Jump to content

kitket

Потребители
 • Posts

  1,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9 2020

kitket had the most liked content!

3 Followers

About kitket

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

3,897 profile views

kitket's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.2k

Reputation

 1. Изгледах с удоволствие сериалчето. Много красиви костюми и декори, красиви актьори и цялостна картина. Интересно поднесен разказ, естествено със задължителните нелогизми в сценария, но другото компенсираше. Няколко двойки, разнообразие от герои. Най-противен образ – средната сестра, но пък най-красивата. Странникът беше таткото – толкова неадекватно и дистанцирано от всички поведение имаше /ама не и за още една наложница, дъртият козел/, пък накрая се изкара и като супер умник. Добре, че главната му жена беше стабилна и на място във всяка ситуация. Главните харесах много. Генералът е готин пич, с чест, достойнство и дълг, закрилник. Главната – добро момиче, с чувство за справедливост, но на моменти /добре, че не бяха много/ толкова опърничава, че ти иде да ѝ разтърсиш перуката. Подхождаха си и имаха доста естествени взаимоотношения, с любов, с разпри, с борба на силни характери. Много лъчезарни усмивки. Хареса ми.
 2. Много се забавлявах! И ми беше интересно развитието на историята. Не харесвам прескачането във времето, но тука беше много добре направено и все се питах какво ще се случи сега. Отлично представяне от актьорите, но най-силно впечатление ми прави Тао. Всяко чувство на лицето му беше правдиво и убедително. Браво, раздаде се изцяло. И изглеждаше играта му лека и естествена, все едно си е наистина с приятелите от детството. Препоръчвам! Струва си времето!
 3. Как са го направили това фото – толкова близо, все едно са едно тяло с пет глави...
 4. Поредният много добър сериал на Lee Sung Kyung. Изгледах го с удоволствие и с усмивка. Момичето ми хареса този път без забележки, а с младежа стояха добре и си подхождаха, а и химия им се намираше (и за пореден път си мислех: тия корейци след секс винаги си обличат тениски, тц, тц). Харесах как са разписани героите, нямаше излишни глупави саможертви, не премълчаваха нещата, а всичко се казваше и се обсъждаше. Много нормално. Мноооого двойки и все готини, супер. Не те оставят да скучаеш. Богаташката-актриса и партньорът ѝ направо ме скъсаха от смях с поведението си, уникални! И съм фен на мениджъра ѝ с неговото Ююнаяяяяя. Всяка линия получи добър завършек и нищо не остана недовършено. И не обичайно да смачкат края набързо, а цял един последен епизод за хепиенда. Много ми хареса и препоръчвам!
 5. ТОГАВА КОЯ ЧАСТ ДА СЕ ГЛЕДА НАЙ-НАПРЕД, 1 ИЛИ 2?
 6. Не мислех да го гледам, защото на постера не ми допадна главния, външно естествено, пък и главната нещо не ме впечатли. Той не е по калъпа на красавците, с които сме свикнали от романтичния екран, няма вид на романтик и някакси го свързвам с екшъни и трилъри този актьор, а тя – стандартната красавица, без нищо специално. Ама нали обичам да чета коментарите в темите, а отскоро се забавлявам и с тези в текущите преводи, защото открих,че поясненията или по-скоро словесните примамки на преводачите, съпътстващи поднасянето на поредния преведен епизод са ми много интересни и понякога култови. Та така стигнах до трейлъра и още няколко клипчета и разпознах Seo Ji Hye от Crash Landing on You. Това ме спечели за сериала, защото там за мен беше най-красивата жена, но по-важно – много я харесах като игра и като излъчване тогава, загадъчна, вглъбена и леко драматична. А като загледах, оле, колко въздействащ се оказа Yoon Kye Sang! Какъв поглед, каква харизма, завладяващ! И какъв кеф, как ми харесва така – да тръгна скептична и лека полека да ме превземат актьорите, да ме оборят и променят мнението ми от "хм-кхм" към "йеее"! Страхотно е да гледаш хора, които могат да играят! Ся, че сценаристите накрая взеха да оригиналничат, това е друга бира, но се преглъща, пък е и малко, а и все пак странно интересно. Големи благодарности на преводачите за труда и за удоволствието да гледам на моя си език, бъдете здрави, момичета и дерзайте! Силно препоръчвам сериала, @bond, върни се, дай му шанс, ще го харесаш! /Мисля, де... / Гледайте, романтици!
 7. "Изгълтах" го за два дни с голямо удоволствие! Пълен със симпатични и положителни герои, и млади и стари, както главните, така и второстепенните. Вярно, че главният все намръщен и кретен беше в началото, но така пък и главната имаше доста възможности да му даде да се разбере, а и израстването му беше по-видимо. Гордън, изглежда, е талантливо хлапе, но другаде не съм го гледала. Първото ми впечатление беше, че е с нетрадиционна визия, а пък за ръста да не говорим. Тук поне се справи доста убедително. И намръщен, и ядосан, и усмихнат – все е чаровник. Доволна съм и от него, и от "каката", една хубава екранна двойка сътвориха. И другият ми любим тандем – бабата със странните устни и икономът със странните мустаки, тия двамата са големи образи с големи сърца и въпреки на моменти прекалената им екзалтираност, ти стават много мили. И злобарката – тя е само една, но им стигна на всички. Страхотно изигран образ, ах как я мразех! Супер е сериалчето, препоръчвам на романтиците!
 8. Наистина интересен начи на представне на живота на някой – чрез клетките му. Не ми хареса вида им, по-скоро ми се щеше анимацията да не е толкоз бебешка, но така може би повече изпъкваха разликите между различните клетчовци, техните функции и отговорности. Най ме впечатлиха имената им и съответно, работата им. И Адреналин ми е един от фаворитите, Глад и тиранозавъра на Унг, забравих му сега името. Първият поглед към постера ми набива в очи разликата в размерите /малката, фина Ю Ми и гиганта Унг – виждах само едни огромни крака и едни мънички краченца/ и странните им прически. На мен това с големината много ми харесва, а по едно време усетих, че прическите им не са чак толкова смотани, даже и след още малко ми се сториха приемливи, а после ми се видяха много хубави. Абсолютно доволна съм от актьорите, с клетки или без, пак щях да ги гледам. И добре, че загледах сериала след като тръгна втората му част, защото с този край е много висяща работата, неудовлетворителна, и хич не бива да остане така. Сега малка пауза, да ми се слегнат впечатленията и следваща среща с клетките.
 9. Един много топъл сериал! Спокойни взаимоотношения, ежедневие, обикновени хора със своя собствена житейска философия. И много приятелство, ненатрапчиво, но здраво. Съквартирантите ме изпълват с кеф. Колко различни са всички! Интересно ми беше да ги наблюдавам – като индивидуалности и като взаимоотношения. В един момент се усетих, че стаите им бяха направени като олицетворение на самите тях – на готвача Шун почти гола и без вещи, на Куруми – препълнена с дрехите ѝ и само тясно местенце за сън (ама как е възможно в такова малко стайче да пребивава, то си беше като килер, като дрешник!), на художничката – картини, картини и бои, само на психолога и на хазяйката имаха по-нормален вид и пак съобразно техните личности. Много се впечатлих от този похват! И от диалозите! Толкова леко вървяха разговорите им, свежо и шеговито, без типичното преиграване и пулене на очите, страхотно удоволствие! Харуна и Рюсей се представят страхотно! Особено ме впечатлява Рюсей! Страхотно талантлив и се развива с всяка продукция! Много убедителен и естествен. А Mukai Osamu... е подправката, без която ястието няма да е перфектно. Гледайте! Сериалчето много заслужава бгбуквички!
 10. Едно добро попадение се оказа това сериалче! Историята – нищо особено. Но каста е супер. Особено двамата главни мъже са убийствено добри, да се чудиш кого да избереш. Li Jiu Lin се оказа, че съм гледала доста, но някак не ми просветна веднага, но да кажа, че ролята му прилепна като ръкавица. Страхотен е с тългата коса и тия разкошни костюми, истинско удоволствие е да гледаш тази властна осанка, твърд поглед и благородно излъчане. Тук е много изразителен, само като я гледаше главната и ми се събуждаха пеперудите в корема. Момичето – типичната китайска героиня, самодостатъчна, нахална и вироглава, но весела, мила и с добро сърце. Понякога така ме издразват тия типажи с безмозъчните си постъпки, ама какво да ги правиш, затваряш тук-там очите. А от актрисата съм си доволна, де. Имаше и свежи смешки, а макар и рядко, добър броманс с генералите. Прекалиха с това тровене, кой ли не отровиха, ама той сценария си е на куц крак. Въпреки това съм много доволна от сериалчето и го препоръчвам на романтиците, а и на преводачите – 16 епа по 30 мин. е, нищо работа!
 11. Превежда ли се на български, знае ли някой?
 12. Що нещо изядох, докато го изгледам този сериал! Ама съм доволна! Приятно времето отмина с героите, котараците и манджите. Пържено харесвам, може и да пробвам нещо някой ден, макар готвенето да ми е една от слабите страни, но така добре са показани ястията в последователност на приготвяне, а пък някои от тях изглеждат и лесни... За котетата – фен съм на рижавия рошав господин, има лице и очи на тигър. Героите – Хан Ю се вихри като високомерен борсук и отново пълни очите, партньорката му ми хареса, лъчезарно момиче със слънчева усмивка, мисля, че направиха добър тандем. Много забавни са дружките и чичото, особено като се изживяваха като сводници, големи скици. Прекалиха със саможертвеното отношение на главната към майка ѝ, което след толкова повтаряне дразни. Но, като цяло съм много доволна, още една читава романтика с Хан Ю. Чаках българските субтитри, струваше си, благодаря на екипа за удоволствието!
 13. Присъединявам се към положителните мнения. Отлична екранна двойка! Момичето е красавица и с читаво написана роля, героиня, която не ме издразни изобщо и спечели напълно симпатиите ми. А Елвис-перчема, ха, каква изненада – неочаквано силно излъчване има, секси пламенни погледи и добра фигура! Не се разминахме и без малката лепка – от тези нахални и силно неприятни сериални същества, дето вярват, че щом харесват някого, то и той задължително ще отговори със същото. Като се лепна да хленчи и на "чичкото", си рекох: Хайдеее, загина човекът! Ама на този това му трябва, иначе тъй ще си иде самичък. История или сценарий – нищо особено или умно представено, но актьорите и химията – да! Приятно лятно, без напрежение!
 14. @desini, тумбата призраци много ужасни ли са направени, защото на мен ми е неприятно да гледам такива. Страх ме е, признавам и това ми разваля удоволствието.
×
×
 • Create New...