Jump to content

Deninda

Потребители
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 тофу

About Deninda

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 06/08/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Хасково, Пловдив

Recent Profile Visitors

2,569 profile views
 1. Не, не си странен, всеки има право на собствено мнение и затова твоето не е единственото отрицателно в темата. Понякога хората се влюбват не в човека срещу тях, а в образа, в който се превръщат щом са с другия заедно. Не знам за теб, но лично аз съм се привързвала след няколко разменени реплики в нет-а, без да видя човека, така че май не е съвсем невъзможно. Иначе в случая с филма- според мен те развиха силна привързаност един към друг, защото всеки "стъпи" в тайния свят на другия чрез тези едносрични изречения. Светове, които те ревностно пазеха и не допускаха никой до себе си и толкова б
 2. Ще поспамя малко, но нямам намерение да се хвърлям в спор. Гледала съм "Изкуплението на Шоушенк" няколко пъти и не изпаднах в транс. Виж "Зеленият път" по ми хареса... пак не изпаднах в транс. Но не виждам общото в сравнението между филми по Стивън Кинг и "Castaway on the moon". За мен акцентът не е в "корабокрушението", а в това, че невидима сила, както искаш я наречи, запраща главния герой на този остров и го изолира там, докато "си научи урока". Именно, че има много по-важни неща от битовизмите на ежедневието ни, от материалното. Героинята също като героят бе захласната по фалшивата стран
 3. Много топъл филм. Единствено съжалявам, че няма да мога да го забравя напълно и да го гледам пак за първи път. По лично мнение- за да се случи любовта двамата трябва да са еднакво счупени. Ще направя и баналното сравнение с парченцата пъзел. Ако беше сериал, трябваше да си взимам болнични, защото нямаше да мръдна от вкъщи.
 4. Свежо, леко, забавно филмче. Идеално за събота вечер.
 5. Ukio, благодаря за препоръката- със сигурност ще ми хареса.
 6. От вчера (след като изгледах "Air doll") ми върви да лея сълзи за японски хуманоиди. Сериалът е увлекателен и симпатичен. Има своята харизма, заради такива като него се запалих по азиатските поредици. Уж лековат и ненатоварващ, но ти бръква в душицата.
 7. Не е за ревли като мен. Изтъркано е до безкрай, но факт е, че любовта е животворящата сила сред нас. Понякога се замислям колко много самотни хора има около нас, особено възрастни и как е доказано, че самотата убива. Мисля, ама не правя кой знае колко по въпроса. Човек не знае как с няколко семпли думички и усмивка може да промени целия ден на някого... А филмът свързва- сърцето на Нозоми и нашите сърца.
 8. Седя във Фейсбук спокойно и изведнъж - въпрос: - КАКВО ПРАВИШ? Отговарям: - Няма да повярваш, но кося сено и го трупам пред монитора. - Колко тинейджъри са нужни, за да се смени една крушка? - 12бр. - един сменя крушката, другите 10 правят 200 снимки за Фейсбук, а последният гледа отстрани и вика: - "Копeле, ти си не човек!" Тъпите вегани са виновни за всичко! Ако навремето Ева беше изяла змията вместо ябълката, сега всички щяхме да сме в Рая. Не обичам да слагам етикети на хората, но работя в моргата и ми се налага. Чо
 9. Хубав е, макар че не разбрах кое му е "хоръра" Много различен от всичко, което съм гледала по тематиката. Бих го предпочела пред "Здрач", но не бих го поставила преди "Истинска кръв", да речем. Хареса ми, че бягаха от баналния образ на вампирите, и че не ги бяха лишили от човещината им. Гледането на сериите бе добре прекарано време.
 10. Сърдечно благодаря за милите думи и оценката. Радвам се, че ти е харесало. Този път текстът е взет директно от личния ми живот. Още не се знае дали ще има щастлив край.
 11. Връзка от разстояние- начин на употреба Тръгваш по до болка познатия маршрут, сърцето ти препуска забързано пред теб. Всеки дочут разговор, забавна ситуация, нелепости и шум- нямаш търпение да споделиш с него. Усмихваш се- спомняш си моменти и фрази от последната ви среща. Топла, слънчева пелена покрива мислите ти. Наместваш тъмните очила, всичко те радва, ускореният ти пулс ти напомня, че го наближаваш. Вадиш огледалцето си, поправяш червилото, прибираш избягали кичури, мачкаш дръжките на чантата си. И така- ето го и него, по-хубав отколкото го помниш, чака теб. Търси усмивката ти ср
 12. Един кавър (поздрав) и от мен:
 13. Аз се чувствам най-комфортно на неговото рамо... докато му изтръпне ръката и го съжаля. В началото на връзката ни все му се извинявах по този повод, но той ме успокояваше, че мъжките рамена били издръжливи точно по тази причина. Вече съм нахална. След като заспим, всеки спи на ръба на леглото, защото получаваме един брой котарак или един брой куче между нас и биваме избутани. Мечтаем за спалня тип мега кинг сайз, та да има място за всички. Особено след като аз искам още котаци, а той иска още кучета.
×
×
 • Create New...