Jump to content

Ками

Потребители
 • Content count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 тофу

3 Followers

About Ками

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 05/08/1990

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Трявна
 • Любими сериали
  Ghost, Bridal Mask, Gokusen, Healer. N no Tame Ni

Recent Profile Visitors

1,705 profile views
 1. Ками

  Kono Oto Tomare (2012)

  Да, точно за другия говоря. Че е добър музикант, спор няма, но пък на моменти на мен ми прилича на по-малкият брат на Такезо като характер. Никаква заинтересованост към котото. За другия си права, съгласна съм, но пък обича котото от малък, благодарение на дядо си.
 2. Ками

  Kono Oto Tomare (2012)

  С наближаването на анимето, препточетох още веднъж мангата от началото до последната глава. Силно се надявам да анимират арката със състезанието. Новите членове големи главоболия докарват на сенпаите си, особено единия. Ах, 7 Април, идвай по-бързо!
 3. Ками

  Laplace's Witch (2018)

  Да, да, да. Най-накрая излязоха английски субтитри. С такова нетърпение го чаках филма, че съм си го заплюла за превод. Обожавам Сузу Хиросе и Шо Сакурай. Благодаря, Лазе за линковете, аз напразно си търсех субтитри в познати сайтове.
 4. Не съм гледала дали са подходящи, но това е 42 епизодната версия. Би трябвало да съвпадат. Аз китайските така си тегля видеото от Ютуб.
 5. Aria, като я инсталираш добавката в браузъра си има опция за теглене на цялата плейлиста. Натискаш на самата добавка горе.
 6. aria, сменен е адреса на сайта ни, затова вече не са активни линковете. Ето линк за субтитрите. Ще видя да помоля ъплоудъра ни да му направи ресийд. Ако не ти се чака ето плейлист с видеото в Ютуб, може да си го изтеглиш от там. Аз ползвам тази добавка за теглене на целия плейлист.
 7. Ками

  Kono Oto Tomare (2012)

  Ураа! Напоследък нямам никакво време да чета манга и последните глави май не съм ги чела. Силно се надявам анимето да е повече от 12 епизода.
 8. Ками

  Профилактика

  Пиша през моя акаунт, най-накрая. Бях Silence, baomao, scotfild. Бре, шашардисах се.
 9. Ками

  Именни и рождени дни

  Благодаря за пожеланието.
 10. Ками

  Ice World (1999)

  Български субтитри Завършен и качен проект. Надявам се да ви се хареса толкова, колкото и на мен. Весели Великденски празници на всички.
 11. Ками

  Flying Colors / Biri Gyaru (2015)

  С български субтитри Голям зор ме узори този филм, докато го преведа, но си заслужаваше. Ито Ацуши няма как да ме разочарова.
 12. Онлайн, преведен изцяло на английски, тук и тук. Най-накрая го има преведен, вече се бях отказала, мислех че ще си остане без превод и щях да го подхващам без.
 13. Наистина си е забавление по празниците. Йошихико-кун и компания - няма втори като тях. На мен лично трети сезон ми беше най-слабият, но и той си имаше своите достойнства. Вече няма как да погледна на тези актьори сериозно. А Сато Джиро си е роден за комедийни роли. В драматична поне нямам спомен да съм го гледала. П.П. Сега се сетих как Хотоке-сама някой път викаше на Йошихико - Йошипико.
 14. Здравейте как сте извинявам се,че тук Ви пиша но може ли да Ви попитам нещо свързано е с сайтът? Благодаря предварително.

×