Jump to content

KazeShini

V.I.P.
  • Мнения

    309
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от KazeShini

  1. varnam, пробвай да промениш настройките на самата програма. Горе имаш следните опции: Филм -> Видео рендиране -> VMR9 И при мен не тръгва, когато е на "подразбиране".
  2. Книгата се казва "Никога не ме оставяй" на Казуо Ишигуро.
  3. Нямам възможност да пусна загадка, затова ако някой има желание да се чувства свободен да го направи вместо мен.
  4. Оказах се с 10 покани и 10 000 точки, ако някой има нужда от нещо да пише
  5. С творчеството на Ишигуро по принцип си е така, действието си върви някак леко и спокойно, сякаш всички емоции са изчезнали от света, но след последната страница ти остава един горчив вкус и усещането, че тепърва те връхлита ураганът от емоции, който е трябвало да те залее по време на четенето. Не съм гледала британската екранизация и мисля да си я спестя, но ще следя сериите тук, все пак Миура е това.
  6. Ако споделиш английското му заглавие може и да успеем да ти помогнем в Азияторентс качват сериалите първо с японски субтитри, после с английски и пр. Успех с търсенето.
  7. В романа не ставаше ли дума за пансион за богати / привилегировани деца? Поне такъв спомен ми е останал.
  8. Аз нищо не мога да обещая, иска ми се да дойда. Ако не успея тази седмица, ще е някоя друга.
  9. Познах Шухей. Познах и корите за яйца по стените Cheers From Heaven
  10. Version 1.0.0

    773 сваляния

    Only You Can Hear Me (2007) - Бг субтитри: KazeShini Версия: Kimi.Ni.Shika.Kikoenai.2cd.avi Валидатор: mrnkaloto
  11. KazeShini

    Търся...

    Някой случайно срещал ли е линкове за сваляне на това нещо Hanamoyu?
  12. Че какво му е на възрастта на Юя? Само на 25 е все пак. При условие, че Огури Шун с неговите 33 все още играе ученик ( в Nobunaga Concerto), не виждам защо Юя да не си остане един иконом, ама уви. И да ме извинява Хиро Мизушима, при всичките ми симпатии към него и трапчинките му, но не успя да му стъпи и на малкия пръст в ролята си на Михаелис. Харесвам този мюзикъл повече от първия, може би защото гледах първо него, а може би защото този успя да ме развълнува, че даже и да ме разплаче ( не си сама, ukio!), може би историята беше повече в мой стил... Такуя Уехара си го обожавам в тази роля, мисля си, че дори жена не би могла да се справи по-добре с превъплъщението с Грел. Дори няколко пъти проверявах профила му, за да се уверя, че е мъж. А песните са чудесно подбрани, особено любимата ми Keiyaku. Настръхвам всеки път като я слушам. Песента на Юя към ендинга на анимето не беше ли Bird?
  13. Притури са планината, пред японска публика.
  14. А на мен ми хареса, защото усмивката му сякаш казваше "Ха, да те видя сега като си толкова умен!". Имах усещането, че не се усмихва, а се присмива на агента. А то всъщност
  15. KazeShini

    Fun Corner

    И не само те имат една.
  16. Джунг Су е адски извратено същество. Харесва ми
  17. Разтягай колкото можеш, субтитрите засега са само до 5 еп. за съжаление. От нетърпеливост го изгледах без превод до края, ще повторя после със сигурност. Радвам се, че още един бе привлечен. Заслужава си.
  18. Какво лошо има в това да си сам? Да, силна е. И драмата. И жената. Хубаво е, че осъзна силата си, стойността си, пустинята в себе си... Радвам се, че обикна свободата си, себе си, пътя си. Интересни ми бяха хората, живеещи в малки светове, на които са се случили големи трагедии.
  19. Заглавие: Only You Can Hear Me Известен още като: Calling You Оригинално заглавие: きみにしか聞こえない / Kimi ni shika kikoenai Режисьор: Tatsuya Hagishima Сценарист: Tatsuya Hagishima Автор на мангата: Otsuichi (light novel), Hiroko Kanasugi Година: 2007 Продължителност: 107 мин. Жанр: Драма, Романтика Страна: Япония Език: Японски Субтитри: руски, английски, български IMDB AsianWiki MDL Участват: Riko Narumi Keiske Koide Nana Katase Hideo Nakano Yuko Kotegawa Kaoru Yachigusa Mika Hada Shinichiro Ishikawa Koichi Iwaki Rikako Sakata Nobuhiko Takada Ryoji Sugimoto Резюме: Тиха, срамежлива и неуверена, Айхара Рьо не се вписва сред съучениците си. Въпреки че копнее да има приятели, на момичето й е трудно да разговаря и да поддържа нормален разговор. Постепенно Рьо свиква да живее мълчаливо, съсредоточена в своя вътрешен свят. Поради липсата на събеседник тя няма дори мобилен телефон, но това не успява да попречи на Нозаки Шиня да й позвъни по... мисловен път. Свали с български субтитри : Линк 1, Линк 2 Онлайн с български субтитри тук и тук Онлайн с български субтитри : 1-ва част, 2-ра част, 3-та част Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Гледай онлайн с руски субтитри
  20. Хах, много весело започна Момчетата може и да не са големи актьори, но ще се забавлявам с тях за отмора. Благодаря за субтитрите
×
×
  • Създай нов...