Jump to content

Tara

Потребители
 • Posts

  664
 • Joined

About Tara

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tara's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

157

Reputation

 1. Превела съм първите 6 епизода, но в момента нямам време и възможност да продължа превода. Ако някой реши да се заеме мога да му пратя това, което имам.
 2. Джи Хун изгря още в Goong. Скандала и казармата го поскриха малко от екрана, но след това успя да се завърне успешно и то, точно с Five fingers. И двамата с Чанг Ук направиха добра игра като се има в предвид, че това е първият, до някъде, отрицателен герой за Чанг Ук.
 3. Можеш да погледнеш SKY Castle, Mine, Nobody Knows, Empress Ki.
 4. Сериала го излъчват и по Нетфликс, та не се налага да чакаме за превод.
 5. Не е. Вече е на сигурно място, в казармата .
 6. Добре започна. Не съм чела новелата, нито съм гледала филма, та база за сравнения нямам. Но, с този каст, се надявам на нещо наистина добро. Великолепен Шун.
 7. Партията-майка не може да допусне да има по-големи идоли от нея. А, както е видно, разни знаменитости и успели хора имат повече влияние върху живота на младите, от колкото на управляващите им се иска. И сега ще се опитат да ги вкарат в "правия път". Някои от нас все още помнят, че и ние имахме един чл.1 от Конституцията за "ръководната роля на БКП" и как всеки един аспект от живота трябваше да се движи в определените коловози. И излезеш ли от тях бързо ти свиваха перките. Китайчетата поизпуснаха нещата от контрол, защото искаха хем да пропагандират културата си пред света, хем да чистят имиджа си, хем и да печелят от цялата тази работа. Ама нещо сметките им не излязоха, та ще прибягнат до всякакви методи, за да "поправят" грешката си.
 8. Гледаме го с Rie текущо. Аз обаче съм само с два изгледани епизода. За сега е симпатично и Гордън е на фокус, но как ще е нататък ще видим.
 9. Не знам как ще е нататък, но във втори епизод бяха много далеч от рибешките целувки, че и доста гореща сцена имаше макар и само като сън на девойката .
 10. За младежа нямам мнение, но девойката направи много добра роля в The World of the Married. Никога не съм се ръководила от рейтинги, но първият епизод ми вървя малко вяло. Заради нея обаче ще му дам шанс.
 11. Преводът е на друга група, така че най-добре е да попитате в техния форум. До колкото виждам в момента превеждат първи сезон. Дали ще се заемат и с другите сезони също тях трябва да питате.
 12. Да, ще има и 13-ти епизод в събота. А трети сезон се очаква през юни.
×
×
 • Create New...