Jump to content

rery

Потребители
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

About rery

 • Birthday 01/14/1991

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Secret Garden

Contact Methods

 • Skype
  reryrery91

Recent Profile Visitors

1,015 profile views

rery's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

8

Reputation

 1. Не съм сигурна как точно да изразя мнение за драмата....просто Перфектна!! На един дъх, държа ме през цялото време на нокти, все си мислех какво ще стане в следващоя епизод... Перфектна!!!
 2. Накрая се каза, че На мен ми хареса, дълги ми бяха епизодите малко, но като цяло
 3. Аз съм много много доволна. Понеже нямах и грам очаквания или знание какво ще бъде, то ме изненада изключително приятно. Не ми пречеха темата с насилието, но имаше няколко момента, които не очаквах и ме стресираха, като , което ми дойде вповече! Нямам негативен коментар, за мен си беше на ниво , даже не знам защо е толкова непопулярен, препоръчвам го на абсолютни всички, драмичката заслужава истинско внимание!!!!!!!!! ААаа и вече превода е цял !
 4. Защо така нещо не мога да определя конкретно мнение за туй филмче. Не че не беше хубав, ама..... Първите 6-7 епизода ме държеше така по- силно и с нетърпение чаках да се върна вкъщи и да гледам. После обаче и това ми дойде малко вповече. Много епизода са им дали, с 10 може би щяха да направят мноооого добър сериал, но...
 5. Много симпатична драмичка, не беше натоварваща и много бързо я изядох. Спокойна романтична комедийка, която от време на време ми изкарваше акъла с тея духчета
 6. Като цяло съм доволна, не очаквах много и не ме разочароваха. През цялото време не разбирах отношението на този мундьо към жена си, но сериалчето е разтоварващо. Края ми дойде малко лигав, но поносим.
 7. Бая си починах аз от корейските драми и за след половин година мога да кажа, че на мен ми хареса. То се знаеше, че ще е сладникав, но в никакъв случай неприятен. Мин А много харесвам като актриса и като жена, много симпатично девойче. Джи Соп само като видя че участва някъде и го пропусккам автоматично, защото и аз не знам. Опредделеноо не съжалявам ,става за убиване на време , свежо, забавно на моменти.
 8. Скъпи приятели, готови сме с поредната корейска вечер в Клуб Мелон. Очакваме ви с нетърпение на 14ти януари.. Вход 3 лв. Музика, кимбаб и соджу ще повдигнат трагичната зимна обстановка. Надяваме се да споделите нашата вечер и да се позабавляваме заедно. Ако имате въпроси, не се колебайте да попитате
 9. Аз пък си мисля, че ставаше за гледане. За един път , да убиеш час и трийсет. Не беше много проникновен, но пък сцената където се биеха всичките в кръчмата беше много сладка.
 10. Филма свърши... Можех да гледам историята с големината на Дързост и Красота. Толкова настръхващо- добър филм, така добре написан и представен сценарий, не исках да свършва просто. Не знам какво да напиша даже, все още съм в лек шок от филма.
 11. Изненадана съм, че няма коментар, филма беше доста силен и добре направен и построен. Прекрасна актьорска игра... Браво !
 12. ух.... нямам никаква представа дали ми хареса. Не беше ужасен, сценария беше доста лек и не ми доскуча , но ми трябваше доста повече, нещо още малко да ми дадат....
 13. Очаквах много повече. То тези корейски сиропиталища направо ги представиха като някакво страхотно място, където всяка седмица осиновяват дете, но не ми се вярва да е точно така. Малкото беше страхотно, много добра игра.
 14. Как да опиша какво гледах току що. Беше ми твърде еротичен, но пък доста се бяха постарали, харесаха ми сцените. Историята обаче си беше плоска и недостатъчна, за да задържи вниманието ми.
 15. Много съм доволна, за да бъда честна. Подхванах го почти подигравателлно с мисълта, че няма да ми хареса. Оправда всичките ми минимални очаквания и още отгоре. Препоръчвам с две ръчички !
×
×
 • Create New...