Jump to content

sugasu

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sugasu

sugasu's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. До bgkorea: Аз няма как да дойда в 18 часа на 29, тъй като съм на работа по това време. Но съм желаещ за групата за начинаещи, ако курсът е съботно-неделен, през седмицата след 18:30 или комбинация от тези две възможности. Как мога да се свържа по друг начин, за да потвърдя желанието си за включване в курса?
  2. В работен ден е, няма как. Иначе би било чудесно. Искам начинаещото ниво да го изкарам в група в ЦИЕК. Ще следя темата, не бързам.
  3. Благодаря! А сегашните в кой ден са и от колко часа, ако можеш да ми кажеш? Точно така имах желание да постъпя. За съжаление, дамата на телефона беше много мила, но не можа да ми даде информация.
  4. Предполагам, че обявеният в първия пост курс е отдавна проключил. Затва искам да попитам някой дали знае за нов такъв, който тепърва да се формира в ЦИЕК? ИНтересува ме за абсолютно начинаещи. Благодаря предварително!
  5. Е, не е като в Терминатор - убиваме 250 човека, за да спасим 1.
  6. На мен филмът ми хареса и далеч не ми се стори толкова кървав, колкото е описано по-горе. Много добра актьорска игра. А иначе - вярно че някои бойни сцени са доста нереалистични, но откога във филмите се гони реализма?
  7. Имах добро предчувствие за този филм още преди да ги гледам и не се разочаровах. На мен по традиция ми допадат корейските филми за гангстери. Но не такива за топ бандити, а за тези, на които все им липсва нещо, за да бъдат capo di tutti capi. Но както и във всички филми от този тип
  8. Много красив филм, няма да повтарям предишни коментари. Саундтракът също е невероятно добре подбран, всяка песен си е на мястото.
  9. Снощи пак нещо бах на вълна Со Джин и реших да започна най-накрая Soul - определено не моя жанр, но все пак с него - достатъчно основателна причина . Засега съм на 3ти епизод, но в никой случай не се очертава да надмине Phoenix или Lovers. Иначе за тези, които не са влизали в официалният му сайт - корейският да не ви плаши, галерията е доста добра и определено не бедна. Kathie - в Phoenix можеш да се насладиш на трапчинките му. Там още не е осъвършенствал студения си вид и включва трапчинки като дълги фарове. BTW, ако някой има Phoenix с добро качество и реши да го качи в БГШеър-а например - аз ще помагам с превода.
  10. -> Винаги започвам от актьорите (след толкова филми и сериали неизбежно човек си има любимци). Има филми, които съм изгледала само заради актьорите. Някои са уникално добри и ги гледам независимо от сценария, но и рядко съм оставала разочарована. -> На филми, в които нямам предпочитани актьори, карам на шесто чувство. Чета и анотациите, но те не винаги са определящи. -> Важен за мен е и режисьора - също като при предпочитаните актьори - има режисьори, чиито филми гледам по подразбиране. -> При филмите много рядко ми се случва да се излъжа, а при сериалите - ако имам съмнения свалям една или две серии и от тях си проличва дали има бъдеще. Ако не ме грабнат първите две серии - може да е много хубав, но аз никога няма да разбера. -> Мнението ми с рейтингите съвпада на около 40-45 %, така че те са ми на едно от последните определящи места.
  11. sugasu

    Представяне

    Вто Мар 16, 2010 6:48 pm -------------------------------------------------------------------------------- Здравейте и от мен! Забравих да се представя, защото ви чета от доста време, и някак си не се чувствам новодошла. Казвам се Елена, по месторождение съм от Русе, а по местожителство - София. От около една и половина (може и малко повече) гледам азиатско кино (най-вече корейско и японско), а ES го открих преди около година. Останах очарована и от сайта, и от форума. Винаги е удоволствие да четеш интелигентни хора. Благодаря на всички, които качват филмчетата в БГ шеър, защото рейтингът не винаги ми стига да ги тегля от чуждите. Тъй като не може така само наготово, а напоследък гледам с двойна сила, съм готова да дам своята лепта и да помогна за общото благо с каквото мога. Така че ако имате нужда от помощ при някой превод от английски - мога да се включа. Превеждала съм и филми, и сериали, а от досегашния си сблъсък с азиатското кино мога да кажа, че проблем срещам с транскрипцията на историческите думи, иначе нямам проблем.
  12. Kiara, Не мога да пропусна да се изкажа по въпроса със Со Джин - определено сред фаворитите ми. В Lovers безспорно ролята много му подхожда. Това беше и първият филм с него, който гледах, и до днес ми е един от най-любимите - сценария, героите, саундтрака - всичко ми допадна. Та ... за Со Джин - в Lovers и Freeze героите му почти не се усмихват, привидно лоши и студени, а самият Со Джин просто изглежда неверотно в тези образи, правят го безумно чаровен. А и нали момичетата си падат по лоши момчета ... lol! Преди време обаче, гледах един по-стар сериал с негово участие - Phoenix (2004 мисля беше), където макар и малко по-млад, се усмихва значително повече, а тези трапчинки могат да разтопят ледове. Smile Сериалът е много приятен за гледане (където той пак играе сирак), и е разказ за това как в живота палачинката непрекъснато се обръща. Малко е дългичък - 26 серии, и на моменти като всички корейски сериали е малко разтегнат, но си заслужава гледането. Не зная колко ти е бърз интернета, аз лично го гледах он лайн тук Damo, ако си падаш по исторически, също много добър. Тези двата сериала аз лично ги препоръчвам, ако не си ги гледала.
×
×
  • Създай нов...