаря за субтитрите!
  13. d3Mn

    The Unjust (2010)

    Успели са да съберат доста голям брой добри и известни актьори или по-скоро известни през 2023 година, когато го гледах. Но историята не успя да ме грабне кой знае колко. Имаше някои по-интересни и неочаквани събития, но като цяло филмът е средна хубост. Но определено е гледаем, не бих го нарекъл загуба на време. Оценка 5 / 10 Благодаря за субтитрите!
  14. Такъв тип филми лесно могат да получат етикети като: "само бой има", "тази история съм я гледал вече 10 пъти" и др. Но The Childe определено ме изненада приятно. И предполагам причината за това е образа на Ким Сон Хо. Интересна личност или както той се описва: "про". Та ако някой иска да гледа екшън, но се опасява, че това ще е поредната безмислена боза с много бой, смея да кажа, че си заслужава да се даде шанс на тази летна. Но не гарантирам, че ще ви хареса. Не е на нивото на да кажем The Chaser или горе споменатия Oldboy. Оценка 7.5 / 10 И благодаря за субтитрите!
  15. Изтеглих го, с надеждата да се посмея малко и мога да кажа, че сериала си свърши работата. Но не е кой знае какво. Хареса ми "котката", беше сладка. Иначе не можах да повярвам, че на бившата от T-ara и дават роли, въпреки че разби групата. Супер ми е неприятна. Тя и тук играе една лигла. Давам му оценка 6/10 Благодаря за субтитрите!
×
×
  • Създай нов...