Jump to content

Tara

Потребители
  • Мнения

    693
  • Присъединил/а се

Всичко публикувано от Tara

  1. То, остави главните гугутки барабар с Куак Донг Йон и Пак Сонг Хун. Като видиш кои играят родителските тела и направо ти става ясно, че там със сигурност ще има игра от класа. Комбинацията от Ким Кап Су, И Ми Сок, На Йонг Хи, Ким Джонг Нан..... , всичите отдавна са доказали какво могат. Много готино камео участие и на О Джонг Се. Направо се почувства късметлия като чу оплакванията на адвокатчето.
  2. Това много ми напомня на японския Boku no Ita Jikan/The Hours of My Life.
  3. Това е петият сериал с нея, който гледам и играта ѝ във всеки един от тях е била повече от чудесна.
  4. Tara

    FlexxCop (2024)

    Тази седмица няма да има нови епизоди заради празниците по случай Лунната Нова година.
  5. Тази седмица ще се излъчат 4 епизода. По един на 9 и 10 февруари (петък и събота) и два епизода на 11 февруари (неделя).
  6. Изгледай A Love to Kill (2005), Autumn Tale (2000) или Tree Of Heaven (2006) и тогава си направи класацията.
  7. Не е свалила 37 кг, а е станала толкова.
  8. Не знам и аз какво да очаквам, но само като видя комбината аджошита от постера и ми намирисва на пародийна екшън комедия, та съм склонна да му дам шанс.
  9. За цигарите много фенове бяха изразили загрижеността си и от екипа на филма обясниха, че не е пушил в действителност. Наслагвано е в последствие при монтажа.
  10. Линкът за онлайн гледане дава грешка, че страницата не съществува.
  11. При участието му в I Can See Your Voice 4 .
  12. Tara

    EXO

    Утре, 28.04, в Преди обед по бтв, интервю с Кай.
  13. В първия пост на темата има субтитрите, точно под описанието на сериала.
  14. Сериалът приключи с доста висок рейтинг. Потвърдиха официално за трети сезон.
  15. Tara

    Family (2023)

    Май ще гледаме Мистър и Мисис Смит по корейски .
  16. "Angel's Last Mission: Love" не са го орязвали. Не съди по броя серии. Тук, са дадени 32, но те са по половин час. В действителност са си 16 по час, както се излъчваха по БТВ.
  17. Не приключва в нищото. Финалът е нещо като край на един етап от историята. Спокойно може да се изгледа и да се чакат следващите епизоди през декември.
  18. kitket, призраците са като нормални хора.
  19. Изобщо не ме вълнува какви са рейтингите. Сериалчето за момента е свежо, забавно и разтоварващо. Тя е оправна Пи Ар, а Той го играе идеалната звезда пред другите и борсук пред нея, което му поведение си има предистория.
  20. От днес го излъчват по БНТ2, вечер от 20:30.
  21. Това си е класика. Един от най-добрите японски сериали за мен.
  22. Tara

    Pachinko (2022)

    Сериалът си излиза директно с превод на над 40 езика между които е и българския. Погледнах само в началото и ми се стори, че субтитрите са добри.
  23. gig911, явно не си преживявал/а нещо подобно щом разсъждаваш по този начин. Позволи ми да ти кажа от опит. Не, не е егоизъм такова държание. Човек, който знае, че му остават броени дни не иска да се държиш с него като такъв. Писва му от вечното съжаление в очите на околните и очаква поне приятелите му да не го правят. Да се държиш, както си го правил преди това. Да споделяш разни битовизми и твои проблеми, да се смеете на разни простотии от ежедневието, да си направите женско парти и да клюкарите този и онзи познат или да си говорите за мъже, или каквото там забавно се сетиш. Не, че няма моменти, в които и ще си поплачете, но това е начин да се откъсне поне за момент от страховете си. Просто искат да изживее оставащите му дни пълноценно, до колкото го позволява състоянието му. А, по въпроса с осиновените - това, че иска да знае истината и да открие биологичните си родители не означава, че не уважава осиновителите си и не оценява какво са направили за нея. Имам няколко такива познати и то достатъчно близки, за да си говорим по темата. За добро или за лошо просто искат да знаят истината.
×
×
  • Създай нов...