Jump to content

kitket

Потребители
 • Content count

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

kitket last won the day on December 29 2018

kitket had the most liked content!

Community Reputation

388 мочи

3 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,186 profile views
 1. kitket

  Ma Dong Suk (Ма Донг Сок)

  Открояващ се първоначално с физиката си актьор, особено на фона на слаботелесните азиатци, но като го видиш в няколко продукции, разбираш, че се се отличава и с можене. Винаги е убедителен, каквото и да играе, бива го и като гангстер, и като обикновен човечец. Актьор, който не може да сбъркаш, не може да го подминеш.
 2. Страхотният Марк и прелестната Белла направиха много добро представяне - убедително и затрогващо. Пък са и много милички и добре изглеждат заедно. Образът на главната показа голямо израстване. Майка ѝ не разбирам защо чак толкова мрачно излъчване трябваше да има, при положение, че беше положителен герой. Отново залитане в крайности при отрицателните герои и прощаване до изпростяване на положителните. Ама това си е тайландската екзотика. Главните направиха сериала, но си струва гледането. Ето резюмето на рускините: Намрин е богато и своенравно момиче, което се готви да се омъжи за Поптон. Връщайки се от проба на сватбената рокля, след гонка на пътя, попада в инцидент, в който и двамата шофьори умират. Ио, полицай, който е на мястото на инцидента, среща духа на Намрин, но момичето отказва да повярва в смъртта си. Намрин започва да го преследва, като вярва, че само той ще ѝ помогне. Зараждащи се чувства, завръщане на бившата на Ио, тъмното минало на годеника на Нам... Героинята ще се сблъска с много трудности по пътя към предишния живот...
 3. kitket

  Boyfriend (2018)

  Това Бо Гом е такова слънце, така мило игра, страхотна усмивка, талантливо си е момчето! Не ми допадна героинята на Song Hye Kyo, щото направи любовта ѝ да изглежда една такава студена, но пък актрисата си я харесвам, така че се изтърпяхме. И ми се щеше да развият повече взаимоотношенията в ПР отдела. Интересно, че тука хич не направиха проблем, че тя е по-голямата. Абе, когато любовта говори, какво значат там някакви си години... хм, ама докато си млад. Но, добре стояха на екран, интересно ми беше да ги гледам и да им се радвам.
 4. Леко съм разочарована от тази версия, понеже много харесах Дарен в Our Times и сега предварително го натоварих с големи очаквания. Обаче нещо не ми се получи този път...
 5. kitket

  Touch Your Heart (2019)

  Мдаа, някак си много леко, ... ама за който не търси "тежко", може да разпусне. Така направих. Пък и се заблявах по момчетата и още повече по Yoo In Na, това момиче много го харесвам, толкова е красиво и всичко си има, а фигурата ѝ е един път! Вероятно ще запомня само първия ѝ ден като секретарка, но изцепките ѝ бяха култови!
 6. Какви заплетени планове и конспирации за едното запознанство!!!?? Като разбрах какво е измислил, щях да падна, такова нещо май още не беше показвано. И тя все пак му прости, хм. Ама, какво да се прави - любов! Момчетата са страхотни, а пък главният - е, че то има ли изобщо такива мъже, бе? И много ме впечатли лошият, уж една такава детска физиономия, а на моменти ме беше страх да го гледам, какъв поглед, каква омраза показа, страхотно ми въздейства.
 7. Хубава встъпителна песен, много добра. Красавци, красавици. Симпатична главна двойка, имаше и смешници. Но все пак е бледо подобие на корейската версия.
 8. Според мен пък /и още много други, както виждам/ си струва да се гледа. Зависи от какво имаш нужда в дадения момент. Това е нещо леко и забавно, но и засягащо сериозни теми, има и комични моменти, има и драматични, намигване към онзи знаменит сериал, но без секса, естествено. Четирите момичета са много различни и като визия, и като нрав, и като излъчване, но и много еднакви в стремежа си към щастие. Много интересно беше да се наблюдава развитието на отношенията на четирите двойки. За мен най-впечатляващо беше превъплъщението на Ин На, толкова неочаквано и различно от образите ѝ досега, браво на нея! Благодаря за бгпревода!
 9. Това сериалче така ме грабна, че първата нощ почти осъмнах с него. Буа много я харесвам, обаче като са двамата с Пон, направо не мога да им устоя. Толкова много си "ходят", голямо чудо, че била по-голяма. Момчето е истинско откритие, страхотно се нервира и вбесява, пък то в лакорните такива работи да искаш... Щеше ми се да го видя как се справя с нормалните взаимоотношения, но има време, ще му следя проектите. Много добро!
 10. kitket

  Missions of Love (2018)

  Мдаа, кой да знае, че филмът е историята... Сега вече всичко си разбрах. Тия хора от всичко състезание могат да направят, все едно си в детско филмче. Първата половина ми хареса повече, нататък вече станаха много патетични, особено главната, ама нищо, изгледах го с интерес.
 11. Приятна компания има в това сериалче, даже много приятна. Като се почне от главните, които бяха наистина убедителни съобразно странните /Оф, пак ли, а бе тия нямат ли нормални хора там?/ си герои, свежо допълнение беше и неуморния племенник плюс двамата съотборници, а за къде и без Дженифър - желязната лейди - страхотна, даже с угризения си мислех накрая, че повече я харесвам в строгия ѝ икономка-вид. Съдбата, изборите и любовта! Като навсякъде.
 12. kitket

  Perfect Crime (2019)

  Чудя се защо е такова заглавието, като жанра не е такъв? На руски го чакаме тук
 13. Интересна тема, но криво-ляво скалъпена история по нея и поднесена като за детско. Такива несъответствия и дупки в сюжета, дори и аз ги забелязах, дето иначе изобщо не обръщам внимание. Повечето линии останаха незавършени, а драмата накрая беше абсолютно излишество. Обаче заради актьорите си струваше да ги изтърпя. Тука високи момчета на килограм, сякаш средния ръст на китайците драстично се е вдигнал. Страхотен Gao Hanyu, възхитена съм как се справи с всякакви ситуации и емоции. Странно, но понякога /за мен поне/ изглежда истински хубавец, а друг път направо е грозник. И още един плюс - един от малкото, които целуват убедително и красиво. П.П. Ехнатон, хм... съгласна съм. Един готин Ехнатон.
×