Jump to content

kitket

Потребители
 • Posts

  1,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9 2020

kitket had the most liked content!

3 Followers

About kitket

 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

3,397 profile views

kitket's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

1.1k

Reputation

 1. Засега, като го видя по форума, си му викам Мъжа на ПШХ, че трудно им запомням имената. Ама го харесвам как играе, убедителен е.
 2. Много сладурско, леко, разтоварващо! Главният не ми е любимец, но всичко дотук с него е много добро. С психоложката направиха добра двойка, усмихната и позитивна. И химия се намираше. А "бонбона", както всички прежде пишещи заслужено го нарекоха, е уникално сладък, малко му е даже тая дума, ама няма по-захарна. Чаровник, със заразителна усмивка и това негово "мамие" направо разтапя. Много благодаря за бгсубтитрите, момичета!
 3. Този Люк има неподражаем и магнетичен поглед, толкова секси излъчване още не съм срещала сред азиатските актьори. Пък и сред другите не се сещам за много такива с хипнотизиращи очи. Играта му е друга бира. Един силен пример как външността и чара надделяват над майсторството. Гледаш серия след серия и осъзнаваш, че е нищо особено, обаче продължаваш до финала. От Мук съм доволна, харесвам си я. Рускините пишат, че брат ѝ във сериала е брат ѝ в живота. Всъщност сериала ми хареса. Различава се доста от средностатистическия лакорн, защото няма женски противен бой, няма силна омраза и също силна любов, няма сексуално насилие. Отначало до край върви плавно и спокойно, без сътресения, обикновени отношения на обикновени хора. На някои не им харесва това, но на мен – да.
 4. Много добро! Стегнато, съдържателно, без лиготии и локуми. Добре представена история. Много красиви и играещи актьори. Главната е страхотна – естествена и убедителна, вече съм ѝ фен. А младежа, тц, тц, много страст, браво!
 5. Приятно и леко сериалче. Главните радват, а момчето и добре играе. Двата тъпи ъгъла не са запознати с логиката, а женското е и много тъпо, но упорито.
 6. Евън Лин – много красиво същество, като изрисувана картинка. В първата половина беше един монотонен и безизразен, но после героят му коренно се промени и това беше интересно. Доволна съм от момчето, справи се добре с двата си образа. Само ми остана недовършена музикалната му линия. Wan Peng съм я гледала само веднъж и много ми хареса. Вярно, че и в двата сериала е все една и съща, но харесвам неподправеното ѝ държание и момчешки маниер, една такава закачливка. Добра комбинация направиха двамата. Краят ме остави със странното чувство, че са го поизрязали доста. Завършващата песен на първите серии се изпълнява от певец, който със сигурност пее друга любима песен от сериал /много познато ми звучи и като глас, и като стил/, но се изяждам, че не мога да се сетя. Гледайте, романтици!
 7. Честита нова година! Да бъде здрава, щастлива и успешна! Поздравче с песен, която записахме в моето училище за празниците: Feliz Navidad – СУ "Петко Р. Славейков" Кърджали
 8. Нали? Като се включат, една тръпка минава през тялото... за мен, де...
 9. ААаааааах, бе, какво съм направила аз, бе??!!! Оох, доживях и това да направя, да има бгпревод, а аз на руски да ги оставя да ми говорят, оф!! Тия празнични наздравици и трапези съвсем ме омотаха, тц, тц...
 10. Често се обръщаха към главната с "Много си сладка". Бих го казала и за двамата герои. Наистина, не се сещам за нещо да съм гледала и толкоз да им прилепва фразата на героите. Много сладури съм гледала, но тези са абсолютно и натрапчиво /в добрия смисъл и от начало до край/ сладки сладури. Може би, защото действието беше съсредоточено върху двамата и нямаше разсейване със странични линии, но със сигурност и заради режисьора, който е заложил на едно естествено поведение, необременено от типичните за жанра японски клишета и заради актьорите, които съумяха да изиграят героите си толкова достоверно, толкова позитивно и толкова влюбено. Изключително съм доволна от Itagaki Mizuki и Matsui Airi, изпитах истинско разочарование, когато свърши последната серия и много се надявам да ги видя в нова продукция отново заедно. Да се ожениш веднага за непознат? Много, много лоша идея, рисковете са много и големи и единствената такава двойка, която познавам, завърши за една десетилетка с крах и страдание за двамата плюс детето и то за години. Тук ни показаха този 0,0? процент на късметлийското щастливо развитие на историята, дето двамата се влюбиха веднага, подхождаха си изцяло и във всяко отношение, целуваха се и правиха любов в повето си време заедно и се усмихваха. Силно препоръчвам сериала и съм учудена, че не е започнат превод, много го заслужава!
 11. Близките планове на битките бяха много добри. Освен тях много си падах да ги гледам как играят целият отбор. Как си подвикват, как се насочват, как мислят в едно. Страхотна разноцветна група бяха, много интересни и всеки със своята си дивотия, и въпреки различията си или пък точно заради тях, така идеално се допълваха, правейки единно цяло. Да не забравям и че са красавци. Както и двете момичета, но имам забележки към играта на дамите, а главната има засега само едно изражение – никакво чувство или изобщо някаква емоция не ѝ разнообрази лицето. Но, понеже мисля, че е просто неопитна още, не съм я зачеркнала от любимките си /ами, много е хубава, де/. Доста внимание се обърна на фенщината и как се противопоставят на хейтърите и злонамерените коментари, за разлика от корейците. Изкефи ме, че не ѝ простиха на "ученичката с ножчетата". Сю Кай е толкова талантливо същество, малко ме е яд, че не игра с някоя също толкова талантлива китайка, малката красавица просто не му беше равна. Момчето беше отново на висота, страхотно представяне. И чувства като река струят от него. И чар. Истинско удоволствие да гледаш образите му.
 12. Леле, какъв е тоя бицепс, каква е тая ръка или момичето го е много стиснало? И целувката изглежда съвсем истинска. Хм, не ми са фаворити главните, ама съм заинтригувана, пък и превода знам, че ще е перфект /и това изобщо не е четка, а резултат/. Мисля да го преслушам, когато свършите, момичета. Успех!
 13. Много съм доволна! И историята харесах, и героите, и актьорите. Толкова неподходящи един за друг и същевременно толкова подхождащи си. Имаха култови сцени, имаха и трогателни. Вълнуваха ме и ме забавляваха. Моят фаворит – Дал Ри, страхотна!
 14. Тц, тц, сега този няма да може да си излезе през комина...
 15. Мили мои съмишленици, скъпи на сърцето ми хора! От два дни /защото имен и рожден са последователни/ празници, черпене и софри не мога да си вляза тук и да благодаря за добрите ви думи и добрите ви мисли към мен! Благодаря от сърце и да знаете, че много сте ми ценни! Да даде Господ да сме здрави всички и да разпускаме така, на раздумка! Прегръщам всички виртуално, че е по-безопасно и че съм много далече от всички. @Кева, не бъди толкова безмилостно мила, защото с възрастта ставам голяма джибра – чувства, вълнение и веднага съм се разтекла. Ама много ме стоплихте, деееееее
×
×
 • Create New...