Jump to content

yong

Потребители
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно yong

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

yong's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

4

Обществена Репутация

  1. Нов блог на български и английски език за Корея. Очакват се доста интересни статии.
  2. Днес Джони пристигна в Милано за Седмицата на модата като рекламно лице на DIESEL. Нашите италиански приятелки му предадоха подаръци и картички, както за него, така и за Тими, от името на Yuzhou Bulgaria Видео
  3. Гласувайте за Тими в класацията на Ескуайър за мъж на годината. Крайният срок е 2 декември, а наградите ще са на 7-ми. Засега водят Лухан, Лей и някакъв спортист, но имаме шанс може да се гласува всеки ден по десет гласа.
  4. Виетнамските фенове пак бяха натворили фен фик с последните снимки на Джони от уейбо с черната тениска и на Тими с котката, но гугъл превежда твърде грозно от виет. Ама имаше нещо за еднакви тениски, както и че и двамата са с подобен тип дънки, което разбира се е нормално тя модата си е все една. Клипчето с кучето ме събори на земята от смях, Джони е магоьосник, хехе
  5. Тъй като ютюб така добре ме познава вече, ето това гледах онзи ден - хронологично подредени BTS, и днес съм в еуфория, това пристрастяване не минава и това е https://www.youtube.com/watch?v=e1MWhPf78Nc
  6. Тъй, досега само четох и гледах, ама да взема да се изкажа и аз. Скъсаха ми сърцето тези двама младежи и от една седмица просто не съм на себе си. Първо, няма такава химия. Историята и героите ми влязоха под кожата, и за момента лягам и ставам с тях. Второ, мразя китайската малоумна цензура... Освен да пращам светли мисли към Китай, друго не мога да направя. Независимо какви точно са им отношенията е жестоко в 21 век да разделят нормални хора на базата на спекулации и предразсъдъци... Благодаря за ъпдейтите, че китайският не ми e никак сила
  7. yong

    Dir En Grey^^

    Търся си другарче за концерта им на 20 май в Берлин. Запазих си билет, все още има. Ако някой смята да ходи, ще се радвам да пише.
  8. Един от любимите ми сериали, гледах го още като излязоха английските субтитри. И двамата главни герой много ми харесват и са страхотен тандем. И Донг Гон ми се нарежда след Рейн като любим актьор.
  9. Един от най-любимите ми гласове. Уникален, след като чух From Far Away се влюбих безнадеждно
  10. Прочетох повечето мнения и с част от нещата съм съгласна. За мен лично това е най-добрият корейски сериал, който съм гледала. Няма път, когато да чуя песен от ост-а и да не ми се свие сърцето. Финалът ме остави без думи, още през 2007-ма, когато го гледах... и все още нямам думи.
  11. Отдавна се канех да правя тема, но добре, че някой ме изпревари. Страхотен е сериала, аз го гледам онлайн и ми остават само още 2 епизода, чак не ми се ще да свършва. Джери е уникален, а с Ела можеш да се пръснеш от смях.
  12. Рейн е номиниран за наградите на мтв.
  13. yong

    Epik High

    http://www.youtube.com/watch?v=4X7Q5UPjeyw&feature=player_embedded Адски много се изкефих на Табло английският му е на доста добро ниво
  14. За пореден път се убедих колко е уникален Рейн, Love song е разкошна, клипът също, ама тея корейци понякога прекаляват със спазването на "правилата". Браво, Рейн, ти си ми корейската надежда!
  15. Тоя сериал ще ме довърши просто... току-що изгледах четвърти епизод и добре, че е късно и нямам сили за повече. Хем е смешно, хем на места е толкова тъжно.
×
×
  • Създай нов...