Jump to content

addi

Потребители
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно addi

  • Рожден ден Декември 30

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    София

Contact Methods

  • Skype
    kite_wake

addi's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Честит рожден ден на целият екип, с пожелание за много здраве и много усмивки! Благодаря, че Ви има!
  2. Програмата на мероприятието е малко по- надолу по дни и часове. http://serdikacenter.bg/events/512.aspx
  3. Много се извинявам, но имам един въпрос. Изложението е актуално през цялото работно време на Мола или само в определени часове? Предварително благодаря за информацията.
  4. Здравейте, сигурно много пъти сте го чували и чели, но темата е страхотна. Изчетох всичко, което сте писали досега и научих много интересни неща, които никъде другаде не бих могла да прочета. Относно китайския императорския ориз,мога да кажа, че е много вкусен .След като се свари става лилав. И за да не Ви се оцветя белият, най-добре е в две отделни тенджери да ги сварите след което двата вида ориз, да ги смесите и мога да кажа, че белият си запазва цвета без да се променя.
  5. Докато се ровех в интернет страницата на Дойче Веле, видях, че са пусали относно ACTA и реакцията от страна на Европа ---> http://www.dw.de/dw/article/0,,15730649,00.html?maca=bul-standard_feed-bul-10257-xml . И съвсем случайно открих една интересна статия --> http://komitata.blogspot.com/2012/02/acta_04.html?m=1 Може би съм закъсняла с този наскоро голям проблем, но на този свят не се знае какво може да случи.
  6. addi

    Представяне

    Казвам Здравейте на всички. Казвам се Адриана на 22 год. от София. Интересът ми към Източната култура се появи от лекциите, които посещавах първата година в университета ->" Вселената Наречена Китай". Година по-късно съвсем случайно в замундата попаднах на един корейски сериал -> Personal Taste. Един ден ровейки се в интернет попаднах на Eastern Spirit . Днес съм много щастлива, че имам възможността макар й не от близо, а чрез сериали да опозная коренно различни култури от тези в Европа и на Балканите.. Няма вечер, в която да не гледам било то кино от Япония или от Корея. Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на целият екип, който се занимава с преводите на филмите и сериалите. Много бих се радвала да се запозная с всички от форума!
×
×
  • Създай нов...