Jump to content

neli bozhkova

Потребители
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от neli bozhkova

  1. А къде ще е срещата? Аз мисля да гледам филма в НАТФИЗ от Японската панорама, че съм го харесала и после да се присъединя, ако още сте там.
  2. Моля, ако някой открие линк за сваляне на ПЪЛНИЯ саундтрак (не песен по песен), да ми го сподели.
  3. Чудех се какво да гледам с този симпатяга и случайно изгледах Perhaps Love - на фестивала на китайското кино, организиран от Институт Конфуций. Разкошен филм, за мен се оказа много въздействащ, чудесен мюзикъл. А в Lavender част от саундтрака е български - Дилмано, Дилберо!!! Много приятно се изненадах.
  4. Сериалът го изгледах. Страхотен е. Ето това е реалното завръщане на Джун Ки, повече от предишния му сериал за Магистрата. Невероятен, просто неговата роля!
  5. Много приятно и забавно сериалче. Но какво става с последните 2 епизода? Доста време ги чакаме...
  6. Страхотно мероприятие, много съм доволна от участниците, игрите и вкусната храна. Само моля организаторите - НИКОГА повече не канете тези водещи. Ужасни са.
  7. На мен ми хареса. Имаше и романтика, и крими, и адвокатски истории. Най-много ми хареса, че главната героиня
  8. Браво на преводача, почти на 100 % е готов превода. Хайде сега и едно редакторско рамо и да гледаме вече
  9. Ако някой има линк към ost, моля да сподели
  10. Актьорите в този сериал са страхотни, толкова са истински, че имам чувството, че мога да изгледам още толкова серии просто заради играта им. Обожавам Joon Ki и за пореден път се убедих защо - не самото защото е толкова симпатичен, но се справя невероятно с ролята. Двете главни също ме зарадваха. Хубаво е, че са ги подбрели да са толкова различни като излъчване и стил на игра. Поддържащите актьори също са на нужното ниво. Супер каст, сюжетът е добър, така че от мен сериалът има едно сериозно 'like'.
  11. Как върви превода? Мина доста време, кога да очакваме сериалчето с наши субки?
  12. Ето ме и мен https://www.facebook.com/neli.bozhkova?ref=tn_tnmn
  13. Пишет предварително за кога остава тази разходка, за да имаме шанс да се включим
  14. Благодаря много за подробната информация. Страшно ме радва факта, че има хора като теб, готови да споделят опит и помогнат на другите така сърдечно
  15. Емо, ще посрещнеш ли и нас така сърцато в началото на септември? Обещаваме да те черпим бира и да сме ти достойна партия за пиене и забавление?
  16. Моля те, потърси и пиши за хостели. Ние ще пътуваме началото на септември и в най-скоро време трябва да си резервираме места за спане. Помощта ти ще е безценна А понеже ми е наистина спешно и важно, ако искаш пиши лично съобщение или се свържи директно с мен.
  17. Този сериал определено ми влезе в ТОП 5, много забавен и готин. Който не го е гледал още, да наваксва!
  18. И аз благодаря за превода. Отдавна чаках да се появят субки, за да го изгледам. Плеядата от актьори хай клас си каза думата. Филма, поне за мен, е страхотен.
  19. Аз пък съм Kang Kyon Yang (според генератора) и Park Eun Sang.
  20. На мен лично сериалът страшно много ми харесва, с нетърпение очаквам превода на последните 4 епизода Може би зависи кой с каква нагласа тръгва да го гледа. Все пак още с излизането си беше много хвален и поради това сигурно очаквате да видите нещо невероятно и се разочаровате в крайна сметка.
  21. Странно, по принцип си трябва покана... Между другото, ако някой има излишна покана, може ли да ми прати?
  22. Parab, поздравления за темата. Описала си всичко страхотно! Толкова много подробности, за които дори не бих се сетила да попитам Каквито и дреболии да ти хрумнат, добавяй и тях. Вие сами ли си организирахте пътуването? Имахте ли познати там, които да ви съдействат?
×
×
  • Създай нов...