Jump to content

kitket

Потребители
 • Posts

  1,079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by kitket

 1. Току-що изгледах My Fated Boy (2021) и бързам да го препоръчам за превод, защото съм убедена, че повече хора трябва да се насладят на това приятно романтично сериалче. Пълно с позитив, с красиви и интересни герои, изиграни много добре. Не мога да не отбележа главния, който играе със сърце и прегръща истински.
 2. Верно, че много станаха тези нуна–любови. Но този сериал си струва гледането. Сиерата я харесвям, въпреки драматичния поглед и трагичното излъчване, харесвам си я. А малчо е този, който направи сериала, според мен. Макар да не е първи красавец има огромна харизма и по-важното – искреност, която превзема. Лекотата, с която играе, означава много. Нямаше сцена, в която да не бе максимално убедителен. Не съм гледала досега герой, с толкова естествено поведение в сцените на близост, но вярвам, че и режисьора го е позволил, де. Не една скована и дървена прегръдка и после по на метър разстояние. След като се разбраха, той направо залепна за каката, точно както е в живота, кеф. И прегръща с целите си ръце, с цяло тяло, рядко е в азиатските сериали. Естествено, не вярвам да има толкова целенасочена любов и за цял живот, но е хубаво да го видиш. Друго положително – и двете семейства бяха готини и о, чудо, никой не сложи прът в колелата на любовта. /Ама тия всичките китайки наистина ли бият мъжете си?/ Също харесах и всички герои от втория план, като си имам и любимец – Директор Ма, героят му е страхотно написан и изигран. И едно от най-милите неща бе в началото на всяка серия – сцени от миналото на главните като деца. Много смях и много емоции ми докараха тези хлапета, много трогателно. Сигурна съм, че сериалът ще се хареса на всички романтични души, затова заслужава български превод. Аз гледах на руски тук
 3. Мислех със съжаление да го прескоча, защото темата ми е била винаги интересна, но пък актьорите нещо не ме "хванаха" в трейлъра. Обаче, след мнението на @LazyKanagaroo ще си преосмисля плановете. Пък и видях стойката за бой на карате или каквото е там бойно изкуство. Чакам читав руски превод тук , че още са на Гугл оппа.
 4. И аз чакам руският превод да приключи и ще го преслушам. Малко не се спогаждаме със Сонг Гьонг, защото романтиката на героините ѝ понякога е грубовата и сякаш цели да убие всяко чувство, но факт е, че съм харесвала всичко досега с нея и се надявам, че пак е направила добър избор. Пък може сега да ни покаже истински женствена героиня... Още с руски субс
 5. Много ми хареса! Ей такова нещо ми се гледаше отдавна! Не мога да повярвам, че не разпознах Ким Седжонг от Училището, но пък само там съм я гледала, а и тогава по-впечатляващи бяха момчетата. Докато тук тя ми обра овациите, най-ярка ми беше от всички. И Мин Гю, много добър! Но и останалите харесах, интересно ми беше и въпреки,че не се случваше кой знае какво, изгледах го за един уикенд. И току поглеждах със съжаление още колко малко ми остава, ех, щеше ми се да има още серийки... Клишета? Пълно с тях. Но, когато актьорите се справят така добре /според моя вкус/, хич и не ми пречеха. Дядото, каква скица! Аз съм доволна и мисля, че ще допадне на романтиците.
 6. Хубав е сериала. Всички герои са красиви и интересни, къде да гледаш по-напред. Но как можаха да сложат Evan Lin в тъпия ъгъл, тия хора жал нямат! До последно това ми разваляше удоволствието. И пропагандата. Те я изкараха тая тяхната партия най-добродетелната и по-праведна от Ангел. Пфу! Сякаш хората не помнят какви са ги вършили! Ама лека-полека ще си напишат нова история. Те така се промиват мозъци. Главният имаше в началото едно такова много неприятно поведение, по-скоро изражение на един умен, но самодостатъчен, високомерен и предвидлив като гросмайстор човек. После се очовечи /като се влюбиш, как се променяш, а?/. Но имаше много силни моменти, сълзите ми бяха покрай тях. Главната героиня си е една умна и разумна, че и с огромно търпение и разбиране към своя човек! И как поразително не му се хвана на нито един блъф /е, почти, де/. Младите приятели, като тримата мускетари. Маршали? Хм. Старите неприятели бяха истински противни, не съм доволна от съдбата им. Последните няколко серии бяха много динамични и интересни! Емоцонални и разтърсващи! И ми оправиха послевкусието след края. Така че препоръчвам сериалчето. И много благодаря на екипа по субтитрите, беше удоволствие!
 7. Аз съм доволна като цяло. Мин Йонг ми е любимка отдавна, въпреки физическото прекрояване, въпреки прекалено манекенското движение. Ама, като я видя и се залепям ухилена за екрана, а друго не ми трябва. Сонг Канг е от новите звезди, още доста млад, а вече показва таланта си. Наистина е видно, че тя е по-голяма, ама така е заложено и най-сетне започнаха да го показват в сериалите, а не както доскоро, уж нуна, пък изглеждат набори. Но това вероятно пречи на химията малко, но пък се сещам за пианистите с Ю А Ин, следователно не е там проблема. Има наистина недомислици в поведението на героите и някои силно дразнещи неща като прекалено властната майка, досадна и нежелаеща да разбере различно от нейното мислене, некадърния баща Ом /и нетактичен колега/, използвачът баща на главния, и първенецът в надпреварата за най-противен герой – егоистичния, нагъл, арогантен бивш. Вярвам, че е невъзможна промяната за такива хора, но ето че пак ни замазват погледа и повечето претърпяха положителен обрат. Харесах главните герои. Смислени, умни, добри хора и професионалисти, спретнати и добре облечени, нормални. Не съм предполагала, че метеоролозите имат толкова трудна и напрегната работа. Не може само в Корея да е така. Но беше интересно и познавателно, получаваш поглед към нещо, за което нищо не знаеш. Много изчисления, обработка на данни, таблици и непрестанно анализиране. Както и да е, на някои им недостига нещо или пък им е в повече в сериала, както и на мен, но аз получих това, което търсих. Радвах се на удоволствието да съм с героите и да съпреживявам вълненията им. Усмихваха ме и ме разплакваха, понякога исках да ги разтърся за врата или пък да ги успокоя, но си прекарах приятно времето за почивка и релакс. Благодаря за бгбуквичките на екипа, радвате ни, дами!
 8. Мноооого приятно! Страхотен Джони, много ми хареса лековатото му поведение, редувано със сериозното, разумно, бизнесменско излъчване. Главната съм я гледала само на едно място и пак харесах как играе силна, борбена и немрънкаща бойна мацка. Много я бива в такива роли /ама пък не съм я гледала в други, де, на слабачка и повлекана, например/. Двете с приятелката ѝ бодигардка са истинска визуална наслада, много ги харесах и като вид, и като поведение на героините. А таткото, старият Хан, каква е тази природа, на почти петдесет е и как изглежда... И е един такъв чаровник... Единственият минус в моите очи е липсата на романтика между главните, което е несправедливо към техните умения, вероятно. Освен една дървена прегръдка, друго не им позволиха да покажат. Но пък двойката "старче – момиче" ме изкефи, и те по на метър стояха, ама на моменти около тях сякаш въздухът димеше от страст. А иначе ми беше доста интересно и ме увлече сериалчето, радвах се на стилните и готини герои.
 9. @lukreciana, честит празник! Бъди жива и здрава, бъди щастлива и успешна!
 10. Ама как играе тука Крис У! Толкова силни моменти направи – и монолозите му, и сълзите му, и любовта! Възхитена съм от него, но има и други за хвалене – Ивито Чен, освен че е красива, направи героинята си готина и светла, младоликата баба хитруша, цялата пазарска тайфа, които възприех като един събирателен образ. Отделно да отлича Лорънс Лу /ако така се изговаря/, който е много интересен с различните си физиономии, лафове и стойки. Смехът ми бе благодарение на него и на диалозите му с "шефа", а бе страхотен тандем направиха с Крис. Хем е леко, хем те разчувства, а и романтиката не куца /истински целувки, може ги момчето/. Не можа и без така нужната сериална драматичност, но беше за кратко и не задълбаха в нея, а беше само в потвърждение на любовта. Няколко пъти подчертаваха чувството за семейственост и чистосърдечна взаимопомощ на пазарджиите, което ми дойде малко пресилено, но приятно и доста позитивно. Увлекателно и мило, хареса ми и уплътни с хубави емоции няколкото ми свободни дни. Много благодаря за българските субтитри на екипа по превода, заслужаваха да ги чакам!
 11. Много добро ученическо сериалче, но е направено не само за ученици. Уловен е духът на школната възраст и всичко произтичащо – първите любовни трепети, приятелството, ученето, натискът от всякъде, семейните отношения. В добавка тук имаше и трагедията от инвалидността на момчето и от това как я получи, а също и трагедията на човека, който я причини. Но, за разлика от очакванията ми, че ще задълбаят в това, не се случи, напротив, показаха хора, които се стараят всячески да живеят нормално, въпреки, че ежедневието им често им го припомняше. Е, само бащата сериозно беше потънал, той носеше негатива за всички. Към края малко измислено и невъзможно на практика ми дойде неговото духовно преобразяване. Образите на героите са по стандартите в жанра, но отлично представени. Наистина, рядко толкова пълнокръвно и непресторено изградени герои съм виждала, а актрисата е била само на 16. Гледах ги и им вярвах, вярвах, че това е истинският им живот. Много добър бонус бяха малките актьори и кратичкият им завършващ сегмент в края на всяка серия. Особено момиченцето е такава сладурана. И двете, малката и голямата, показаха поразителна прилика в поведение, говорене, интонация, все едно наистина бяха един и същ човек. Вярвам, че сериалът заслужава бгсубтитри. Силно го препоръчвам на любителите на ученическите романтични.
 12. Мила среща с ученическата любов. Чистосърдечна и непресторена. И двамата главни се справиха добре, интересни са и другите двойки /много слаби всички, бе, мършави/. Много неприятен образ е майката на главната, познах я от сериала за ратанката, там беше смразяваща, тука е ограничена и диктатна героинята, е, накрая я пооправиха. Непретенциозно сериалче, за разпускане. На руски
 13. И аз го гледах вчера. Все си мислех колко много повече усилия и психическа устойчивост са им трябвали на момичета като Грейс, докато влязат в тази мъжка игра и да се утвърдят. Достойни за уважение!
 14. Доставих си истинско удоволствие и усетих очарованието и вълнението на най-добрите сериали в романтичния жанр. Тематиката също ми беше много интересна, също и напрегнатото действие в някои моменти, екипната работа и кооперирането им, страхотно беше да ги гледаш как се разбират с половин дума, как си довършват изреченията, страхотен тим. Суджито става все по-добра, браво на момичето, много и прилепна ролята. А Джу Хьок, въпреки дървовидния си настрой /а може би точно заради него!/, стоеше отлично до Суза, много плака тук героят му, но аз му вярвах, истинско беше. И той развива уменията си, доволна съм. Сега, за тъпият ъгъл, наистина се чудех кого ще избере главната, защото и двамата мъже бяха представени доста подробно и равностойно. Трапчинков ще го потърся като главен в някой сериал, дано да има, много ми се вмили, искам реванш за момчето.
 15. Как се нарича човек, който купува стекове олио? - Олигарх
 16. Приятно сериалче. Едно от малкото, където първоначално не харесах никой от актьорите визуално и го започнах само заради добрите коментари и бгсубтитрите, но въпреки това ме увлече сериозно и го свърших за три дни. Главният има страхотна трапчинкова усмивка, макар и с елегантността на слонче, а момичето – ами бива. Двойките не бяха много убедителни в романтиката между тях, но чакам с нетърпение втория сезон.
 17. @bond, честит ржден ден! Бъди много здрав, щастлив и успешен! Благодаря ти за всестранната помощ тук! Пожелавам ти още много приятни моменти в този форум! Дано азиатските продукции стават все по-добри!
 18. Опитах да го намеря онлайн с бг субс, но не успях. Дали го има изобщо, някой знае ли?
 19. Наистина странно се чувствах в този различен формат, наподобявящ някое от така модерните сега риалитита. И това риалити остана да изглежда недовършено накрая. Доволна съм от актьорите, много добре си представиха героите. Недоволството ми е от някои герои, защото постъпваха така странно и нереалистично, ама това сигурно е замисъла. И в същото време в много сцени на двойките виждах естествени и нормални, обикновени отношения. Ами то любовта е лудост. Хареса ми, че Уки отново заприлича на себе си. А Джи Уон е страхотна. Благодаря за страхотният превод на екипа!
 20. Надявах си се аз, че няма да му устоиш, Мрънкащо сърце, затова го заобикалях на руски. Благодарна съм! Успешно завършване на проекта, много напреднал! Чакам кротко и с предчувствие за кеф.
 21. Очаквах повече, особено от момчето. Романтика без особено много страст. Сладурите от втората двойка раздвижваха нещата. Става за разпускане без претенци, ако няма друго.
 22. Разочарована от тази втора част. Все по-негативна атмосфера, едно лутане на героите. Едни философски разсъждения, търсене на себе си и след края се питах за какво беше всичко това. И не съм доволна от избора на героинята.
 23. Чудех се, ако тази аларма реално съществува, дали щяхме да я имаме всички? Сигурно. И наоколо току някой избибипка. Много харсвам главните. И защо така пресилват нещата с лелята и братовчедката? Да покажат още повече колко гаден живот има момичето? Как е пораснала дотука цяла и що-годе нормална с този ужас от детството? Не е добре да разделят сериала на две, никакви сезони не са това.
 24. Офисна романтика. То, за самата работа малко разбрах, особено пък фирмата на главния как така беше свързана с тази на главната, но не е важно, това беше само фон и то много блед. Харесвах нея от двете ѝ предишни сериалчета, в които я гледах, него – не /визуално, защото не ми беше познат/. Обаче момчето спечели откъм игра, доволна съм много от него. Двете други двойки бяха много забавни и добавяха разнообразие и свежест в общата картина.
 25. Нелошо сериалче, само дето главната все ми бъркаше в очите. Докрая ми остана неприятна с прекаленото си пристискане на устата на всяка сцена и преиграването. Главният е сладур, че и висок, но не разбрах героят му как така се влюби изведнъж. Харесах си повече тъпия ъгъл и ъгълка. И ме заинтригува това такояки, дето все го ядяха, щото ми заприлича на нашите цариградски кюфтенца. Ама не били те, порових да видя какво е.
×
×
 • Create New...