Jump to content

tina13

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tina13

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tina13's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

6

Обществена Репутация

  1. tina13

    SHINee

    Страхотни са песните и в двата албума които излязоха до сега, чакам с нетърпение и третия. Момчетата се справят невероятно, пожелавам им много успехи, да са силни, да имат време да си почиват, да са много здрави и да продължат да ни радват. Обичам Ви SHINEЕ, радвам се на всеки ден с вашата музика, FITING
  2. tina13

    SHINee

    Все още не мога да повярвам, че това талантливо момче си отиде по този начин. Толкова ведър, усмихнат и лъчезарен човек, раздаваш се за другите със съвети които е трябвало някой да каже на него и да успее да види отвъд усмивка×та която беше винаги на лицето му. Съкрушена съм, като майка от загубата и не мога да си представя болката на неговата майка. Дано Господ им дава сили на семейството му и момчетата от SHINee стартирайки на 17 февруари с концертите в Япония без Jonghyun. Успех им пожелавам и очаквам с нетърпение концертите.
  3. Искам да попитам, до коя серия е, пише 30, а намирам превод само до 20. Къде мога да открия други серии или няма такива?
×
×
  • Създай нов...