Jump to content

kiki_riki90

Потребители
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About kiki_riki90

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 05/20/1990

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://nipponheaven.com
 • Skype
  kiki_amairo

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Пловдив
 • Любими сериали
  Cinderella And The Four Knights; Mei-chan no Shitsuji
 • Любими филми
  Yuuki

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Може и да пее. Чуй второто клипче, което съм публикувала. В момента записва/едитира соло албум, който предполагам ще се продава на турнето. А ако всеки си казва, че няма да дойде защото може да има само 10 човека, то тогава не виждам смисъл за каквото и да било да се прави в БГ. Пък и билета не е скъп... само 15 лева.
 2. Тази година отново ни беше предоставено удоволствието да се проведе концерт в България на японски изпълнител. Това е САНА, познат предимно като част от вижуъл кей бандата Kain и като съпорт китарист на последното европейско турне на Satsuki (ex. RENTRER EN SOI). Дата: 2 април Място: club MIXTAPE 5, бул. "България" 1, София Час: 19:30 Билети: 15 лева - в деня на концерта Събитие във Facebook * Хора, нека този път да се съберем повече хора. Ако има повече хора по тези концерти, ще има и по-голяма възможност за организиране и на к-поп концерт. Унгария са жив
 3. Park Jung Min с европейско турне. За желаещите ето и малко дати:
 4. Добре де, а аз защо никъде нищо не видях и не разбрах за това "К-lover"... Иначе... като се е било решило вече да бяхте драснали един ред или пък заключили темата... Както и да е, не съм имала за цел да се карам с който и да било. И само едно нещичко, не се заяждам, ама... ако японистите бяха "много и силни" щеше да има и концерти, ама не сме. Имах предвид себе си и още 2 момичета, защото познавам организаторите на евротурнетата и ми се искаше да направя нещо, ама не се получи. България е "бедна" дестинация... да го наречем така.
 5. Не веднъж съм предлагала много неща, сама поех инициативата да организирам тази година концерт на Орочи на мои разноски, така че това не ми е проблем. Но тъй като явно най-много сте "корейофилите" и никога не се трогвате дори да дойдете да видите нещо на някоя от другите страни няма и посещаемост, и самите банди вече се отказват да идват в България. Не виждам смисъл да организирам нещо за шепа хора, понеже другите няма да дойдат само защото не е корейско. Но както и да е, няма смисъл да се занимавам щом като веднъж като си изразя мнението получавам само нападки.
 6. Тогава щом всичко е решено, и се прави това от което се вълнуват само организаторите, не виждам смисъла на тази тема... Мислех, че това е форума "Eastern Spirit", а не "Korea Spirit"... но може и да съм се объркала.
 7. Спред мен трябва да се организира нещо предимно за Китай, Тайланд и Тайван. За Япония е имало доста, за Корея също не са били малко... и на този етап може да ги оставим да си починат. Азия не е само Корея и Япония. Фестовете в Пловдив бяха добре организирани и така и не разбрах защо престанаха да ги правят. В Пловдив съм сигурна, че има много по-евтини зали, отколкото в София. А за изпълнители няма начин да се мисли. Знам какви суми се изискват за организиране на такова събитие и съм 200% сигурна, че колкото и пари да има и да се включи вход пак няма да стигнат. Пък и както Уки си призн
 8. И за тях има европейско турне през 2013. Потвърдени дати до момента: Успех на момчетата!
 9. Европейско турне 2013. Който има възможност и ги харесва - ето дати: Разбира се, няма България, но все пак е Европа е по-близо отколкото Корея.
 10. Аз все още не мога да си събера мислите и да кажа нещо повече от това, че беше страхотно. Много добро изпълнение, момчетата създадоха страхотна атмосфера. Като изключим това, че в клуба беше адски горещо всичко беше страхотно. Само една забележка: Уки, барабаниста не се казва Тецу, а Шунджи. Тецу е предишният. ^_^ И... Тоши свири на бас.
 11. Билета е 30 лева, не 40! 40 лева е само в деня на концерта и ВИП билетите. Нормално е цените да се вдигат, пък и макар бандата да не е много позната на българската публика в Япония са си достатъчно популярна и позната група. Пък в крайна сметка 30 лева не са чак толкова много, все пак нямаме концерти толкова често, че да не можем да си го позволим веднъж в годината.
 12. Явно неразбирателството е двустранно. Грешката е моя ^^ Иначе да, имах предвид линк към страницата, в коята постваш. А също и аз да благодаря за разпространението.
 13. Къде ще да е тази тема, че аз нищо не намирам? И ако може едно линкче към фейсбук...
 14. Така...: По принцип се изисква придружител. До сега на всички концерти се изискваше. Но пък и то си зависи от самия клуб. Но като цяло не е лошо да си подсигурите някой за всеки случай, за да не останете отвън. За билетите в Евентим - в момета, в който ги пуснат ще ги обявя навсякъде - и тук и във Фейсбук. Така че от вас остава евентуално само да следите темата. Иначе до момента, който може да си вземе билет чрез интернет може да го направи от тук - клик . По принцип отначало нямаше да има концерт в България, нямаше дата и място и почти ни бяха отписали. Само дето някои хора дето мо
 15. Още една японска JRock банда идва да изнесе концерт в София, България. Събитието ще се състои на 25 юли 2012. Мястото е Club The Box, бул. "Александър Стамболийски" 41 Отваряне на вратите: 18:30 Старт: 19:30 Билети в мрежата и магазини на Eventim, както и на www.kanzenmusic.com Присъединете се към събитието във Фейсбук. http://www.youtube.com/watch?v=vdKGeGG-vYE
×
×
 • Create New...