Jump to content

mackova

Екип Субтитри
  • Мнения

    927
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Мнения публикувано от mackova

  1. На 1.04.2019 г. at 16:33, Снежана написа:

    Както виждам, едно време отзивите за филмите са се споделяли с особен ентусиазъм! Напоследък май не е така, дали защото от гледане човек няма време да коментира? 9 години по-късно и аз го гледам този филм и ми харесва всичко...може би без холивудския край :) 

     

    Ами, честно да ти кажа, аз продължавам да гледам филми, но както и при сериалите, и тук нивото е паднало, Почти няма филм от последните две-три години, който да предизвика ентусиазъм в мен или ако има тръпка в началото, някъде по пътя се губи. И това пробутване на айдълчета до някой известен актьор е дразнещо. А филмите трябва да могат да се гледат и от хора, не правещи разлика между корейци, японци и китайци и то без коментари от вида: Филмът не става, но го гледах заради еди- кой си сладур. Относно Secret reunion още си го спомняме с усмивка, макар да е минало доста време :yes:

    • Харесвам 1
  2. Бе, как така никой не се е произнесъл тук? Този пълен с изроди сериал ме прави луда. Току-що изгледах шести епизод и нямам идея какво ме чака в последния седми. Само се моля да не им е хрумнало да ме оставят като ''барани яйца'' до следващ сезон. Напоследък попадам все на схватливи криминалисти в сериалите, явно са вдигнали нивото. Не че не ме разочароваха с малоумна постъпка, след като знаят какъв звяр имат насреща си, ама хайде, от мен да мине. Да идва седми и да се свършва. Защо ли в главата ми звучи '' Луда по тебе... ''и т.н.. :lol2::lol2:

    • Хаха 1
    • Upvote 1
  3. На ‎12‎.‎01‎.‎2019‎ г. at 0:40, t_lozeva написа:

    "Рома" 2018 та - мексикански, на режисьора Алфонсо Куарон.

    Искрица слънчева светлина в мрака. Черно-бял, но все пак визуално и звуково съвършен. Проникновен, прекрасен в цялото си.

    Абсолютен шедьовър.

    А на мен ми беше муден, претенциозен и скучен. Постоянно се опитвах да не заспя, мъжо го проспа доволно почти целият. Може би нещо съм изпуснала, но запомнихме и двамата неизменното дрисливо куче Борас. "Черен в клана" го изтраях до половината, твърде много общи приказки. Сигурно не е лош, но... Виж, Зелената книга, определено ми допадна. Надявам се да Виго Мортенсен да вземе Оскар.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  4. Добър е. Препоръчвам с две ръце на любителите на жанра. След бозата напоследък и опитите да харесам тазгодишните претенденти за Оскар, това снощи ме накара да се ококоря, а го почнах силно скептично настроена и с намерението да го зарежа след първите 15 - 20 минути. Изгледах си го с кеф, но ми остана малко време за сън, та днес клюмам на работа.

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  5. И тук съм се наредила и следя с интерес. Ким Сун А играе страхотно. Иде ми и аз като Моканина да възкликна "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" И си мисля дали възмездието не е по-добрият вариант от справедливостта за много "хора"...

    • Харесвам 3
    • Upvote 1
  6. Преди 1 час, ukio написа:

    Филмът е влязъл в краткия списък от 9 загалвия, които ще се борят за Чуждоезичен Оскар, заедно с японския претендент.

    Очаквайте скоро и по кината у нас! Това е много хубава новина.

    Добра новина, но това, че ще имаме шанс да го гледаме на кино в България, не го вярвам, твърде хубаво ми звучи...

  7. Такова чудо досега не бях гледала. Недоразумение някакво, не сериал. И да ме пита някой, не мога да отговоря защо се мъчих до 16 епизод (с превъртане, много). По-голяма глупост не бях гледала. Ако това беше първият ми корейски сериал, никога нямаше да дам шанс на корейското под каквато и да е форма.

    • Хаха 1
  8. Преди 10 часа, Matrim написа:

    70 епизода. Националната телевизия не може да си позволи 3 месеца всеки делничен ден да занимава драгия зрител с Чанг Гъм. Твърде рисковано е.

    Затова този сериал трябваше да се излъчва в по-ранен час или по един епизод и да си пълни по-умно летните дупки. Но коя съм аз, че да им казвам как да си правят програмата и как да хвърлят чужди пари на вятъра.

    • Хаха 1
    • Upvote 1
  9. Само се чудя, това китайско, което ни сервират в кварталния китайски, изобщо има ли нещо общо с това, което рязаха, кълцаха, пържеха и хрупаха? Хихи, само да вметна, в близкия китайски се предлагат "Уши по китайски". Още не съм ги пробвала. :lol2::lol2:

    • Харесвам 1
    • Хаха 2
  10. Преди 1 час, aria написа:

    Младите вероятно ще харесат повече съвременните драма-криминалета, а възрастните зрители - романтичните исторически приказки.

    Младите по това време едва ли ще киснат пред телевизора, ако изобщо са си вкъщи :28558: 

    Добра идея са историческите. Крале и царици всеки знае какви са и с какво се занимават - интриги, войни, любов - просто дрехите и лицата са различни. А все пак бг зрител има поне опит с китайски исторически филми и за Япония -със сериали също- Шогун- голяма емоция беше: всеки ден с пълен разбор на епизода и препрочитане на книгите:lol2::lol2:. Но две серии са множко.

    Не си представям Потомците по Канал1. На мен ми беше малко скучен.

    • Upvote 1
  11. На мен дублажа не ми пречи, те и на корейски като се разкрещят, едва се изтрайват. Но два епизода наведнъж, застопорена пред телевизора, ми идват в повече, след като съм била цял ден на работа. На кой ..... му е хрумнала тази тъпа идея. Поне да ги бяха разделили. Като се протегна на дивана и съм дотам. Сутрин също пропускам повторението, щото трябва да се работи. А на следващата вечер трябва да си доизмислям проспаното. Добре че съм го гледала, но беше преди стотина години (Ех, младост)и ми е поизветрял. Но пак ми е интересен. Дано и от БНТ си свършат работата както трябва. 

    • Upvote 1
  12. Аз съм до пета серия и така го чувствам. Не очаквам да се гърмят постоянно, но ми прави впечатление, че бойните сцени са еднотипни. Рейн и насреща му пет-шест и повече бияча, те го наръгват, той пък ги наритва качествено Всички. И някъде си трима-четирима спеца се занимават по цял ден единствено и само с рисунките. И да кажа, че съм заклет фен на Рейн, между другото, и ми е по-интересен в комедийни ситуации, а тук фейсът му е малко безизразен.

×
×
  • Създай нов...