Jump to content

krisSkOoo

Потребители
  • Мнения

    600
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно krisSkOoo

  • Рожден ден 04/19/1993

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://twitter.com/krisSkOoo
  • Skype
    krisencety

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Haskovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

krisSkOoo's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

11

Обществена Репутация

  1. krisSkOoo

    Big Bang

    WOW :blink: !!!! Доживях да видя Теянг без петелси гребен ( това си е направо историческо, къде да си я отбележа тази важна дата ) Може би е решил да се раздели с тази си визия и да се отправи към нови хоризонти
  2. krisSkOoo

    PSY

    Еее супер да му е честита номинацията и дано след месец/ два да честитим и победа Gangnam Style е страхотно парче, адски зарибяващо. Дори приятелите ми който не слушат кпоп постоянно ме питат дали я знам тази песен и много и се радват
  3. krisSkOoo

    2PM

    Много е готино клипчето Аз си знаех още от Dream High, че от Сузи и Уо ще излезе страшна двойка, много са ми сладки А Таек на последните снимки много японски стил са му барнали
  4. Еее браво, най- накрая потвърдиха. Те отдавна всички си знаят, че си бяха заедно, но отричаха до последно. Много се радвам, време му беше на човека да си вземе женичка, айде дано и сватба. :lol:
  5. Честити 6 месеца на нашите зайчета!!! За тези 6 месеца те не спряха да ни радват с нови и нови проекти, всички от които чудесни. Благодаря на момчетата, че през тази половин година те работеха усилено без прекъсване и даваха всичко от себе си. little_angel права си, Зело е детенцето на ТОР, а аз веднага давам предложение за майката .
  6. Още една японска песничка - BLINK. П.П. За следващия цвят на Джунсу, аз залагам на зелено .
  7. krisSkOoo

    SS501

    Излезе клипът към Sorry I'm Sorry. http://www.youtube.com/watch?v=ckLRMtR4ECw Много нежна песен, наистина е прекрасна. Сега с нетърпение чакам другия клип .
  8. Кратка версия на предстоящото видео. ( кратка, колко да е кратка само 3 минути) Не е нещо ново или различно, но аз като върл фен на Superstar ще кажа, че тази песен много ми харесва. Не спирам да си я слушам и да и се радвам.
  9. krisSkOoo

    T-ara

    Не съм им фенка и честно казано не ги харесвам особено, но днес ме изненадаха приятно с новата си песен. Това е втората тяхна песен, която ми харесва и отново е по- баладична (явно другите ми идват в повече). Клипът е доста интересен, ще чакам и продължението .
  10. little_angel, много хубава темичка. Много го харесвам и мисля, че като соло изпълнител се справя много по- добре от колкото в групата, все пак така може да изпъкне и да покаже на какво е способен. Новите му песни ми харесват, да не споменавам колко много чаках Clown Mask, а сега не мога да спра да я слушам.
  11. krisSkOoo

    Super Junior

    Клипът е стил СМ и не очаквах нещо по- различно от предишните няколко клипа. Но бих казала, че червеното в клипа ми харесва. А момчетата, те винаги са си хубави. Албумът беше много приятна изненада за мен, всяка една песен ми харесва, това ми се случва за пръв път. Бях решила нищо да не очаквам този път, пък каквото стане, защото миналата година чаках Мистър Симпъл толкова много и накрая едно нищо. Любима ми е Butterfly и баладите тук са едни от малкото техни, които харесвам. From U малко като SOrry Sorry Answer ми звучи, но го приемам, защото ми е една от любимите техни песни. Общо взето за мен това е един доста сполучлив албум. Днес и Хан Генг пусна новото си видео към песента Clown Mask. Тази песен ми харесва много повече от предишната. А аз него най- много си го харесвам рус .
  12. krisSkOoo

    2PM

    Още един тийзър за албума на Woo.
  13. Аз пък слагам една нова песен на 2BIC с участието на Ailee. Много ми харесва.
  14. Канг Джи Хуан ми е един от любимите актьори. Истинско удоволствие е да го гледам как се въплъщава в различни роли. Нямам търпение да го видя в ролята на модел, пардон детектив под прикритие. Слагам реклами от новия му филм . Освен това Джи Хуан ще вземе участие в клипа към песента Sorry I'm sorry на Ким Хьон Джунг от SS501.
  15. сетиха се да го пуснат тоя филм в най- гледаемото време, трябваше да го направят още първия път. Мерси за информацията, ще го гледам и това лято .
×
×
  • Създай нов...