Jump to content

alba

Потребители
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alba

 1. ще го сравня с тайландския, а и коментарите за този са доста оптимистични.
 2. Ще има ли бг превод.Звучи интересно.
 3. Преводът дали продължава? Че го започнах и неусетно стигнах до 20 епизод.
 4. Много ми хареса. Рядко гледам сериал изцяло на такава тематика- корупция по високити етажи ,толкова разширила се стигаща до най-високата точка.Нямаше излишна романтика и лиготии.Много силна женска роля -без викове, истерии, ревове и вайкане.Една силна жена, която е и умна, открита и арогантна.Хареса ми как показаха двете страни на това да познаваш закона-да го използваш за себе си и да го прилагаш по съвест.Главният герой не съм го гледала другаде(ще поправя грешката си).Беше ми интересен всеки ход ,който водеше до някакъв обрат и го оприличих на партия шах между няколко играча, като всяка крачка на единият се отразяваше пагубно или в полза на друг.Нямаше клишето : "от много лош накрая да си признаеш и станеш добър,какъвто е бил дълбоко в себе си".
 5. Как се казва актьора, който играе ролята на "психото"? Заинтригува ме играта му?
 6. Началото много ми хареса-прекрасни актьори( и добрите и лошите).от толкова изгледани драми първото ,което ми прави впечатление е -главната дали пищи все на умряло и колко по-парцаливо са я облекли. С това ме спечелиха още в началото-липсата на тези два задължителни елемента в драмите.Со Ин Ги -много красива , добре изглеждаща и "лудо куче"( харесвам тази актриса и в други те й сериали),много откровена и пряма!Главният- сладур, малко беше като Супер Мен-гений, който за една вечер разбра бизнес администрацията от тел.разговор, но.............Държа се като истински мъж , но и слаб мъж лутащ се между 2 жени.Ха Дже Хи-много раздвоена, на моменти добра, на моменти безкрупулна.НО............ последните серии малко ми развалиха удоволствието-клошарските дрехи,амнезии,болести, но последната сцена ми хареса!Така че като цяло 5 от 6 точки му давам.
 7. Този ми беше един от безинтересните сериали.Започна добре с кримката, исках повече да задълботчат за мотивацията на Готвачът( много ми хареса играта му-мимики, поглед, изражение и не на последно място в добра форма беше!!!!)Харесах и полицайката- не типична и умна, без истерии, викове и тъпи коментари и изводи , за разлика на останалите голяма пародия.Последните 2 серии се чудих за какво са ги снимали???? Мики- не съм го гледала в по- безинтересна,скучна ,глупава роля, а имаше сериали ,които гледах, заради него. И сега едно леко отклонение- В последните епизоди след 14 дават трейлър на сериал, кой е той?Изглеждаше интересно на първо четене.
 8. Благодаря за отговора.Ще си ги чакам преводите, когато приключат преводачите и редакторите.
 9. Някой може ли да ми даде линк за субтитри за последните 2 епизода.Горе дадените линкове излиза само до 30 епизод?
 10. Сериалчето е забавно и може човек да разпусне с него.
 11. Не съм го прегледала , но по анонса си мисля, че ще е нещо като американския сереиал BONES.Ако е така ще го гледам с интерес.
 12. Леко, захарасоно сериалче без големи драми и болести.Много положително и забавно.Секретарчето също ми направи впечатление-сладурко.Само тези късе панталони на момчетата и безформените големи дрехи на главната, а и при момчетата ми вадеха очите, но се преглъща.
 13. Някакъв шанс за бг превод дали се очаква?Заинтрегуваме след прочетените коментари.
 14. Много хубаво мини сериалче.Интересна беше историята как ги вплетоха всички персонажи и жътвари в една история.Една постъпка доведе до последствия ,които обвързаха всички.
 15. Много ми хареса сериала.Имаше кога да се посмее човек, да се ядоса, да се учуди на глупостта ня хората, да си "сгрее " сърцето и да поплаче.Ким у Бин , ако каже ,че ми хареса ще е е слабо казано.Преоткрих го и сега ще си наваксам с неговите участия.Игра поне за мен толкова естествено и истинско. Малко ми дойде в повече виковете на главната, но пък и я показаха като човек, който не се двоуми кого да избере , нямаше:" обичам те, не те обичам, обичам другия , а теб не ." Има доста моменти, които ще запомня и с удоволствие ще се връщам да го преглеждам.
 16. Трябва ли да се регистрирам ,за да го изтегля или не, че нещо неможах да се ориентирам?
 17. Изгледах го, но преди това четох коментарите тук.И се чудих- тия хора как пък не харесват главната двойка и дори смят,че Че Юн Джи и Ким са по-подходящи.НО-прави се оказахте.Извинявам се.Имаше нещо във всички сцени, които беше с Ким Дже Ха- някаква лека неуловима тръпка.Много ми харесаха как стояха заедно.А и пред нея беше като сериозен,трезвомислещ мъж и стратег.Мисля,че въпреки всички мизерии, които правеше за някои от нещата я разбираше защо действа така .Тя му каза,че не предава приятелите си и мисля,че докрая спази обещанието си. "Лошата" аджума -прекрасна актриса.Много ми хареса играта й-мимики,погледи,емоции, прекрасна. Тази Анна не ме грабна и като актриса и като персонаж, а главният като беше с нея ,лелеле колко лигав и смотан ми беше Горкият опитваше се да й налее малко мозък, но не се получаваше.Секретар Ким-пълна психопатка и до смърт вярна.Прекрасен OST и ще се постарая да си го намеря и изтегля.Много добре се преплиташе със сериала.Екшъна на момемнти ми дойде малко в повече с тази непобедимост и 9 живота на Ким,но се преживява.
 18. Искам да ти благодаря, макар и задочно mi6lence за това ,че сподели за книгите.Реших да прочета- " Аз преди теб" и наистина си струваше,пълно " книжно удоволствие" , много хубава книга.Може и да видя филма, но ми се струва,че доста от емоциите в книгата ще липсват.
 19. От вчера се опитвам да изтегля някой сериал от линковете дадени под тях.единият е на master-torrent, но не ми зарежда сайта.Знаете ли дали има някакъв проблем или е закрит?
 20. И аз редовно посещавам азиатските седмици в Лидл, но явно не съм видяла тогава.За следващата такава седмица добре ще огледам.Благодаря.
 21. От къде си купуваш "Мирин"?Изглеждат много апетитно!
 22. Завиждам Ви искренно за новата придобивка в София,тук в Бургас няма такива хубави места-магазини за азиатски нудли и продукти, а сега и това местенце!!! Приятно прекарване там, helyg!!!
 23. Моята я сложих на 13.10-петък и днес като я разбърках не се стърпях да я прабвам.Щях да питам за вкуса.Маята ряпа е леко кисела и в същото време и сладни.Така ли трябва да е или съм прекалила със захарта-направих пълна доза?
 24. И аз да се похваля с моето творение- Danmuji - Yellow pickled radish .Благодаря ти vivivan. П.С. Не можах да кача снимките за съжаление
×
×
 • Create New...