Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

kitket last won the day on December 29 2018

kitket had the most liked content!

Community Reputation

437 мочи

4 Followers

About kitket

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 11/25/1962

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

2,303 profile views
 1. Тия бяха скарани със себе си, тц, тц, тц. Добре, че са хубавите им личица на главните /и останалите също/, че да се порадва човек. А в края са страхотни есенни картини, прекрасни гледки!
 2. Много обичам сериали на тази тема - приятели, които се влюбват. Сигурно е мъчително да проумееш промяната в чувствата си, може би дори не разбираш какво се случва. И перспективата да загубиш много добър приятел завинаги /защото вече няма връщане назад/ сигурно е стресираща. Но не мисля, че това е възможно наистина в живота. А може и да е...
 3. Вероника Парк - страхотна, неподражаема!
 4. Може би е от тези случаи, дето един сериал го делят на две и крайно необосновано му слагат етикети 1. сезон, 2. сезон...? Пък и виж колко серии е - 8.
 5. За първи път чувам за такъв спорт. Той сигурно е само за разбирачи, аз дори като им гледах екраните с тия редове бързоизписващи се символи, нищичко не разбрах. Не е зрелищен, като други. Ама нищо, състезания да има! Иначе спортният дух, екипността и патриотизма са добре показани, като последното е малко прекалено. Готина компания, интересни и различни скици в клуба, посмях се с тях. Приятелката-фенка е много красиво момиче и голяма чаровница, очите ми останаха. Недоразвити ми останаха образите на капитана, на момичето от най-първия отбор, на омъжената приятелка. Особено капитана имаше много потенциал, пък то като че ли остана за друг сериал. Доволна съм от главните /всъщност от всички/, естествено им се получаваше, сладки, въпреки темерутството на "бос".
 6. Аз не го намерих засега, но съм сигурна, че е въпрос на време - все пак е много хитова поредица. Чакам с нетърпение!
 7. Е, плаж като няма, баня нали има? Я някоя тежка житейска дилема ще обмисля, опрян на плочките под душа, я нещо друго... или ще да го изкъпят поне, няма да го оставят да му се размине...
 8. Ай, стига вече, бе, тия двуличници се самозабравиха! Нямат никаква защита артистите им и покрай няколко идиота, сега гори всичко наред. Зарад един корем! Пфу!
 9. Изключително приятно направено и с готини актьори, играещи. Главната нещо не я харесах първо, пък към края се чудех защо. Главният /и героят му/ - сладурче - като визия, като поведение, разнообразен и завладяващ лицеизраз - кокетливо усмихнат или със закачливо повдигната вежда, най ми харесаха ревнивите му физиономии. А, да, и фигурата - на пръсти се броят актьорите, дето могат да се изфукат с такава, ще показва плочки, я. Да не забравя и това, дето първо се набива в очи - сладурските трапчинки. И най-важното - много може и много се раздава! Само на мен ли ми прилича на Рейн? Има няколко сюжетни линии, също интересни, макар да ми се щеше някои да ги развият повече. Но да не се оплаквам, добър краен резултат. Много интересна е музикантката - тц, тц, не очаквах, че китайците ще си позволят такъв точно образ да покажат, приятно съм изненадана. А пък Sean Lee, пак е готин образ, и въпреки че е от първата актьорска линия, чак се ядосвам вече да го гледам така, искам го в най-главна роля! Сериалчето е 16 епизода, да кажа. Силно препоръчвам!
 10. Мда, съгласна и с daneto, и с bond. Приятно беше за гледане, накрая доста го проточиха, ама да не мрънкам, щото при корейците пък края е вкаран в отрицателно време. Директорчето и опашаткото са истинска наслада за очите, а и героите им бяха "героични" сладури. Главната игра добре, но образът ѝ ми идва прекалено тегав - все начумерена, все с това изражение на мрачна обреченост. Но ме радваха малката богаташка и другата учителка по кендо /е, не съм дорасла до тоя спорт, не ми харесаха двубоите/. А, чудя се, що така им вменяват на героините в някои сериали да се дърпат като опарени, като наближи целувка, а в други целуват нормално? Китайска му работа. Ама тази е добра. За романтици.
 11. Споделям недоумението на aria за мултифункционалността на актьорите в Азия, защото съм сигурна, че талантът е като планината - има върхови постижения, но най-високият връх е единствен. Много малко са хората с равностойни изяви в различни области на изкуството, то и време не би им достигнало за разгръщане на повече от едно поприще, защото изкуството изисква пълна отдаденост, че и повече. Но явно целта не е тази, тази практика работи в азиатските страни що се отнася до реклама и разпространение на продукции, пък и феновете там го очакват, а те са страшни . Обаче Веир може да пее и ето още едно свидетелство, тук наистина се справя още по-добре с изпълнението на тази /в народен стил ли е?/ сложна /според мен/ за немузикант песен. Страхотна е!
 12. Късче от юношеството, толкова мило! И героите са сладури! И толкова сняг и красиви зимни гледки! Хубаво е!
 13. Започнах да гледам, примамена от едно клипче при рускините, почти насилвайки се и готова бързо да го отпиша, заради вътрешната ми първоначална неприязън към главния. Ами видя ми се странно на вид и несъразмерно хлапето, а и героят му - противни са ми такива, дето се мислят и, хм, по-лошо - държат се, сякаш светът се върти около тях и всеки простосмъртен трябва да изпълнява на бегом и най-малката им прищявка. Въпреки всичко, обаче, актьорът се оказа невероятно чаровен и със завладяващо присъствие на екрана и без да се усетя стигнах финалните надписи. Забавлявах се.
 14. Доста време го заобикалях сериала, понеже винаги чета отзивите тук и определено се водя донякъде от тях. Доста недоволство отнесе нуната, изглежда не се харесва на много хора. Или по-скоро не като партньорка за Jong Suk. Или най-вече написаното от сценаристите за нея и останалите герои. Очакванията ни се разминават с реалния твпродукт, който пък се разминава в много отношения, предполагам, с действителността в Корея. И сме разочаровани. Затова гледам без големи очаквания, тогава недоволството ми намалява, а удоволствието се увеличава. Така направих и сега и спечелих - клишета, пубертетско поведение и нелогичност, хм, вече знам, че ги има и не обръщам внимание, обаче нуната ми допадна много, припомни ми, че я харесвах в няколкото неща, които съм гледала с нея. Наслаждавах се на всички актьори и се радвах на представянето им. Получих повече, отколкото очаквах. За мен беше едно приятно преживяване, затова го препоръчвам.
×
×
 • Create New...