Jump to content

Mina

Потребители
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mina

 • Birthday 10/13/1978

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://minaiv.alle.bg

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Sofia,Bulgaria
 • Любими сериали
  Secret garden
 • Любими филми
  Virgin snow

Recent Profile Visitors

1,013 profile views

Mina's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

76

Reputation

 1. Аз много се опитвам да го гледам , но нещо не ми се получава . 5 серия на три пъти Иначе Юна и Джуно са сладки.
 2. На мен много ми хареса. На втора серия се бях отчаяла за малко, че бягат от идеята, но края оправя всичко.
 3. Страхотен е ! Писан е за него, по конкретно за "тоя" поглед :). Нтефликски си е направен, но на мен много ми харесва. Тъй де на 4та серия съм може и да го прецакат, но едва ли Всички актьори се влагат на макс. Само не разбирам защо пуши през цялото време ? Изобщо не схващам не бях гледала пушене в филм отдавна. Забелязах го в Queenmaker и сега и тук . Изведнъж пушенето се появява на фокус. Странно ми се вижда.
 4. На мен ми харесва. Толкова прилича на всички други драми, че даже не очаквам да се случи нещо интересно. Но е много приятен за гледане. Има такива сериали, нищо ново, ама хубаво.
 5. Този филм, май трябва всички да го гледат. Много е актуален. И малко плашещ. Но е интересен и много добре представен, много добре.
 6. Обаче, за съжаление по принцип в играта на Карти Джокера много често означава край на играта . И Бандата на оушън 3 завърши с джокер на масата и 4 няма , т.е. има Бандитките на Оушън в който става ясно че Дани е умрял. Тъй , че не знам колко да се надявам на продължение в случая. Да се надяваме, че ще е много успешен и ще има.
 7. Да ви кажа нещо интересно. Попитах чат бота за каратата джокер в края на сезона и вижте какво ми отговори : Картата "джокер" на бяла маса в края на сезон 2 на сериала "Alice in Borderland" е символичен жест, който подсказва, че всичко, което сме видели до този момент, може да бъде част от по-голяма игра или схема. В контекста на сериала, която се фокусира върху група млади хора, които биват принудени да участват в смъртоносна игра на оцеляване, това може да означава, че има повече играчи, които контролират това, което се случва, и че героите ни все още не разбират напълно правилата на играта. Освен това, "джокерът" е обикновено най-мощната карта в пакета, която може да замени всяка друга карта. Така че картата може да означава, че има силен играч или сила, която може да промени хода на играта. Общо взето, това е отворен край, който ни подсказва, че има много неизвестни в историята, които все още предстои да бъдат разкрити.
 8. Много е сладък сериала. За жанра си е 10 точки.
 9. На мен сериала ми хареса като цяло. Хубаво е сниман, интересен е . Верно на много места е съшит с бели конци, но не превъртях и секунда. Тъй че, чакам аз 2 сезон. А иначе, относно колко е стара и как изглежда, има много повече логика, да изглежда състарена, да не е особенно лъчезарна и да е странна, предвид факта, че живее целият си живот за да отмъсти. Хората водени изцяло от негативни чувства и мисли никога не изглеждат особено привлекателни. И начина по който си стиска челюстта, според мен доста добре илюстрира чувствата и.
 10. Според мен, все пак чисто като философия филма започва и свършва донякъде като Алиса. Алиса попада в страната на чудесата защото и е скучно. Там първото което разбира се, че не знае коя е. После се увлича и накрая проявява рационалност , която я вади от измисленият свят. Като цяло и филма върви така. Арису явно е Алиса, Усаги очевидно беше белият заек. Мен ми беше интересно когато се събуди, кои ще бъдат тези с които е бил във фикцията. Може да се каже, че това най-логичният край на историята, аз не се сетих за подобен вариант обаче е мега реалистичен. Обяснява всичко дори и заглавието. И ако приемем че до тук 2та сезона бяха всъщност като "Алиса в страната на чудесата" основно заради началото края и връзката с картите, то логично е да очакваме и Алиса в Огледалният свят, тъй де ... Аз винаги се надявам, че ще има и още. Само, не разбрах защо свърши с джокер на бяла маса, това ме обърква мъничко.
 11. Те по принцип хората не се променят, тя не е много по различна от децата които съди
 12. Значи ти хареса, радвам се че рядко влизам иначе като нищо щях да се изкуша да ти отговоря на някой пост и да ти разваля гледането. Според мен, не трябва да знаеш нищо преди да го гледаш, за да е по пълно удоволствието. Иначе, играта която ме впечатли е тази в затвора. Просто ми направи силно впечатление в социален аспект .Ама, не искам да пиша подробности защото както казах по добре, който го гледа, да си го гледа
 13. Абе само аз ли я харесвам Алиса :))))) . Втория сезон имах чувството, че е сниман от 2ма режисьори, много силни серии и не толкова силни. Иначе края изглежда край край, яко приземяване. Само последния кадър намеква за продължение. Иначе я изгледах за 2 вечери още като излезе. Наистина много ми харесва, даже в някакъв смисъл това че края е толкова земен и това май ми хареса . Не мога да пиша нищо конкретно нали , но има една серия в която играта е на макс социална и направо кърти , ако някой го е гледал да ми напише на лични коя игра му е харесала най -много
 14. Здравейте, явно трябва да се изказвам много по подробно и обстоятелствено, за жалост не влизам достатъчно често тук, за да отговарям навреме . Първо да уточним, че не целият християнски свят отбелязва Рождество Христово на 25 декември. Има различни календари, има християнски църкви които отбелязват празника на 7 януари и те не са никак малки като общности ( нп. Руската, Арменската и т.н) и ако някой го интересува има достатъчно източници от които може да се получи точна информация , кой кога и по кой календар отбелязва религиозният празник. Ние например приемаме Григорианския календар през 1968 година и до днес има религиозни служители и общности в България, които настояват да се върне Юлианския, считайки че насилствено е бил сменен с натиск от тогавашното правителство за което има икономически, а не религиозни причини. Коледа се приема за синоним на Рождество Христово цитирам : "Според Речника на българския език, съставен от ИБЕ към БАН, „Коледа“ произлиза от латинската дума calendae – „първият ден от месеца“. Други разновидности на тази дума са: Ко̀ла̀да, Колѐдна, Колѐнда. На старобългарски названието е Колѧда ". Сега кой какво коли и коли ли нещо на този ден и имат ли връзка езическите празници с религиозните е дълга и не лесна тема на която изобщо няма да се спирам. Но аз не говоря за това как хората, които са религиозни отбелязват празника. Говоря за всички останали, които празнуват Коледа купувайки подаръци, украсявайки пластмасови елхи с пластмасови играчки и печейки курабайки. И изобщо не казвам, че е лошо - изобщо не казвам това! Казвам, че да обявяваме Вси Светии за някаква форма на чуждопоклонничество, а в същото време да каним Дядо Коледа да раздава подаръци у дома е двоен стандарт! Защото в Рождество Христово няма нито дядовци, нито китайски играчки, нито "Сам в къщи" 17. Защото нищо в Християнството не е предвидено честването да води до масово изкупуване на стоки в магазини, до маси отрупани до счупване и до изхарчване на годишните спестявания ( за тези ми последни твърдения можете да се информирате от справките на НСИ ). И това нарекох "обезумяване" . Това само казвам аз, светът се променя , хората се развличат както намерят и когато намерят за добре . Религиозните общности си спазват традициите, останалите правят каквото им харесва и повод за съдене няма. И ако ще влизаме в спор за това, че Влъхвите са дарили младенеца , отсега ви казвам - няма нужда.
 15. Добре , празнуваме Коледа с Католиците , но го правим като Американци . Хубаво , но не това исках да кажа , а че на всеки концерт може да се случи и на много се е случвало, както и на всяко друго масово мероприятие. Празника няма нищо общо.
×
×
 • Create New...