Jump to content

ukio

V.I.P.
  • Мнения

    12528
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    46

Мнения публикувано от ukio

  1. Мога само да похваля тези артисти, колко изглеждаха много автентично тук. И хлапетата си бяха истински момчета. Без лигавщини, без пренесени прически (малкият Хиоки в началото имаше червена коса, а големият беше изрусена, но им отиваше), всички изглеждаха като нормални ученици.

    Чак сега си обясних заглавието. Убийци на гиганти. Това направиха, за да стигнат до върха.

    Аригато!

    • Харесвам 1
  2. Еха! Какво направиха тези деца! Стратегията на Сенсей проработи. Държа Немуро почти до финала и накрая пусна Шо-кун, който победи себе си и бившите си съученици. Братчето на Хиоки-кун - Сома, също записа точка.

    Агитката също си я биваше.  Малко съжалявах, че старите кучета завършиха училище, не можаха също да се включат в истинския отбор и да играят на голям турнир, но пък много помогнаха с организацията. 

    Мисля, че чух нова версия на първия оупънинг на Атаката на титаните. На бейзболен мач.  

    Финалът ще е епичен!

    • Харесвам 1
  3. Горките Немуро и Шо-кун. Особено Шо. Не знам, как ще обясни на дядо си за смяната. Той е толкова пристрастен да гледа внука си в цялата игра, че дори се бърка в решенията на треньора. Хаха! Само актьор като Фумио Кохината може да изиграе толкова епичен образ. Великолепен е!

    Е, следва битката с големия конкурент.  Треньор там е бившият учител на Сенсей.

    Много приятно е измислено на финала на серията да дават част от снимките зад кадър.

    • Харесвам 1
  4. Нов филм, базиран на едноименната новела на Футаро Ямада, наречен Хаккенден, събира Якушо-сан с куп млади артисти като Кейске Ватанабе, Кодай Мацуока, Джин Сузуки, Рихито Итагаки, Со Каку. Коши Мизуками, Майто Фуджиока, Шухей Уесуги и Кейко Китагава.

    Премиерата е през октомври.

     

  5. Гледах новия филм на същия режисьор. Очевидно продължават да го интересуват връзките на човека с природата. Този път отива по-назад в историята. Mountain woman е вдъхновен от колекцията приказки "Легенда за Тоно" на известния японски фолклорист Кунио Янагита, отпечатана през 1910 г.

    • Харесвам 1
  6. Не съм впечатлена от този филм, но за сметка на това, гледах Mountain woman и останах много доволна от екранизираните фолклорни приказки, вдъхновени от колекцията "Легенда за Тоно" на известния японски фолклорист Кунио Янагита.

    • Upvote 1
  7. Йей! Големи сладури са! Само където забравих, че Котаро има родители. Той си беше самостоятелна единициа още от детската градина. Май ще трябва да повторя и първи сезон.

    Радвам се, че има няколко места за гледане!

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  8. Ето тейлър към лентата по Дисни +. Прекаляват за детски канал.

    Но звучи по-добре от новата дорама на брат му. Пъхнали са Гордън в някакво безумие с Алис Хиросе. Ух! Само им пропиляват таланта.

     

    • Upvote 1
  9. Малко пишем за тази страхотна актриса. Ето нов филмов проект с нейно участие на реж. Коки Митани. Ще я гледаме в различни превъплъщения на едно място и в партньорство с актьори като Тори Мацузака и Таканори Ивата. Премиерата е през септември.

     

  10. Всичко си дойде на мястото. Ето че проблемите също могат да се решават човешки.

    Той обеща да ги отведе на Кошиен. Ако не се целят високо, няма да постигнат нищо. Целта трябва да е реална и да отговаря на възможностите им. Е, те определено имат възможности и работят, за да постигнат целта.

    Сега обърнах внимание не само на анимацията, но и на заснемането. Камерата прави някои много интересни движения на моменти. Харесва ми динамиката и различните ракурси, които показва. Улавя чудесно и най-вълнуващите моменти. Стоплят ми душата тези хора! Много много силна дорама.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  11. Тези скици. Намериха начин да привлекат вниманието на обществото чрез петиция. Хаха! Вече всички искат да живеят при Сенсей. Той може да е бил фалшив, но го е грижа за децата и те го знаят.

    Леле! Какво направиха тези момчета! Това беше много истинско. Не мога да повярвам, че успяха!

    В този епизод имаше гост от старото училище на Ямазуми Сенсей, който се опита за я злепостави, но хлапето така и не успя да постигне целите си. Всъщност, помогна на опонентите си. Добро включване на Лео Мацумото.

    • Харесвам 1
  12. За тях то винаги ще си остане Сенсей.

    Изчезването на Немуро много помогна, за да се съберат отново всички. Новият треньор може да е икемен, но няма да направи отбор от тях. Няма да издавам, кой известен актьор се появи в еп. 5.

    • Харесвам 1
  13. Много се зарибих вече. Толковя е увлекателно. Сякаш сега откривам  този спорт. Сякаш преди това нищо не съм знаела за него. 

    4 изгледани епизода и вече нямам търпение да видя, как ще се развие историята. Не може да няма някакво логично разрешение на тази ситуация. Да позволят на Сенсей да преподава легитимно! Сигурно има начин.

    Superfly с още един безапелационен  хит към спортна дорама:

    Тези хора заслужават всички суперлативи на света!

    Топ дорама от класа! Казвам го, макар да съм още в началото на гледането.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...