Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9

kitket had the most liked content!

Community Reputation

659 мочи

4 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,678 profile views
 1. Да ти кажа ли от позицията на жена? Това е един от мъжките митове, ама сред жените не се котира.
 2. "След"-то, да живей! Има величие, живот, свежест, ново начало и очакване... Браво, Рагносе!
 3. Мнго хубаваааа! И винаги съм харесвала как играе - няма как да не ѝ повяраш. Много оптимистично излъчване има. Липсва ми, отдавна не съм гледала нещо с нея, ще трябва да попрехвърля отново филмографията ѝ. А в тези последните снимки не ви ли напомня много на Натали Портман...
 4. Ей, що бира се наля, поднесе и изпи... Да имаше такъв бирен бар близо до вкъщи... Хм, и какво, ако имаше – атмосферата нямаше да е изобщо същата. След такива сериалчета ми се ще да мога да се телепортирам там от време на време, да стоя в един тих ъгъл с халба в ръцете и само тихо да попивам. Бавен ход, чак тегаво на моменти, обаче героите бяха интересни. Акира (аз много си я харесвам нея) е като майка Тереза – на всеки внимание и окуражаване, как пък не се умори. Гаджето ѝ – и той добър, добър, до будаллък. Четири години ще търпиш някой у дома, ама си плащаш накрая за нерешителността и добрината – нищо прекалено не отива на добре. Имаше и няколко характерни японци, дето така говорят и се държат, все едно са от психиатрия – например ревящоговорещият и завиращ се в хората гигант-съсед-готвач, също и откачалката-бивша, дето се чудеше в чий апартамент да се самонастани, като пиявица, младият ѝ колега, дето трепери и подскача от страх от всеки звук, като заек, ама не, по-скоро като богомолка с тези насечени и нелогични движения, шефът на Акира, дето дори и да не се караше на някой, пак викаше, уф, тя пак много го изтърпя, ама имаше и симпатяги, например философът-барман и майката. А Матсуда Рюхей все се канех да го видя, защото много ласкави отзиви за него съм чела и да, харесах го. Само ми липсваше повечко тръпка между главните, но и така става.
 5. Браво за темата! Наистина, на човек понякога му се ще да препоръча нещо на преводачите, само всичко да е в рамките на добрия тон и да не сме досадни. Ще си позволя да препоръчам за превод нещо, което не съм гледала, нямам преки впечатления и затова прегледах по-обстойно темата при рускините. Отзивите казват, че е лека момичешка дорама за отдих и разпускане. Подобни сериали дотук излязоха няколко и впечатлението е, че азиатските версии на "Сексът и градът" са добри. А ето и личните ми причини да искам да го гледам с бгпревод: Shiraishi Shun'ya, Otani Ryohei, Sugino Yosuke, Takahashi Maryjun (възможно ли е тези тримата да нямат теми тук, не ги намерих), Koseki Yuta, вярвам, че присъствието им е гаранция за качество. Заинтригува ме и трейлъра:
 6. Оле, оле, какви сладури! Съвсем непознати са ми, но съм много доволна от това, което направиха на екрана. А иначе това е типичното китайско сериалче за колежанска любов, област, в която братята китайци за нула време намериха правилната формула и, за мен поне, вече са най-добри (е, японците са си от друга галактика). Та, мисля, че това е едно от отличните им попадения. Много, много лятно, романтично и усмихващо!
 7. Аз съм с впечатлението, че на азиатците това им е истинския...
 8. Песента е супер, skofiild, много ми хареса, ама ако не беше цветовата подсказка, нямаше да различа кой от двамата пее, много подобни гласове имат. Иначе съм гледала момчето в единствения му, засега, сериал, където бях много впечатлена от представянето му. Верно, беше дървена ролята и затова по-лесна, ама все пак... Беше убедително и мило представяне. Надявам се скоро да го видя пак в сериалче. Пожелавам му успех!
 9. Аз си знаех, че си струва да почакам превода, благодаря ви още веднъж, момичета! Сериалчето ми даде всичко, дето очаквах от него – хубави хора, усмивки, бизнесотношения (естествено с бизнисврагове), съвременна романтика, близка и разбираема, е, малко дръпната, ама азиатско е все пак. Джони задобрява, браво, все още дървенее на моменти, но се вижда как много се раздава и развитието е налице. Чакам с нетърпение следващия му сериал. На Дилраба съм ѝ фен и никакви критични коментари не могат да да променят мнението ми, че е много красива и талантлива актриса. Майките – отвратителни. Приятелката – неестествена. Врагът – готиииин! Сериалчето е хубаво.
 10. Като го видях първо в Секретарката, реших че е Пак Хьон Шик, ама нещо е пораснал. А иначе там много добре се справи момчето, ще чакам следващите му проекти.
 11. Добро си е сериалчето, имаше си своите моменти. Студентски живот, приятелство, обичайните проблеми, за да има и решаване, романтика, спорт, смелост, чест, родина, победа, възторг. Джанис, това момиче с всяка продукция затвърждава мястото си на любимка в моите класации. Да, всички други бяха под нивото ѝ, но нещата така бяха поставени, че това не ме подразни, някакси бяха в унисон. Беше удоволствие да гледам моментите на леда, макар да бяха много малко, особено ми харесаха хокейните, много енергия, скорост и усещането, че това е част от истински мач. Краят с истинските спортисти е трогателен и вдъхновяващ, реклама ли, ха, ами браво, че са се сетили да го направят, онези хора го заслужават!
 12. Браво, екип, браво за скоростта и за всеотдайността! И не се съмнявам, че сте направили нещо качествено , за което ще си е струвало търпението ми да изгледам всичко на куп с кеф. С трепет очаквах да видя обявен превода на всяка серия, щото Мрнкл веднъж каза, че ще карат докато може и след всяка си казвах "браво, хайде още малко, хайде още малко", като мантра ми беше. Макар че едно гласче в мене все се обаждаше, че точно нещо с Джонито тя няма да може да остави. Благодаря ви още веднъж, момичета, и бъдете здрави!
 13. Ха, учудваш се на женски бой в тайландско? Значи ти е първият лакорн...
 14. Оле, оле, Xu Kai, сладурчето от военната академия и то в съвременна продукция! Веднага се нареждам и аз! Ще го чакам тук, ако междувременно някоя добра душа българска не започне превод...
 15. Хм, май няма вече ушички... Сладурчето то, красиво и талантливо...
×
×
 • Create New...