Jump to content

kitket

Потребители
 • Content count

  828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

kitket last won the day on December 29 2018

kitket had the most liked content!

Community Reputation

412 мочи

4 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,249 profile views
 1. @kandala, благодаря за интересната статия, научих много нещо за фенството на к-попа. Това е толкова различно от нашия свят и може би затова толкова странно за мен. Точно изгледах "Her Private Life" и сега осъзнах много от моментите и фразите в него. Стаята на главната беше като един музей на нйния идол, тя беше създала и поддържаше негов фенсайт и го следваше по летища и другаде с фотоапарат с ооогроооомен обектив. Какво ли не направи за да има идеалната позиция за снимка и приемаше редактирането на направените снимки у дома ѝ като висш акт на любов и щастие. Имаше голям брой следващи сайта, които чакаха почти веднага да видят снимките ѝ и така си създаде голям авторитет сред феновете. Да, купуваха албуми с десетки и сега разбирам защо майките на две от тях, като разбраха, че щерките не са прекратили с фенстването, ги гониха, налагаха, биха с каквото сварят, в което корейските майки са си майсторки. От всичката фендъм култура на к-попа са ми симпатични светещите пръчки, много красиви ефекти правят и съм респектирана как индустрията е намерила начин и технология да ги включи в спектаклите. Определено харесвам много, ама много страхотно звучащия фенчант, който прави песните да звучат като едно колективно моментно творение, в което к-попгрупата от сцената, от няколко души изведнъж нараства до хиляди. Върховно преживяване и за изпълнтелите, и за зрителите. Обаче другото, въпреки алтруистичните и благотворителни прояви, си е една нездравословна лудост, която не бих приветствала у нас. Ама, кой ме пита.
 2. kitket

  Her Private Life (2019)

  Романтично и топло. Съвременни отношения и герои, които се държат като зрели хора. Главният не е разглезен богат чебол, а свестен и талантлив човек, главната не е бедното, но добро момиче, дето се облича на тъмно и то с дрешки от сандъка на баба, а модно облечена изтънчена жена, която знае какво иска. Страхотна екранна двойка. И двамата показаха доста и сполучливи романтични моменти. Мисля, че от Kim Jae Wook очаквах повече изразителност, а Park Min Young се "изразяваше" повече, отколкото трябва, но това са подробности. Добро е сериалчето, за почитатели на лекото и романтично четиво.
 3. kitket

  No Min Woo (Но Мин У)

  Това "когато нямаше повече надежда" какво ли означава? Болен? Недоволен? Какво му се е случило?
 4. lukreciana, благодаря, първом взех Мила за мъж, хм, дано не е нещо ужасно, че тя напоследък... Май има афинитет към азиатци.
 5. Дарен е страхотен актьор и се радвам, че ще го видим отново, но тука трейлърът ме много "хвана" и нямам търпение да видя какво се е получило като цяло. Пък и май има азиатски братчеди на вълчищата...
 6. Блонди / Русичкото / Русокоско - Gong Myung заради ролята му в Bride of the Water God (2017)
 7. kitket

  Level Up (2019)

  Мислиш ли, че ще оставят непреведено нещо точно със Sung Hoon? Изобщо не се съмнявам даже.
 8. Рускините го качват тук, все още в оригинал, но не се съмнявам, че скоро ще започнат превод.
 9. Не харесах главната докрая, но пък другите компенсираха. Нищо особено и запомнящо се, но леко и релаксиращо.
 10. Всичко с Джанис заслужава да се погледне, така че и аз се закачам за това заглавие. Ще чакам руския превод тук и тук.
 11. kitket

  Plus Nine Boys (2014)

  Интересно ми беше, такъв сюжет май не съм срещала. Kim Young Kwang е чудесен във всеки проект. Тази заразителна и искрена усмивка /и много голяма, бее/ ме залепва за монитора. И поведението му, отношението му са толкова истински, че си мисля, дали екранните партньорки на актьори като него не се влюбват винаги. А, и брата джудист също ме изненада приятно. За Kim Mi-Kyung да спонавам ли - страхотна. А бе, страхотен каст!
 12. kitket

  Lee Min Ho (И Мин Хо)

  Хм, бузи ли виждам... или е от ракурса...
 13. Тези двамата се доказаха, че са страхотен екип още в Love Myself or You?, сега очаквам /нетърпеливо, да/ само отлично представяне и нищо друго!
 14. kitket

  Make a Bow and Kiss (2017)

  Много страст в ученически филм, каква голяма изненада, но приятна, благодарение на Masaki Nakao. Браво на момчето, филма си заслужава дори и само заради него!
 15. Предполагам, че не, вероятно моята настройка е неподходящата. И много не ми е по вкуса главната, в тази ѝ роля най-вече, а Шин Док Ук си е сладур, аз заради него чаках руските букви. Близнаците също. Така че трябва да му хвърлиш един поглед, за да прецениш дали е твоето забавление.
×