Jump to content

kiki_riki90

Потребители
  • Мнения

    156
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kiki_riki90

  1. Може и да пее. Чуй второто клипче, което съм публикувала. В момента записва/едитира соло албум, който предполагам ще се продава на турнето. А ако всеки си казва, че няма да дойде защото може да има само 10 човека, то тогава не виждам смисъл за каквото и да било да се прави в БГ. Пък и билета не е скъп... само 15 лева.
  2. Тази година отново ни беше предоставено удоволствието да се проведе концерт в България на японски изпълнител. Това е САНА, познат предимно като част от вижуъл кей бандата Kain и като съпорт китарист на последното европейско турне на Satsuki (ex. RENTRER EN SOI). Дата: 2 април Място: club MIXTAPE 5, бул. "България" 1, София Час: 19:30 Билети: 15 лева - в деня на концерта Събитие във Facebook * Хора, нека този път да се съберем повече хора. Ако има повече хора по тези концерти, ще има и по-голяма възможност за организиране и на к-поп концерт. Унгария са живо доказателство за това. Разширете си светогледите, чуйте нещо ново!
  3. kiki_riki90

    SS501

    Park Jung Min с европейско турне. За желаещите ето и малко дати:
  4. Добре де, а аз защо никъде нищо не видях и не разбрах за това "К-lover"... Иначе... като се е било решило вече да бяхте драснали един ред или пък заключили темата... Както и да е, не съм имала за цел да се карам с който и да било. И само едно нещичко, не се заяждам, ама... ако японистите бяха "много и силни" щеше да има и концерти, ама не сме. Имах предвид себе си и още 2 момичета, защото познавам организаторите на евротурнетата и ми се искаше да направя нещо, ама не се получи. България е "бедна" дестинация... да го наречем така.
  5. Не веднъж съм предлагала много неща, сама поех инициативата да организирам тази година концерт на Орочи на мои разноски, така че това не ми е проблем. Но тъй като явно най-много сте "корейофилите" и никога не се трогвате дори да дойдете да видите нещо на някоя от другите страни няма и посещаемост, и самите банди вече се отказват да идват в България. Не виждам смисъл да организирам нещо за шепа хора, понеже другите няма да дойдат само защото не е корейско. Но както и да е, няма смисъл да се занимавам щом като веднъж като си изразя мнението получавам само нападки.
  6. Тогава щом всичко е решено, и се прави това от което се вълнуват само организаторите, не виждам смисъла на тази тема... Мислех, че това е форума "Eastern Spirit", а не "Korea Spirit"... но може и да съм се объркала.
  7. Спред мен трябва да се организира нещо предимно за Китай, Тайланд и Тайван. За Япония е имало доста, за Корея също не са били малко... и на този етап може да ги оставим да си починат. Азия не е само Корея и Япония. Фестовете в Пловдив бяха добре организирани и така и не разбрах защо престанаха да ги правят. В Пловдив съм сигурна, че има много по-евтини зали, отколкото в София. А за изпълнители няма начин да се мисли. Знам какви суми се изискват за организиране на такова събитие и съм 200% сигурна, че колкото и пари да има и да се включи вход пак няма да стигнат. Пък и както Уки си призна, посещението на такива мероприятие е много слабо, макар че в интернет се отчитат като много хора, на живо просто липсват.
  8. kiki_riki90

    Teen Top

    И за тях има европейско турне през 2013. Потвърдени дати до момента: Успех на момчетата!
  9. kiki_riki90

    A-PRINCE

    Европейско турне 2013. Който има възможност и ги харесва - ето дати: Разбира се, няма България, но все пак е Европа е по-близо отколкото Корея.
  10. Аз все още не мога да си събера мислите и да кажа нещо повече от това, че беше страхотно. Много добро изпълнение, момчетата създадоха страхотна атмосфера. Като изключим това, че в клуба беше адски горещо всичко беше страхотно. Само една забележка: Уки, барабаниста не се казва Тецу, а Шунджи. Тецу е предишният. ^_^ И... Тоши свири на бас.
  11. Билета е 30 лева, не 40! 40 лева е само в деня на концерта и ВИП билетите. Нормално е цените да се вдигат, пък и макар бандата да не е много позната на българската публика в Япония са си достатъчно популярна и позната група. Пък в крайна сметка 30 лева не са чак толкова много, все пак нямаме концерти толкова често, че да не можем да си го позволим веднъж в годината.
  12. Явно неразбирателството е двустранно. Грешката е моя ^^ Иначе да, имах предвид линк към страницата, в коята постваш. А също и аз да благодаря за разпространението.
  13. Къде ще да е тази тема, че аз нищо не намирам? И ако може едно линкче към фейсбук...
  14. Така...: По принцип се изисква придружител. До сега на всички концерти се изискваше. Но пък и то си зависи от самия клуб. Но като цяло не е лошо да си подсигурите някой за всеки случай, за да не останете отвън. За билетите в Евентим - в момета, в който ги пуснат ще ги обявя навсякъде - и тук и във Фейсбук. Така че от вас остава евентуално само да следите темата. Иначе до момента, който може да си вземе билет чрез интернет може да го направи от тук - клик . По принцип отначало нямаше да има концерт в България, нямаше дата и място и почти ни бяха отписали. Само дето някои хора дето можем да си мрънкаме започнахме да го правим активно и ни включиха съвсем в последния момент. А иначе как разбираме за концертите? - Ами много лесно, просто следим какво се случва. Не искам да съм груба, обаче както беше писала Уки искаме концерти, а като опре да идем сме една шепа хора. Не мога да разбера какво им пречи на да речем 2/3 от хората тук да пробват да чуят нещо ново и различно от поп музика. Не бъдете като коне с капаци, чуйте и нещо друго!!!
  15. Още една японска JRock банда идва да изнесе концерт в София, България. Събитието ще се състои на 25 юли 2012. Мястото е Club The Box, бул. "Александър Стамболийски" 41 Отваряне на вратите: 18:30 Старт: 19:30 Билети в мрежата и магазини на Eventim, както и на www.kanzenmusic.com Присъединете се към събитието във Фейсбук. http://www.youtube.com/watch?v=vdKGeGG-vYE
  16. + 2 броя се присъединяват за утре ^_^
  17. Успех в начинанието! Ще очаквам да видя и тази версия, след филмовата. А за заглавието: много си е добре. Точен превод от японски! (^_^)
  18. Браво, че ще го превеждате. Ще чакам с нетърпение.
  19. ТОХОКУ - С НАДЕЖДА КЪМ УТРЕШНИЯ ДЕН Възпоменателна фотоизложба, посветена на първата годишнина от земетресението в Североизточна Япония от 11 март 2011 г. Официално откриване в София 24 февруари (петък), 17 ч., Сердика Център (бул. Ситняково 48, ет. -1, с/у магазин Александра) Изложбата ще бъде показана в София, Пловдив, Велико Търново и Русе по следния график 24 февруари – 8 март София, Serdika Center 20 – 29 март Пловдив, Регионален исторически музей 4 – 19 април Велико Търново, Изложбени зали "Рафаел Михайлов" 20 април – 3 май Русе, Доходно здание ^^ Събитието е организирано от Посолството на Япония. Мисля, че всеки който има възможност, трябва да отиде! За повече информация - тук!
  20. kiki_riki90

    2AM

    Never let you go - Shindemo Hanasanai - 1 Never let you go ~死んでも離さない~ 2 笑ってあげられなくてごめん 3 Missing 4 Never let you go ~死んでも離さない~ (without main vocal) 5 笑ってあげられなくてごめん (without main vocal) Сваляне от тук
  21. Дали приемате закъснял вот? И да не... пак ще го пусна 1. Дебют на годината Kis My Ft 2 2. Най-добра ОСТ песен KAT-TUN - Birth (Yokai Ningen Bem) 3. Най-добро танцово изпълнение Daichi Miura - Turn Off The Light 4. Най-добро рап/хип-хоп изпълнение Hilchryme-Personal Color 5. Най-добър клип Gackt - Episode 0 6. Най-добър мъжки соло изпълнител Jin Akanishi 7. Най-добър женски соло изпълнител AI 8. Най-добра мъжка група KAT-TUN 9. Най-добра женска група Scandal 10. Най-добра рок група The Gazette 11. Албум на годината One ok rock - Zanryo referance 12. Песен на годината One Ok Rock- Answer is Near 13. Най-добро сътрудничество / дует Namie Amuro ft. Yamashita Tomohisa - Unusual
  22. kiki_riki90

    ViViD

    "message" се оказа доста сполучлив сингъл. И трите песни доста ми харесват, но Vanity ми е най-любима.
  23. ОК. Ще си чакам търпеливо тогава
  24. Абе аз само да попитам... гледам превод на 100%, редакция на 100%. Та... някакъв шанс да го пуснете скоро?
  25. Следващият път ще нося табела с надпис "zaharchee"!!!
×
×
  • Създай нов...