Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

kitket last won the day on December 29 2018

kitket had the most liked content!

Community Reputation

458 мочи

4 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,380 profile views
 1. Този човек, Zhu Ya Wen, сигурно е най-естествено, най-убедително играещият китайски актьор, от всички гледани от мен досега. Страхотен е. Намирам го, ако не грозноват, то поне за невзрачен на вид, но присъствието му на екрана, чарът му, а също и комедийният му талант компенсират това. Струваше си чакането на руския превод, струва си отделеното време. Силно препоръчвам!
 2. Като ползвател ще кажа, че много се улеснявам, даже ми е кеф, като разглеждам темата на дадена продукция, да цъкна на името на актьорите и да видя кои са, какви са, как изглеждат, филмографията и т. н. Но когато излиза страница другаде, а пък в Спирита знам, че има, тогава се дразня. Още по-неприятно ми е, когато имената на актьорите изобщо не са линковани. Така че, моля, нека има компромисен вариант - непременно да има линкове, ако са от тук на сайта - добре /ако съществуват такива/, ако няма тука, тогава да се слагат външни. Но, когато се вземе решение по въпроса, моля да го запишете в поста с правилата за публикуване на теми, за да знаят хората, които ги правят, защото и това си е труд и аз съм им много благодарна.
 3. При рускините е до 12 еп. също с английски субтитри и гледам, че е обявен и за руски, но линка горе не е читав, та ето
 4. Много приятно е филмчето, най-вече заради главните, които са естествени и мили ученичета. Song Weilong /1999!!!/ като грозното патенце е страхотен. Vivian Sung си я харесвам още от "Our Times", много убедителна.
 5. Много сладки тия двамата! А също и приятелчетата им, колегите и родителите /ти да видиш!/. Изобщо , много позитивно, леко, забавно и разпускащо. През повечето време бях все една такава нахилена.
 6. Тия бяха скарани със себе си, тц, тц, тц. Добре, че са хубавите им личица на главните /и останалите също/, че да се порадва човек. А в края са страхотни есенни картини, прекрасни гледки!
 7. Много обичам сериали на тази тема - приятели, които се влюбват. Сигурно е мъчително да проумееш промяната в чувствата си, може би дори не разбираш какво се случва. И перспективата да загубиш много добър приятел завинаги /защото вече няма връщане назад/ сигурно е стресираща. Но не мисля, че това е възможно наистина в живота. А може и да е...
 8. Вероника Парк - страхотна, неподражаема!
 9. Може би е от тези случаи, дето един сериал го делят на две и крайно необосновано му слагат етикети 1. сезон, 2. сезон...? Пък и виж колко серии е - 8.
 10. За първи път чувам за такъв спорт. Той сигурно е само за разбирачи, аз дори като им гледах екраните с тия редове бързоизписващи се символи, нищичко не разбрах. Не е зрелищен, като други. Ама нищо, състезания да има! Иначе спортният дух, екипността и патриотизма са добре показани, като последното е малко прекалено. Готина компания, интересни и различни скици в клуба, посмях се с тях. Приятелката-фенка е много красиво момиче и голяма чаровница, очите ми останаха. Недоразвити ми останаха образите на капитана, на момичето от най-първия отбор, на омъжената приятелка. Особено капитана имаше много потенциал, пък то като че ли остана за друг сериал. Доволна съм от главните /всъщност от всички/, естествено им се получаваше, сладки, въпреки темерутството на "бос".
 11. Аз не го намерих засега, но съм сигурна, че е въпрос на време - все пак е много хитова поредица. Чакам с нетърпение!
 12. Е, плаж като няма, баня нали има? Я някоя тежка житейска дилема ще обмисля, опрян на плочките под душа, я нещо друго... или ще да го изкъпят поне, няма да го оставят да му се размине...
 13. Ай, стига вече, бе, тия двуличници се самозабравиха! Нямат никаква защита артистите им и покрай няколко идиота, сега гори всичко наред. Зарад един корем! Пфу!
 14. Изключително приятно направено и с готини актьори, играещи. Главната нещо не я харесах първо, пък към края се чудех защо. Главният /и героят му/ - сладурче - като визия, като поведение, разнообразен и завладяващ лицеизраз - кокетливо усмихнат или със закачливо повдигната вежда, най ми харесаха ревнивите му физиономии. А, да, и фигурата - на пръсти се броят актьорите, дето могат да се изфукат с такава, ще показва плочки, я. Да не забравя и това, дето първо се набива в очи - сладурските трапчинки. И най-важното - много може и много се раздава! Само на мен ли ми прилича на Рейн? Има няколко сюжетни линии, също интересни, макар да ми се щеше някои да ги развият повече. Но да не се оплаквам, добър краен резултат. Много интересна е музикантката - тц, тц, не очаквах, че китайците ще си позволят такъв точно образ да покажат, приятно съм изненадана. А пък Sean Lee, пак е готин образ, и въпреки че е от първата актьорска линия, чак се ядосвам вече да го гледам така, искам го в най-главна роля! Сериалчето е 16 епизода, да кажа. Силно препоръчвам!
×
×
 • Create New...