Jump to content

Tara

Потребители
 • Content Count

  657
 • Joined

Community Reputation

145 мочи

About Tara

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не е. Вече е на сигурно място, в казармата .
 2. Добре започна. Не съм чела новелата, нито съм гледала филма, та база за сравнения нямам. Но, с този каст, се надявам на нещо наистина добро. Великолепен Шун.
 3. Партията-майка не може да допусне да има по-големи идоли от нея. А, както е видно, разни знаменитости и успели хора имат повече влияние върху живота на младите, от колкото на управляващите им се иска. И сега ще се опитат да ги вкарат в "правия път". Някои от нас все още помнят, че и ние имахме един чл.1 от Конституцията за "ръководната роля на БКП" и как всеки един аспект от живота трябваше да се движи в определените коловози. И излезеш ли от тях бързо ти свиваха перките. Китайчетата поизпуснаха нещата от контрол, защото искаха хем да пропагандират културата си пред света, хем да чистят имиджа
 4. Гледаме го с Rie текущо. Аз обаче съм само с два изгледани епизода. За сега е симпатично и Гордън е на фокус, но как ще е нататък ще видим.
 5. Не знам как ще е нататък, но във втори епизод бяха много далеч от рибешките целувки, че и доста гореща сцена имаше макар и само като сън на девойката .
 6. За младежа нямам мнение, но девойката направи много добра роля в The World of the Married. Никога не съм се ръководила от рейтинги, но първият епизод ми вървя малко вяло. Заради нея обаче ще му дам шанс.
 7. Преводът е на друга група, така че най-добре е да попитате в техния форум. До колкото виждам в момента превеждат първи сезон. Дали ще се заемат и с другите сезони също тях трябва да питате.
 8. Да, ще има и 13-ти епизод в събота. А трети сезон се очаква през юни.
 9. Не е завършил. Ще има втори сезон или поне така пишеше в края на последния епизод.
 10. Може би трябва да зададеш въпроса си във форума на групата, която го превежда. Вече беше споменато, че сериалът не се превежда от Спирита, така че тук едва ли могат да ти отговорят.
 11. Вече с превод на руски. Видеото може да се свали и от тук.
 12. Още по-лесно е от тук или тук. Не са торенти, не изисква регистрация. Малко е досадно с рекламните сайтове, но свалянето става за 2-3 минути, ако ти е добър нета. Субтитрите теглиш от унакса и си гледаш.
 13. Първоначалата информация беше, че ще се излъчва само по един епизод в неделя и за това срокът беше до края на октомври. Но промениха излъчването за събота и неделя, така че ще са по два епизода седмично и ще приключи в началото на август.
×
×
 • Create New...