Jump to content

Monica

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Monica

Monica's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Това определено е един от най-любимите ми сериали, както и един от най-запомнящите се, които съм гледала. Още от първия епизод ме грабна.. Прекрасно е как Джун Пъо преоткри себе си благодарение на едно обикновено момиче, и как разбра, че истинското щастие не се крие в това да показваш, че си по-висш от другите, а в това да обичаш Имаше и много тежки моменти, особено в Макао, след като заради майка му направи опит да я остави...и като Джан Ди се качи сама на гондолата, и започна да си спомня.. :/ Или пък Джи Хо, чийто чувства си останаха несподелени..и доста дълго време и недоизказани.. За пръв път се чувствах раздвоена..Джи Хо винаги беше до Джан Ди, никога не я оставяше и й помагаше в най-трудните моменти, когато нямаше никой друг наоколо...от друга страна Джун Пъо превъзмогна всякакъв егоизъм заради нея и правеше всичко, за да й покаже, че държи на нея...и въпреки всичките пречки от страна на майка му и положението му, той продължаваше да я обича по-силно с всеки изминал ден. Определно си подхождаше и с двамата, но подкрепям избора на сценаристите "хепи енд-а" да бъде с Джун Пъо и Джан Ди ...просто защото между тях имаше нещо специално, а и преживяха толкова много перипети заедно.. ^^ Га Юл и И Джонг бяха пък най-сладката двойка..Особено ми хареса предпоследния им диалог, където й казва, че ще е първия човек, когото ще потърси като се върне.. <3 ^^ И театъра, който играеха също.. Не ми хареса, че четвъртият член на F4 (Woo Bin) остана на заден план -...Някак си не му подхождаха едносричните фрази, "what's up" , "yo" , etc .. Можеха поне малко да го включат в сюжета или да завържат някаква афера между него и тази "маймунката" на Джун Пъо, примерно..
  2. Това е първия корейски сериал, който гледам...въпреки, че съм голяма почитателка на азиатското кино, досега не бях заглеждала и сериали, но мога да кажа, че този ме грабна напълно и определено ме направи фен на корейските сериали ! =) Актъорския състав - повече от прекрасен..Особено харесвам Сузи, IU , Taecyeon и Wooyoung <3 .. Имаше много тъжни моменти, както и смешни, разбира се.. Пил Сук и Джейсън са най-големите сладури, пълнят ми душата ^^ .. Финалът ме изненада, Любимото ми изпълнение във филма е на Хе Ми на песента Only Hope..прекрасно е <3
  3. Dear John (С дъх на канела) Думите са излишни, много разчувстваш филм...
  4. A millionaire's first love, An Empress and the Warriors, I give my first love to you, Shinobi..и още доста други ..
  5. Обожавам сериала! <3 Втори сезон е значително по-слаб от първи, няма ги тези грабващи моменти, които са способни да те разчувстват и дори разплачат...някак си са наблегнали прекалено много на хумора. JB е страшно красив, иначе, Jin Yoo-Jin също - харесва ми и това, че винаги отстоява мнението си и е различен от всички други. Hae-Sung ме дразни, много слаб персонаж, от нея друго освен сълзи, извинения, неадекватно поведение и изцепки досега не сме видяли почти в сериала... иска ми се да я променят коренно и дано го направят..
×
×
  • Създай нов...