Jump to content

new_moon_destiny

Потребители
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от new_moon_destiny

  1. Много ми хареса... въпреки, че по принцип не си падам по тъжни истории...2 пъти се разплаках докато го гледах, а аз редко плача, камо ли пък на филм... Наистина историята беше невероятна.
  2. От първи епизод ми направи много добро впечатление. Още там можем да видим драматични моменти, а не типично сладникаво начало. Много приятно ме изненада и мисля, че ще си заслужава да се следи... От доста време не се бях спирала на корейска драма, защото нито една от скоро излезлите не успя да ме грабне още от самото начало, но това... определено ми хареса.
  3. new_moon_destiny

    SHINee

    Да и аз се надявах това за Jong да се окаже шега, но после се замислих и реших, че това е нещо прекалено сериозно и SM надали биха се шегували така. Все пак хубаво е, че не се е наранил сериозно и се лекува в добра болница.... А за плагиазма изобщо не съм съгласна... Двете песни имат много различно звучене...е да на места се перепокриват някои тонове, но пък чак да кажеш еднакво...Не мисля. Както SM сами си казаха - За да се говори за плагиазъм песните трябва да са еднакви, а Dream Girl си е изцяло тяхна идея. Хайде да не споменавам, че пък съм виждала песен, която звучи абсолютно като Lucifer, но пък за нея никой нищо не е казал. Все някога някъде ще се случва да се срещнат песни, които да си приличат до някъде, но това не значи, че задължително са копирани една от друга. Между другото излезе плейлиста на Chapter 2. Dream Girl – The Misconceptions of Me за тези, които не са разбрали. Всъщност имената на всички песни са споменати в Spoiler (написана от Jonghyun). Според това, което чух, втората част се очертава да е пълна противоположност на първата. Песните щели да бъдат darker.... А ето ги и имената им: 1. Nightmare 2. Excuse Me Miss 3. Danger 4. Like A Fire 5. Why So Serious 6. Evil 7. Music Box 8. I Can't Leave 9. It's You Ако се вслушате в песента веднага ще забележете къде се споменават имената на тези песни.
  4. Нали знаете...всеки променя мнението си... И при мен се получи същото. Просто група, която не поддържа феновете си не може да остане дълго на върха... Едни и същи песни - все някога омръзват, колкото и да са хубави... Чаках, чаках, но SS501 така и не се завърнаха. С времето привикнах към SHINee, станаха ми интересни и си изтеглих някой и друг албум и Hello Baby, което тотално ме запали. Сега съм addicted. Успях дори майка си да убедя, че са страхотни и сега тя е Shawol заедно с мен. Много ми харесва колко са земни и нормални. Също така песните им са много мелодични и приятни за слушане, а за танците и дума да не става. Чуя ли лоша дума за тях просто побеснявам...но мисля, че така става, когато си фен... Знам, всеки с мнението си, но вече определено за мен те са най-добрите.
  5. Изобщо не съм съгласна. Русия и Китай вече отдавна са изоставили Севера и подкрепят САЩ и Ю.К. Ким Чен Ун е страхливец... От доста прочетени статии разбрах, че Северна Корея надали би започнала Пълномащабна война която почти сигурно е, че ще загуби. Още повече е вярно това, което прочетох тук, че нямат ресурси, за потготовка. Това тяхното е блъф. Ако предприемат някакви военни действия това само ще докажа, че напълно са си загубили ума... Ако искат да бъдат унищожени... става, но това е напълно безразсъдно от тяхна страна. Юга има право на допълнителна военна подкрепа от САЩ ако се наложи... те със сигурност могат да се справят, но най-вече се тревожа за хората. Там са 50 млн. души и като броим и нерегистрираните... Отделно да не говорим за айдъли, актьори и тн. Направо ми става болно като си помисля, какви последствия може да има някоя необмислена атака....
  6. Не, ама сериозно сте невъзможни. Физиономията му казвате била една и съща...ами помислете, че просто персонажът му е такъв. Спортните събития са много добре подбрани и интересни. Точно пък Minho специално е трениран от професионалист за да може да направи скоковете. Разбира се не се и очаква да са перфектни, защото той не се занимава главно с това... има си и други ангажименти все пак. А като са професионалисти дали ще изиграят ролите по-добре? Не мисля... тийнейджъри би трябвало да се играят от тийнейджъри. Нужен им е опит, но ако не играят няма как да го натрупат. Хайде моля ви... драмата си има чар. Много е забавна.... Както вече хляди пъти съм повторила - Престанете само да си търсите поводи за критика.
  7. И пак като гледам, май отново ще се намерят недоволни. Така и не се намери драма, която да ви допадне. Все ще намерите нещо да критикувате. На един не му харесала актрисата, на друг - актьора.... За мен и двамата са големи сладури. Е, да вярно е, че Shin Hye малко се поизложи с ролята в You're beautiful, а Yoon Shi Yoon малко преиграваше на места и правеше адски странни физиономии в Me too flower, но като цяло доста са подобрили уменията си от тогава. Много ще ми е приятно да ги гледам и в този сериал. За сега началото ми хареса.
  8. Оле, хора не ви разбирам защо сте толкова предубедени към сериала... Какво като е ремейк? На мен лично това ми стана една от любимите драми и мога да кажа, че си заслужава гледането. Като за първи път Sulli и Min Ho се справих изненадващо добре...( да не казвам, че съм виждала по-лоша игра от професионални актьори) Това е лично мое мнение и все пак се ядосвам, че още без да сте гледали и без да знаете какво представлява почвате с негативните мнения... Е хайде, спрете се. Поне се радвам, че има и потребители, които не са с такива предубеждения към драмата.... Да, знам, че всеки си има вкус, ама според мен вие просто не можете да приемете, нещо по-различно от оригинала. Сюжета, героите всичко си е перфектно... Неее наистина не ви разбирам изкривените виждания за добра драма... като гледам вие критикувате всичко наред, така че изобщо не се изненадвам, че и тази не ви е допаднала.
  9. Много си ги обичам тези момчета. Отначало си мислех, че няма да е такава голяма любов ама взех, че се зарибих. Наистина имат просто уникално звучене, което е нещо нова за K-pop. Любимец от пръв поглед ми стана JR и то не само заради визията, а и заради страхотния глас, който вади. Също много ми допаднаха Min Hyun и Ren... Тези двамата са големи сладури... То не знам как може човек да не ги хареса. Иначе като цяло групата е наистина страхотна, невероятна..... нямам думи да опиша колко много има се радвам. Няполедък започнах да следя и Making of a Star NU'EST и много се забавлявам, като ги гледам. Постоянно дебна английските субтитри. Ами това е деца са още и знаят как да си прекарват времето добре, въпреки натоварения график. Надявам се да имат дъълга и успешна кариера заедно и....да не се разделят.
  10. А аз тия дни, като се чудих какво да правя се сетих, че колкото съм запалена по правенето на най - различно клипове, все още нямам нито едно на Мин У, та седнах и измайсторих нещо.... И понеже "Приятелката ми е гумихо" е единственият ( за сега) сериал, който съм гледала със него, клипа се отнася най- вече за героя му. Та ето го и него. Аз поне много се гордея с работата си, та се надявам и на вас да ви хареса, защото точно от висене по цял ден тука по-тия дни ми дойде музата да го направя. http://vbox7.com/play:0e21dc4e83
  11. Много се радвам, че реших да се регистрирам. Тук е едно чудесно място и вече един любим форум, в който намерих много нови приятели, и интересни теми.

  12. Ей колко бързо ни разкриха :D

  13. Никакъв шанс. Колкото е капризна и в пет звезден ресторант трудно ще я накараш да яде. Нищо, че е улична, пак е изискана дама. А за останалото всички покрай мен са фенове на лютивите манджи Каквото и да им се даде го изяждат на мига.
  14. А аз да ви питам във Midas Героят на No Min Woo умира ли или не? Видях в едно интервю той да казва, че неговият герой се разболява и тн., та моля ви кажете ми, защото ако умира там, то тогава изобщо да не го тегля.
  15. Много се чудих и мислих, дали да го гледам, но след като видях един фен клип, се убедих, че трябва да го изтегля и да го видя какво представлява. И все пак ще се поровя още малко из мненията, за да съм напълно сигурна, че като седна да го гледам няма да съм си пропиляла времето във някоя боза.
  16. Boys Before Flowers - Джи Хо - много ми хареса характера му. My Girlfriend is a Gumiho - Донг Джу - просто един от любимите ми персонажи от всички сериали, които съм гледала. Ще кажа само точната роля, за точния човек. City Hunter - Ким На На - Няма определена причина, по която да я харесвам, просто си ме кефи. Heartstrings - И Ки Йон, Ли Шин - И двамата са много сладки. You're beautiful - Канг Шин У - Сходен характер с този на Джи Хо, Го Ми Нам - сладка и забавна Playful kiss - Бек Сънг Джо - Железен характер и майка му - много е смешна.
  17. Това филмче от първия момент ми грабна окото и сега чакам да се зареди, че да си го пусна да го гледам. Историята изглежда много интересна, а и актьорите със всички свои участия са доказали, че могат да си изиграят ролите добре. Но като гледам не сте много очаровани от него, та дано да си струва чакането.
  18. Здравей!!! Радвам се да видя още един фен на Hyung Jun тук :)

  19. Това определено, ще го следя. Първите два епизода са много обещаващи. Виждам много познати лица и най - вече се радвам, че главна роля в сериала има Kim Hyung Jun, който беше и първоначалната причина толкова упорито да търся първите два епизода. Относно субтитрите. Моля ви драснете едно съобщение ако намерите английски.
  20. Определено Ss501 са най-голямата ми слабост... Просто тези момчета намат равни. U - kiss, Shinee и Mblaq също имат по няколко песни, които ми харесват, но това е. Списъкът ми е запълнен от Ss501, не може и дума да става да ги сравнявам с друга група.
  21. Мерси. Иначе за музиката мисля че K-popa си го харесва, щом все тича при мен, а аз постоянно слушам някоя песен.
  22. Ами, какво да кажа за себе си...? Луд фен съм на тема корейски сериали и K-Pop групи - по-специално на Ss501. Бях много тъжна, че са се разделили и все още чакам да се завърнат на сцената, като група, а не соло. Имам котка, която се казва Елизабет и е голяма злобарка. Взех си я преди шест години, с обещание, че ще слушам повече, което така и не изпълних, което се подразбираше още от началото. Тя е на половина улична, но аз пак си я обичам. Живея в малък и скучен град, в който през повечето време не се случва нищо интересно.... Двете ми най добри приятелки също като мен се запалиха по корейските и япнските сериали....Майка ми може да ме откаже от всяко хубаво нещо стига тя да се зариби по него, защото след това започва да го повтаря непрекъснато и то естествено става досадно. За щастие въпреки, че успях да я накарам да гледа корейски сериали с мен, които сега много и харесват, не мисля, че ще се откажа и от тях скоро време. Обичам цветя, от които повечето попаднали в ръцете ми не издържат и месец, но все пак цялата къща е отрупана със саксии, в които са посадени всевъзможни видове китки. До някъде си падам песимист, защото винаги нещата, които планирам най-много все се провалят ( отменят любим сериал, отменят екскурзия, вали дъжд и не мога да изляза ) ... Може би просто нямам късмет.... Аааа Забравих най - важното. Казвам се Илияна, но приятелите ми викат Лекси - От фамилията ми. Е това е горе-долу. Друго не се сещам какво да кажа, а и по начало не ме бива много - много в представянето.
×
×
  • Създай нов...