Jump to content

kitket

Потребители
  • Мнения

    1148
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    12

kitket last won the day on Февруари 9 2020

kitket had the most liked content!

3 Последователи

Относно kitket

  • Рожден ден 11/25/1962

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Кърджали

Последни посетители

4567 профилни разглеждания

kitket's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.4k

Обществена Репутация

  1. Неочаквано интересно за мен се оказа как разкриваха криминалните случаи. Момичето наистина много напомняше в дедуктивните си монолози на великия Холмс. И беше на ниво много над другите ѝ колеги, тц , тц, само тя умната. И в тия времена как приеха така лесно жена-полицай, и другото момиче, с отровите, какъв спец беше на такава млада възраст, откъде толкова опит, да се чудиш... Ами, измишльотини... Не ми хванаха окото и двете, особено химичката, незабележими и суховати същества, но пък младежите бяха супер! Линхе тук е в първата си роля, изобщо не му личи! Явно си е талантливо момчето. Благодаря много за субтитрите, беше удоволствие с тях!
  2. А на мен ми хареса! Имаше много драма, нещастие, предопределеност, обреченост, съдба. Но имаше и много любов, топлина и съпричастност. Май корейците са големи майстори в създаването на най-откачените психопати герои. И тука бяха един от друг по-луди. От начало до край имаше интрига и загадка, което много пъти ме държа на нокти. Последните няколко епизода си изплаках очите. И сега за главната двойка - абсолютно прекрасни и толкова много подхождащи си! Само да ги гледаш е истинска наслада! Играта е отлична! Толкова убедителни бяха, че си мислех дали наистина не са двойка!?
  3. Много добро е сериалчето! Актьорите добре си паснаха, а да не говорим героинята на докторката колко адмирации от мен отнесе. Толкова манипулирано и мачкано дете (противни и отвратителни родители, особено майката), без никаква възможност за личен избор и каквото и да е собствено мнение, обаче с едно страхотно качество - когато реши нещо, върви до края, без никакво огъване под ничие давление. Просто ме кефи как отстоява любовта си, навежда глава и не отстъпва, такива героини в азиатското кино почти няма, които да се опълчат на родителите си толкова крайно като нея. Много харесвах и героя на Ян Ян, но като вкараха "нашата партия", "под крилото на партията", "с партията напред", "служим героични партийци, защитаваме народа" и всякакви високопарни лозунги, това толкова неприятно ме върна в миналото, че пожарникарят загуби малко от иначе добрият ореол който си създаде. И трябва да кажа, че не само визуално е възмъжал и пораснал, а и играта му. Беше ми интересно да наблюдавам работната атмосфера, както в пожарната, така и в болницата. Наблегнаха много на работата на пожарникарите и всичко бе представено наистина изглеждащо много достоверно, с напрежение, опасности в работата и героизъм. От коментарите разбрах, че това бил поръчков сериал и това си личеше. Като цяло хареса ми, доволна съм.
  4. Тези сериали с еднакво име имат ли някаква връзка помежду си? Дали трябва да се гледат в определена последователност?
  5. Отдавна ми се гледаше нещо тайско, но като знам прекалено бурните им отношения, не посмях да започна нещо. Обаче моментът назря. След предишния сериал с тези сладури се позатъжих за тях. За жалост схемата е една и съща: свада, скандал, никой с никого не говори нормално, без обяснения, само обвинения и задължителното неизслушване, после бутане дърпане, шамари, демонстрация на злоба на всяка крачка. И това, като обичат, уж. А какво ли е като се намразят? Макар че често се случваше границата между любовта и омразата да е много неясна и размита. Пон Наваш и Буа са ми любимци и се справят много добре с героите си. Вярно, че в един момент ти е омръзнало тя непрекъснато да му говори напук, а той да се звери в нея с омраза. И, както и в много други лакорни, въпреки всичкото ми оплакване, изгледах охотно тези 15 серии ненавист, за да видя последните 15 минути любов. Даже ми беше интересно! Благодарности за превода!
  6. Визуално не ми бяха подхождащи си двамата главни. Сигурно заради дрешките, с които обличаха момичето. Твърде ми се струва невероятно успешна компания да позволи на служител да идва в толкова драстично различен вид от приетия офисен дрескод. То не бяха националните блузи и безфомените панталони, то не бяха анцузи. Купиха ѝ хубави дрешки, нито веднъж не ги облече. Вероятно е търсен ефект, за да се покаже колко са различни главните, но за мен беше прекалено. А иначе образът ѝ беше слънчев, позитивен и оптимистичен, сладурана. А Ло Жен вече ми е в групата актьори, които играят все едни и същи роли и не очаквам нещо различно. Не че не харесвам героят да е богат, умен, студен отвън и горещ отвътре чебол. Приятно и леко е, като за разпускане, като за веднъж.
  7. Завладяваща игра на главната двойка, абсолютно прекрасни! И останалите актьори хич не се даваха. А каква страст! Браво на Лин Хъ, и с това се справи страхотно, направо на абордаж превзе момичето. А то си беше един добър женски образ, без лигавни и глуповатост. Бай Лу представи майсторски една красива млада жена, разъдлива и умна (или натоварена с опита на още един бурен живот), която не се предаде и се бореше докрай. Но аз не съм очаквала от нея друго и тя действително направи страхотен образ. Мислех, че тя ще изнесе сериал, но не. Лин Хъ, такова професионално израстване има това момче, толкова далеч е вече от сладко-дървените младежки образи, толкова можене показа тук, браво! Много интересно развитие на историята и често пъти се питах как ли ще излязат от поредната заплетена ситуация. Много напрежение и интриги, но и смелост, вярност и чест. Романтика и страст! Сериалът си заслужава гледането! Много!
  8. Направо не мога да повярвам, че това е Лин Хъ! Колко е различен! Тръпки те пробиват! Още съм на девета и на няколко пъти забелязвам нещо, което не мога да си обясня какво е. Около 22-ра минута на девета серия се вижда нещо като шкафче, отгоре има от метал птица с разперени криле, от човката на която капе капка върху нещо като листо. Знае ли някой какво е това и за какво служи? п.п. По-нататък в някоя от сериите, миг преди да каже, че часът свърши, един от преподавателите погледна към това нещо така, както аз поглеждам часовника в класната ми стая, преди да бие звънеца. Хе, хе, може би е някакъв часовник.
  9. Беше чудесно преживяване да гледам този сериал! Сериал за спорт, в който има спорт (е, не е чак много, но все пак повече, отколкото в други). Сериал за романтика, в който има истинска романтика, истинско привличане и интимност. Без фалшива скромност и поведение на 12-годишни. Мацката имаше своите моменти на "ах, колко съм по-голяма, ох, ти пък колко си малък", но, браво, бях много приятно изненадана, че не затъна както в останалите сериали в това и как набързо се осъзна и прие нещата такива, каквито са, с отворено сърце. Младежът беше изключително целеустремен във всяко едно отношение. Браво на актьора, който го изигра, страхотно превъплъщение направи! Толкова сполучливо предаде типичната младежка емоционалност, невъздържаност, понякога арогантност. Също така трепетите на първата момчешка любов и израстването на образа и в любовта, и в спорта. Наистина повярвах, че е много влюбен, смятам че направиха отлична химия. И, както каза @Lawandula, много и чувствени интимни моменти, заснети красиво. Изобщо, много хвалби отнесе операторската работа в коментарите на рускините, съгласна съм с тях - интересни ракурси и движение на камерата, много красиво заснето всичко! Имаше много интересни герои, но не мога да не отлича приятеля на главната, треньор У и диването, което тренираше той. Тия двамата как не се избиха - и плаках, и се смях много с тях. Видях, че е предложен за превод и добавих и аз едно сърчице там, защото вярвам, че сериалът изключително много го заслужава. Много, много ми хареса!
  10. Сериалът за сватовниците е свеж и интересен, с перфектно играещи актьори. Заслужава български превод!
  11. Никой ли не го е гледал все още? Направо си е загуба да не се види! Страхотно е сериалчето! Направено е много интересно, с различни неочаквани обрати и изненадващи моменти. Всички актьори играят на макс, без забележки към нито един от тях, само адмирации! Атмосферата в цялост е завладяваща, с красиви декори и костюми. Има различни сюжетни линии и на моменти се обърквах кой кой е, няколко красиви двойки, които също така са и много, много различни, което прави възприятието много шарено. Роун, прекрасен, както винаги, в този образ показа, че може да се справи добре и с комедията. Много беше смешен в ролята на бъзльо и женчо, прилягаше му много да бъде и непрекъснато хвалещ се със способностите си умник, високомерен благородник, поучаващ простолюдието, но продължавам да смятам, че най-много му отива да играе влюбен и по тази точка сериалът леко загуби, предполагам заради сценариста или режисьора, заложили доста целомъдрено поведение на героите, една нормална целувка не им позволиха, гадовете. Да отлича свекървата - желязна лейди със стоманен юмрук и светкавична мисъл. Каква героиня, каква актриса - перфектна комбинация! Тук за първи път виждам крал, който е разумен и нормален, голям пич се оказа! Сериалът заслужава български букви, вярвам, че ще се хареса на много хора и го препоръчвам за гледане! Струва си!
  12. Прекрасни Бай Лу и Дилън! Появата им на екрана е толкова магнетична и само се наслаждаваш, а изсмуканият от пръстите сценарий, фу, забравяш го! Гледам, че някой са се впечатлили от грозното преследване на героинята на Бай Лу. Ама още по-неприятно ми беше преследването на малката братовчедка. И в такива филми или сериали винаги се чудя дали наистина така се държат китайските момичета? Вижда ми се много пресилено, направо ненормално. Този сериал всички двойки бяха и красиви, и играещи. И изобщо, страхотни мъже и страхотни жени! Героят на Дилън, мисля че малко са прекалили в написването му - толкова каменен, непоклатим, изглеждащ безчувствен и железен човек. На моменти много красиви гледки показаха. В заглавния пост липсваше линк към страничката с превода, ако знаех, че се превежда, щях да си наложа да изчакам. Направо се прецаках и защото на руски със субтитри се оказа не до края и дори гледах с озвучка, брр
  13. Нещо свежо от Тайланд. Да кажа първо, че това което ме отблъсква обикновено - боят, плесниците, силната омраза - тук е сведено до минимум. Иначе, история типична тайландски. Подсладена, обаче с много приятни актьори. Пуш е, както винаги сладур (даже прекалено, бе, за мъж), но и добре играе. Адмирации за Мей Давика, която съм гледала само в един сериал и хич не ми се понрави играта ѝ, но сега виждам голям напредък. Работило е здраво момичето, браво! Около двамата имаше един куп съпътстващи герои, интересни и различни, които обогатиха, разбира се, възприятието. Така и не мога да свикна лошият злобар накрая изведнъж да стане пухкав и добър, но какво да се прави - лакорнска му логика.
  14. Здравейте! Може ли да ми изпратите данните за превод по банков път или Easypay? Весели празници на всички!
×
×
  • Създай нов...