Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Posts

  11,944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by ukio

 1. Най-накрая разбрахме, какви са били последните й думи, преди да тръгне. И последната серия беше пълна с изненади и човещина. Тъжно и меланхолично, но красиво и много японско.
 2. Мацуяма с прекрасния замък беше във фокуса та епизод 7. Голяма изненада от миналата отново изплува. Така и не разбрахме, какво е правила съпругата на главния там.
 3. Еха! Календарите и фотосесиите им са страхотни! На него всичките му проекти са хубави. Особено порасна с участията си в последните години. Какво гледа с него - филми или дорами?
 4. Първа серия не беше зле. Главната ми напомня на Ерика Тода. Не изглежда лигава. Направо ще е на другия полюс, понеже я представиха като научен кадър, който даваше всичко от себе си, за да се развива, но получи удар под кръста, след като предпочетоха колегата й, на когото да помогнат в по-нататъчното му развитие. Той е женен, с дете, а тя е на 29 и е сама (дорама героините този сезон са на толкова). На всичко отгоре девойката е поредното доказателство, че с наука пари не се изкарват. Тя даже не можеше да си покрие наема и се наложи един мистериозен младеж да й даде от своята солидна сума пари, която беше заделил за дарение (досега не съм виждала да връщат на някого дарение, защото е в прекалено голям размер). Хаха! Тук имаше много изненади, които ми харесаха. Реалистично описаха живота на един пост-докторант. Хлапето се оказа истински мистерия на финала. С нетърпение очаквам да видя, какво ще излезе зад неговата история.
 5. Райдър Ейджи н главна роля. Нямам големи очаквания, понеже до момента той създава съвсем различно впечатление.
 6. Ето и постер към филма на Миике. Каме е .... цветен.
 7. Малките Джонита с тези червила, не ги виждам, какво ще играят. Рекламни лица ли са?!
 8. Най-сетне! Чаках пожарникар Томоя от доста време. Мислех, че няма да го преведат.
 9. Ясно. Значи мангата разтяга локуми. Който е чел, да сподели, какви идеи прокарват нататък, но ако са подобни на онези, които обсъждахме преди време, не ми се струва интересно.
 10. Много е готин Рьо в новия филм на Нетфликс, където си партнира с Аои Миязаки - Crazy Cruize. Лентата е част от поредица проекти на Юджи Сакамото с Нетфликс. Още през май, когато спечели приза за сценарий в Кан (за филма Чудовище), той прие договор с телевизията за заснемането на няколко продукции.
 11. Рьо-чан в нова екранизация по роман на Генки Кавамура - April, Come She Will. Помним участието му в адаптацията по друга творба на писателя. Дано и тук има котки! Масами Нагасава и Нана Мори ще му партнират. Усещам, че това ще бъде много хубаво. Уникални природни гледки има в трейлъра! И постерът е великолепен!
 12. Има информация, че ще снимат трети сезон. Кенто и Тао са на линия за момента, както и режисьора. Не ми се струва много разумно, понеже не виждам, какво друго ще предложат като логично продължение на историята, въпреки че Граничният свят като място не се побира в човешката логика.
 13. Еп. 11 излезе, но се оказа, че финалът е в другата серия. Не знам, защо го удължиха толкова?! Можеше да е по-събрано. Развалиха ми забавата.
 14. ukio

  LEAD

  Тазгодишен сингъл и албум за групата.
 15. Това ме подсети, че в началото на 90-те у нас даваха един самурайски сериал - Отмъщението на Самурая. Беше голяма работа за времето си.
 16. Kamen Rider Gotchard е стартирал този месец и има 5 излъчени епизода. Главната роля е поверена на амюзче. Скоро не е имало голямо присъствие на тази компания, особено след като Сато Такеру напусна.
 17. Вече има преведени 10 епизода. Да видим, как изглеждат толкова звезди на едно място.
 18. Културен център Кокоро е мястото за почитателите на Япония! Утре в 19ч е прожекцията на "Летен филм"! Входът е свободен. От октомври стартират различни курсове. Ако някой се интересува от японско кино, може да идва всеки понеделник от 19ч. Можете да посещавате избрани лекции от курса или да запишете целия цикъл. За записване
 19. Очакваме ви в японски културен център Кокоро! Утре в 19ч е прожекцията на "Летен филм"! Входът е свободен. От октомври стартират различни курсове. Ако някой се интересува от японско кино, може да идва всеки понеделник от 19ч. Можете да посещавате избрани лекции от курса или да запишете целия цикъл. Линкове за записване Очакваме ви!
 20. Нетфликс ще прави продължение през август догодина. Сега се чудя, дали да гледам този сезон, понеже е свален или да чакам, за да видя двата едновременно?! Каква дилема!
 21. Ха! Нещата се повтарят и главната отново трябва да избира. Как ли ще разиграят този сюжет?! Чакам еп.8, за да разбера.
 22. Ето част от началната песен. Много различен стил, но в оупнинга на дорамата прави съвсем друго впечатление.
 23. Това видях, че се събва и скоро ще завърши излъчването. Звучи добре на пръв четене.
×
×
 • Create New...