Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content count

  7,455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

ukio last won the day on August 8

ukio had the most liked content!

Community Reputation

1,007 мочи

7 Followers

About ukio

 • Rank
  Дорама фен на годината

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 5 изгледани епизода. Интересни теми подхващат. Направи ми впечатление, че сериозно излагат на показ клюкарските тв предавания, за които наскоро си говорихме с Ошина. Нашите адвокати са интересна комбинация, особено с готините дрехи, в които ги обличат. Струва ми се, шефката е най-енигматична. Искам повече да задълбочат нещата около нея. Супер предизвикателна беше заиграване й с журналиста Моро (Сано Гаку). Дано развият тази нишка! Очаквам с интерес включването на Йоске Сугино в еп. 6. Музиката е на milet - Inside you! Yuki пее завършващата песен.
 2. ukio

  Masaki Okada (Масаки Окада)

  Otanjoubi omedetou! Масаки на 30! Не мога да повярвам, колко бързо мина времето. Колко малък беше при дебюта в Хана кими (преди 12г.!) и как порасна през всички тези години. Пробва се в различни превъплъщения. Липсват ми напоследък сериозните му роли. Дано някой от големите режисьори му измисли участие! Не бива да го оставят да стои така.
 3. ukio

  Masaki Okada (Масаки Окада)

  Ден преди 30-та му годишнина, нещо се затъжих, понеже не го виждам на екран. Миналогодишната му дорама, която спечели отличия в Япония, така и не излезе за гледане. За субтитри съвсем не може да мечтаем. Изглежда тази година няма да видим нови филмови проекти от Масаки (Sora no Restaurant е единствено заглавие). Отдал се е на театъра и Нацузора асадора.
 4. Разбира се, че преигра. Много беше смешно, макар и нереалистично. 1:0 за Рюсей. Нещата се обърнаха, като че ли. Въпреки че Мизусава изглеждаше много убедителен, баткото беше твърдо срещу него. Понякога чудати хора като него преценяват ситуацията по-ясно от другите. Знаех си, че Рен не си е довършил фразата. Сега обаче наистина закъсня. Как ли е завършила оригиналната версия?! Прекрасно включване не идеята с цветята. Те сякаш изиграха истинска роля в историята.
 5. ukio

  Won Bin (Уон Бин)

  Рекламите не са достатъчни. Очаквам завръщане в киното... Не знам защо, но напоследък откривам прилика между Уон Бин и Кенто Ямазаки.
 6. Жалко, че тази дорама не е преведена. Не очаквах да попадна на нещо наистина добро в жанра, при положение че вече под път и над път използват шоунен аи темата във все по-отчайващи сюжети. От това, което видях в еп.1, всичко беше много сериозно поднесено, а изпълненията на двамата главни - достатъчно силни, за да привлекат симпатиите на злителя. Чаках достойното завръщане на Рьоко Фуджино на екрана, след страхотното й участие в един сериозен филм преди години. Дайчи Канеко гледам за пръв път и ми прави много приятно впечатление. Изглежда естествен и спокоен на екрана. На моменти напомня на Харума Миура и Каната Хонго. Като споменавам Миура, оказва се, че младежът е амюзче, от неговата компания. Талантлив е, без съмнение. Сега какво ще правя, като няма преведени или качени серии?! В Авистаз файлът е безумно голям, руският онлайн изобщо не го отваря (някъде даваха няколко опции, а тук само vk). Английските са само до еп.1.
 7. ukio

  Kingdom (2019)

  ДВД излиза на 6 ноември. Отзивите са по-добри от очакваното.
 8. ukio

  Gisou Furin (2019)

  Има подобно нещо. Ан не е такъв тип актриса, за да отговаря на героинята си. Проблемът е, че наистина изглежда по-голяма за възрастта си и не й отиват детинските реакции. Не са й създали точен образ за актьорските способности. Когато го улучат е друго. А и с Накама не си приличат. Ама съвсем. Иначе е интересна разработка по темата, но като гледам накъде вървят нещата, Аз изгледах и 4-а, без превод. Балансът сякаш пак се поизгуби. Отново не обърнаха достатъчно внимание на Малчо, а според мен той е друга ключова фигура, която е важна за действието. Заплетени ситуации не липсват, но се надявам занапред да ги решават по-адекватно.
 9. Yokogao на Коджи Фукада е включен в конкурсната програма на кинофестивала в Локарно, който стартира вчера! Това е единият от двата японски филма в програмата. Другият е новата продукция на Кийоши Куросава.
 10. ukio

  Sometani Shota (Сометани Шота)

  Още един семеен филм ни очаква в края на годината! “The First Supper” събира на едно място Шота Сометани, Ерика Тода, Йоске Кубозука, Масатоши Нагсе и Юки Сайто! Премиера: 1 ноември Междувременно, новата лента на Кийоши Куросава, в която Сота участва - To The Ends of the Earth, е включена на престижния кинофестивал в Локарно! First Love на Миике, която беше проектиран в Кан през май, ще има премиера в Япония догодина. Защо ли толкова го бавят?!
 11. ukio

  Takeru Satoh (Такеру Сато)

  One night Казуя Ширайши наистина е измъчил Рьо-чан, но се надявам да е за добро! Любопитно ми е да видя, как е разработил семейната тема. Премиера: 8 ноември!
 12. ukio

  Yagira Yuya (Ягира Юя)

  Охайо с чудесна новина! Юя Ягира и Мин Танака ще играят ролята на Хокусай в предстоящия филм на режисьора Хаджиме Хашимото. Поддържащият каст връща Ейта на голям екран! Лентата е предвидена за лятото на 2020г., когато се навършват 260г. от рождението на великия художник.
 13. ukio

  Parasite (2019)

  С вградени субтитри. Дано наистина да е различен от последните неща на Бонг!
 14. Киплинг за малчуганите
 15. Появи се очакваната конкуренция и вече няма да е никак лесно. В еп. 7 падна голям смях с гостуването на Такуджи Кавакубо в ролята на наперен адвокат с безумни претенции. Какви само ги наприказва на Йо. Много беше смешен. Чак не ми се вярваше че го виждам на екрана. Толкова рядко се появява. Но пък изпълнението му беше един път. 8-ма серия ще се запомни с шарените гащи. Хахаха! Превеждат директно по 2 серии на седмица. Вероятно по толкова дават.
×