Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9 2020

kitket had the most liked content!

Community Reputation

789 мочи

3 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,853 profile views
 1. И двамата главни не харесвам особено, но събитията, героите и характерите им така се развиват, че ти стават симпатични. Останалите също бяха интересни, но не така убедителни. Обаче всички играят тенис наистина!
 2. Здравейте! Мисля, че вече съм готова да обърна внимание и на костюмните китайски продукции. Тази област на китайското за мен е абсолютно непозната, не съм гледала нищо, освен няколко трейлъра и един филм – Fall in Love with My Badboy и ми хареса. Искам да започна с нещо, което си струва да му отделя от ценното си време. Ще съм благодарна за препоръки кой да бъде първия ми китайски сериал – с красиви декори, фееричните им костюми /как се движи човек безпрепятствено сред толкова пластове коприна, шифон, тюл и всичко каквото е там/, харесвам и фентъзито, но най-важното условие е да е романтично.
 3. ЕЕе, това е! Първата ми среща с китайско историческо/костюмно се състоя. Тези сериали изобилстват вече, гледам, има доста фенове и тук, а мен взе да ме влече към красивите костюми, гледки и всякакви фантазии по трейлърите. Даже ще поискам съвет, но ще го направя в съответната тема. Нямах кураж досега, но трейлъра на филмчето ме заинтригува и ето, то не било страшно! Да не забравя причината, която натежа последно – българският превод. Благодаря на екипа за труда! А самото филмче, хм, хареса ми като за забавление, впечатлена най-много от главния, но май ми е непознат. Имам усещането /което и лек
 4. Добро впечатление имам от сериала, странно, повече харесах Мик, отколкото Мин, обаче то сигурно е заради героите им. Тя беше малко като дива коза.
 5. Това е филм за обикновени хора с обикновен живот. Уки така и не можах да го възприема в образа на скучновато обикновено момче, понякога льохман и слабак. Искам си стария му образ на супермен, ама той може би не е съгласен. Иначе добре си изиграха ролите и двамата главни, които много харесвам. А с втората двойка какъв смях пада, направо не е истина /и "Боб Марли" е уникален мърляч, използвач и сладур/. Актрисата, която игра майката, която завинаги ще си остане за мен севернокорейска аджумма, пак беше блестяща, но образът ѝ, макар и силен и положителен, много ме отблъскваше с крещенето, простащи
 6. Присъединявам се към най-доброто пожелание, което прочетох днес, то е много близко на сърцето ми! Честита Нова година, приятели!
 7. Честита Коледа, мили хора! Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете добри! И нека Господ ви дари цялата своя благодат!
 8. Не още, аз поне не намерих такава тема при тях. Обаче Мутанта и Калмарчето – много, много интригуващо. Ще чакам...
 9. И пътуване във времето, и Първи любови, ама нали знаеш – сериал да става...
 10. Мдаа, най-ненормалната и отблъскваща прическа, която досега съм виждала изобщо. Ама добре, че е само до сватбата, а ефекта "преди и сега" е... уау! Страхотен сериал! Я да ида пак да го попрехвърля!
 11. Сега, след като го изгледах докрай, общото ми впечатление е за много добър сериал, който почти до последно ме държа на скорост, с нестихващ интерес и без дразнители. Само около 22–23 серия, когато решиха да подложат връзката на главните на изпитание с противоречието между семейна и професионална ангожираност, тогава сякаш образите скъсаха с предишното си "аз" и имаха малко нелогично поведение, като че ли не бяха същите хора. Но това се преглъща. А иначе от актьорите съм мнооого доволна (с изключение на главната, която често ми изглеждаше, че преиграва и сякаш декламираше, през втората половина
 12. Оле, само до 9–та съм, но направо съм като хипнотизирана, не мога да спра да гледам серия след серия, толкова вълнуваща двойка! Мисля, че това е най-оригиналната и изненадваща първа целувка, която съм виждала!
 13. Мнооооого се забавлявах с тези двамата. Марк става все по-прекрасен тип, става и все по-изразителен, което е страхотно. Драките между главните постоянно нагнетяваха положението. Аз, признавам, че хич не харесвам героини като Мей, преследващи любимия, следящи го навсякъде и нерабиращи от не. Добре, че с развитието на историята се разкриваха и другите ѝ качества и някак си момичето ми стана много симпатично. Обаче това предано, по кучешки възторжено и досадно поведение ми е ужасно отблъскващо. Зачетох се в коментарите за следващия му сериал и може би това, че героинята е пак такъв типаж ще ме от
 14. Скъпи на сърцето ми хора, благодаря ви за милите думи и пожелания! Пожелавам ви да сте здрави и щастливи! Пазете се!
×
×
 • Create New...