Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Posts

  9,881
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

ukio last won the day on December 25 2021

ukio had the most liked content!

About ukio

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ukio's Achievements

Азиатски Бог

Азиатски Бог (10/10)

3.1k

Reputation

 1. Рюсей ме разплака. Май не съм го гледала в подобна роля до момента. Много силно върви дорамата.
 2. Нещата започват да се навързват. Знаех си, че Рьо ще е свързан още по-дълбоко със случая. Рьоко е много стабилна. Всички са безупречни. Масато Хагивара играе брат на главната героиня.
 3. Аз съм голям фен на Тоцу, понеже е от талантливите Джонита и помня, колко време отне на групата му, докато успее да тебютира на музикалната сцена. А момчетата в нея имат богат опит и в театъра, и като актьори. Но да си призная, него винаги съм го виждала усмихнат и слънчев. Тук беше много сериозен.
 4. Да. Има известни разлики. Мацуда има брат, който май ще се окаже познат на героя на Го. Рюсей още не се е включил сериозно в действието, но разбрахме, защо проявява интерес към училището. Най-чудовищното нещо в тази история е, че е използвано училище за ужасния замисъл.
 5. Изгледах еп.1. Имаше страхотно заснети кадри. Удължават нещата, понеже разтяга историята серийно. Залагат на повече герои и сякаш започнаха с връщане малко по-назад във времето. Във филма героят на Тори вече работеше на онова място, а тук Го се запозна с шефа си чак на финала на епизода. Според мен, героят на Йошиока ще е неговия познат, който индиректно ще потърси помощ по случая. Изглежда много подходящ за ролята. Още не съм сигурна, как точно ще включат Рюсей. За момента е обикновен разносвач на вестници.
 6. Тв адаптация върви в момента.
 7. Нова историческа дорама, адаптация по Хакуоуки, е започнала на 7 януари. Първите 2 серии дори имат превод.
 8. Японците още държат фронта. Има качествено кино там. Проблемът е, че се дава повече гледаемост на вървежни адапатации по манга, както е навсякъде по света. Изискванията се промениха. Ние наскоро гледахме много интересна социална комедия, която иначе нямаше да бъде забелязана, понеже е част от независимото кино - Mrs Noisy. Препоръчвам! В момента при дорамите излезе серийната версия на "Журналистът".
 9. Ето какво подготвя Корееда заедно с други режисьори за Нетфликс- The Makanai: Cooking for the Maiko House/Maiko-san Chi no Makanai-san. Дата още не е обявена, но става дума за адаптация по манга. Много талантливи актриси участват 9-те епизода.
 10. Много бързо го качиха. Дано да е добро като филма!
 11. Вървят 2 паралелни истории за училището и приятелството. Чудно дали ще ги преплетат? Тази Фумия-кун ми е по-слаба. Другата, с пандата, е креативна.
 12. Новата дорама на Судачи стартира със солиден рейтинг от 13.6%.
 13. Еп. 1 беше нестандартен. Не беше лига в или типичен училищен. Да видим натам.
×
×
 • Create New...