Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content Count

  8,209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

ukio last won the day on August 28 2020

ukio had the most liked content!

Community Reputation

1,998 мочи

About ukio

 • Rank
  Дорама фен на годината

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 4 епизода изгледах и още се чудя, да се смея ли, да плача ли? Не е лесно да се убие човек.
 2. Уоу! Тъкмо видях реклама. Коджи Якушо и Сатоми Кобаяши! И останалият каст е чудесен. Ето че и Шизука Ишибаши веднага намери нещо различно и стойностно, в което да участва, след разпускането миналия сезон. Браво! Очаквам силно заглавие.
 3. Много вкусотии. Неустоими неща правят. В съчетание с концепцията "близо до хората", мисля че наистина работи. Хубава идея да повдигнат духа в такива моменти. Позитивизъм.
 4. 7 епизода минаха и още не мога да разбера, какво си мисли Асаба. Вижда се, че се променя, мисленето му също, но все още не може да си каже, какво точно му е на душата. Гласът на Томоя е толкова успокояващ. Харесват ми нещата, както са в момента.
 5. Не знам, защо трябваше да се пули в еп. 1 (нататък това го няма), но според мен искаха да заблудят зрителите в началото, къде точно се ситуира неговият герой. Шефката е голяма работа. Харесвам актрисата. Нана Канада също се включва по-сериозно в останалите серии.
 6. Невероятно! Как всичко се обръща! Днес си горе. Утре си долу. На пръв поглед, историята е позната, но и не съвсем. Различна е сякаш. Хаха! Разведряма се с тези сладури. Нищо прекалено сериозно. Но приятно. А, да. Прави впечатление, че няма излишни лелки, които да натоварват екрана с допълнително присъствие. Хората от комбинито са много добро попадение. Младежът даже е бивш сентай супергерои. Хихи!
 7. Трета серия показа, че нещата могат да се променят в последната минута и то за добро. Невероятно, но опаковката и неиздръжливостта на един продукт могат да провалят изцяло дебюта му на пазара и той да отиде в небитието. Жалко за героинята на Шизука. Но пък двете с Кики създават добро приятелство, надявам се.
 8. Знаех си, че така ще стане. Обаче държа да има продължение, за да разбера, как си случи чудото накрая. Малко ми бяха тези серии и това е. Свикнах да гледам Андо и Сота в изключително стилни костюми. Стоят им дяволски добре.
 9. Акулите в Токио - корумпирани до мозъка на костите. Нашите хора действат в Кобе. Там хората са по-различни. Интересно се е получило с този град като център на действието. Отново се замислих, защо епизодите са толкова малко и това, което ми мина през ум, не беше никак приятно. Дано не съм права!
 10. Не си спомням да съм гледала Андо в ролята на баща до този момент. И този образ му отива. Сота и Шухей са си лика прилика. Първо се млатят, после другарстват. Песента на Кобукуро, Tomoru inori, е прекрасна за финал. Усещам, че 5 епизода ще са ми малко.
 11. Уоу! Втора вдигна летвата! Супер бяха двамата - Сота и Шухей! И с Андо още се дърлят. Много им отива. Хихи! Изключителен случай разнищиха. Обърнаха фокуса върху проблемите на студентите. Гост беше Джин Сузуки. Браво!
 12. Добре. Сота се преоблече десетина пъти в еп. 1. И Андо не му отстъпваше по стилни костюми. Накрая се появи и Шухей. Не ми се мисли, какво ще става натам. И не. Това няма да е битка между икемени, защото Сота е много луд и непредвидим. Историята беше поучителна и завърши съвсем неочаквано. Теста Сугимото много готин. Беше достойна конкуренция на младите. Кефя се. Скоро не съм гледала нещо вълнуващо, стилно и красиво едновременно. Има и някаква лека инди нотка, което още повече ме радва.
 13. Хайде и аз да се наредя на опашката за тази "бонбон" дорама. Продължавам с Кимура и каквото намеря онлайн за гледане. Като чета предните коментари, колко народ е решил да се преориентира от корейско към японско заради Кимура, половината от тях да са го направили, щеше да е много хубаво. Кимура и сега снима, както и всички прекрасни артисти от неговото поколение.
×
×
 • Create New...