Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Posts

  10,337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

ukio last won the day on June 13

ukio had the most liked content!

About ukio

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ukio's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.3k

Reputation

 1. "Брокер" излезе за онлайн гледане, но още не е преведен.
 2. Изглежда добре. Ще чакам да го преведат изцяло.
 3. Ето линк за онлайн гледане, който е активен месец, след излъчването на всеки епизод. Интересно, дали са закупили и двата сезона?!
 4. Пиша и тук, понеже новината е важна. Маеяма Такахиса, който изигра ролята на Сора, напуска актьорството. Има някакви проблеми, откакто приятелката му се е самоубила преди няколко месеца. Надявам се да преодолее всичко, понеже той беше много полезен сценичен актьор и ще е голяма загуба.
 5. Маеяма напуска актьорството. Поредното Д-бойс попълнение, което се отказва. Носят се странни слухове за събития, свързани с него през последната година. Надявам се всичко да е наред и да открие пътя си, ако до този момент не е успял. Помня прекрасните му участия на сцена и в телевизията. Той е такова слънчево дете. Спомням си и разговора със сценичния актьор Ейто Азумая, който ни разказа, че е играл с него, че е много готин и талантлив. Дано не направи някоя беля!
 6. Отново не съм привлечена от постера. Останалото изглежда добре.
 7. Най-сетне! Значи са го превели.
 8. Имаше много добри отзиви и за предходната тайга драма. Дано наистина да са интересни.
 9. Уоу! Историята върви още нагоре. В еп.5 ни върнаха към началото и показаха, как мистериозната група Абаранчи (на романджи) се е събрала. Освен отличната история, лентата има страхотна визия и музика. Един от режисьорите е човекът, отговорен за двете версии на Журналистът. Ето защо и това заглавие показва реалистични и актуални теми. Героите се опитват да се борят срещу корумпирани хора с власт в името на истината и справедливостта. Тук споменаха една думичка, която изненадано отчитам, че се прокрадва в японска дорама днес (не знам как е в тамошната реалност) - посочиха капитализма като главен виновник за проблемите на хората. Интересно.
 10. В момента гледам много силна дорама на същия режисьор - Avalanche.
 11. Ново силно разследване в еп.4. Фокус - лекарите и предпочитанието на пациенти с пари пред нуждаещите се. Ужасно е, когато в такива ситуации се стигне до смърт. Много актуален казус, характерен и за нашите географски ширини. Въобще, лекарският морал е вече общочовешки проблем. Разкриват ни по малко и за основните герои. Видяхме човекът, който най-вероятно стои зад целия проект.
 12. И трета беше страхотна. Марюджун Таканаши с много силно участие. Нямам търпение за продължението. Опасна игра играят, но като гледам, всички имат причини да участват в този необикновен екип, който раздава истинска справедливост. Проблемът е, че действат през полицията, а това значи, че рано или късно ще ги хванат и ще прекратят дейността им, колкото и да са вниманелни. Обаче, с тази активност в мрежите, без съмнение, ще спечелят на своя страна много външни хора. Все пак изкарват на бял свят мръсните дела на високопоставени лица. Искам да видя повече от Сота. Героят му тъкмо започна да се адаптира. Външен е, но бързо го вербуваха за каузата. Ендингът е на Uverworld.
 13. Втора серия беше още по-добра. Фокус върху героя на Чиба Юдай.
 14. Малкият брат на Судачи, който е на 22 г. ще дебютира като актьор. Той ще бъде в една агенция с братчето на Тао Цучия.
 15. Трейлър-мейкинг към новия филм на Рюсей.
×
×
 • Create New...