Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Posts

  10,247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by ukio

 1. Тъкмо се чудех, какво ще гледаме, сред като в еп.7 разкриха всичко. Оказа се, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Тайши ще излезе пишман агент.
 2. 4 са преведени. Това Канджи Цуда ли е?
 3. Това съм го набелязала, заедно с другото подобно заглавие за Рьома Такеучи. Гледала съм версията с Касуми Аримура и останах доволна.
 4. Този беше сред наглаждаваните филми за миналата година.
 5. Да. Ясен, но не съвсем. Духове и призраци продължават да шетат из тази дорама. Особеното чувство на самотност и потиснатост също остава. Хубав разговор за семейството. Темата е актуална и много беше важно да се разграници източната от западната гледна точка по въпроса.
 6. Историите някак неусетно преливат една в друга. Оказа се, че книгата на нощния дух е пътеводител за срещата на героя с още едно мистериозно момиче. Муги Кадоваки влича чудесно в ролята. Освен нея, се появиха Тайчи Саотоме и още няколко познати лица. На пръв поглед, казусът с пожарите е почти ясен. Да видим.
 7. Гордън беше залипсвал. От днес започва NHK дораматa "Kanakana, базирана на манга на Nishimori Hiroyuki. Снимките са много симпатични. Ще го гледаме като осиновител. https://natalie.mu/eiga/news/477634
 8. Още една странна серия. Има и някаква странна комедия, която се опитват да вкарат, но на практика цялата атмосфера остава мрачна и студена. Интересен случай, макар паказан от статичната гледна точка на болничното легло, с участието на Фумио Кохината. Подаръкът с червените рози добави още една загадка. Хм. Знаех си, че Гаро-сан пак ще напомни за себе си.
 9. Еп. 4 разгледа странна история за бомбаджия с амнезия. Динамичност, статичност и дъжд. Още не мога да преценя, дали ми харесва. Мрачно е, меланхолично.
 10. Фокус върху героя на Ниджиро Мураками в еп. 5.
 11. Звучи интересно. Кратко и с чудесен каст. Дано да си струва! Темата е актуална и може да се разработи подобаващо.
 12. Режисьорът е добър. Има силни попадения. Можеше да има повече дълбочина в образа на сина. За не го почти нищо не разбрахме до финала. Аз даже тях надежда, че е успял да се измъкне. Беше мистерия, докато не разбрахме, колко нелепо се е получило.
 13. Настройва се да гледам, понеже 3 серии вече са преведени. Шинтаро Моримото е имал лек инцидент, завършил с фрактура на носа, но ще продължи да снима. Ганбаре! Изглежда забавно.
 14. Такава снимка са сложили в програмата на БНТ, че прилича на документален филм. Човек изобщо няма да разбере, че става дума за дорама. Чудя се, дали след него няма да има друго заглавие? Обикновено се купува цял пакет от няколко продукции. Дано!
 15. Дайки влиза в нов образ в мистериозна дорама по Тв Токио, наречена Yukionna to kani wo kuu. Старт: 8 юли
 16. Ама че обрати в еп. 3! Остават още на казуса с братовчедите.
 17. С втора дойде динамиката, заедно с гостуващи артисти като Ейта, Юки Кубота и Юки Моринага. Въпреки че мрачната атмосфера остава. Потискаща е, някак. Май се досещам, кой е убиецът. Не знам, защо полицията изпуска детектив Судачи?!
 18. Размисли за истината. Истината, която има много лица, толкова, колкото са хората по света. Но фактите в едно престъпление са си факти. Судачи изглежда обикновен гений, който случайно се превръща в заподозрян и това го кара да отприщи способностите си. Динамично действие почти отсъства. Залагат на психология.
 19. Трейлър към новата омнибус дорама с участието на Юки Косей и още куп познати артисти. "5tsu no uta" стартира на 7 юли.
 20. Ейта като Рьома Сакамото! Трябва да се види! И останалите - все исторически личности пресъздават. Ширасу малко ми е странен за ролята на Окита.
 21. Неприятна новина за самоубийството на актьора Ватанабе Хироюки.
 22. Награда за постижения беше връчена на Китано по време на Кинофестивала в Удине! Честито!
 23. Тъкмо излезе видеото с песента към дорамата, изпълнявана от Hay Say Jump. Кьоко Йошине участва и в него.
 24. Хаха! Учителят беше супер изненадан! Еее! Аааа! Собуе! Хубаво е, че създаде ценни приятелства. Надявам се някой ден тримата да се срещнат на снимачната площадка. Собуе ще е новият Корееда. Свърши...
 25. Първи стъпки в училище. Не беше лесно да се престраши, но с хората около него няма да скучае.
×
×
 • Create New...