Jump to content

papushinka

Потребители
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от papushinka

  1. papushinka

    F.T Island

    Аз ни в клин, ни в ръкав да се обадя с изключително смисленото мнение: Хонг Ги много се е разхубавил. Направо е "разцъфнал". Страшно сполучлив стайлинг в този промоцикъл (като цяло за момчетата). Много са хубави и песновките, абе направо са бонбони.
  2. Шини, преустановявай работа. Ще го окепазиш с тоз превод, ама ха!!! Малко ли филми "развали" вече, че искаш и този да докопаш...
  3. Що мрънкаш тогава, бе? Не стресирай момичето, калпазанке. Знам, че си силно териториална, ама... Спорна, Шинке.
  4. Съжалявам, ама трябва да се постараете, ако искате да ни биете по идиотски сън:
  5. Ето телефона отпред: Не е Note II, защото той е заоблен, по-дълъг и камерата му е по средата на задния капак, а не от десния край. Ето снимки. Ама не мога ви помогна с повече, такъв телефон за пръв път виждам. Дори не ми прилича на Galaxy. По-скоро на LG Optimus. Дори подозирам за този.
  6. Съжалявам, че като преводач съм пропуснала да изкажа мнението си по-рано. Силно въздействащ за ценителите на подобен тип кино. Не че се изисква нагласа, за да го гледаш, но трябва да имаш афинитет към по-арт продукциите. Децата се справиха отлично, играта им беше автентична и неподправена. Като цяло това ми хареса най-много във филма - колко "сурова" беше история. Доближава се сякаш до документалното кино. И да, в подобен тип филми, където мълчанието казва повече от самите герои, не очаквайте нещо да стане. "Нещото" се случва главите и душите на зрителите.
  7. Определено препоръчвам. Много добра роля на Ким Ха Нъл, показа си класата. Очарована съм от образа на полицая. Толкова очарована, че съм готова да им простя за всички други тъпи полицаи в корейските филми. Кученцето беше страхотно, но това не е изненада за никого. Сигурно филмът си има минуси, но на мен ми хареса толкова, че нито един не ми направи впечатление. А това се случва много рядко. Особено в този жанр. Благодаря за субките.
  8. Добре дошла и на теб, goddess_. Много правилна тактика имаш. Наистина доста хора започват с корейското, но губят много, ако си останат само с него. Налазвай и тайландците. Пожелавам много приятни мигове във форума на всички прясно новодошли. Не се притеснявате да бъдете по-активни.
  9. Ами... освен и аз да се изкажа пак... Пустите хапчета съдържат хормони от групата на прогестерона. Метаболизират се в черния дроб, причиняват също диабет, увреждат надбъбречните жлези, увеличават риска от образуване на тумори. Има и други видове хормонални терапии, които също не са "невинни хапченца за спокойствие". Ето този път, за да не съм голословна, предоставям тази =true&lightbox[width]=80p&lightbox[height]=80p"]статия. Аз лично също смятам, че кастрацията е по-доброто решение за животинче, което няма да създава поколение, но все пак всичко зависи от собственика. Важното е той да направи информиран избор - както и да прецени, че ще отглежда животното, винаги е по-добре да знае евентуалните последствия от това.
  10. Страхотен сладур е, но апелирам да се има предвид, че наднорменото тегло при котките е много сериозен проблем. Дебелата котка е като бомба със закъснител и е върпос на време да се разболее. Диабетът и чернодробната липидоза са достатъчно сериозни състояния и не изчерпват всички възможности. Не го казвам с лошо, а като човек, който си изпати от подобно нещо.
  11. KazeShini, жертвам се на Still Walking в момента ( и ти хубаво каза за кафе, ама още си чакам... ) и на едно текущо корейско сериалче. Имах творческа пауза, но ще започвам да набирам скорост пак, няма как. Ти какви жертви имаше предвид точно? pinhead, извинявай, че оспамвам, душа.
  12. Значи любимците на Marchooo са големи сладури. Такова "дяволско" трио ще заформят, току-виж измислят някой план да завземат света.
  13. Големи са сладури с Джи Йонг. На последната снимка е като котарана в скута му. Едит: Добавих още и вече не е "последната", ама няма да развалям композицията. Личи си за коя снимка иде реч.
  14. Умните жени се месят манипулативно и деликатно, така че мъжът дори не разбира, че е "изработен". Тази действа царуцарската. Кралицата, ако беше малко по-умна, щеше вече да има любовник и нищо неподозиращ мъж, който с радост сам да праща любовника при нея. "За съжаление" ли, Дидо? Да бе, представи си каква прецаквация. За всичко са виновни тези глупаци, дето са ги научили да четат и пишат, после онези умопомрачените, дето са им разрешили да гласуват. А можеше да бъде по-инак...
  15. Тази кралица е съвсем като отвързана - и си прави каквото си иска, и си приказва каквото й дойде наум, което изобщо не може да породи никакво възхищение у мен, имайки предвид положението й. Нека не забравяме, че тя трябва да спазва изключително строг етикет и, колкото и да е тъжно, трябва да си гледа нейната работа, която се изразява в това да бъде жена на мъжа си. Жените по това време, че и много след това, да не говорим, че и понастоящем в много страни, са 9-та дупка на кавала и не са участвали дори в обществения живот, камо ли да се месят в политическия такъв на нацията. Бракове с цел скрепване на мир са честа практика, често са били просто проформа, дори и да има любов в техния случай, това не й делегира никакви допълнителни правомощия. Да се излага на открита опасност и по този начин да навлича допълнителни проблеми на мъжа си с нерационалните си действия, не е адекватен признак на обич и загриженост, а признак на твърдоглавство, непокорство и неточна преценка на последствията от собствените действия. Разбирам с каква цел е изграден образът точно по този начин, но все пак не ми се нрави липсата на историческа достоверност и в него.
  16. Шефе, това е Бегемот-ка, кръстена на котарака на Дявола от "Майсторът и маргарита". Нека ги запознаваме, ще имат общи теми на разговор.
  17. Китаристи и котки... какво повече да кажа, две от най-любимите ми неща. Koizora много добре го е казала, няма да я повтарям. Хареса ми.
  18. Чонг Сок Уон Лична информация Име: Чонг Сок Уон (Jung Suk Won, Jeong Seok Won, 정석원) Професия: Модел и актьор Дата на раждане: 16 май 1985 г. Място на раждане: Инчон, Южна Корея Височина: 185 см Тегло: 75 кг Зодия: Телец Кръвна група: В Любопитно: негова съпруга е певицата Пек Джи Йонг, с която сключват брак на 2 юни 2013 г. Сериали: Connect (Disney+, 2022) Kingdom (Netflix, 2019) Bad Guys: Vile City (OCN, 2017-2018) Circle: Two Worlds Connected (tvN, 2017) гост Mr Baek (MBC, 2014) IRIS II (KBS2, 2013) Haeundae Lovers (KBS2, 2012) Rooftop Prince (SBS, 2012) Midas (SBS, 2011) White Christmas (KBS2, 2011) Dr. Champ (SBS, 2010) High Kick Through the Roof (MBC, 2010) Creating Destiny (MBC, 2009) Shining Inheritance (Brilliant Legacy) (SBS, 2009) The World That They Live In (Worlds Within) (KBS2, 2008) Fight (tvN, 2008) Working Mom (SBS, 2008) Aquarius (SBS, 2008) Kokkiri (MBC, 2008) Dae Wang Sejong (KBS2, 2008) Belle (KBS1, 2007) Филми: The Night Owl (2022) Race to Freedom: Um Bok Dong (2019) Unfinished (2018) The Prison (2017) The Long Way Home (2015) The Tiger (2015) Flight: Close to the Sun (2011) The Beast (2011) The Divine Weapon (2008) Public Enemy Returns (2008) Fate (2007) Галерия: Лично мнение: Страхотен актьор! Покрай превода на "Любовниците от Хеунде" окончателно се затвърди вече положителното ми мнение за него. Заслужава тема. Надявам се да го виждаме в повече главни роли!
  19. papushinka

    C.N.Blue

    Вижте малките муцунки.
  20. papushinka

    In Case of Love (2010)

    Version 1.0.0

    142 сваляния

    In Case of Love (2010) - Бг субтитри: NyXe Версия: DVDRip.XviD.AC3-nLiBRA Валидатор: mrnkaloto
  21. И Мин Хо ми стои "безплътен" на екрана, то вярно, че е болен човека, ама все пак... Докторката е супер шматка, много се кокорчи, но като й свикнеш, дори започва да те забавлява. Завидни познания по история има, аз с ръка на сърцето си признавам, че едва ли бих изброила всички канове и царе от-до без грешка, както тя може. Никакво привличане и не си отиват. И Филип е много неориентиран . През 90% от времето е с поглед "къде, по дяволите, съм и какво правя тук". Имам чувството, че той е попаднал там случайно, а не онази шматка, която се адаптира завидно бързо. Царицата хич не ми е приятна, ама далеч не е само тя, затова няма да я коментирам.
  22. Аз не се оплаквам, че всичко се върти около Аранг и Магистрата. Много си ходят двамата, определено са двойка с повечe химия от главните във "Faith". Историята е манджа с грозде, но е сполучливо забъркана. Нефритеният император е голям симаптяга, като прочетох митологията зад героя се шашардисах малко - все пак 300 милиона и 880 хиляди години да култивираш Тао, не е малко.
×
×
  • Създай нов...