Jump to content

CaRoLiNe

Потребители
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно CaRoLiNe

CaRoLiNe's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. CaRoLiNe

    Ko Soo (Ко Су)

    Честит рожден ден, Ко Су! Много и успешни филми желая на най-добрия актьор в Корея!
  2. Да, хубава е песничката, но след като успях да прочета текста на италиански вчера, съм напълно убедена, че едва ли е за Йонг Ха. Не ми изглежда текст посветен на умрял човек....
  3. CaRoLiNe

    Wheesung

    Еха, нямаше ме известно време в България, а вие с ново местенце и снови темички... И най-вече с темичката на най-обичания от мен изпълнител! Благодаря ти от все сърце за информацията, Tuci, най-после и Wheesung да си има тема! zdrav4eto76 , не ми се пусна клипчето, казваш с приятели? С Хуани и Хьо Шин или само с един от двамата?
  4. Ciao, Sabina! Ho fatto traduzione al tuo post...benvenuta! Qui puoi parlare x Jun Gi quanto vuoi-nessuno ti bannеra'... qui c'e abbastanza fan di Jun Gi chi parlanano italiano e con sicurezza possono capirti Фарфалина, надявам се нямаш нищо против да преведа мнението на Сабина за всички, които не говорят италиански, но се радват да имаме чужд гост във форума и темата на Джун Ги. Аз лично съм много щастлива! Здравей, Таня и поздрав на всички от форума. Казвам се Сабина и съм от Верона (Италия),познавам Farfallina, която пише в моя италиански форум. Комплименти за вашия форум, наистина е прекрасен! Искам да върна твоята любезност, Таня, затова се регистрирах да разделя с вас моята любов към Джункино. Съжалявам, но не зная нито една дума на вашия език и зная много малко английски, евентуално Таня може да преведе какво съм написала? Или да го направи, който от вас знае италиански, благодаря много^^ Щастлива съм, че и тук обичате много Ли Джун Ги, аз го обичам до лудост. Не смятам , че мога да оставя нищо по-специално за него тук, защото вие имате достатъно материали. Поздрав за всички и комплименти за вашата работа.
  5. Не знам дали този клип е пускан в темата му, съжалявам, ако го повтарям, но сега съвсем случайно го открих, а мислех, че всичко с Джун Ги съм изгледала... или почти. Клипчето много ми хареса, старичко е, но все пак е хубаво. Пък и за мен все още е ново.
  6. Няколко снимчици от срещата с японските му фенове на 16 януари, с които е гледал последния епизод на "Hero":
  7. Момичета, страхотни сте! Страшно много благодаря за клипчетата и за многото информация, която поствате тук. Направо не ми е нужно да се ровя по чужди сайтове. farfallina, ще е много ли, ако попитам за този италиански форум? В интерес на истината съм учила италиански преди години, когато със съпругът ми смятахме да се местим в Латина, при свекърва ми и ми се прииска да хвърля едно око на форума хубаво е човек да си упражнява езика, за да не го забравя, както стана с руския ми от началното училище Estrella, казваш, че живея в родния ти град, това означава, че ти вече не живееш тук, така ли? KKatrin, ако искаш вярвай, ама изчетох всичките 12 страници на темата със сценариите и ми управихте деня. Не знам защо още не сте довършили сценариите, при толкова хубави идеи, сигурно нациуоналните телевизии щяха да са се избили за текстовете. Но не разбрах само този чужденеца, той вашите сценарии ли е видял или и той си е написал свой? Не знам как да се изразя, но темата на Джун Ги е като шапка на фокусник - тъкмо си мисля, че няма какво ново да намеря за него и вие вадите бяло зайченце....
  8. Благодаря ти, teri, направи вечерта ми по-хубава, сред купа лекции, в който съм зарината, няма нищо по-прекрасно от усмивката на Джун Ги. Все му се чудя на това момче - уж една усмивка има, а всеки път се усмихва различно и по-хубаво... Ех... Между другото, видях и кадри от клипчето с тази, как се казваше Хуори, някой да знае къде мога да си намеря цялото клипче, че го свалих от ютуб, ама е в лошо качество.... Моля ви хора, сесията едва започва, а вече съм пред нервен срив. Така е, който не е учил навреме.
  9. CaRoLiNe

    Ko Soo (Ко Су)

    Да, страхотен е с очилата на Хуго бос... И за да оставя и аз поздрав за теб - ето последната ми любима снимка
  10. CaRoLiNe

    Ko Soo (Ко Су)

    Страхотни снимчици! Благодаря за милите думи, старая се, но ми липсват познания. Най-трудно е с английския, но нали съм решила веднъж за винаги да се преборя с него... Ще се справя някак. Пък може и помощници да се появят. Аз Милионера смятах да го почна с италиански субки, дори ги бях открила в един форум, но загубих линка при преинсталация и сега ще чакам или по някаква случайност да си ги намеря отново или някой самярянин да го преведе. Прекалено много ще ми дойде целия сериал на английски да го гледам, а с руския няма да се управя, пробвала съм вече... Но пък ми се иска пак да погледна това, което съм гледала досега и може би да съберя клипове с негово участие... Благодаря за фотосесийката. Тези сивите си ги намерих в страхотно качество от онлайн списание - без надписи и много им се радвам. Но и другите са страхотни. Разбира се, че трябва да е номер 1. Макар в личната ми класация да не може да мръдне от второ място... Все пак Джун Ги си е първата ми любов и последната.
  11. CaRoLiNe

    Ko Soo (Ко Су)

    На тази, последната снимка, не мога да разбера какво рекламира - очилата, косата или себе си... Много готино е излязъл... Благодря Фарфалина...
  12. Току що прочертох в блога му, че ще снима нова драма и понеже това беше един от хората, които първи ме впечатлиха след Ли Джун Ги, държа да отбележа, че много се радвам за новаия му проект.
  13. Вто Яну 05, 2010 11:20 pm -------------------------------------------------------------------------------- Ами, здрасти и от мен. Открай време чувам от приятели да споменават за спирита, ама докато намеря някой да ми прати линк и аз да го зърна това чудо - голям зор. Добре, че си е Дядо Коледа, да изпълнява желания. Та, името ми е Ивон, на 28 години съм и временно пребивавам в Благоевград. Временно, защото довършвам висшето, което бях прекъснала заради един глупав брак и бърз развод... Нищо ново под слънцето, предполагам, но сега като ми е странно цял ден сред децата в университета, убивам скуката с филмчета. От месеци ме запалиха по корейското - още от началото на учебната година и вече имам доста любимци. Тук не намерих тема за моя любим Wheesung, но сигурно не съм погледнала добре. Както и да е, толкова за мен. Сега бързам да доразгледам.
  14. CaRoLiNe

    K.Will

    Любимо мое клипче - двама от най-любимите ми корейски изпълнители заедно. Обожавам новата визия на Кей Уил. Странно е, че чак сега видях неговата тема... А ето и няколко снимчици
  15. Аааа, това не го знаех. Благодаря ти, Parab, за инфото. Поне, ще ги гледаме из драмите. И това е нещо. Особено за нови фенове, като мен, които още не научили всичко за групата, ще открият, че няма да има повече група. Не искам да си представям какво им е на феновете, които с години са обичали и слушали групата.
×
×
  • Създай нов...