Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Posts

  10,602
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by ukio

 1. Това ще то видя. Ейджи Учида е сред режисьорите. И двамата главни са стабилни.
 2. Стана голяма объркване. Полиция, Ямада, Каору. Фудживара ще направи някоя глупост. Хубаво е, че дават миналото на всички. Виждаме кой от къде е тръгнал. Каору все още се чуди над своя екзистенциален въпрос.
 3. Ямада е опасен. Фудживара обаче се усети. Дано не стане беля!
 4. Ямада и старият шеф, какво ли са намислили? Прави впечатление, че освен темите за семейството и приятелството, дорамата разисква и въпроса за хората с ментални проблеми. Това говори много за съвременното японско общество.
 5. Ама че обрат! И всичко, благодарение на една мемо записка. Мисля, че опасността още не е отминала. Не е шега човек да си има работа с якудза. Дано приятелството да ги спаси! Харесва ми това сътрудничество между Шотаро и Юто.
 6. Много се усложниха нещата. Ама че странен история. Интересно е. Главният, с тези способности, може да си изпати.
 7. История на едно необикновено приятелство. Въпреки това, задачата чай ще се окаже много опасна.
 8. Тази дорама е обявена за най-добра комедия.
 9. Можеше да избере предложението на редактора, но предпочете да помогне на приятеля си. Ghost writer - тази тема беше засегната много сериозно в едноименна стара дорама.
 10. Първа серия беше малко объркана. Чак на финала се избистри главната идея. Да видим, какво ще избере героят на Юто.
 11. Каква изненада! Не мислех, че тя ще приеме предложението на Малчо. Серията започна с препратка към L и Death Note. Гостуване на Ейджи Венц и отново приятна серия с духове и разследване. Пълен релакс е тази дорама.
 12. Нещо интересно от миналата година, които сме пропуснали и трябва да гледаме. Режисьорката има опит с тв анимета. Правила е последните 2 епизода на Аои бунгаку. Тук излиза на голямата сцена с пълнометражна лента.
 13. Психология и медицина. Много актуално звучи.
 14. Скоро не сме имали такива екранизация в телевизията. И Ейта не съм виждала отдавна.
 15. Приятен казус и в еп.5. Джун Фубики гостува. За момент се притесних за героинята на Касуми. Добре, че не беше нищо сериозно. Малчо си намери работа. В другата серия ще гонят духове.
 16. Хаха! Пролозите да супер креативни! Сценката в театъра беше уникат: "Не я късай! Ще те съдя!"
 17. Постерът на предстоящата дорама Elips
 18. Знам, че дорамата завърши. Ще я видя. Пише, че е драма, но от всички снимки изглеждаше като комедия.
 19. Нестандартен поглед върху романса (режисьорката прави преди това по-добре Обореру найфу), който постоянно ни залива с безброй адаптации на манги. Не мога да кажа, дали експериментаторството по отношение на визията ми хареса, но определено се бяха опитали да направят нещо по-различно. Интересна идея с вмъкването на поезия под формата на песен към финала. Филмът е гледаем, но нещо му липсва. Нещо, което дори страхотни актьори като Шотаро Мамия и Хироя Шимизу не успяха да компенсират (и Соримачи с едноминутната му поява). Мизуки няма да го коментирам заради глупавата боядисана прическа. Не му отиваше. До Шотаро направо бледнееше, макар и с оранжева коса. Отбелязвам участието на Хиори Сакурако, която тъкмо гледах в чудесната дорама Kamisama no ekohiiki.
 20. Трейлър към новата дорама на Рьо-чан:
 21. Издават на български романите, по които са правени Твоето име и 5 сантиметра в секунда. Същото издателство пусна вече няколко японски книги, две от които са вдъхновили анимета.
 22. Интересно интервю за стейдж, в който Рюсей изпълнява ролята на Миямото Мусаши.
 23. Судачи в ново видео:
 24. Много актуален казус с електрическата тротинетка. Отново хубаво сътрудничество. Благодарение на съвместната работа (и Малчо кохай трябва да похвалим тук), успяха да помогнат на момичетата.
 25. Много интересно става. Усещам стиковане между героите. Плуват в свои води и изглеждат чудесно. Главните са като куче и котка. Това е на пръв поглед. Иначе се разбират отлично. Томоя с много стилни костюми. Отиват му. Ще се радвам героят му да разкрие повече около вътрешните си страхове. Изглежда има такива. Показа го в две серии. Усещам някакво притеснение, слабо място. Още не мога да разбера, дали идва от семейството. Сега показаха родителите и сестра му. Мислех баща му за високомерен, а се оказа, че той смята сина си за гений. Супер гостувания на Денден и Кай Иноваки!
×
×
 • Create New...