Jump to content

Stone Heart

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Stone Heart

  1. Много благодаря за бързото реагиране. Не се усетих да проверя субтитрите в Замунда и Мастерс, защото сериала ми е изтеглен отдавна и само си тегля субтитрите от сайта. Извинявам се, че не обясних добре ситуацията.
    Благодаря за субтитрите на 15-16 епизод. Ще си ги гледам с удоволствие. :)

    • Харесвам 1
  2. Нямате идея колко се радвам на българските субтитри. Много ви благодаря, че ги пускате. Гледам сериала още веднъж, но вече на български. :) Само исках да попитам дали на някой друг му излизат едни и същи субтитри за 7 и 8 епизод?

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
  3. Това е първият тай сериал, който ми хвана окото. Мислех да изчакам да излезе целият и чак тогава да го гледам, но не стана така. Трябваше някои от блоговете в tumblr да ме залеят със сладурски гифчета на главните и на мен веднага да ми се прииска да го гледам. С майка ми седнахме и просто се влюбихме в тази версия. Има някакъв особен чар, който ни привлече. Много ни хареса. Изгледахме 5-те преведени серии и 5-те непреведени (след няколко часа ще гледаме 6-та). Много съм благодарна за българските субтитри.

    Майк и Омем са най-големите сладури. Просто не мога да им се нарадвам. От доста време не съм гледала такава сладка двойка. Вече нямам търпение да излязат новите серии.

  4. Това беше първият корейски сериал, който гледах. Наистина много ми хареса. Чудех се как по-рано не съм обърнала внимание. Дълго време се опитвах да убедя майка ми да го гледа с мен. Когато най-накрая се съгласи вече си имах с кого да обсъждам сериала. Много ми допаднаха главните актьори и тяхната игра. Мин Хо беше страхотен в ролята и мигновено ми стана любимец. Най-много се радвах на комедийните и екшън сцените. Малко се подразних на края, но хората така са решили да го направят. Бих го гледала отново след известно време.

  5. Започнах да гледам сериала преди няколко дни и съм много доволна. Успях да стигна до седми епизод, защото нямам много време за гледане. Сериалът супер е забавен и успява да ме разсее. Актьорите ми допадат. Айви е наистина невероятна в главната роля. В началото ми беше трудно да свикна с езика, но след като изгледах две-три серии вече не ми прави впечатление. Надявам се сериала да си остане добър до края.

  6. Привет и от мен. Аз съм Ив. На 17 години съм, но има още малко време, за да стана на 18. Дълго време се чудех дали да се регистрирам, защото не съм чак толкова запозната с темата на форума. Известно време разглеждах и най-после се реших. От миналата година се интересувам от японски и корейски продукции. Заинтригувах се и от музиката. Преди не исках да чуя за подобни неща. Сега смятам, че съм била страшно ограничена. Запалих се първо по аниметата, а после започнах да гледам корейски и японски сериали. Понякога гледам и филми, ако ми допадат. Запалих майка ми, която в началото се дърпаше, но сега не мога да я накарам да спре. Доста често се случва да гледа няколко пъти сериалите, които са й харесали. Така правя и аз. Наистина съм щастлива, че следя продукциите на Изтока. Страшно се зарадвах, когато разбрах за форума. Направо подскачах като луда. :D

    Това е от мен. Приятно ми е да се запознаем.

×
×
  • Създай нов...