Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content Count

  9,364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

ukio last won the day on January 27

ukio had the most liked content!

Community Reputation

2,819 мочи

About ukio

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Стискам палци за качествена училищна продукция!
 2. Номер 1 от изгледаните от мен филми тази година! Бижу!
 3. Да. Беше обяснена, но почти до края си остана мистерия, понеже беше копие на убитата. Не мисля, че някой би се сетил, какво точно е станало и да си го обясни, без последователното развитие на действието.
 4. Ето снимки от предстоящата дорама на Малчо Кубозука. Смятам, че тук детето се справи отлично като син на един от главните герои.
 5. Първоначално убиецът беше друг, доколкото помня. Изобщо не подозирах, че може да има допълнителна информация, която да преобърне нещата. И тази мистериозна фигура на убитата, която се появяваше, нямаше логично обяснение почти до финала.
 6. Нова дорама от октимври с Хана Сугисаки и Йоске Сугино - It's Love: Yankee-kun and White Cane Girl
 7. Не знам, как ще завърши това, но предстои нова подобна дорама с колегата на Рюноске - Шота Тоцука. Голям фен съм на Тоцу. Той винаги е бил усмихнат и позитивен. Надявам се на нещо различно, въпреки че е по манга. "Rinko-san wa shitemitai" стартира на 19 октомври.
 8. Тъжно е. Никога няма да научим истината, май. Но пък остават ролите му. Те са важни и е хубаво, че напоследък той поглеждаше по-често към сериозни, разнообразни изяви. Дорамата действително заслужава да се види. Ти успя ли да се сетиш, каква всъщност е врътката с убиеца и куклите?
 9. Това ми напомни на спектакъла "Самотният магнит", който гледахме в Бункамура и в който 4ма актьори от Д-бойс се превъплатиха в деца на 8, 18 и 28г.
 10. Пак ли Ширасу? Стигат му тези романси.
 11. Имам чувството, че Гордън е засенчил Ивата в тази дорама. Нищо не казвате за неговата игра.
 12. Хару Куроки ще играе сестра на Йоске Сугино в дорамата Boku no neechan. Стартът трябва да е този месец.
 13. Гордън, Сара Минами и Baka Rhythm спечелиха наградата New Wave awards for the actor, actress & creator на Yuubari International Fantastic Film Festival 2021. Откриването е било на 16 септември. Честито!
 14. От 1 октомври dTV ще излъчи култовата поредица "Kisarazu Cats Eye Nihon Series" (2003) и "Kisarazu Cats Eye World Series". Ех, какви спомени имам с тези лудетини!
×
×
 • Create New...