Jump to content

ukio

V.I.P.
 • Content Count

  8,578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

ukio last won the day on January 27

ukio had the most liked content!

Community Reputation

2,518 мочи

About ukio

 • Rank
  Дорама фен на годината

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Тъкмо започват дискретно да повдигат завесата за всеки един от тримата. Остават 2 серии. Знам, че имат лимит до отварянето на всички консервирани кутии, но не искам да бързат. Жалко за малкото серии. Чудесна дорама! Бих я наподобила на хайку с тази продължителност.
 2. Божествена дорама! Тези хора създават чудеса от кутии с консервирана храна, връщат носталгичното минало на посетителите им помагат да преодолеят трудностите в настоящето. И всичко това обвито в необикновената атмосфера на инди дорама. Липсваха ми подобни истории. Не искам тази да свършва.
 3. Тези тримата ще ви нахранят, ще ви напоят и ще ви омагьосат. Забелязахте ли, че барът се намира между цветарница и антикварна книжарница? Абсолютно инди кътче. Както и да го мисля, 6 епизода с такова времетраене не са нищо. Не могат да разгърнат максимално историите на всички. Подобни дорами са с поне 10-11 серии.
 4. Не знам дали друг го започна, но аз вече потънах в света на дорамата. Това е от онези минималистични бижута, които си плачат дори за превод. Знаех си, ,че тези тримата ще ме омагьосат. Като добавя закътания бар, обстановката, изненадите и релаксиращия сюжет, включително креативния оупънинг, тотално съм вътре. Много харесвам Кейта. Усетих таланта на Кисецу още преди време, когато направи първите си изяви в киното. Има някаква особено приятно аура около него. Уин ме впечатли с участието си в Listen to the Universe. Тримата са чудесни заедно. С тези инди нотка, дорамата само може да спе
 5. Tori girl - там е в стихията си. От дорамите последно му гледах BG. Там са повече познати муцуни.
 6. Наиситна много поучително заглавие. Позитивно и зареждащо. Дядото ми стана любимец.
 7. Срамота да не познаваш екранните изяви на Мамия-кун. Хаха!
 8. Тази промяна с къщата беше много добра идея. Май всеки ще тръгне по различен път. Между другото, общуването между Мокоми и Юя ми напомни за това между Шуджи, Акира и Нобута. Създадоха едно полезно приятелство.
 9. Когато губим нещо, печелим друго. Дали?
 10. О, не! Какво стана със способностите й?
 11. Струва си да се поразсъждава за компромисите, които човек прави в живота, но които винаги си остават негови лични решения. Затова си мисля, че и баткото ще усети правилната посока рано или късно. Като Сейширо не е променил детското си излъчване. Все пак е само на 19.
 12. Радвам се, че майката най-сетне осъзна грешката си. Какво му става на баткото?
 13. И аз не съм фен на медицинските, но за мен това е най-добрата роля на Сатоми. В Такане но хана гледа ли я? Кейске Уатанабе наистина е бивш райдър. Не съм гледала неговата поредица, но добри артисти излизат и от новите супергерои. Той имаше много интересна роля в предходната дорама на Го Аяно- MIU404.
 14. Задължителни са тези двамата. Не казвай, че не си гледал Сатоми в Unnatural. Го виж непременно в MIU404.
 15. Да. Хубаво усещане носи с тези разнородни персонажи. Очаквам да видя промяна в баткото. Загатна нещо такова в края на еп.4. Историята напомня малко на тази за Кахоко. Не мислите ли?
×
×
 • Create New...