Jump to content

ivanjelina

Потребители
  • Мнения

    205
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

ivanjelina last won the day on Декември 20 2017

ivanjelina had the most liked content!

2 Последователи

Относно ivanjelina

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivanjelina's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

219

Обществена Репутация

  1. Като цяло много ми хареса. Силен и въздействащ сериал, с прекрасни актьори и страхотна музика. Последните 2-3 епизода малко забавиха темпото, но не бяха лоши. Щеше ми се да има повече музика и повече фокус върху главната героиня. Още една прекрасна роля за Пак Ън Бин, става все по-добра с времето. Представа си нямах, че може да пее така! Уау, направо ме разби. Както се казва, Господ давал, давал и се забравил….
  2. Гледам го с голям интерес, оказа се необичайна и не-лека за гледане семейна история; но тежките моменти са смесени и с много красиви такива, романтика и прекрасна музика. Ако си падате по музикалните сериали, определено си заслужава. Много рядко гледам нещо епизод по епизод, още само 2 остават. Дано не се изложат накрая и да сложат някой ‘корейски край’, както им е навик…ще видим другата седмица ;).
  3. Страхотен! Влиза ми директно в топ 5 на всички романтични комедии. Напълни ми душата. Уникална идея, сценарий, невероятни актьори, а химията между главните беше просто убийствена. Наистина огнена двойка, гледах ги със затаен дъх. Музиката също беше много добра, пасваше идеално. Това момче ще се гледа пак със сигурност! И роботката си я биваше, перфектно изигра ролята. Като цяло много искрен и човешки сериал, което за мен беше неочаквано…като се има предвид щурата идея! От години го избягвам заради нея и заради глупавото заглавие. Голяма грешка! Оказа се един от най-добрите в този жанр.
  4. Хубав сериал, стилно и красиво направен. Простичко, но елегантно. Наистина дълбока и трогателна човешка история, на някои моменти добре си поплаках. Красива музика също. Обаче, бива бива мудно, тук достигнаха нови нива на разтеглянето на лукуми и безкрайни тъжни погледи…! Мъжът ми го кръсти ‘When my boredom blooms’. Ползвах го за отлично средство за приспиване вечер, половин епизод макс и изпадах в нокаут. Иначе, ако сте много търпеливи, ще ви хареса. Красива история и отлична актьорска игра.
  5. Най-сетне му дойде редът. Отдавна му се каня, но все нещо друго изникваше. Уникален сериал. Ако знаех, че има толкова рисуване, поезия и красота в него, нямаше да го отложа нито секунда. За любителите на изкуството този сериал е истинско пиршество за окото. Имаше много интересни моменти, но за мен култовите си остават, когато двамата главни рисуваха заедно. И като млади, и като по-възрастни…особено, когато избягаха в планината Кумганг. Истинско вълшебство…жалко, че това място е останало в Северна Корея, изглежда уникално наистина. То май много от най-хубавите планини са останали там. Музиката също беше прекрасна, пасваше идеално. За мен и съвременната, и историческата сюжетна линия бяха много интересни; но историческата беше главна, разбира се, и най-красива. Съгласна съм, че последният епизод беше налко излишен, но и на него се насладих, Можем да намерим критики , но като цяло за мен беше интригуващ, различен и много красив сериал.
  6. Това щеше да е една уникално свежа и приятна драма, за която да си спомняш с удоволствие. Ноооо, нямаше как! Трябваше да се намесят великите сценаристи и в последните 2 епизода да омажат всичко…Много обичам драми за спорт по принцип и тази беше много обещаваща. Добра история, страхотни приятелства, уникална любов. Определено ‘вдъхновена’ от Reply 1988 и други ‘mystery love stories’ от миналото. Добре го завързаха, имаше напрежение, чудехме се с кой ще се окаже Хи До накрая, дали, дали, дали…нашия човек!! И накрая, пляс! Шамар в лицето. Изключително загубен и неясен край. Поне за мен беше много разочароващ. Накара ме да се чудя за какво беше всичко това? … Както и да е. Гледайте, ако искате; играта на актьорите като цяло беше много добра, музиката не лоша…Но се пригответе за меко казано ‘интересни’ два епизода за финал.
  7. @bondАбсолютно съм съгласна! Еййй, как оплескаха всичко, да им се не знае! Пусти корейци, не знаят как да завършват драми и туй то!
  8. Хора...какво беше това сериалище, какво беше това чудо! Като болна бях, докато го завърша, честно. Уникално силен, красив, завладяващ сериал!! С прекрасна музика, история, герои...да не говорим за декори и артистичен дизайн! Истинска наслада за окото. Явно отдавна не съм гледала силен исторически сериал, затова много ме заплени. И аз също известно време го избягвах, защото не съм фенка на главната актриса. Но преди няколко дни си казах, не може така, щом е с Джуно, ще се гледа! И много се радвам, че се реших най-сетне. Това момче, не знам колко награди е взел, но са му малко!!! Уникално талантлив, великолепен актьор. Въобще никога не съм то слагала в графа ‘айдъли’, а след този сериал пък няма и как да стане. Актьор от класа си е, няма спор. (Между другото, пак забравих как се слагат спойлери от телефона, извинявам се. Който не е гледал, да не чете повече.) Ох, чувствам, че ще се гледа пак в скоро време! С такъв незабравим крал, няма как. Критики за всеки сериал можем да измислим много, но аз по принцип не се вглеждам супер много в детайлите, а в историята като цяло, образите, играта и цялостния ефект на драмата. За мен всичко, събрано накуп беше брилянтно и си заслужава всяка секунда.
  9. За съжаление при мен не се отваря Замунда. Но ще питам съпруга ми откъде го е гледал. Благодаря!
  10. Не съм запозната с анимето, но съпругът ми го е чел и твърди, че не са толкова подобни. Може би като цяло идеята е вдъхновена оттам, но не и развитието на историята, детайлите и т.н. Прочетох току-що един интересен отговор в Quora, който обяснява разликите. Иначе сега ми стана интересно да намеря това аниме, защото сериалът доста ми хареса. Много динамичен, с интересни образи и истории. Само краят ме разочарова, оставиха си вратичка за втори сезон, според мен. Както и да е, драмата пожъна голям успех, още е в топ 10 на Нетфликс. Май след ‘Squid game’ това е най-популярният сериал.
  11. Този сериал в пъти, десетки пъти ми надмина очакванията. Аз очаквах да е някаква романтична бозица, нещо леко като за дебют на Джи Су, а то се оказа сериозна работа. Не се подлъгвайте по първите 2-3 епизода, нататък много се обръщат нещата. Абсолютен шпионски екшън-трилър с какви ли не спиращи дъха обрати и плеяда от звездни актьори. Темата за севера-юга, идеологиите, политика и личните драми на хората бяха развити много добре. Общо взето и двете страни бяха показани в много лоша светлина. Каква ти пропаганда, тия корейци не разбирам какво толкова се бяха шашнали покрай този сериал. Големи овце са понякога. Също не разбирам какво толкова критикуваха Джи Су, тя се справи брилянтно според мен. Беше много естествена; един куп айдълки могат да взимат уроци от нея, повечето са абсолютни дървета. За главния няма какво да говорим, той си е класа...От ‘Prison Playbook’ съм си го набелязала, страшен ‘demon captain’ беше . Въобще не се колебайте и гледайте, драмата ще ви държи в напрежение до самия край. Музиката също беше много хубава. Хареса ми закачката в един от първите епизоди, в която Им Со Хо каза на Джи Су, ‘за певица не ставаш, но си добра актриса’.
  12. Ще се гледа! Чакам го с нетърпение. С тази актриса нищо лошо не съм гледала досега, очаквам и тук нещо качествено.
  13. Един от най-силните драматични сериали, които съм гледала. Изгледах го на един дъх. Даже изчаках няколко дни да се успокоя, защото бяха големи емоции, голямо нещо! Учудвам се, че сериалът не е получил повече внимание. Невероятна история, актьори, всичко. Благодаря много за препоръката, @Lawandula! Аз също се надявам един ден да има БГ субтитри, за да може и майка ми и други близки да го гледат. Мога да помогна с превода, но иначе не знам как се прави тайминг и т.н. ...със сигурност си има доста трудности!
  14. Ох, не знам...боза яко. Започна супер интересно, поне за мен, първите 9 епизода ги изгледах на един дъх. Наистина уникална идея с близнаците. И после, то не беше точене, то не беше разтягане, то не беше чудо. Едвам довлачих от 10-ти до 18-ти епизод, където се пораздвижиха нещата. Като цяло беше много объркана история...не можаха да решат романтика ли ще е, епос ли някакъв, екшън-драма ли...След цели епизоди на разтягане на лукуми и що-годе романтична атмосфера, се почват кървища, битки, убийства, отрови...Малко в повече ми дойде. Както и да е, успях да го довърша най-сетне. Май най-големият проблем ми беше ‘кралят’. Това момиче беше като безчувствена скумрия. Може би такава е била ролята, не знам. Но пък капчица страст не демонстрира, като цяло ми беше абсолютно дърво. Rowoon ми хареса доста повече, раздаваше се момчето, въпреки често куцият сценарий. Май само заради него си заслужаваше гледането.
×
×
  • Създай нов...