Jump to content

ghost13

Потребители
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ghost13

  • Рожден ден 07/16/1976

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Карлово

ghost13's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

5

Обществена Репутация

  1. ето малко снимки то филма Flying Swords of Dragon Gate ( 2011) заедно с Джет Ли от филма Mulan (2009) а ето и от филма Zhong Kui: Snow Girl and the Dark Crystal( 2015)
  2. ghost13

    Mask (2015)

    Ji hoon не бях го гледала скоро в сериал ( освен goong) , е някой филм да, но тука определено до 6 епизод играта му наподобява малко на героя му от " дворецът" . Първите два епизода ги изгледах трудно, но след това интригата (странно семейство) се заплете и отношението на двамата един към друг се променя .. Определено стана много интересен горе долу нещата се виждат накъде вървят... И кой ще бъде разочарован на края като разбере за лъжата и ..., но си мисле че ще и прости защото я обича... Поне нещо такова очаквам..
  3. Трудно се реших преди време да го гледам понеже е драма, но не съжалявам след време го и повторих... което рядко правя точно в този серилал Ji Sung ми направи силно впечатление.
  4. Feng Shaofeng го гледам за втори път.. Страхотен е , не ме разочарова... Сериала е много хубав , сценаристите излизат малко от рамките на историята за Gao Chang Gong за да но представят една по различна история.
  5. Сериала е страхотен , колкото съм се забавлявала в началото толкова и се разчувстваха от саможертвата на геройте Hang Xiao Ming го гледах и в друг сериал но тука определено ме завладя... Главната е много сладка и двамата са страхотна двойка..., сериала си заслужава да се гледа... Бих го повторила дано се преведе целият по скоро.
  6. Кун Чен се справи много добре в отрицателната си роля....даже повече ми хареса като злодей отколкото във втората му роля ...добряк... Не е лошо филмче , типично като в повечето приключенски-китайски филми много фентази и летящо конфу.
  7. Много приятно сериалче изгледах го на за два дена... Така се увлякох...
  8. филмчето много ми допадна..... мисля да се поразрова за други филмчета с Eddie Peng.
  9. Е насладих се на Чен Кун добра игра, на мене ми хареса това митологично филмче
  10. Изгледах и 20 епизод но по завършека май ще има още ..., сериала е интересен но не ми се ще да го протакат още...
  11. Ji Sung ми направи впечатление в серилала Secret love, интересно друга подобна драма с раздвоение на личността ще е с Hyun Bin - Jekyll and me , ще видим коя ще излезе по интересна, напоследък почвам различни сериали и така и не мога да ги догледам, губя интерес.. Напоследък не може да ме грабне никоя история.. Почват добре а после пълно разочорование. Първи и втори епизод вече с английски субтитри е да видим какво следва ... :-)
  12. Трудно е да избера кой от двата и в двата все пак изпълняват различни роли, в единия Wear върти номерата а има и много целувки и прегръдки между двамата, а в другия Min е по напористата ... има много романтичним моменти между двамата, Това е най харизматичната двойка актьори невероятна комбинация.
  13. ето и от новият му сериал Praao
  14. сериала е много увлекателен Weir Sukollawat и Min Pechaya се справиха блещящо само в последния епизод много това не го разбрах
  15. за пръв път гледам сериал с Min и Weir определено ще си потърся и друг с тяхно участие. Образите който изиграха така ми се запечатаха в главата.Той въпреки отдаденоста си на трона и Рая, в сърцето му навлезе като стихия Мат. Тя палава, обичаща екстремни спортове определено няма как да не си падне по такъв умятен бодигард. Аз не можах да дочакам превода но определено като излезнат и на български ще го повторя. основната песен е просто страхотна
×
×
  • Създай нов...