Jump to content

Mina

Потребители
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 тофу

About Mina

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 10/13/1978

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://minaiv.alle.bg

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Sofia,Bulgaria
 • Любими сериали
  Secret garden
 • Любими филми
  Virgin snow

Recent Profile Visitors

512 profile views
 1. Mina

  Big Bang

  Лондон.Концерта беше хубав. Залата беше пълна , свободни места имаше само на терена зад GC. В моя сектор почти нямаше други хора освен азиатци от всякаква възраст и пол. Имаше много мъже и семейства с деца. Публиката пя и скача и вика и изобщо атмосферата беше уникална. Гледах да снимам по старите неща, за да не развалям удоволствието на хората които ще гледат в други градове. Аз лично малко се шашнах в началото от това, че пееше по малко и плейбека беше твърде мощен, но имаше толкова танци и визуални ефекти, че всичко това те увлича много и изключваш. Мина като мигване :). Края беше много емоционален и изобщо беше страхотно като цяло преживяване. Снимки и клипове съм сложила в FB си.
 2. Mina

  Big Bang

  Аз взех за Лондон Order Details G-Dragon - September 24, 2017 at 6:30 PM 1 Regular @ £ 160.00 = £ 160.00 (Tax Included) 1 Facility Fee @ £ 1.50 = £ 1.50 (Tax Included) 1 Service Charge @ £ 17.25 = £ 17.25 (Tax Included) 0 Electronic / Mobile Tickets Total Cost: £ 178.75
 3. Mina

  Big Bang

  Привет, някой кани ли се да ходи на концерт от тези в Европа ?
 4. Mina

  Big Bang

  Колко абсурдно звучи да осъдиш някого, че преди 7 месеца бил пушил трева... хората и законите са толкова различни по света
 5. На това му казвам ,класическа комедия .Много приятно предложение, мерси Ukio. Мерси и за превода Maira.
 6. Mina

  2ne1

  Наистина тъжно
 7. Това е едно от най-хвалените заглавия наскоро. Документален филм за Северна Корея за турнето на първата западна рок група там. По принцип върви по фестивали, но сигурно може да се намери.
 8. Когато веднъж сложиш +/- на нещо, нямаш право да се поправиш така ли ? Понеже наслагах малко и сега виждам, че не мога да си "преиграя" мнението ?
 9. Всяко мнение за филм или сериал е ценно, независимо дали масата от активни потребители го е схванала. Много хора пишат само когато са вдъхновени от изгледаното. Много хора вероятно не си изказват мнението поради склонността на част от потребителите да влизат в полемики кой крив, кой прав и кой колко грамотен е. Включването а лайкове едва ли ще подобри форума, в добрия случай ще вдъхнови шепа хора да пишат още по често за да се любуват на бройките вдигнати палци, в лошия ще докара още куп безмислени и не искренни мнения имащи за цел да получат такива. Все пак понякога има дискусии в които като прочетеш нещо ти се иска да натиснеш бутона ' и аз така мисля' . Другото е суета.
 10. Твърдо съм за плейбоя, обаче със сигурност след като е корейско ще е този, който най-не и обръща внимание! #нямасправедливост
 11. Привет някой да знае как мога да гледам : “момчето, което беше цар” ?
 12. Момичета много ви благодаря, точно този е !
 13. Хора, не мога да се сетя за заглавието на един еврпейски филм и направо се побърквам! Един човек наследи съпругата на починалия си брат - бяха с някаква странна религия , може и евреи да бяха се защото жената носеше перука , романтичен е филма - да се сеща някой случайно?
 14. Аз официално се отказвам. Не мога да изтърпя чак такива неща. Освен това , тая работата с "извинявам се за тази роля" и " ще разберете защо се извинявам като видите последния епизод", допълнително ме разубеждава да проявявам упоритост.
×
×
 • Create New...