Jump to content

Ками

Потребители
 • Posts

  384
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Ками

 • Birthday 05/08/1990

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Трявна
 • Любими сериали
  Ghost, Bridal Mask, Gokusen, Healer. N no Tame Ni

Recent Profile Visitors

2,661 profile views

Ками's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

142

Reputation

 1. Аз използвам ето тази добавка за теглене от VK и някои други сайтове. Може да се сваля от сайта, но и може да се инсталира на браузъра. На мен лично ми е много удобна.
 2. Не, това си е нормален сериал. А и филма е от 2018, не от 2003. Много често правят така - хем сериал, хем филм с една и съща история.
 3. Двамата в сериала не са двойка, а само приятели, заради китайската цензура, забраняващи такива отношения. Предполагам клиповете са направени от фенове, на които много им се иска.
 4. Ха! И това ли ще се сдобие с Лайв версия? Какво ли ще излезе, мангата си е обемиста. Ще го изгледам, защото обожавам анимето, гледала съм го доста пъти, даже наскоро си го преповторих пак. Шисон Джун е доста подходящ избор според мен, защото Курама си е женствен по принцип, а и в анимето го озвучава жена. Кой ли ще изберат да играе Кувабара? Той също е много важен персонаж.
 5. Готово, изпратих ти поканата.
 6. Укио-чан, аз имам покана, ако искаш мога да ти пратя.
 7. Аз лично бих ти препоръчала Wu Geng Ji. Засега са 3 сезон, ще има и четвърти. Ето линк за сваляне с английски субтитри.
 8. В официалния канал на WeTv в Ютуб също ги има качени всички серии. Много харесвам 3D анимациите на китайците. Като почнат да им излизат едни кадри на планини, ручейчета и къщички така приличащи на истински, и стоя и гледам екрана с отворена уста. Да не говорим пък за това колко близко до реалното са нарисувани самите герои. И аз изгледах всички 144 излезли до момента серии и съм като обсебена. Започва се сега голямото чакане за всеки следващ нов епизод. Няма да остане с едно гледане, ще си го повторя в близко бъдеще пак целия. Засега само си превъртам любимите сцени. Тази в края на 107 и началото на 108 я превъртях около 100 пъти. Песента на Анджела е страхотна. Сцената в края на 107-ми епизод заедно с нейната песен беше епична.
 9. Не си спомням да съм гледала китайски фентъзи или исторически сериал без драма. За сега се сещам за The Untamed (няма романтика, защото е правен по бл новела, нали в Китай е забранено, но определено е най-добрият китайски фентъзи сериал, който съм гледала), Scarlet Heart (китайският оригинал, по който е правен Moon Lovers), Legend Of Fu Yao, Ashes Of Love (този горещо го препоръчвам - най-добрият до момента проект на Дън Лун, според моето скромно мнение ). Love And Redemption също е хубав, с добра актьорска игра. Друг добър исторически сериал, един от най-любимите ми е Nirvana In Fire, но няма романтика, с политически интриги е, ако искаш можеш да му хвърлиш едно око. Него също го препоръчвам постоянно.
 10. На този сериал много му се радвам. Изгледах двата излезли епизода. И двамата главни са страхотни артисти. Аясе Харука е перфектна както винаги - без значение дали играе полицай или сериен убиец. А така съм се смяла с героя на Такахаши Иссей. Като си размениха телата и като почна да се държи като жена - страхотен просто.
 11. Да, в новият. Не е е кой знае какъв герой, по скоро се появява в началото на серията, но в първа серия като го видях и замигах на парцали. Нямам нищо против различните, обаче все пак това се води за деца.
 12. Гледам е силно казано. Както споменах минавам ги на вентилатор, защото наистина ме изнервят. Все още тая надежди, че нещата може да се променят, но... В последния са ми сложили едно "същество" в началото, което особено много ме дразни.
 13. Да са живи и здрави и двете двойки. Аз си имам особен сантимент към Кива, тъй като ми беше първата райдърска поредица. Сето и Кохей просто бяха уникални образи. Няма ги вече тези стойностни райдъри. Последните серии вече само ме изнервят и ги гледам малко на "вентилатор". Ще трябва да се припомнят старите.
 14. О, как се радвам да видя пак Тао Цучия в роля различна от обичайните й романтички ученически истории. В Касане беше великолепна. Много любимци има тука, няма как, ще се гледа. Надявам се да не се разочаровам.
×
×
 • Create New...