Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content count

  7,380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

ukio last won the day on June 10

ukio had the most liked content!

Community Reputation

926 мочи

7 Followers

About ukio

 • Rank
  Дорама фен на годината

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Еп. 5 беше по-отегчителен. Чаках почти цяла серия, за да гледам второстепенната история на майката на Кьоя, която според мен изобщо не помагаше на действието. Така ограничиха екранното време и на Рюхей. Чак на финала стана интересно. Еп. 6 разкри някои неща. Хару Куроки излезе от летаргията и напомни за себе си. Усещам накъде върви работата. Едва ли ще има големи изненади, но някоя свежа нотка и добра идея винаги биха помогнали на действието. Артистите са много добри. Само сюжетът да е интересен. Когато има повече комедия е далеч по-забавно.
 2. В чест на @Yamashita (Да си жива и здрава!), започнах дорамата и изгледах 4 серии. Приятно, макар на моменти бавно, но има интересни елементи и всички герои са любопитни, което е най-хубаво. Освен флегматичният Рюхей, чието участие тук идва като манна небесна (толкова да ми липсва това негово стоически спокойствие, не е истина), съм приятно изненадана от изпълнението на Ацухиро Инукай. Забелязвам веднага райдърските прояви и трябва да призная, че едно такова убедително изпълнение като нищо ще ме върне към тези поизоставени поредици. Та Инукай-кун, заедно със Сайри Ито, са образите в работата на Акира, които ме забавляват от сърце. Като добавя Кайто Йошимура, Ринко и страхотната хикикоморка Хару Куроки, комедията е пълна. Разбира се, не отричам, че Рюхей е най-големият комик тук - ха ха!, но много се надявам около него да се случат повече сериозни неща занапред и да не си проспи участието. Някоя мистериозна нишка също ще ми дойде добре.
 3. ukio

  Kakafukaka 18+ (2019)

  И за мен е непонятно ставащото. Ако има само 1 серия, не знам как ще изяснят нещата. Вече съм склонна да подозирам, че Хасе има някакъв план. С тази неизменна усмивка и откровения в точното време. Със сигурност има нещо, но каква всъщност е връзката на Хасе с Хонгьо?
 4. ukio

  Spirited Away (2001)

  Spirited Away с премиера в Китай!!! Осемнадесет години след излизането на Spirited Away в Япония, анимето тръгна по кината в Китай на 21 юни 2019г. Художникът Хуан Хай е създал серия от спиращи дъха плакати, които ни отвеждат в магическия свят на Чихиро. Китайското издание включва и серия от стилизирани постери с участието на озвучаващите артисти: Джоу Дуню - Чихиро Дзин Боран - Хаку Пън Ичан (An Elephant Sitting Still) - Безликият дух Уан Лин - Юбаба Тиен Джуанхуан (известният режисьор) - Камаджи След толкова магия, остава да си пожелаем една игрална версия...
 5. ukio

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Така е. Може той да си го връща сега. Всички предположения ми изглеждат вероятни в момента.
 6. ukio

  Takane to Hana (2019)

  Мислиш ли, че е свършило? Само 8 серии? Малко незавършено ми се стори.
 7. ukio

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Голяма мъка ще е докато свърши. С тези 25 мин. на седмица... А ако решат да са повече сериите, много ще не изтормозят. На мен пуленето на Аки не ми харесва. Говори насила в тези моменти (Аои е по-убедителна, ако гласът й е тих), но пък тези двамата все до стената я изправят. Все ощи мисля, че Хонгьо цели да си напише книгата. Никакви други реакции не дава. А Хасе е голяма душичка. Като свърши, ще му гледам супергеройската поредица. Общо взето- странни птици със странни действия, но всички заедно са добър екип на екрана.
 8. ukio

  Saint☆Oniisan (2018)

  Ама и режисьорът е един... Да не се прави на Юичи Фукуда? Доколкото помня, първо пуснаха дорама по тази история. Филмът дали не беше следващата стъпка? Със сигурност имаше серии, но май никъде не се появиха.
 9. Да е жив и здрав! Малко ми се губи напоследък. Очаквам да блесне в нещо интересно. Намислила съм да го гледам в дорамата Queen, която мина наскоро.
 10. Новият Мураками? Четохте ли го?
 11. ukio

  Hanaoni (2010)

  Филмът е непретенциозен. Правен е с малко средства и артистите не са толкова известни в киното, колкото в театъра. Понякога ги взимат в такива продукции и ако човек няма големи очаквания, може да остане приятно изненадан в някои аспекти.
 12. Ohayo! Otanjoubi omedetou! След силната година нещо ми се губи. Има 3 нови филма.Малко участие в Тонде Сайтама, който се представи добре в бокс-офиса. Есента ще играе в манга адаптация на Korosanai Kare to Shinanai Kanojyo. Най-любопитен е Hot Gimmick: Girl Meets Boy, където до Шотаро застават двама по-млади артисти - Хироя Шимизу и Мизуки Итагаки. Премиерата е на 28 юни. Режисьорка е Юки Ямато. 1 дорама тази зима - Haken Uranaishi Ataru. Трябва да я видя.
 13. ukio

  Mr. Long (2017)

  Фен съм на режисьора. Нямаше как да пропусна, при този каст и история за убиец, станал готвач. Сабу винаги прави интересни неща. Смесва ги понякога с комедия, дори пародия, но трябва да се отчита факта, че изненадите не всеки път могат да ни харесат.
 14. ukio

  Kakafukaka 18+ (2019)

  Изглеждаше. И той е неориентиран. Освен ако не играе, за да накара и останалите да го правят и това да провокира Хонгьо да пише. Не става ясно, какво го води.
 15. ukio

  Kakafukaka 18+ (2019)

  В еп. 7 именно Аки беше в центъра. Май чувствата й започнаха да се избистрят, благодарение на Хасе. Уоу! Хасе ми се струваше по-нисък, а се оказва, че на ръст е колкото Хонгьо. Обаче какво чувства Хонгьо? Това е въпросът.
×