Jump to content

Ками

Потребители
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

135 мочи

3 Followers

About Ками

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 05/08/1990

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Трявна
 • Любими сериали
  Ghost, Bridal Mask, Gokusen, Healer. N no Tame Ni

Recent Profile Visitors

2,409 profile views
 1. Не, това си е нормален сериал. А и филма е от 2018, не от 2003. Много често правят така - хем сериал, хем филм с една и съща история.
 2. Двамата в сериала не са двойка, а само приятели, заради китайската цензура, забраняващи такива отношения. Предполагам клиповете са направени от фенове, на които много им се иска.
 3. Ха! И това ли ще се сдобие с Лайв версия? Какво ли ще излезе, мангата си е обемиста. Ще го изгледам, защото обожавам анимето, гледала съм го доста пъти, даже наскоро си го преповторих пак. Шисон Джун е доста подходящ избор според мен, защото Курама си е женствен по принцип, а и в анимето го озвучава жена. Кой ли ще изберат да играе Кувабара? Той също е много важен персонаж.
 4. Готово, изпратих ти поканата.
 5. Укио-чан, аз имам покана, ако искаш мога да ти пратя.
 6. Аз лично бих ти препоръчала Wu Geng Ji. Засега са 3 сезон, ще има и четвърти. Ето линк за сваляне с английски субтитри.
 7. В официалния канал на WeTv в Ютуб също ги има качени всички серии. Много харесвам 3D анимациите на китайците. Като почнат да им излизат едни кадри на планини, ручейчета и къщички така приличащи на истински, и стоя и гледам екрана с отворена уста. Да не говорим пък за това колко близко до реалното са нарисувани самите герои. И аз изгледах всички 144 излезли до момента серии и съм като обсебена. Започва се сега голямото чакане за всеки следващ нов епизод. Няма да остане с едно гледане, ще си го повторя в близко бъдеще пак целия. Засега само си превъртам любимите сцени. Тази в края на 107 и нач
 8. Не си спомням да съм гледала китайски фентъзи или исторически сериал без драма. За сега се сещам за The Untamed (няма романтика, защото е правен по бл новела, нали в Китай е забранено, но определено е най-добрият китайски фентъзи сериал, който съм гледала), Scarlet Heart (китайският оригинал, по който е правен Moon Lovers), Legend Of Fu Yao, Ashes Of Love (този горещо го препоръчвам - най-добрият до момента проект на Дън Лун, според моето скромно мнение ). Love And Redemption също е хубав, с добра актьорска игра. Друг добър исторически сериал, един от най-любимите ми е Nirvana In Fire, но ням
 9. На този сериал много му се радвам. Изгледах двата излезли епизода. И двамата главни са страхотни артисти. Аясе Харука е перфектна както винаги - без значение дали играе полицай или сериен убиец. А така съм се смяла с героя на Такахаши Иссей. Като си размениха телата и като почна да се държи като жена - страхотен просто.
 10. Да, в новият. Не е е кой знае какъв герой, по скоро се появява в началото на серията, но в първа серия като го видях и замигах на парцали. Нямам нищо против различните, обаче все пак това се води за деца.
 11. Гледам е силно казано. Както споменах минавам ги на вентилатор, защото наистина ме изнервят. Все още тая надежди, че нещата може да се променят, но... В последния са ми сложили едно "същество" в началото, което особено много ме дразни.
 12. Да са живи и здрави и двете двойки. Аз си имам особен сантимент към Кива, тъй като ми беше първата райдърска поредица. Сето и Кохей просто бяха уникални образи. Няма ги вече тези стойностни райдъри. Последните серии вече само ме изнервят и ги гледам малко на "вентилатор". Ще трябва да се припомнят старите.
 13. О, как се радвам да видя пак Тао Цучия в роля различна от обичайните й романтички ученически истории. В Касане беше великолепна. Много любимци има тука, няма как, ще се гледа. Надявам се да не се разочаровам.
 14. И аз за първи път гледам в китайски сериал мъжки образ така да страда и да се жертва. Също така и главна героиня, която все го спасява като загази. И не само тя. На мен също така са ми любими и лисицата Дзъ Ху, и У Джи Ци, обаче той се появява по накрая. След Неукротимият, този сериал ми се нарежда на второ място за най-любим азиатски. Толкова безсънни нощи ми докара, че след като го изгледах реших да го преведа. Обаче много сложен ще му е превода, от началото на ноември до сега съм превела едва почти 4-ри епизода.
 15. Гледай със субтитрите на Fireflame, техните са по-добри от другите. Казвам го, понеже докъдето съм превела 1-ви епизод и сравнявайки с китайския на места, техните са по-точни като превод. По малко си измислят.
×
×
 • Create New...