Jump to content

Tara

Потребители
 • Content Count

  637
 • Joined

Community Reputation

90 манджу

About Tara

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Излъчен беше в неделя. Дори вече излязоха английските субтитри. Доста бързичко за тези последни две серии.
 2. Не е медицински сериал. Мелодрама за избора, който трябва да направят родителите, за да спасят детето си. До колко морален и етичен е той след като в него са замесени и други хора.
 3. Пробвай при руснаците , още един. При тях винаги има сийд и нашите субтитри стават за техните релийзи. Просто ти трябва регистрация, ако нямаш.
 4. В рутракер го има и то в няколко варианта, но за да го изтеглиш от там ти трябва регистрация. Техните релийзи обикновено съвпадат с нашите букви. А за българските субтитри дано някой правоимащ да подмени сегашния линк, който не работи.
 5. В толкова сериали показват подобни крайности, че вече съм склонна да вярвам, че в цялата тази безумна нагласа може и да има нещо вярно.
 6. Хм , скоро не гледахме ли нещо подобно в Let Me Introduce Her?
 7. Не сте само вие двамцата , но не ми остава време за коментари. Доволна съм и аз до момента от видяното.
 8. Снимките са приключили още септември миналата година. Дано все пак го включат в графика за излъчване в близките месеци.
 9. Клипът обаче е фенмейд. Официален май още няма.
 10. Българските субтитри стават за този релийз от руснаците. Там винаги има сийд.
 11. Нетфликс започват да го излъчват от 4.август. Вероятно след това ще се появят субтитрите. Освен, ако рускините не започнат превод от корейски.
 12. Но пък къщата на мистър "Перфектен" е същата като на мистър "Ръчно изработен от италиански майстори анцуг" от "Тайната градина" .
 13. Сещам се и за друг сериал, в който бяха разменени ролите - Manny. Само че, там ставаше въпрос за висококфалифицирана бавачка .
×
×
 • Create New...