Jump to content

ivanjelina

Потребители
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ivanjelina last won the day on December 20 2017

ivanjelina had the most liked content!

Community Reputation

126 мочи

About ivanjelina

 • Rank
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VesSun благодаря много за бързия отговор!! Свалих ги!
 2. Опитвам се да пусна сериала на майка ми, но не намирам български субтитри. От мастърс се отваря някакъв странен линк за онлайн шопинг. Vbox не тръгва изобщо, пише 'недостъпен на вашата територия'. В замунда нямам регистрация и не ме пуска да си направя...Само на тези сайтове ли има субтитри? Ако знаете линк към друго място, ще съм ви много благодарна.
 3. На трети епизод съм и много ми харесва! Определено с тези двамата ще е игра на нерви...и двамата ми харесват, но инвеститора изпусна прекалено много шансове и много се крие. Така няма да спечели ‘първа награда’, то е ясно. Иначе и двамата са сладури, малко в стил Сирано дьо Бержерак. Сузи ми е голяма любимка още от ‘Dream High’. Но доста по-добре играе сега, удоволствие е да я гледаш.
 4. Много оригинална и необичайна идея, страхотно изпълнение на Бини и на всички актьори, интересна и супер динамична история...Но, поне за мен, много разочароващ финал. Както обикновено, корейците не умеят да пишат финали и това си е. Така изведнъж свърши, без отговори, без обяснение...десет пъти натисках бутона ‘next’, мислейки че има други сцени или епизоди, или поне нещо! Иначе с Парк Шин Хье имаха доста добра химия, за моя изненада. В по-интимните сцени си беше дървеничка, но пак по-добре от повечето корейски актриси, които само стоят като вкаменени. Като цяло продукцията изглеждаше скъ
 5. Като цяло ми хареса, но има доста още какво да се желае. С тия прескачания във времето доста ме изнервиха. Свършва епизода с едно събитие и после целия следващ епизод ти обясняват какво се е случило преди това. Това не ми хареса. И какво стана в предпоследния епизод, който завърши така драматично с нещо от рода на Аз ли изпуснах нещо или тази сцена изобщо нямаше продължение?? Какво стана след това? И като цяло образа на главната никак не ми хареса...чак пък толкова пресмятания на всичко. Много мислене и много малко емоция. Доста надута и студенокръвна беше на моменти.
 6. На 4-ти епизод съм и досега много ми харесва. Супер динамичен, интересен и с много свежи лица и добри актьори. Чак сега загрях, че главната беше във филма ‘Паразит’ и в един от любимите ми сериали ‘Beautiful mind’ с Jang Hyuk. Супер, определено добре се справя.
 7. Аз съм била на 8 . Въпреки това имам много спомени, още от 3-4 годишна. Така са ми се запечатили 80-те години...друг дух имаше това време и други взаимоотношения. Много по-прости, искрени и истински. Точно за тези неща ми напомни сериала. А по случайност и аз израстнах така с трима приятели момчета . Но слава Богу без заплетени романтични взаимоотношения. Такива близки приятелства, семейства, съседи, които си помагат и споделят всичко...много ми напомни на България всичко описано. На запад въобще няма такова нещо. Май наистина имаме много общи неща като култури и начин на живот, въпреки че
 8. Абсолютно 10/10. Невероятно качество, кастинг, игра, музика. Даже съпругът ми, изключително оплакващо се, мрънкащо и критикуващо сериали и филми същество, го изгледа с мен целия от първи до последен епизод. Само повтаряше ‘този сериал има голямо сърце’. И наистина е така. До такава степен ни пренесоха в атмосферата на 80-те, че все едно аз живеех там и това беше моето семейство. Всяко едно от семействата на главните го чувстваш като свое. Уникална работа на екипа, сценаристи, режисьор, актьори, всички. Парк Бо Гъм отново фантастичен, това момче няма слаба роля. Учудвам се, че е толкова и
 9. Невероятен сериал!!! Не мога да повярвам как съм го изпуснала толкова години. Мислех, че е поредната боза с айдъли и много време го игнорирах. А и гледах Парк Бо Гъм в 'Boyfriend', супер муден и скучен сериал, който изобщо не можах да довърша. Та така бях решила, че не го харесвам. Огромна грешка! Леле как играе този човек...разби ме. Огромен талант е. Да не говорим за външен вид...! хаха Невероятен във всяко отношение. И изобщо самия сериал е класа, изпипан във всяко отношение. В стила на старите исторически сериали. Уникална музика, история, атмосфера...и актьори от класа, почти всички стари
 10. Лично мен последния епизод ме разочарова. След толкова силен и интензивен сериал, накрая...доста бавничка и странна последна серия. Като цяло сериалът е страхотен, запомнящ се и с много силни актьори. Но тези пусти корейци не могат да пишат финали и туй то.
 11. 15-ти епизод е потресаващ . Официално мразя жената на Хьон Су. Отпреди се изложи много, но тук направо кърти. Пълно нехайство и немарливост, ‘полицайка’ ми била тя. Сега ще ни мъчат цели 5 дни и 5 часа до последния епизод. Нееееее....
 12. Отдавна не съм мразила злодей толкова много! 14-ти епизод едвам го изтърпях, щях да метна нещо по телевизора. Няма ли кой да му разбие мазната мутра най-сетне . Явно добре си играе ролята този актьор. Не ми е познат, но много му отива да е психопат. Чак то сравнявам със злодея във ‘Voice’, който е направо легенда.
 13. Благодарение на огромната помощ и съвети от всички вас, дори с ужасния си интернет се добрах (криво ляво) до 11-ти епизод! Направи ми впечатление на един от епизодите (а може би на всички, не знам), в началните надписи пишеше нещо на корейски и след това Dexter. Дали сериала има нещо общо с американския Dexter? Стана ми любопитно. Не съм го гледала, но съм чувала, че е много интересен. Беше голям хит навремето.
 14. Bond, благодаря за линка! Нямам търпение да изгледам всички серии, дано скоро продължат снимките.
 15. Lawandula, благодаря много за подробните инструкции!! Не, не държа за свалянето, но нета ми не е никак добър и обикновено с гледане онлайн трудно се получава. Tara, благодаря много! Ще опитам!
×
×
 • Create New...