Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9

kitket had the most liked content!

Community Reputation

727 мочи

4 Followers

About kitket

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,746 profile views
 1. Това сериалче напълно заслужава едни бгсубтитри! Много мило, понякога наивно, беззлобно, романтично и симпатично! Изгледах го на един дъх /или два /, не ми даваше мира. Просто си мисля, че главните ми влязоха под кожата и си станахме едни такива близки... Отборът и те бяха сладури и всеки получи, каквото му беше на сърце. Хокеят тук си беше направо един майтап, но пък главните компенсираха много. Главният не ме впечатли особено в Метеора, но тук блести – задобрял е и пръска страхотен чар. Силно препоръчвам!
 2. Тогава съм била гимназистка. Все едно, че корейската машина на времето ме върна в онези трудни, но млади /и за това прекрасни/ години. Все едно видях миналото си наяве. Мило. Носталгично.
 3. Four Ladies (2016) 四 千金 Още известен като: Si Qian Jin Държава: Китай Година: 2016 Жанр: романтика, драма, исторически Епизоди: 30 /34/ Продължителност: 45 /40/ мин. Режисьор: Qiao Liang Сценарист: Yu Meng, Chen Shuo Канал: iQiyi Излъчване: старт 22.05.2016 Актьорски състав: Jeremy Jones Xu Feeling Pan Peer Zhu He Jing Li Xian Zhao Si Yuan Резюме: Адаптация по романа на Джейн Остин "Гордост и предразсъдъци" в Републикански Китай. Трейлър: Намерих го само с руски суб Онлайн: Руски онлайн и
 4. Съкън, недей! Ще се опитам да изчакам тоя път. Че при Плой, докато превеждаха, виех като вълк на пълнолуние.
 5. Този сериал не бива да се пропуска! Много различен от тайското досега. Но, който харесва изстъпленията на тайландките сериални героини, не е за тук. Няма простащина, бой, гей /само един, дето говори като твтайгей, ама не е/. Абсолютно нормални са всички, дори родителите /е, майка му все му измъкваше пари, ама уж за добро... абе, няма пълен идеал/. Просто обикновени хора, които обичат, мразят, усмихват се или страдат и се стараят да са щастливи. С всички сили. И в този стремеж ти стават близки и мили, защото са като като нас. И ги захаресваш, и ти залипсват, като видиш финалните надписи. Ех, дано има още такива сериалчета!
 6. Изгледан! Доста герои, доста двойки и това предполага динамичност, но не – удавена е в прекалено насапунисания стил на сериала. Бащата-патриарх на фамилията, около когото се въртят всичките му деца – и семейни, и не, рапортуват, изпълняват и демонстрират почитание и любов. След средата вече ми беше по-интересно – дали му свикнах или гледах все симпатичните ми герои? Пуш е неотразим чаровник, това е неоспорим факт, как да не зяпаш като отнесена? Главната я помня от сериалчето, пак с Пуш, където искаше да става суперзвезда. Там ми хареса повече, естествено ѝ стоеше пуленето и цъкленето. Тука ме дразнеше дървеняшкото ѝ поведение, мъжкаранско и грубовато, все сърдитата и нацупена физиономия, така са заложили образа, но това не ми допада. Края ми хареса и добре, че беше по-увлекателен от началото.
 7. Браво за избора, екипче! Много е хубаво сериалчето, още ги помня ясно главните, което си е трудно за мен, поради непрекъснатото гледане като на конвейр. Милата, много оригинално облечена сладурана и гооооотиния бос с косите погледи, да ги изхрускаш! Хайде, успех!
 8. Свежо по младежки е сериалчето, леко. Не харесвах по постерите този Дилан и избягвах да гледам нещо с него, но грешка. Това хърбаво момче има такава лъчезарна усмивка, почти като любимката ми Tan Song Yun, заради която захванах сериала. Усмивките на тия двама компенсират всичко отрицателно, ама и аз не му обърнах толкоз внимание. На фона на плуването се нищят житейските проблеми на героите и наистина доста се плуваше, макар само Pang Han Chen да имаше що-годе вид на плувец. Него го гледам вече за втори път и тука малко преиграваше, ама има много завладяващо излъчване, драматично едно такова и силно. Втората двойка също беше интересна, а майката на главния –леле, каква фурия, много разсмива!
 9. Айдееее, lukreciana, вкара ме в онгоинга, оф, защо съм толкова лесна, бее... Обаче. Рано е за преценка след една серия, но съм впечатлена, че засега не е типичното тайско – нямаше женски бой (само майка ѝ я гонеше с един голям кокал ли беше ), нямаше големи тумби сеирджии да се влачат и кудкудякат след героя, говореха без типичното напъване на вратните жили, героите такива разумни и някак... нормални, едно такова спокойно общо излъчване (в повечето моменти, де), все едно гледаш корейско. Може би пък е заради туй, че е римейк на корейско? Както и да е, сега ще се влачим до октомври... Пу, пу, дано не го изпростят!
 10. Още "се стискам" да не падна в капана на текущото излъчване, ама много му се каня. При рускините е до 12 еп. превода, като наближат края, може би ще го започна. Ама то за колко сериала така се точа, как ще ми стига денонощието?
 11. jira, дай едно линкче за хладилника и духалката, че ми стана интересно... Ако знаете как едва търпя да го почна този, след изгледаните клипчета и снимки и коментарите ви, дето чета с нетърпение, много ме предизвиквате, хора. Ама, като се сетя каква гад е да гледаш текущо...
 12. А ако искаш нещо леко, романтично и усмихващо, може да видиш и филмчето Mr. Pride VS Miss Prejudice
 13. Предлагам тайландския So Wayree (2020) Обичам да чета коментарите и те показват интерес и положителни мнения. Да не забравяме главните, които събират адмирации още от предишните им проекти и са много красиви. Но най-много ме заинтригува клипчето, публикувано от jira:
 14. Сигурно е един от малкото азиатци, които могат да се покажат така, без притеснения, че ще предизвикат освен фенска (и не само) любов, но и желание да го хранят, хранят, хранят... Любимец, не само заради визията, харесвам много как играе. За последния му сериал Count Your Lucky Stars се зачудих как ще се сработят на екрана двамата, като имат около 20 години разлика, макар това поне за мен никога да не е пречело да възприемам пълноценно която и да било история, но е вярно и това, че в изгледаните ми подобни до тук и разликата в годините не е била толкова голяма.
 15. Е, много е хубава, беее... Какъвто и да е нрава ѝ, красавица си е!
×
×
 • Create New...