Jump to content

partizanite

Покровители
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно partizanite

  • Рожден ден 03/22/1973

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

partizanite's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

2

Обществена Репутация

  1. Привет! Включвам се в темата по повод девойка, която много искаше аз да я подслоня (явно заради корейските отзиви за мен), но аз няма да мога поради ред обстоятелства. Нова е в CS и няма много референции, но ми е написала любезно писмо (и още няколко, тъй като си промени датите и се надяваше все пак да успея да я приема). Новата дата на пристигане е 06 август 2016. Моля, ако някой иска/може да я приеме и да си поконтактува с нея да ми пише или да се свърже с нея в CS. Ето го и писмото й (със старите дати): "Hi, Silvia!! I'm Dahye from korea I live in seoul, korea and I am 23 years old and now I'm student in University So now I start travel when I finished my semester. (My travel plan is June 21 - september 2) I have many experience to travel other countries. but it's my first time to CS And this first time visit Serbia Last year I made some plan visit Bulgaria But I changed Airplain, so I could not visit there. So this year I make the traveling plan again I will go there soon!! I read your profile. When I traveling, I try to make local friend. Many korean when they traveling, almost people stay Korean B&B. but I don't like it. I like to meet different people and communicate with them like you I have many experience to travel Asia too. of course Korea, and Japan, Hongkong, Thiland, Singapore. So maybe you don't know about korea. I think korea very nice city. So If you don't mind I want to talk each country. And I like sports and now I'm a member of the University volleyball club. I also like other sports, but I can not play, only watching playing game I like cooking and sharing the food. I have plan to carrying the korean souce, because I want to sharing food. and when I traveling, always I carry my DSLR. It's too heavy, but I can't give up Camera. beacuse I like photograpy Many people travel just as "Tour" I want to meet local friends and communicate with couch host about each culture This is reason is why I want to meet you! If you have time that day(20th July ~ 22th July) Could you host me??^^ If you want to know about me, read my profile on CS or visiting my Facebook (ще ви дам линк за фейса й на лично, че тук ми е много трудно да покрия линка) plz In there has many picture for my travel Thank you read my message.^^ I will wait your reply. Good day!!"
  2. Параб, много благодаря за идеята - даже миналата година я реализирах с един чудесен мой гост. Искаше ми се да отида с нея (Джимин) на различни места - хем и аз Родината да опозная, хем спомените от миналото лято да не заменям..... Когато тя пътува сама ще е без кола - така че може да се уговорим да я поразходиш, ако тя се навие сама да отиде в тази посока. Аз ще й помогна да си букне хостели там където няма кой да я подслони. Тя ще се радва и само на компания. Ей Сонче, как ви обичам! На вас разчитам. Тази събота ще публикувам тук местата, които сме планували да посетим двете и предложенията, които съм й дала за пътуване самостоятелно.
  3. Хубавото на CS е, че може да прочетеш какво е мнението на други хора подслонили или били подслонени от съответния човек. Мненията там не могат да бъдат редактирани или изтрити. Ако някой иска да махне нещо, което е написано за него - той трябва да изтрие регистрацията си и да направи нова. Т.е. - когато видиш някой с регистрация от преди време и с определени референции - довери им се... както и на чувството ти дали някой ти вдъхва доверие или не докато се уговаряте относно пребиваването му. Не подслонявам хора от други географски ширини освен Корея, Япония, Тайван, Китай (изобщо нашата кръвна група) - просто любезно отговарям "не" на запитванията им. Истината е, че досега съм подслонила малко повече от десетина азиатци и те всички бяха чудесни хора - отворени към света и към всяка култура, добре възпитани, услужливи и добронамерени, без претенции, доволни от всяко предложение за разходка и среща с нови хора. Не съм писала за тях тук просто защото ми се струва, че идеята ми не допада на много хора... Но определено хората, които аз съм подслонила отвориха една нова вселена пред мен - виждам света през техните очи и ме вдъхновяват да вярвам, че всичко е възможно. Особено последният ми гост, който пътува по света от 10 месеца - той е просто невероятен! И тъй като се включвам в темата след дълго мълчание, нека споделя информация за момиче (на 33 години), което ще дойде от Корея, за да се види с мен. Ще бъде тук от 4 август до 21/24 август (зависи от нивото на страха й да прекара последните дни в Истанбул). Ще попътуваме с нея из България - през уикендите заедно, а през седмицата (вторник-сряда-четвъртък) тя ще е сама и ако някой би искал да се види с нея на място с лесен достъп от София (тя говори перфектен английски, но не съм сигурна, че би се оправила да отиде на някое място с междуградски транспорт, ако трябва да се прекачва в някое друго населено място) - пишете ми лично съобщение тук или във ФБ. Тя много иска да си общува с местни хора и да види малки населени места, а китни градчета и селца в България много. В края на пътуването й тук ще пристигне и приятелят й, който е от Хонконг, така че компанията ще е международна ккккккк. Очаквам и предложенията ви за маршрути, че все до Рилски манастир и Копривщица ги водя (най-лесно ми е), но ще трябва и други места да посетим с нея. Тя много иска да отиде на Седемте Рилски езера, но аз не съм ходила никога и искрено се надявам някой да изяви желание да се видим някъде там наоколо и да отидем заедно.
  4. Привет! Девойките бяха две - една след друга. Братовчедки, които обикалят от 45 дни Европата отделно една от друга и само тук-там се засичат. Изключително мили момичета, много лъчезарни и съвестни. За съжаление уцелиха лошо време. Първата (Ю Йонг) не е гледала филма за Чикатило и смело дойде на централна гара от Букурещ в 22,25 ч., а аз се чудех докато я чаках сама на перона/коловоза, дали единственият чичко, който стои зад колоната на същия перон е служител или просто му прави кеф да всява ужас у чакащите (ако има такива). За двата дни, които беше в България, Ю Йонг успя поне да отиде да разгледа Пловдив под вещото ръководство на tori_al и kandala, които както винаги подкрепят моите идеи и гостенки, а в София двете с нея разгледахме „Музея на София“ (много ни/ми хареса). Второто момиче (На Уон) беше посрещната тържествено на гарата (след четиричасово клатушкане от Пловдив) от Tennouseiе. На Уон е още тук, пие кафе някъде по дъждовна Витошка и пише мемоарите си за нашето посещение в Рилски манастир днес. Тя е в България от няколко дни и е успяла да посети Велико Търново и Пловдив преди това, но основната причина да дойде в България е била, за да види Рилски манастир - как да й кажа "тичкай сама и намери транспорт до там" - та отидохме в дъждеца, който все пак ни пожали, за да се наслади тя на чудните гледки, за които каза, че да ги види било "голямата й мечта". Бъдете спокойни – момичетата са добре нахранени с български гозби, харесват Родината ни, първата от тях е проляла горки сълзи (оставили неизлечими следи по страниците в моята книга за гости), пишейки благодарности и обещания. Така че... имаме чудесна подкрепа, ако някой отиде в Пусан (защото те двете са от там) може и да не ни подслонят, но би било чудесно да имаме за компания някоя от тях двете докато обикаляме захласнати по красотите на техния роден град. Ще докладвам скоро пак – очаквам около 3 март един заблуден корейски младеж, който идва, за да стартира бизнес тук.
  5. Привет и честита нова година! Пожелавам ви да сте здрави, изпълнени с вдъхновение и сила да сбъдвате мечтите си, да пътешествате - да стъпите и покорите Азия и други мечтани кътчета на света. Поради многото ми хобита и голямата ми заетост около тях бях спряла временно да следя CS, ноооооооо - На хоризонта се задава симпатична девойка от Пусан, Корея. Ще пристигне на 10 февруари и ще си замине на 15-ти. в София ще отседне у нас. Още не знам идеята й за престоя й, но със сигурност ще й предложа да отскочи до Пловдив и Велико Търново. Ако някой иска да се види с нея - пишете ми. Ето профилът й в CS - . ПП Не съм забравила обещаните разкази за гостите ми, особено за любимеца на всичките ми познати, които имаха възможността да се видят и общуват с Юнджик, Скоро, много скоро ще ви напиша за тях
  6. Привет! На 19 и 20 септември (събота и неделя) у нас ще идва на гости 22-годишна корейка, която е приятелка на моя приятелка и ще трябва аз да се погрижа за разходките й през тези 2 дни. Планирам в единия от двата дни да отидем до Пловдив, че за мой срам и аз не съм била там от 20 години, така че, ако има желаещи да ни покажат Пловдивските потайности - моля пишете ми кой ден предпочитате. Корейката ще е пообиколила София на 16-ти и 17-ти, така че може би аз ще отида с нея в Пловдив и ще се качим на Витоша (Момина скала и Боянски водопади) - събирам съмишленици и идеи (Рилски манастир, Копривщица, Габрово (вече бях там с предишните ми гости) и по-отдалечени от София дестинации отпадат). За себе си взех решение, че тъй като гостите ми така или иначе не са били никъде в България, то поне аз да пообиколя Родината и да видя места, на които досега не съм била или не съм разгледала достатъчно. До юли 2016 г. спирам да подслонявам непознати гости, но ще ви давам информация, ако попадна на някой азиатец. Очаквайте скоро доклади за тези, които ми гостуваха наскоро. Една добра новина - вече има резултат от тази тема тук! Едно от момичетата, които ми помогнаха с един от гостите ми (тя да си каже коя е, ако иска) замина да учи в Китай и беше подслонена в Шанхай от Ейдън (тайванецът, който беше тук десетина дни и остави много почитателки, сега разработва нов клон на фирмата им, който беше открит наскоро в Шанхай). Той я посрещна, подслони, помогна й да си купи билети за крайната й дестинация в Китай и.... подробности други нямам, надявам се, че тя ще ни разкаже повече когато се освести от преместването и началото на учебната година там. Пожелавам й успех и весели пътувания из необятен Китай!
  7. Привет! След дълго отсъствие съм пак на линия. Скоро ще разкажа за последния ми гост - той е просто невероятен!!! Сега на въпроса - спешно: японски 28-годишен момък търси от утре 6 септември до 10 септември някой да го подслони. Изглежда свестен и има 26 положителни референции от хора, на които е гостувал. това е той : . Пишете ми/му, ако можете да го подслоните
  8. Благодаря на Tennousei за компанията днес и на sonihrisi , която ни уреди къде да спим в Търново и утре ще ни заведе да похапнем сладко в Омуртаг на път за Варна. Ето плана: 15 юли сряда Варна 16 юли четв. Балчик и после пак Варна 17 юли пет. Велико Търново 18 юли Габрово Етъра София 19 юли Витоша-сан. който иска да се присъедини в някой от градовете нека ми пише
  9. Привет! В couchsurfing има няколко японци - момичета и една двойка. Идват по различно време през юли и август - ако проявявате интерес - можете да видите профилите им тук:
  10. На 14 юли идва един кореец у нас на гости. Той е около 25-27 годишен, приятел на моя приятелка, която учи в Сеул с него. На 14-ти сме в София. После има 2 варианта: 1. Варна-15-Велико Търново 16-Трявна/Габрово 17-София 18,Витоша-19 2.Пловдив-15-Копривщица-16, Трявна/Габрово 17, Витоша-18, София-19 Ако някой иска да се види с него да даде знак. Вариантите зависят от това как той си представя пътуванто и как аз ще разполагам със свободно време, за да пътувам с него или да го пусна да се оправя като голямо момче.
  11. Има кратко разяснение в началото на темата, ако имаш още въпроси след като го прочетеш - с радост ще ти отговоря.
  12. Привет! Аз не се справих да ги намеря, но очаквам в края на юни-началото на юли да дойде у нас една корейка, която е приятелка на моя приятелка, която учи с нея в Сеул. Ще остане няколко дни. Аз ще бъда на работа през деня, така че, ако някой иска да се види с нея и да я поразведе из София ще бъде много добре. Още не знам дали ще посети други градове, но сега е му е времето да й предложим гостоприемство някъде. Моята приятелка я представи като "мило и добро момиче", говори английски и е около 22-25 годишна (по моя преценка от снимката, която видях). Моля, пишете, ако искате да се срещнете с нея, за да знам дали да навлизам с подробности за графика й (когато го уточни) ПП - не съм забравила, че съм обещала разкази за моите гости... моля, простете ми за забавянето - много съм ангажирана напоследък, но скоро ще го изпълня!
  13. привет! Японският момък пристига утре (11 юни) от Истанбул, още не е намерил кой да го подслони, но той е голямо момче - ще си намери. Ще бъде в София около една седмица, а аз ще се видя с него във вторник (може би). Ако накой от вас иска да го поразведе из София и да му покаже потайностите на града - нека му пише в CS. Той не винаги има интернет, но със сигурност отговаря. Това е профилът му във FB - може би там ще е по-бързо да си пишете с него. .
  14. Привет на всички! Има едно момче- японец, което иска да посети София между 27 май и 3 юни. Ако някой иска да го види или да го подслони - може да го види тук: и да му пише. Аз за момента не съм сигурна дали искам гости толкова скоро, тъй като програмата ми е доста натоварена. Дайте знак, ако някой се свърже с него. ПП аз не се сдържах и му писах: ако все пак никой не му предложи да го прибере на топло, може да ми пише и аз ще видя дали мога да го приема. Все пак разчитам на вас да бъдете активни и така добри да го подслоните, а аз само да се видя с него.
×
×
  • Създай нов...