Jump to content

ssslavina

Потребители
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ssslavina

  1. Тъй като е темата е озаглавена офтопик, си позволявам да публикувам моята молба, която е много офтопик форевър от цялата тематика тук Моля, да попълните кратка анкета, за това как научавате новини - чрез традиционни източници или чрез електронни такива Анкетата е част от дипломна работа, която в момента разработвам в Сеул, Корея. Ако все пак отделите 10-тина минути, за да попълните анкетата, ще съм ви вечно благодарна bg survey eng survey Бъдете здрави и не спирайте да мечтаете
  2. Честит късмет, тогава!! А иначе и на мен споменаването на конкретната бройка ми прозвуча смешно, само да не беше разочарованието от ненамирането на соджу... Карфур на Славейков също няма соджу ;–)
  3. За всички колеги, фенове на корейския дух и традиция, с нежелание съобщавам, че проверката в магазин "Карфур", София, Цариградско шосе даде един неочаквано неприятен резултат - соджу НЯМА и няма да има в следващите поне 6 месеца. Завеждащия отдел "Напитки" ме информира, че преди месец един азиатец е закупил последните 163 бутилки, а те са сключили договор за доставка на саке "Озеки". Така че - ядец - и от тук не може да се опита соджу.... Остават явно ресторантите)
  4. Присъединявам се към желаещите покана за masters-tb.com. Моля, пишете ми на лично съобщение. Предварително благодаря на отзовалите се ))
×
×
  • Създай нов...