Jump to content

Tara

Потребители
 • Posts

  676
 • Joined

About Tara

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tara's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

197

Reputation

 1. Не приключва в нищото. Финалът е нещо като край на един етап от историята. Спокойно може да се изгледа и да се чакат следващите епизоди през декември.
 2. kitket, призраците са като нормални хора.
 3. Doni, Това излиза като съобщение на сайта "Уважаеми потребители, поради спиране на електроснабдяването, видео услугата може да прекъсва в периода 08:30ч. - 17:00ч. през следните дни: 09.05 - 13.05, 16.05 - 20.05. Благодарим за разбирането!"
 4. Изобщо не ме вълнува какви са рейтингите. Сериалчето за момента е свежо, забавно и разтоварващо. Тя е оправна Пи Ар, а Той го играе идеалната звезда пред другите и борсук пред нея, което му поведение си има предистория.
 5. От днес го излъчват по БНТ2, вечер от 20:30.
 6. Това си е класика. Един от най-добрите японски сериали за мен.
 7. Сериалът си излиза директно с превод на над 40 езика между които е и българския. Погледнах само в началото и ми се стори, че субтитрите са добри.
 8. gig911, явно не си преживявал/а нещо подобно щом разсъждаваш по този начин. Позволи ми да ти кажа от опит. Не, не е егоизъм такова държание. Човек, който знае, че му остават броени дни не иска да се държиш с него като такъв. Писва му от вечното съжаление в очите на околните и очаква поне приятелите му да не го правят. Да се държиш, както си го правил преди това. Да споделяш разни битовизми и твои проблеми, да се смеете на разни простотии от ежедневието, да си направите женско парти и да клюкарите този и онзи познат или да си говорите за мъже, или каквото там забавно се сетиш. Не, че няма моменти, в които и ще си поплачете, но това е начин да се откъсне поне за момент от страховете си. Просто искат да изживее оставащите му дни пълноценно, до колкото го позволява състоянието му. А, по въпроса с осиновените - това, че иска да знае истината и да открие биологичните си родители не означава, че не уважава осиновителите си и не оценява какво са направили за нея. Имам няколко такива познати и то достатъчно близки, за да си говорим по темата. За добро или за лошо просто искат да знаят истината.
 9. Мои размисли, без да съм сигурна, че е така. Вероятно платените канали все пак си водят някаква статистика колко хора си плащат, за да ги гледат, както и кои са най-гледаните им предавания и часови пояс. Все пак това е важно за рекламодателите им. Предполагам, че на базата на тази информация може да се направи някакво изчисление колко хора ги гледат и да се направи сравнение с останалите. И, ако са установили, че съотношението в дългосрочен план се поддържа горе-долу 1:3, са приели да приравняват по този начин рейтингите на ефирните и кабелните телевизии. Пак казвам, това са само мои размисли. За мен рейтингите не значат нищо и никога не съм се ориентирала по тях за това дали една драма си струва или не. То, като погледна, почти винаги с най-висок рейтинг са съботно-неделните семейни сапунки, но от собствен опит знам, че те не винаги си заслужават гледането. Пресен пример е онова недоразумение, което върви в момента, за Лейдито и Джентълмена. Но бабите и аджумите си го гледат на телевизора, докато младите си гледат нещо друго на телефона или компютъра.
 10. Става въпрос, че това са PPV (pay per view) канали. Ти може да ги имаш като опция от кабелния си доставчик, но ако не си си платил пакета, който включва и тях, няма как да ги гледаш.
 11. Субтитрите Натисни където би трябвало да има картинка, отгоре под английското заглавие и ще ти излезе zip файл.
 12. Превела съм първите 6 епизода, но в момента нямам време и възможност да продължа превода. Ако някой реши да се заеме мога да му пратя това, което имам.
 13. Джи Хун изгря още в Goong. Скандала и казармата го поскриха малко от екрана, но след това успя да се завърне успешно и то, точно с Five fingers. И двамата с Чанг Ук направиха добра игра като се има в предвид, че това е първият, до някъде, отрицателен герой за Чанг Ук.
×
×
 • Create New...