Jump to content

savi

Потребители
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by savi

 1. Търся помощ за намирането на някои от по-новите им концерти. Ако има някой, който има такъв или знае от къде да си намеря ще помоля да ми пише. :)

 2. Имам един въпрос относно фара, където са част от снимките. Някой случайно да знае как се казва този фар и изобщо има ли си име, защото го срещам вече в доста сериали (поне си мисля, че е един и същ) и никъде не споменават как се казва този фар. Благодаря предварително.

 3. Търся си концертчета на зверчетата...ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна, нямам претенции за субтитри макар, че няма да откажа ;) Извинявам се ако вече е имало такова запитване, но наистина нямам време да преглеждам всички страници :)

 4. Първо ще започна с критиката. Не съм запозната много добре с тази болест (хемофилия), но доколкото ми е известно от хемофилия боледуват само мъже/момчета.... ако има някой вещ в областта на биологията, нека ме просветли ако може. Ако наистина е така, както аз смятам, то режисьорчето малко се е поизложило

   

   

   

  Хемофилията е неспособност на кръвта да се съсирва и за тези,които наистина се интересуват - жените могат да бъдат само носител на гена, но винаги има и изключения. 50% процента от мъжете, чиято майка им е носител, се раждат болни. Ако пък бащата е засегнат от заболяването, то той ще има здрави синове, а дъщерите му ще бъдат носители.(на някои хора може да им е досадно, но мисля, че това е доста интересна информация)

 5. Имам един въпрос относно OST-а... В официалния саундтрак няма песента на jaejoong - Sarang (love) :( , някой ако я има или ако знае от къде да си я дръпна ще съм му безкрайно благодарна :bow:

 6. Имам един въпрос...дали някой знае от къде мога да си изтегля някой концерт на SS501 и евентуално да е с хубаво качество и с английски субтитри...но и без субтитрите ще го преживея някакси ;)

 7. Майка ми звъни и ми казва "Изтегли си Hong Gil Dong и гледай само първия епизод"...когато чух, че сериала е исторически си казах "няма начин"..облеклата им са наистина нелепи, но когато разбрах че участва Kang Ji Hwan (невероятен чаровник), филма беше изтеглен за секунди...както можете да се досетите не гледах само първия епизод...филма ме държа в непрекъснато напрежение, невероятен сюжет и

   

  отказвам да приема,че накрая умират

   

  и все си мисля че 24 и 1 епизод някакси са свързани...след като изгледах Hong Gil Dong мисля да си изтегля 90 Days, Time For Love и да се довърша тотално...

×
×
 • Create New...