Jump to content

Li ~Asia~

Потребители
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Li ~Asia~

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Li ~Asia~'s Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. На мен ми е интересен, ама на моменти. Някой път и епизодчета пропускам /чета във форума/ Идеята за ин-витро е много добра и можеше да се получи нещо страхотно, но пак ни забиха в клиширания коловоз на лакорните.
  2. Уау, има съвсем друго излъчване. Не че харесвам "Клюкарката", но се надявах и двамата да бъдат богати за разнообразие. Разчитам много на "Градинската" сценаристка.
  3. Хаха, не знам Шин Хье каква Блеър ще бъде, тъй като тук ще мие чинии. Пак ще бъде бедната труженичка срещу богатия лигльо. Класика... Иначе този сериал го чакам заради Мин Хо, на Пак Шин Хье не възлагам кой знае колко /след "Съседа"/.
  4. Този лакорн ми е сред най-любимите заради: - сценария и стегнатото действие - За 12 епизода се изредиха всякакви ситуации. В нито един момент не съм скучала,тъй като героите ходиха къде ли не и правиха какво ли не. То не беше Чианг Май, Сурин, полицейски участъци... - комедията в пълния смисъл на думата - Култови моменти, на които просто съм се смяла с глас. - героите - Кой от кой по- откачен. Само откачалки се събраха в онази къща. Понг, милият, едва се измъкваше от лапите на господаря. Градинарят пък си беше култов особено, като пееше жаловитата си песен. - Марк - Ким и техните Там - Ча-Ем - Мнооого сладка двойка със страхотна химия. Разбирам защо феновете са луднали по тандема Марк-Ким. Персонажите им тук са си рядкост за другите сериали. Умни и находчиви, без да се карат излишно или да се заяждат един с друг. Главният герой е бонбон, който се влюби в нашето момиче, пренебрегвайки професията й и помагайки й всячески в трудните моменти. - финала - Проблемите се разрешиха, лошите ги заловиха. Остана само нашите да се разберат и да се разкрие коя е тя всъщност. Имаха цял един епизод да си кажат това, което им е на сърцето, а не в последните минути да си изясняват нещата. В общи линии човек остава с приятни чувства, след като премине еуфорията. Чакам с нетърпение следващия проект на Марк и Ким - Ton Ruk Rim Rua.
  5. Здравейте, лакорн фенове! От пролетта следя процеса на снимане на сериала. Сюжетът ми се струва интересен, а и Бари не е за изпускане. От време на време надниквам във форумите spicy и asianfuse, та гледам бързо се развиват нещата. Със сигурност ще го започна, но първо ще си доизгледам Panyachon Kon Krua, че съм на вълна Марк- Ким. Преводът на тайландските сериали върви доста бавно.
  6. И аз много се радвам! Не съм се и надявала на продължение. Не ми стана ясно, кастът същият ли ще бъде?
  7. За мен Ши Уон е най- сладката корейска лигава героиня. Толкова естествено й се получаваше, та чак й се възхитих. Voileta ме подсети за момента с прическите, когато Ши Уон и най- добрата й приятелка се бяха издокарали с визията на известни актриси. Такава пародия бяха, че направо нямам думи. Култово беше Иначе и аз бях скептична, щом видях постера на сериала и прочетох за фенщината, но после не се отлепих от екрана.
  8. Аз пък търся точно такъв егоизъм у корейските герои. Аман от тези саможертви и раздели за негово/нейно добро. Ядосвам се не защото липсва физическия контакт между двойките, а защото са дървени. Чудиш се "Тия сега двойка ли станаха или и те самите не знаят?" Затова и аз харесах Worlds Within с Хюн Бин заради естествените отношения между главните герои. Силно се надявам да поразчупят връзките на влюбените двойки.
  9. Ама H.O.T, Тони оппа и Sechs Kies били истински! Мислех, че са измислица на сценаристите. Срамежливият порноманиак бил към 30-те?! И аз имах проблеми с аудиото и ми се наложи да изтегля нов плейър.
  10. Мда. Определено първите 10 серии бяха най-доброто- оригинално и изпипано. Харесаха ми взаимоотношенията между противоречивия Ма Ру и студената Ън Ги, като се започне от нейната луда любов и се стигне до неговата манипулативност. Жалко за хубавата двойка Мун Че Уон- Сонг Джунг Ки.
  11. Ще ме вземете за побъркана, обаче съм ВЛЮБЕНА в този сериал! Сюжет, актьори, атмосфера- всичко е перфектно! Беше създадена една позната, но и уютна атмосфера- ученическите години, трепетите на първата любов, скандалите вкъщи. Нямаше ги големите сълзи, чуденки, саможертви и недомлъвки. Напротив събитията бяха буквално взети от всекидневието. Благодаря ви много за превода! ПП Страшно се радвам на песента "All for you" на Ън Джи и Ин Гук. Страхотен дует са!
  12. Вече забравих за този сериал. Спрях го след 10 епизод. Действието забоксува и ме изгуби като зрител. Нищо съществено не се случва ни в романтичен план, ни в исторически. Само разтъкават докторката между краля и Ги Чол, а Че Йонг я спасява. Иначе следя попълненията в саундтрака и си ги слушам с удоволствие.
  13. Да се молим така да стане. По мои наблюдения, досега генерала го крепеше дългът му към краля. Той няма семейство, любима и амбиции. Появява се, обаче, Ън Су на хоризонта, която му предлага реална възможност да отиде с нея в "Рая" /бъдещето/. Щом се отвори порталът, няма да е никак трудно да премине през него с докторката и да си се радват един на друг. Всичко това е при добра воля. Ще възникне и терзанието "Да изживея ли любовта си с докторката или да остана да помагам на краля?". Единствено това би го възпряло от заминаването му в "Рая".
  14. И аз съм доволна от краля. Мисля, че са избрали подходящ актьор с добродушно и интелигентно излъчване. Вярно, липсва му самочувствие, но не се вързва лесно на Ги Чол. Радва ме и доверието му в генерала и техните взаимоотношения. Нищо чудно накрая Че Йонг да избере службата си при краля пред това да отиде с докторката в бъдещето.
  15. CToTaKa, благодаря ти за пояснението. Прочетох за това от една статия. Беше ми тотална обърквация с тези войници, а и нямаше субтитри точно на този момент. Ragnel, напълно съм съгласна с теб. Кралицата хубаво показа, че и тя трябва да има думата в политиката на страната, а не да я вземат за украшение. В момента стабилността на краля зависи от хората около него. Неслучайно Ги Чол иска докторката и генерала на своя страна.
×
×
  • Създай нов...