Jump to content

merry_nik

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно merry_nik

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Варна

merry_nik's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. И аз най-после успях да го изгледам, честно казано с голям зор. До 9-10 серия ми беше забавен, но от там нататък както е казала Stelita" се почна с глупостите и смукането от пръстите на сценарии". Главната в началото беше смешна като го раздаваше бойна мадама, но после вече ми доскуча с това неконтролируемо мятане на ръце, крака и удряне на главички. Аз лично го изгледах заради Хиро, въпреки че до сега дори не подозирах за съществуването на този младеж. Другите актьори мисля, че и тях не съм ги гледала другаде, като изключим бабата, чиято роля тук е мнг подобна на тази от "Coffee Prince". Каато цяло нищо особено, да не казвам пълна скука
  2. И аз да се включа към коментарите за сериала. Хем ми хареса, хем на моменти абсурдите и драматизма ми дойде в повече. Направо се изумих като видях как Хънтъра без да гледа, успя да си извади куршума от рамото( Рамбо чак да му завиди) или пък бързината, с която си отключи белезниците. Смях се с глас на тия моменти, а и на други подобни. Не мога да кажа, че съм изгледала кой знае колко корейски сериала, но единствено в този ме дразниха недомислиците. А може би грешката ми беше, че го гледах паралелно с Bad Guy и нямаше как да не ги сравня. Но макар и да звуча малко противоречиво, сериала все пак ми беше интересен, имаше красиви актьори, визирам Мин Хо и прокурора ,а и в женската част също нямам забележки. Чудя се Мин Хо дали още са двойка с главната?!
  3. Страхотен сериал! Това може би е единственият сериал, на който в почти всяка серия съм се смяла с глас. Главният беше невероятен от където и да го погледна - стайлинг, игра(въпреки, че на моменти преиграваше малко), а главната не ми допадна особено, може би заради тоалетите, с които я спретваха. Имах чувството, че стилистите и те са ровили в онея кофи за стари дрехи когато са й избирали тоалетите. Докторчето беще голям симпатяга, жалко че винаги третия от триъгълника остава сам. Учудих се, че има и доста интимни моменти м/у двамата главни, но това предполагам, че е заради възрастта на героите/актьорите и предполагаемата възрастова аудитория на сериала. И също така се чудя дали наистина така стоят нещата с феновете там. Възможно ли е да са толкова крайни, че един известен актьор/певец да трябва да внимава коя му е гадже и въобще позволено ли му е да има такова, че и на всичко отгоре и благословия да им иска.
  4. Страхотно сериалче, супер забавно, а и това е първият сериал, който гледам преди да са излезли всички сериии и не съжалявам никак за чакането на останалите. А краят на 10-ти епизод...
  5. Здравейте на всички! Аз съм Мария на 30г. от Варна. Преди 3-4 месеца съвсем случайно попаднах на корейски сериал (Temptation of an angel) и от тогава като се започна... няма спиране, ама вие най-добре си знаете как е. Докато гледах сериала, започнах да търся инфо за актьорите и евентуално някакви мнения за него и така попаднах на вас - Eastern Spirit. Благодаря ви, че ви има!
×
×
  • Създай нов...