Jump to content

alba

Потребители
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно alba

  • Рожден ден Декември 9

Profile Information

  • Пол
    Female

Последни посетители

969 профилни разглеждания

alba's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

14

Обществена Репутация

  1. ще го сравня с тайландския, а и коментарите за този са доста оптимистични.
  2. Ще има ли бг превод.Звучи интересно.
  3. Преводът дали продължава? Че го започнах и неусетно стигнах до 20 епизод.
  4. Много ми хареса. Рядко гледам сериал изцяло на такава тематика- корупция по високити етажи ,толкова разширила се стигаща до най-високата точка.Нямаше излишна романтика и лиготии.Много силна женска роля -без викове, истерии, ревове и вайкане.Една силна жена, която е и умна, открита и арогантна.Хареса ми как показаха двете страни на това да познаваш закона-да го използваш за себе си и да го прилагаш по съвест.Главният герой не съм го гледала другаде(ще поправя грешката си).Беше ми интересен всеки ход ,който водеше до някакъв обрат и го оприличих на партия шах между няколко играча, като всяка крачка на единият се отразяваше пагубно или в полза на друг.Нямаше клишето : "от много лош накрая да си признаеш и станеш добър,какъвто е бил дълбоко в себе си".
  5. Как се казва актьора, който играе ролята на "психото"? Заинтригува ме играта му?
  6. Началото много ми хареса-прекрасни актьори( и добрите и лошите).от толкова изгледани драми първото ,което ми прави впечатление е -главната дали пищи все на умряло и колко по-парцаливо са я облекли. С това ме спечелиха още в началото-липсата на тези два задължителни елемента в драмите.Со Ин Ги -много красива , добре изглеждаща и "лудо куче"( харесвам тази актриса и в други те й сериали),много откровена и пряма!Главният- сладур, малко беше като Супер Мен-гений, който за една вечер разбра бизнес администрацията от тел.разговор, но.............Държа се като истински мъж , но и слаб мъж лутащ се между 2 жени.Ха Дже Хи-много раздвоена, на моменти добра, на моменти безкрупулна.НО............ последните серии малко ми развалиха удоволствието-клошарските дрехи,амнезии,болести, но последната сцена ми хареса!Така че като цяло 5 от 6 точки му давам.
  7. Този ми беше един от безинтересните сериали.Започна добре с кримката, исках повече да задълботчат за мотивацията на Готвачът( много ми хареса играта му-мимики, поглед, изражение и не на последно място в добра форма беше!!!!)Харесах и полицайката- не типична и умна, без истерии, викове и тъпи коментари и изводи , за разлика на останалите голяма пародия.Последните 2 серии се чудих за какво са ги снимали???? Мики- не съм го гледала в по- безинтересна,скучна ,глупава роля, а имаше сериали ,които гледах, заради него. И сега едно леко отклонение- В последните епизоди след 14 дават трейлър на сериал, кой е той?Изглеждаше интересно на първо четене.
  8. Благодаря за отговора.Ще си ги чакам преводите, когато приключат преводачите и редакторите.
  9. Някой може ли да ми даде линк за субтитри за последните 2 епизода.Горе дадените линкове излиза само до 30 епизод?
  10. Сериалчето е забавно и може човек да разпусне с него.
  11. Не съм го прегледала , но по анонса си мисля, че ще е нещо като американския сереиал BONES.Ако е така ще го гледам с интерес.
  12. Леко, захарасоно сериалче без големи драми и болести.Много положително и забавно.Секретарчето също ми направи впечатление-сладурко.Само тези късе панталони на момчетата и безформените големи дрехи на главната, а и при момчетата ми вадеха очите, но се преглъща.
  13. Някакъв шанс за бг превод дали се очаква?Заинтрегуваме след прочетените коментари.
  14. Много хубаво мини сериалче.Интересна беше историята как ги вплетоха всички персонажи и жътвари в една история.Една постъпка доведе до последствия ,които обвързаха всички.
  15. Много ми хареса сериала.Имаше кога да се посмее човек, да се ядоса, да се учуди на глупостта ня хората, да си "сгрее " сърцето и да поплаче.Ким у Бин , ако каже ,че ми хареса ще е е слабо казано.Преоткрих го и сега ще си наваксам с неговите участия.Игра поне за мен толкова естествено и истинско. Малко ми дойде в повече виковете на главната, но пък и я показаха като човек, който не се двоуми кого да избере , нямаше:" обичам те, не те обичам, обичам другия , а теб не ." Има доста моменти, които ще запомня и с удоволствие ще се връщам да го преглеждам.
×
×
  • Създай нов...