Jump to content

kitket

Потребители
 • Мнения

  789
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  11

Форумна репутация

347 мочи

3 Последователи

Относно kitket

 • Ранг
  Пазител
 • Рожден ден 25.11.1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Последни посетители

2073 профилни разглеждания
 1. kitket

  Witch's Love (2018)

  Много благодаря за бързия отговор и за субтитрите!
 2. kitket

  Witch's Love (2018)

  И на трите посочени места няма бгсубтитри, някой знае ли нещо по въпроса?
 3. kitket

  Thumping Spike 2 (2016)

  Чаках, чаках толкова време руските субки да завършат и не издържах, почнах, гледах, но последните няколко серии с озвучка /бррр/ бяха истинско изпитание за фенската мен. Хе, опитвам се да се представя какво щеше да се получи, ако сестрата беше главната... но и така си ми хареса. Щеше ми се да имаше повече волейбол, че тука беше по-малко и от първия сезон. Но и само героите/актьорите ми стигаха, да да си прекарам приятно един уикенд.
 4. kitket

  Kim Woo Bin (Ким У Бин)

  Рускините съобщават, че Ким У Бин вече е добре и обмисля да се е върне на екран с филм на режисьора Choi Dong Hoon. Дано напълно оздравее момчето!
 5. kitket

  Chugakusei Nikki (2018)

  Много харесах актьорите. Е, към главната нещо съм с резерви, но всички , наистина всички други са чудесни. Чувствах ги близки и земни, като истински съществуващи хора. И още един финал с топлина.
 6. kitket

  Top Management (2018)

  Животът на айдълите, натовареният им график, личните компромиси и жертвите, които трябва да правят в името на успеха. Мениджърът ми се видя най-необлагодетелстван -като между чук и наковалня - хем неговите актьори да са обгрижени, хем трябва да угоди на толкова много хора от развлекателната индустрия. Историята е интересна само познавателно. И актьорите не ме грабнаха, за жалост.
 7. kitket

  What’s Wrong With Secretary Kim (2018)

  Лек, разпускащ и усмихващ сериал. Такъв, дето ти вдига настроението, заблестява ти погледа и изпълва света с топлина и светлина. Колкото и за кратко да е, пак съм благодарна. Главните - абсолютно прекрасни и убедителни. Мин Йонг, как е възможно толкова да е красиво това момиче, направо нереално. И изобщо не е важно, че имала корекции по лицето, допълнително коса или е като "жив скелет" /ама само на такива им стоят добре дрехите/. Важното е, че е много, много хубава, наслада за очите, не можеш да спреш да я гледаш! И Со Джун не ѝ отстъпва, макар да не го смятам за красавец, но тука беше с перфектна визия, не ме подразни даже загладената му прическа, дето всеки косъм беше подреден и строен, напротив - придаваше му тежкарско лустро и шик. А как играха двамата - страхотно, пък за химията да не говорим - направо прелива от екрана. Сериалът нямаше да е този добър продукт без многобройните второстепенни и поддържащи актьори, които са много сполучливо подбрани и придадоха допълнителен колорит. Много смях с тях, много усмивки. Естествена интимност и истински целувки, много романтика. Струваше си да чакам българските субтитри, без които преживяването нямаше да е същото. Затова искрени благодарности на преводаческия екип за труда и добронамереността, бъдете здрави и продължавайте да ни радвате!
 8. kitket

  Honey (2018)

  Ами да, щом те е усмихнало, щом са ти домилели героите или пък просто си в подходящото настроение и те е докоснал филма - тогава е добър. На мен ми хареса.
 9. kitket

  Terius Behind Me (2018)

  Горкият Джи Соб, всеки негов филм е натоварен с толкова свръхочаквания, сигурно това го напряга, ама кво да се прай, славата е тежко нещо. Иначе сериала с нищо не блести, освен с присъствието /което си е голям плюс, де/ на So Ji Sub. Шпионската линия е направо смешна, не ѝ обърнах никакво внимание, но не съм очаквала друго. Основно се радвах на главния, близнаците Джун-Джун /толкова сладки/ и групата на майките /такива мафиотки, опасна работа, сложиха в джобчето си цялото разузнаване или каквото беше там.../. За съжаление главната героиня отново е представена като корейския сериален идеал - добродушна, простодушна, избивайки в простовата на моменти жена, което никак не допринесе да я харесам. Но все пак забавлявах се с всичките останали скици, разсмиваха ме и разпусках с тях. Много благодаря за българските субтитри!
 10. Е, алилуя! И много благодаря!
 11. kitket

  Risky Romance (2018)

  Разтоварващо е да гледаш отново Ji Hyun Woo, това момче вади истински емоционално наситени изражения, а пък как гладно гледаше момичето, леле, леле...
 12. Каква изненада! И то приятна! Това дърво Мик, дето го мислех, че освен да ходи по екрана, друго не трябва да му дават, направо ме ококори. Не е мафиот, нито войник, а обикновен влюбен. Слънчев. Направо е друг човек в тоя сериал. Колко по-разчупено и по-естествено се държи, какви хубави усмивки имал, като едно щастливо хлапе е на моменти. Само на мен ли ми се струва, че е като истински влюбен? Както и да е, добре се сработиха с главната, убедителна екранна двойка направиха, с добра химия. Такива истински влюбени закачки, такива сладури! Пуклук не я знам, но съм доволна от нея. Доволна съм и от героинята ѝ Мейсарин и от главния герой Кетден - някак си изглеждаха очовечени, по-нормални, не че липсваха клишета, но нямаше нито насилие между тях, нито крясъци, трезвомислещи, самостоятелни, разумни млади хора. Обаче, не мина без тия ексцесии, даже бяха прекалено, чак отблъскващи при майката на горкия мухльо Сарут и братът Накарин - единственото превъртане ми беше в техните сцени, прекалено много омраза вкараха. Иначе останалите се сливат в относително приемлива обща маса, добър фон за главните сладури. И пак казвам, много ме изкефиха!
 13. kitket

  Rich Man (2018)

  От японската версия помня само главните , особено страхотния Шун и възторжено-приповдигнатото ми настроение след края. Но, понеже почти не я помня, гледах необременено и затова почти безпристрастно. За мен си беше един нов сериал, харесвам собствения поглед върху историята, а не да се повтарят събития и герои дословно. Интересно ми беше и не съм превъртала, главните си подхождаха и малката е много сладка. Но до края не можах и не можах да харесам главния - нито на вид, което си е второстепенно, нито на игра. Дразнеше ме повърхностното му представяне, еднотипното му изражение и монотонният му глас . Ами какво да се прави, не може всички да са ти драги. Със сигурност, обаче, корейската героиня ми е много по-симпатична от японската. А, да не забравя да отбележа страхотния актьор, който игра съдружника - впечатлена съм. Много благодаря за българските субтитри!
×