Jump to content

kitket

Потребители
 • Content Count

  1,021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kitket last won the day on February 9 2020

kitket had the most liked content!

Community Reputation

970 мочи

3 Followers

About kitket

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Кърджали

Recent Profile Visitors

3,215 profile views
 1. Присъединявам се към феновете на сериалчето! Наистина, основната ми причина е, точно както писа и @MuryG"Ама много са сладки, ве ". Абсолютно точно. Но да не забравям и останалите две двойки, които бяха и красиви, и естествено седяха заедно и много допринесоха за топлото и позитивно излъчване на сериала. И майката на главния - желязна! А братчеда защо така като метеор мина през няколко серии и изчезна? Някак висящо. Ама серии да стават. И Lawrence Wong се справи страхотно и Xu Hao, обаче съм очарована от момичето, което има толкова харизматично излъчване, страхотна усмивка и без нито едно изку
 2. При руснаците превода започна , изглежда интересно.
 3. Двете сестри бяха коренно различни и главната се справи добре с тях, така че да изглеждат като различни хора. Ама то и втората нямаше много екранно време, де. А младежът е хубавец, но още тепърва ще се учи. Моите фаворити в сериалчето и като визия, и като представяне бяха приятелката /красавица!/ и тъпият ъгъл в триъгълника.
 4. @ftisland, ти, дето ни издирваш всички на рождените ни дни и празници, нека днес си зарината от поздравления! Дойде и твоят ред. Честит празник, мила, нека да си здрава и щастлива, с много добри приятели и много усмихнати моменти!
 5. Описанието ми напомни един много приятен филм от 2004 година, "Mr. Hong", който гледах при рускините . Тогава силно бях запленена от прекрасната Uhm Jung Hwa. Оказва се, че това ще бъде негов римейк. Дано е поне толкова добър, но пък присъствието на Мин А вече означава нещо.
 6. От този откъс не останах с впечатлението Ли да е най-главен мъжки персонаж, по-скоро другият. Възможно ли е? Възможно ли е да е тъпият ъгъл в триъгълника? Резюмето не дава яснота и то. Хм.
 7. Изгледан! Една красива компания от млади хора, всеки с мечтите и проблемите си. Момичето са го направили невзрачно до безобразие, но пък с интересна история. Момчето пък компенсираше с лице и фигура, с чар. На моменти се дразнех от детинската визия на сцените, но бяха мили младежите, все пак. Разпуснах с тях.
 8. Абсолютно прекрасен Со Канг Джун! Страхотно се справи с двата образа, на моменти чак го възприемах не само като различни герои, но и като различни актьори. Друг е въпросът, че и двата му персонажа бяха доста некадърно и неестествено написани. Прекалености и залитания в крайности имаше във всички, не само в неговите герои. Главната в началото беше много отблъскваща – просто, безпардонно, нетактично и ограничено поведение. После се пооправи, разбира се и освен това е хубаво и мило момиче. До средата на сериала ми беше много интересно, нататък обаче много забиха в интриги, изнудване, скандали, ом
 9. Ама, я глей как приличат /бебешоците, де/ на Маша /без Мечока/, ако са ѝ братчеди, става много опасно даже...
 10. Джони – наслада да го гледаш, в каквото и да е. Почти. Ама много бяха тези серии. През цялото време тичане по учения или мисии или пък операции, една от друга по-трудни. Романтиката, зарад която се залепих тука беше толкоз кът и по-скоро във фантазиите на сценаристите. Подразни ме главната, която във всички сцени е все една и съща – нахъсена четвъртокласничка, която с вирната брадичка много сърцато декламира думичките, които ѝ е дала госпожата, без никакви нюанси за различните душевни състояния, през които героинята преминаваше. Двете други двойки бяха много по изразителни на фона на главните.
 11. Много съм доволна от сериалчето! Мъжество, чест и красота, малко тупалки, малко смях, романтика. Главния показа страхотна фигура, плочки и много чаровна усмивка. Но най-неочаквано и много, много страст! Браво на момчето! Втората двойка – много забавни /ама как ми се свиваше сърцето в последна серия, такова разочарование и страх беше, добре че... ама да не спойля/. Обаче родителите на главната са големите скици – то не бяха физиономии, лафове, надничане, връщала съм си сцени с тях. Чудих се, като гледах първия път при рускините, синьо-лилавите цветя наистина ли са незабравки, ама щом
 12. Мда, съгласявам се с @Indira Очаквах повече, но то се знае, че като награбиш кошницата... Но все пак си го изгледах с удоволствие, с известни уговорки – въпреки натрапчивия им приповдигнат патриотизъм, въпреки прекалената скованост на главния. Очаквах момчето да покаже повече чувства и преживявания, поне насаме със себе си или с нея, но не. И все пак, ако това беше първия сериал от двата, сигурно щях да съм много доволна. Двамата главни си подхождаха много, въпреки, че се вижда кой е по-млад, но така си и трябваше. Много ми хареса втората двйка, и двамата са големи сладури. Радвах се да видя о
×
×
 • Create New...