Jump to content

Uni_Cat

Потребители
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Uni_Cat

  1. Искаше ми се, но и на мен часовете не ми допадат. Забавлявайте се.
  2. Знае ли се по кое време ще са мачовете?
  3. И аз да благодаря на всички от екипа, най-вече на преводачките за чудесния превод и на Мрън за помощта за последните епизоди. На следящите темата се извинявам, че им се наложи да чакат толкова дълго, но се надявам след като го изгледат да ми простят егоизма, че не потърсих помощ по-рано. Насладете се на сериала, дано да ви хареса нашата работа.
  4. Kremi, надявам се и аз скоро пак да се върна в града и по точно в квартала, та смело мога да заявя, че тази година ще се видим. Честита ви нова година, нека да е по-спорна за всички ви/ни!
  5. Ще трябва да е дядо Коледа, защото иначе сама ще си изградя клада, на която да ме изгорите.
  6. ddzaz добре че си ти да ми напомниш за отговорностите които съм поела.
  7. Мрън, те за този сериал чакат само девойки, така че ако те ще ми дишат във врата - не ме стимулираш особено, но пък репликата ти яко ме разсея.
  8. Мрън спокйно не визирам никого. Но и не вярвам да не си попадала на кофти редакция без значение чия е. Varnam благодаря за насърчението, именно защото и аз съм на същото мнение се навих да го довърша целия. И колкото и бавно да става, пак моля за разбиране и търпение защото тайванските сериали са си доста изтощителни. В началото си мислех, че само 1 епизод е над 1 час, но де този късмет? Дерзая хора не се обезсърчавайте.
  9. За днес има ли някаква уговорка?
  10. До всички, които следят темата: Ми имам една добра и една по-малко добра новина/ да не кажа по-лоша/, та добрата е, че сериала най-накрая е преполовен и смятам тук да благодаря за страхотните преводи на ddzaz и Desi_Zh. А по-малко добрата новина, е че както ще видите и от таблицата, аз ще довърша редакцията на сериала. Затова заредете се с търпение, а и то всъщност колко са те още 8 серии? Има - нама година и половина. Шегичка, старая се да стане добре и искам да останете доволни от крайния резултат, защото няма по-дразнещо от кофти редакция, да не говорим, че има филми и сериали, които се качват без никаква редакция. Така че моля ви за още малко търпение.
  11. И аз ще се пробвам да ви вляза в играта, стига да кажете място...
  12. Вече бях решила, че никой не го чака този сериал и си позволих през уикендите да наблегна на плажа, но при това положение ще си преподредя приоритетите.
  13. Стига бе, жива да не съм! Баси, Ригрината пак пиела бира! Егати кефа, ами редно е да се споменават такива факти когато организирате сбирки, щото аз още живея с гадните спомени от времето когато НЕ пиеше бира поради някакви още по-НЕразбираеми от мен причини. При това положение ми се ще да се присъединя, но само да не ми се налага да стъпвам по пясък, защото тази жертва я правя само за да стигна до Ред Рока.
  14. Сърдечни благодарности към Пешито, че довърши инициативата ми за превод на този сериал!
  15. Kremenski, що си ръсиш нервите? А и ако затрият темата, как ще се уговаряме на всеки 5 години за сбирки, а?
  16. Напредък няма, заради работа, изпити, празници и други подобни немаловажни фактори, които съвсем скоро ще пренебрегна и ще има напредък.
  17. Pe6ito, благодаря ти за помощта. Имаш от мен кутия бонбони "merci"
  18. Ей все си мислех, че след 18 надали някога вече ще ми се прииска да съм по-голяма, ама ето на дойде и този миг.
  19. Браво момичета, спорна редакция. Сериала е доста забавен, а относно напредването обещавам да си дам малко зор, че нали идва лято...
  20. Само да вметна и за останалите, на които също са им направили добро впечатление многоцветните кексчета от втора серия , ако не греша. Това е връзка към рецепта на подобни на вид, за вкуса няма как да гарантирам
  21. И на мен ми се идва, но не мога да играя сечено на Румбата. Приятно изкарване и от мен.
  22. Значи определено е трябвало да им разменят ролите. Тя тази не е човек.
  23. А как вървят снимките на идеалният любовник? Някакви новини няма ли?
  24. Strayt и аз да ти благодаря за снимките не ги бях виждала, но пък сега вече разбрах смисъла на фразата "любопитството погубило котката" sabrina1 и аз съм на мнение, че е крайно време да се появи един пластичен хирург в този форум, за да ни казва истината в очите. За да не е съвсем като спам, дано ви развеселят следващите снимки:
×
×
  • Създай нов...