Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

kitket last won the day on December 29 2018

kitket had the most liked content!

Community Reputation

475 мочи

4 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,433 profile views
 1. Има си специално място за това, прочети тази тема, там има отговори за почти всяко предпочитание. Или тази тема. Хора, защо намерих две еднакви теми "Препоръчайте ми филм/сериал...", пък не е пояснено...
 2. Един сериал, разделен на три части, които неоснователно наричат сезони. Един от малкото, които не можах да изгледам на екс, след като с нетърпение чаках субтитрите. На моменти беше много тягостно за мен, с много черни краски, с много кървища и жестокости, които макар и показани не съвсем директно, създадоха много драматична атмосфера. За мен, де, просто аз не мога да гледам толкова мъка и драма, та затова го провлачих цял месец и на почивки. Завладяващ, епичен, с много и различни герои, изиграни убедително и една цялостна страхотна атмосфера! Убедена съм че ще има следващ сезон. Великолепни Те А Ра, Тагон, Сая! Сая - о, да!
 3. Дълго чаках руския превод, привлечена от високата оценка по форумите. Обаче още след първите няколко серии разбрах, че да го гледаш и същевременно да четеш субките си направо мисия невъзможна. Затова, колкото и да ми е в потрес "озвучката", прибягнах до нея, какво да се прави - случаят беше краен. Само така можех да разбирам думите и да се наслаждавам на прекрасната компютърна анимация и най вече на страхотните завладяващи битки. Всъщност, сега си мисля, че може би нямах и нужда от превод, защото не се случваха много събития извън вездесъщата им "Слава". Целият им живот се въртеше около играта, от детство до зрялост и по-нататък, поколения, потопени в нейния виртуален свят. Липсваха ми обикновени житейски сцени от ежедневието на играчите, приятели, семейство, дом, ама може те да нямат нищо такова, изглеждаха, че живеят само в пределите на играта, останалото време говореха и мислеха за нея. Съжалявам ги, както и всички отдадени на кариерата си спортисти от другите спортове, без истински живот и толкова пропуснати преживявания в най-прекрасните им години, но това е техният избор, това е техният живот. А и какво се случва с тях, когато приключи активната им състезателна дейност, както разбирам и в този спорт е доста кратка. Това, че героите изглеждаха едностранчиво представени, само като геймъри, постепенно намали удоволствието ми да ги гледам и да съпреживявам с тях, особено след средата вече почна да ми става досадно на моменти. Освен това ме дразнеше изкуствения патос на главния и вменения му застинал образ на вездесъщ, непоклатим бог на играта /не че не е такъв, де/. Яд ме е, че Kido Gao Hanyu получи много малка екранно време , но най ме е яд, че нямаше грам, дори намек за романтика /в началото нещо взе да се заглежда и осъзнава Maggie и дотам, отрязаха всичко покълващо гадовете, пфу/. Това, че има толкова звездно присъствие несъмнено е голям плюс, направо ставаш разноглед. Очите ми бягаха все на главния, разбира се, но и на дяволития Жунсин, на неуверения Ифан, такъв добряга, беше ми много интересен "мозъчния им тръст" Луо Дзи, и грубоватия "старчок" Уей Чън, да не забравям и всички капитани на останалите отбори, имаше и едно странно птиче, което изглежда имаше логорея. Красавица е сестрата на приятеля от детството и героинята ѝ също ми допадна. Впечатлих се и от визията на "дома" на нейния отбор, някак космически го бяха направили, но красиво. Но най-якото нещо бяха битките. Страхотни, зрелищни, завладяващи!
 4. Много приятно филмче, забавно, смешно, вдъхновено. Героите са толкова различни и ми бяха твърде интересни, харесах всички, за чистата им отдаденост на музиката. Косплейките са ми толкова странни човечета, сякаш са извънземни. Защо главната трябваше да е с такава неестествена и противна коса, не разбрах, но я изтраях, защото всичко друго беше супер. Много съм впечатлена от момичето с късата коса, Liu Yong Xi май се казва, страхотно излъчване има, а и изглежда наистина свиреше на тоя труден инструмент. Състезанието между двата оркестъра, разделени от решетка в коридора ме спечели моментално и напълно!
 5. Благодаря, Lawandula, всички дано сме здрави! Шоколадке Blue_Moon, и ти да си честита! Хм, не може ни мерси, ни хаха, ни нищо, ама нали сега го оправяли форума, от това ще да е.
 6. Благодаря ви, мили момичета, че осветявате дните ми, благодаря за пожеланията и за позитивизма, не знаете колко много ми помагате. Бъдете здрави и обичайте!
 7. Lee Da Hee, да живей! Страхотна героиня, страхотна актриса! Вече ми е любимка! Толкова красота и толкова талант, не може да ѝ се устои. Тя ми направи сериала. И другите от тройката харесах, но тя е недостижима. И мъжете до тях са готини, макар и много различни. И всяка от тях получава, каквото заслужава. Най-сетне силни и стилни героини, и с достойнство. Яко!
 8. Този човек, Zhu Ya Wen, сигурно е най-естествено, най-убедително играещият китайски актьор, от всички гледани от мен досега. Страхотен е. Намирам го, ако не грозноват, то поне за невзрачен на вид, но присъствието му на екрана, чарът му, а също и комедийният му талант компенсират това. Струваше си чакането на руския превод, струва си отделеното време. Силно препоръчвам!
 9. Като ползвател ще кажа, че много се улеснявам, даже ми е кеф, като разглеждам темата на дадена продукция, да цъкна на името на актьорите и да видя кои са, какви са, как изглеждат, филмографията и т. н. Но когато излиза страница другаде, а пък в Спирита знам, че има, тогава се дразня. Още по-неприятно ми е, когато имената на актьорите изобщо не са линковани. Така че, моля, нека има компромисен вариант - непременно да има линкове, ако са от тук на сайта - добре /ако съществуват такива/, ако няма тука, тогава да се слагат външни. Но, когато се вземе решение по въпроса, моля да го запишете в поста с правилата за публикуване на теми, за да знаят хората, които ги правят, защото и това си е труд и аз съм им много благодарна.
 10. При рускините е до 12 еп. също с английски субтитри и гледам, че е обявен и за руски, но линка горе не е читав, та ето
 11. Много приятно е филмчето, най-вече заради главните, които са естествени и мили ученичета. Song Weilong /1999!!!/ като грозното патенце е страхотен. Vivian Sung си я харесвам още от "Our Times", много убедителна.
 12. Много сладки тия двамата! А също и приятелчетата им, колегите и родителите /ти да видиш!/. Изобщо , много позитивно, леко, забавно и разпускащо. През повечето време бях все една такава нахилена.
 13. Тия бяха скарани със себе си, тц, тц, тц. Добре, че са хубавите им личица на главните /и останалите също/, че да се порадва човек. А в края са страхотни есенни картини, прекрасни гледки!
 14. Много обичам сериали на тази тема - приятели, които се влюбват. Сигурно е мъчително да проумееш промяната в чувствата си, може би дори не разбираш какво се случва. И перспективата да загубиш много добър приятел завинаги /защото вече няма връщане назад/ сигурно е стресираща. Но не мисля, че това е възможно наистина в живота. А може и да е...
×
×
 • Create New...