Jump to content

mackova

Екип Субтитри
 • Content Count

  891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by mackova

 1. Благодаря ви, приятели, за пожеланията. Изненадахте ме, почувствах се специална. Бъдете живи и здрави. И нека общата ни лудост по корейските сериали да не ни оставя
 2. Аз пък взех, че го изгледах и ми хареса
 3. И това ако е резюме...
 4. Ами, честно да ти кажа, аз продължавам да гледам филми, но както и при сериалите, и тук нивото е паднало, Почти няма филм от последните две-три години, който да предизвика ентусиазъм в мен или ако има тръпка в началото, някъде по пътя се губи. И това пробутване на айдълчета до някой известен актьор е дразнещо. А филмите трябва да могат да се гледат и от хора, не правещи разлика между корейци, японци и китайци и то без коментари от вида: Филмът не става, но го гледах заради еди- кой си сладур. Относно Secret reunion още си го спомняме с усмивка, макар да е минало доста време
 5. Хм, и на мен така ми прозвуча. Първият сериал много ми хареса. Ще му дам шанс и на този, дано има същият заряд като предният.
 6. Бе, как така никой не се е произнесъл тук? Този пълен с изроди сериал ме прави луда. Току-що изгледах шести епизод и нямам идея какво ме чака в последния седми. Само се моля да не им е хрумнало да ме оставят като ''барани яйца'' до следващ сезон. Напоследък попадам все на схватливи криминалисти в сериалите, явно са вдигнали нивото. Не че не ме разочароваха с малоумна постъпка, след като знаят какъв звяр имат насреща си, ама хайде, от мен да мине. Да идва седми и да се свършва. Защо ли в главата ми звучи '' Луда по тебе... ''и т.н..
 7. Да, така е по-добре, и човек не съжалява после за безвъзвратно изгубени още 95 минути
 8. А на мен ми беше муден, претенциозен и скучен. Постоянно се опитвах да не заспя, мъжо го проспа доволно почти целият. Може би нещо съм изпуснала, но запомнихме и двамата неизменното дрисливо куче Борас. "Черен в клана" го изтраях до половината, твърде много общи приказки. Сигурно не е лош, но... Виж, Зелената книга, определено ми допадна. Надявам се да Виго Мортенсен да вземе Оскар.
 9. Добър е. Препоръчвам с две ръце на любителите на жанра. След бозата напоследък и опитите да харесам тазгодишните претенденти за Оскар, това снощи ме накара да се ококоря, а го почнах силно скептично настроена и с намерението да го зарежа след първите 15 - 20 минути. Изгледах си го с кеф, но ми остана малко време за сън, та днес клюмам на работа.
 10. Първите три и половина епизода ми вървяха малко мудно, тъй като следваха максимално близо филма и не беше в полза на сериала. Но въпреки това не е зле, и Джин Гу се старае.
 11. И тук съм се наредила и следя с интерес. Ким Сун А играе страхотно. Иде ми и аз като Моканина да възкликна "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" И си мисля дали възмездието не е по-добрият вариант от справедливостта за много "хора"...
 12. Добра новина, но това, че ще имаме шанс да го гледаме на кино в България, не го вярвам, твърде хубаво ми звучи...
 13. Много интересна приказка. Както разбирам, поразчупили са линията. И аз като феята не мога да избера кой ми е повече на сърце
 14. И на мен ми допада сериалчето. Леко и забавно, сладурско като приказка ми е. Имената на кафетата са уникални.
 15. Kim Hee Seon направи страхотен тандем с Ким Сун А в Woman of Dignity, освен талантлива е и много красива. А Kim Hae-Sook има дълга биогафия и много силни роли и в киното. Интересно започва, със сигурност ще му дам шанс.
 16. Такова чудо досега не бях гледала. Недоразумение някакво, не сериал. И да ме пита някой, не мога да отговоря защо се мъчих до 16 епизод (с превъртане, много). По-голяма глупост не бях гледала. Ако това беше първият ми корейски сериал, никога нямаше да дам шанс на корейското под каквато и да е форма.
 17. Затова този сериал трябваше да се излъчва в по-ранен час или по един епизод и да си пълни по-умно летните дупки. Но коя съм аз, че да им казвам как да си правят програмата и как да хвърлят чужди пари на вятъра.
 18. Проблемът на БНТ не е в избора на сериал, а това, че са решили да си запълнят програмата лесно - хоп - още една серия. Кой ще издържи 2 часа и повече залостен пред екрана явно не им дреме.
 19. Само се чудя, това китайско, което ни сервират в кварталния китайски, изобщо има ли нещо общо с това, което рязаха, кълцаха, пържеха и хрупаха? Хихи, само да вметна, в близкия китайски се предлагат "Уши по китайски". Още не съм ги пробвала.
 20. Свиква се с лицата, много ясно, не веднага. Аз след 10 години стаж не само че не помня повече имена на актьори, ами даже не се и опитвам. Какво толкова? Реалист съм. Робърт Де Ниро в корейски вариант не съм срещнала
 21. Младите по това време едва ли ще киснат пред телевизора, ако изобщо са си вкъщи Добра идея са историческите. Крале и царици всеки знае какви са и с какво се занимават - интриги, войни, любов - просто дрехите и лицата са различни. А все пак бг зрител има поне опит с китайски исторически филми и за Япония -със сериали също- Шогун- голяма емоция беше: всеки ден с пълен разбор на епизода и препрочитане на книгите. Но две серии са множко. Не си представям Потомците по Канал1. На мен ми беше малко скучен.
 22. На мен дублажа не ми пречи, те и на корейски като се разкрещят, едва се изтрайват. Но два епизода наведнъж, застопорена пред телевизора, ми идват в повече, след като съм била цял ден на работа. На кой ..... му е хрумнала тази тъпа идея. Поне да ги бяха разделили. Като се протегна на дивана и съм дотам. Сутрин също пропускам повторението, щото трябва да се работи. А на следващата вечер трябва да си доизмислям проспаното. Добре че съм го гледала, но беше преди стотина години (Ех, младост)и ми е поизветрял. Но пак ми е интересен. Дано и от БНТ си свършат работата както трябва.
 23. Абе И Бьонхон си е И Бьонхон. Ама като гледам схемата на взаимоотношенията, нещо не виждам при него любовната линия. Как така ще го оставят без мома?
 24. Аз съм до пета серия и така го чувствам. Не очаквам да се гърмят постоянно, но ми прави впечатление, че бойните сцени са еднотипни. Рейн и насреща му пет-шест и повече бияча, те го наръгват, той пък ги наритва качествено Всички. И някъде си трима-четирима спеца се занимават по цял ден единствено и само с рисунките. И да кажа, че съм заклет фен на Рейн, между другото, и ми е по-интересен в комедийни ситуации, а тук фейсът му е малко безизразен.
 25. Колкото и да обичам Рейн, сериалът ми идва доста муден и все още подбудите на героите ми убягват. Все още не съм го зарязала...
×
×
 • Create New...