Jump to content

Ками

Потребители
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 манджу

3 Followers

About Ками

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 05/08/1990

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Трявна
 • Любими сериали
  Ghost, Bridal Mask, Gokusen, Healer. N no Tame Ni

Recent Profile Visitors

1,858 profile views
 1. asha, имат по няколко имена, защото едното е името, дадено им от рождение, а другото "учтиво" име, което получават, когато навършат пълнолетие. Личното име е запазено само за роднините им и близките им приятели. Ако другите назоват някого с личното му име е проява на неуважение. Жените също могат да получат "учтиво" име след като се омъжат.
 2. Аз пък как се радвам да видя Ян Дзъ, в съвременен сериал, спретната с костюмче, че направо ми избодоха очите дрехите й в Go Go Squid.
 3. Да, има брат близнак. Даже както си казва, ползва неговото име като играч. Не съм чела новелата, но от любопитство се разрових, брат му се появява в глава 400.
 4. В началото наистина ми беше много странно и не можах да възприема лайв версията, но постепенно си ме увлече и съм си тотално зарибена, както се случи и с анимето. Доколкото разбрах се водят точно по новелета, с изключение на БЛ сцените, които, за жалост, няма как да добавят. Та снощи изгледах 46-ти епизод и най-накрая се разбра защо Wei Wu Xian е изучавал демонични техники. Чакам си последните 4 епизода с интерес, като свърши превода ще го изгледам изцяло пак.
 5. Да, всички изгледах. Даже почвам да си ги припомням, че вече съм ги позабравила. За актьорите не споря, просто самият сюжет и представянето на героите не ми хареса.
 6. Изгледах го и аз най-накрая след толкова време и с него задрасквам и последния Хейсей райдър. Въпреки че съм забравила какво се случва в сериите, наистина не можах да възприема райдърите, представени в Дикейдо. Например тук 555 е гимназист, докато в оригиналните серии не е. А в Кууга детективът, който му помага, е мъж. Не беше зле като идея, ама не бих казала, че ми допадна. Даже май с по-голям зор го изгледах и от Хибики, което сигурно си е постижение. И какъв беше тоя край, незавършен ми го оставиха, трябва да изгледаш филма за да разбереш как свършва. Понеже съм на райдърска вълна, реших пак да си пусна някои Хейсей райдъри. Почвам с Гостето,че напоследък постоянно си мисля за героя на Исомура Хаято.
 7. Изместили са го за август, явно заради лайв версията. А с такова нетърпение го чаках. Но явно ще свърши първо тя, поле ще дадат анимето.
 8. Да, точно за другия говоря. Че е добър музикант, спор няма, но пък на моменти на мен ми прилича на по-малкият брат на Такезо като характер. Никаква заинтересованост към котото. За другия си права, съгласна съм, но пък обича котото от малък, благодарение на дядо си.
 9. С наближаването на анимето, препточетох още веднъж мангата от началото до последната глава. Силно се надявам да анимират арката със състезанието. Новите членове големи главоболия докарват на сенпаите си, особено единия. Ах, 7 Април, идвай по-бързо!
 10. Да, да, да. Най-накрая излязоха английски субтитри. С такова нетърпение го чаках филма, че съм си го заплюла за превод. Обожавам Сузу Хиросе и Шо Сакурай. Благодаря, Лазе за линковете, аз напразно си търсех субтитри в познати сайтове.
 11. Не съм гледала дали са подходящи, но това е 42 епизодната версия. Би трябвало да съвпадат. Аз китайските така си тегля видеото от Ютуб.
 12. Aria, като я инсталираш добавката в браузъра си има опция за теглене на цялата плейлиста. Натискаш на самата добавка горе.
 13. aria, сменен е адреса на сайта ни, затова вече не са активни линковете. Ето линк за субтитрите. Ще видя да помоля ъплоудъра ни да му направи ресийд. Ако не ти се чака ето плейлист с видеото в Ютуб, може да си го изтеглиш от там. Аз ползвам тази добавка за теглене на целия плейлист.
 14. Ураа! Напоследък нямам никакво време да чета манга и последните глави май не съм ги чела. Силно се надявам анимето да е повече от 12 епизода.
×
×
 • Create New...