Jump to content

nade1

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nade1

  1. Завърнахме се с нов кавър. Този път е на новата песен на Sistar - Give it to me. Надяваме се да ви хареса и се постарахме много, също така се вслушахме и в забележките ви, така че наистина дадохме всички от себе си. Решихме и да участваме в конкурса на Sistar за най-добър кавър. Ще сме ви много благодарни, ако ни харесвате да гласувате за нас: тук Става по следния начин: Първо трябва да сте харесали FB страницата на SISTAR. След това кликвате на посочения адрес и ще ви се появи страницата с всички участващи. Ние сме на 1 или 2 страница и за да гласувате за нас, трябва да натиснете бутона LIKE, който е до клипа ни. Благодарим ви предварително!
  2. Хей, хора, това е първият ни dance cover. Надяваме се да ви хареса и ако ви допадаме се абонирайте за канала ни във youtube. Положихме много усилия и продължаваме да го правим, така че ни очаквайте с нещо ново. Вече си имаме и FB страница
  3. Искам да попитам от колко часа започва и в колко свършва състезанието за к-поп танци? Има ли вече определен график?
  4. Група за к-поп танци GET OUT от Пловдив си търси 5 нови попълнения. 7 човека сме и вече си танцуваме повече от месец. Ако има желаещи, могат да ми пишат. Тренировките ни са всяка събота по час и половина и таксата е около 7 лева на месец (за 4 тренировки) в зависимост колко нови човека ще дойдат. Залата е в Тракия.
  5. Хора, много ми е интересно дали в пловдив се прави нещо подобно? С удоволствие бих се включила, но май само в София се провежда?
×
×
  • Създай нов...