Jump to content

DarkGirl

Потребители
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DarkGirl

  • Рожден ден 02/09/1992

Profile Information

  • Пол
    Female

Contact Methods

  • Skype
    icheto_92

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

DarkGirl's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте, отново! От известно време се опитвам да изтегля епизодите и субтитрите за тях (заредила съм ги и от двата торент-сайта). Но няма никакъв сийд на повече от половината епизоди. Ще ви помоля за съдействие, ако знаете къде мога да намеря поне субтитрите или някой, който ги има в архив, да ги качи отново, моля.
  2. Много благодаря за съдействието. Ще се насладя на филмчето
  3. Файловете със субтитрите за епизод 2 и 3 ми трябват. Опитвам да ги изтегля от тук, но ми показва "повреден файл" и не ми позволява да си ги сваля....
  4. Много благодаря за субтитрите. Ще може ли отново да качите епизод 2 и 3, тъй кат ми дава повредени файлове?
  5. Благодаря за информацията. Открих го,остава и да се изтегли.
  6. Благодаря за отговора. В Замунда не откривам сийд, дори не откривам такава тема/торент. Друго място от където мога да ги намеря?
  7. Здравейте, дойде времето и на тази драмичка. Хареса ми като идея и актьорски състав. Може ли да ми кажете от къде мога да си сваля субки за нея?
  8. Сериалчето е много забавно и интересно. Чудя се някой започнал ли му е превод на български?
  9. Сериалчето ми хареса страшно много. Малко ме удоса само, че свърши без край и се надявах да има сезон 2. Но разбрах, че няма да има, а ще правят нещо като филм (който ще се издаде октомври), който да играе завършека на историята. Знаем ли кога ще се излъчи филма и дали някой ще има желанието да го преведе на бг
  10. Страхотно, че момчетата от Super Junior участват. Само заради тях ще го гледам с голямо удоволствие. Само малко ме е яд, че гласовете им са дублирани. Дано някой се навие да го преведе, много ще е радваме. Предпочитам да го гледам на бг, отколкото на англ.
  11. Голям смях пада с този дублаж, нямам думи просто... рекламите вече 5 или 6 станаха не знам, ужасни са. Този дето дублира Са У е същия дето дублираше Канг Хо в Хиляди пъти любов. Дано хората го харесат, сериала е невероятен.
  12. По принцип е срещу точки, но на мен ми вече за втори път ми дава допълнителни покани. Не знам каква е причината, но благодарение на тях поканих приятелите си. Аз също имам една свободна, ако има желаещи.
  13. Страхотно сериалче, стигнах до 15ти епизод и страшно много се забавлявах. Този Чанг Мънг наистина е голямо дяволче и симпатяга. Страхотна актьорска игра, сценарий също.
  14. DarkGirl

    twitter ~

    Днес и аз се присъединих към туитър, ето ме и мен http://twitter.com/direndur
×
×
  • Създай нов...