Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content Count

  7,695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

ukio last won the day on October 21 2019

ukio had the most liked content!

Community Reputation

1,369 мочи

About ukio

 • Rank
  Дорама фен на годината

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Тя пък една кариера. В момента двамата само се лигавят, бих казала. Нищо сериозно не правят. Спокойно! Те вече не са Джонита, че да ги гонят, както направиха миналия месец с Тего. П. П.Каме и Ямапи винаги са вървяли в комплект - още от времето на култовата им съвместна дорама Продуцирането на Нобута. Искам нещата пак да се обърнат в тази посока за тях. Дано!
 2. Агенциите им отрекоха слуховете преди седмица, но ето е днес Сето и Мизуки са регистрирали брака си! Да са живи и здрави!
 3. Той е, той е. Рюсей е тренирал карате. Още от малък е отличник в бойните изкуства.
 4. Еха! Кенджи Сакагучи! Къде се изгуби този актьор?! Изглежда приятно заглавие.
 5. Този филм беше в една он секциите на Берлинале през фивруари. Имам големи очаквания. Нишиджима прави само силни роли напоследък.
 6. И аз съм заинтригувана. Трейлърът е впеатляващ, тримата играят братя и сестра, но както виждам, ще има голяма трагедия. Очаквам да видя човешко лице, освен всичко друго.
 7. От октомври стартира нова дорама С Масаки и Минами Хамабе. Хубаво, но на Масаки му трябват филми. Там изостава, а точно сега му е вермето да снима. Чакам да допреведат старата му дорама, която е правена по манга и обещава да е на висота. На 30 октомври е премиерата на единствения му филм за 2020. Надявам се с Джун Шисон да са направили добро комбо!
 8. Соске се отказва от актьорството. Жалко! Губим още един голям талант. Не че беше много активен напоследък, но поне тук-там се вясваше.
 9. Носят се слухове, че Сето и Мизуки Ямамото ще се женят. От агенциите им още не са потвърдили. Дано да е вярно, за да имаме поне една хубава новина тези дни! Междувременно, оказа се, че дорамата Дъщерята на Люпен ще има втори сезон. Разтоварват се с нея преди време, но трябва да я догледам.
 10. Масахиро и Ан се развеждат. Доколкото виждам, той се завръща в проектите, които беше стартирал. Жената на шпионина, където си партнира с Ю Аои и Иссей Такахаши, е тазгодишното предложение на Кийоши Куросава, което преди няколко дни получи номинация за Златен Лъв във Венеция. На 6 ноември е премиерата на друг филм с реж. Шуичи Окита
 11. Дали нямаше тема? Сякаш някъде беше коментиран.
 12. Сценарият на последната дорама ще бъде променен/алтернативен пише, за да успеят да я довършат да я пуснат по телевизията от 15 септември! Изглежда много хора са се обаждали на екипа с желанието да не захвърлят проекта, след заснети 3.5 епизода. Героят на Харума няма да бъде заменен от друг актьор. Интересно, какво ще измислят?! Това е последната му тв роля и всички очакват тя да е на висота. Между другото, сега се зачетох в заглавието, което звучи доста актуално - "Любовта ще започне, когато свършат парите".
 13. Ами да. Рюхей е дзен и само в дзен истории може да изпъкне истинската му същност. Според мен точно затова са го вербували в тази дорама - за да се получи нещо нестандартно и различно.
 14. Днес се появи това видео. Мисля, че в него дават обяснение за случилото се. Доколкото разбирам, наистина споменават думата развод, но не успявам да преведа останалото.
 15. Много тъжно, но все се опитвам да се успокоявам с мисълта, че голямата усмивка му е давала кураж. Остави на всички нас богато духовно наследство. Със сигурност се е радвал в моментите, в които е снимал своите роли.
×
×
 • Create New...