Jump to content

Tara

Потребители
 • Posts

  673
 • Joined

Posts posted by Tara

 1. Изобщо не ме вълнува какви са рейтингите. Сериалчето за момента е свежо, забавно и разтоварващо. Тя е оправна Пи Ар, а Той го играе идеалната звезда пред другите и борсук пред нея, което му поведение си има предистория.

  • Like 3
 2. Сериалът си излиза директно с превод на над 40 езика между които е и българския. Погледнах само в началото и ми се стори, че субтитрите са добри.

  • Like 1
 3. gig911, явно не си преживявал/а нещо подобно щом разсъждаваш по този начин. Позволи ми да ти кажа от опит.

  Не, не е егоизъм такова държание. Човек, който знае, че му остават броени дни не иска да се държиш с него като такъв. Писва му от вечното съжаление в очите на околните и очаква поне приятелите му да не го правят. Да се държиш, както си го правил преди това. Да споделяш разни битовизми и твои проблеми, да се смеете на разни простотии от ежедневието, да си направите женско парти и да клюкарите този и онзи познат или  да си говорите за мъже, или каквото там забавно се сетиш. Не, че няма моменти, в които и ще си поплачете, но това е начин да се откъсне поне за момент от страховете си. Просто искат да изживее оставащите му дни пълноценно, до колкото го позволява състоянието му.

  А, по въпроса с осиновените - това, че иска да знае истината и да открие биологичните си родители не означава, че не уважава осиновителите си и не оценява какво са направили за нея. Имам няколко такива познати и то достатъчно близки, за да си говорим по темата. За добро или за лошо просто искат да знаят истината. 

  • Like 4
  • Upvote 5
 4. Мои размисли, без да съм сигурна, че е така.

  Вероятно платените канали все пак си водят някаква статистика колко хора си плащат, за да ги гледат, както и кои са най-гледаните им предавания и часови пояс. Все пак това е важно за рекламодателите им. Предполагам, че на базата на тази информация може да се направи някакво изчисление колко хора ги гледат и да се направи сравнение с останалите. И, ако са установили, че съотношението в дългосрочен план се поддържа горе-долу 1:3, са приели да приравняват по този начин рейтингите на ефирните и кабелните телевизии.

  Пак казвам, това са само мои размисли. За мен рейтингите не значат нищо и никога не съм се ориентирала по тях за това дали една драма си струва или не. То, като погледна, почти винаги с най-висок рейтинг са съботно-неделните семейни сапунки, но от собствен опит знам, че те не винаги си заслужават гледането. Пресен пример е онова недоразумение, което върви в момента, за Лейдито и Джентълмена. Но бабите и аджумите си го гледат на телевизора, докато младите си гледат нещо друго на телефона или компютъра.

  • Upvote 2
 5. Става въпрос, че това са PPV (pay per view) канали. Ти може да ги имаш като опция от кабелния си доставчик, но ако не си си платил пакета, който включва и тях, няма как да ги гледаш. 

   

  • Upvote 2
 6. Превела съм първите 6 епизода, но в момента нямам време и възможност да продължа превода. Ако някой реши да се заеме мога да му пратя това, което имам.

  • Like 5
  • Upvote 1
 7. Джи Хун изгря още в GoongСкандала и казармата го поскриха малко от екрана, но след това успя да се завърне успешно и то, точно с Five fingers. И двамата с Чанг Ук направиха добра игра като се има в предвид, че това е първият, до някъде, отрицателен герой за Чанг Ук.

   

  • Like 4
 8. Преди 8 часа, Baioretto написа:

  ................

  За мен приятна изненада беше журналистката (Ким Со Хьонг), тъй като не я бях гледала преди това. Много ярко присъствие и интересно пресъздаване на персонажа. Определено бих искала да я гледам и в други роли - ще съм благодарна, ако ми препоръчате нещо добро с нейно участие.

  ................

  Можеш да погледнеш SKY Castle, Mine, Nobody Knows, Empress Ki.

  • Thanks 1
 9. Партията-майка не може да допусне да има по-големи идоли от нея. А, както е видно, разни знаменитости и успели хора имат повече влияние върху живота на младите, от колкото на управляващите им се иска. И сега ще се опитат да ги вкарат в "правия път". Някои от нас все още помнят, че и ние имахме един чл.1 от Конституцията за "ръководната роля на БКП" и как всеки един аспект от живота трябваше да се движи в определените коловози. И излезеш ли от тях бързо ти свиваха перките. Китайчетата поизпуснаха нещата от контрол, защото искаха хем да пропагандират културата си пред света, хем да чистят имиджа си, хем и да печелят от цялата тази работа. Ама нещо сметките им не излязоха, та ще прибягнат до всякакви методи, за да "поправят" грешката си.

  • Like 1
  • Upvote 3
 10. Не знам как ще е нататък, но във втори епизод бяха много далеч от рибешките целувки, че и доста гореща сцена имаше макар и само като сън на девойката ;).

×
×
 • Create New...