Jump to content

Rie

Потребители
 • Posts

  2,483
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Rie

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

6,511 profile views

Rie's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

139

Reputation

 1. Харесах ги. Изненадаха ме с визията си. Ако изкарат и едно страхотно главно парче, което отново да е ретро стил (както и останалото, което излиза тази година от SM Ent., a и визията им намеква за това), ще ги поздравя. Видях и самостоятелните им снимки - хубави са. Парчето Lion Heart, разбрах, че излиза на 18-ти август, а целия албум на 19-ти.
 2. Rie

  4minute

  В шок е от снощи. Не иска и да чува за завръщането й. И аз не съм във възторг, но обещавам, че ще видя видеото й. Иначе продължавам да се надявам, че Cube Ent. отново ще се сетят за 2Yoon и продължавам с мечтите си да видя някога заедно на сцена Джун Хьонг и Джи Юн.
 3. Rie

  B1A4

  Не ми е много зарибяваща песента, но и не е лоша. Ретро е, модно е, а и за радост е съвсем различно от последното им завръщане, което си беше направо детска работа. Не мога да кажа, че съм много доволна, но и не съм разочарована. Слушаемо е. Дори си мисля, че БАНАна ще ги подкрепят сериозно, все пак цяла година не са имали завръщане. Явно с тях ще е така - ще чакаме само на композициите на Джин. Не им се пробва с някой различен продуцент и това е. Относно жълтото пате какво да кажа.... Не мога да го нахваля с изявите му в Immortal Song и Masked Singer. Пее, пее, пее, то глас ли беше, то чудо.
 4. Много точно го определи. Такъв е наистина. Той е от онзи тип айдъли, които са ни в категорията "душичка-какина". Бяхме говорили за това миналата година в темата на В1А4, сещаш се. Непринуден е, естествен, много симпатично момче. Чисто човешки те грабва, веднага щом го опознаеш. Джой ми направи и на мен впечатление, въпреки че е с година по-малка от него, се държи като кака. Подхванала го е значи, а той си е като памук. Значи наистина са си паснали. Браво.
 5. Ясно, мерси. Затова исках да се консултирам, гледат ми се и на мен, но исках и да попитам дали наистина си струва. Ще ги започна тогава отново, след първият им епизод. Дже е страхотно момче, а и има отличен глас. Жалко, че групата му така и не могат да пробият, а са талантливи и седмината. От Джой имам само впечатления покрай групата й и откъсите сега с Дже. Тъкмо ще я опозная и по-добре. speedy86, радвам се, че се включи и ти, също с положителни отзиви за Дже и Джой. Попитах конкретно Сиера, защото зная, че следи епизодите. Добре е, че и ти удари едно рамо. Мерси. Значи наистина ще ги започна. Той е голям сладур, грабва си веднага, а и вие сте се убедили. Познавам го добре покрай групата му, гледала съм не едно предаване с тях - истинско съкровище. Ще започна епизодите, щом и вие ги препоръчвате и сте доволни.
 6. Сиера, как се представя Сонг Дже? Гледах само първи епизод, при запознанството им с Джой, но след това отново прекъснах епизодите. Следя обаче отвреме на време в събота, когато MBC качат откъси от новия епизод. Дже е душичка, харесвам го. Предполагам, че се представя добре или? Харесват ми като двойка с Джой, а и гледам, че и със скиншип-а го раздават много добре. Много е страхлив, тя го пази.
 7. Rie

  T-ara

  Не, под "това парче" имам предвид Number 9 (а и то е на Тигъра). За него говоря в предходното си изречение. На Number 9 ми хареса много и самото видео. Новото им парче, това, което излезе онзи ден - не ме грабна. За следене - следя музикалните предавания и какво излиза, но гледам/ гледах с превъртания най-често на женските групи (не ми допадаха и това е). В последната година-две започнах повече да ги заглеждам/слушам и някои от женските групи, дори май повече новите, които дебютират. Иначе, когато започнах да слушам к-поп започнах най-много с BEAST, след това СуДжу (много ги слушах и тях мога да определя като една от първите ми корейски любови), TVXQ, 2АМ, FTI, донякъде и SHINee. Вече покрай Началника преди три години започнах да слушам и други групи (изнуди ме), a в този период от кораба-майка спуснаха и ЕХО, и ... така. 4minute, логично, бяха ми все напъхани покрай "зверчетата" и при тях си дойде естествено, а и обожавам Джи Юн. Тя ми е най-голямата любимка сред айдълките. Страшна кака. Cry Cry също ми допадна. Не, наистина имат добри парчета T-ara, но явно през годините не ми е било писано да ги забележа, едва сега и то когато от един мой въпрос към теб стана думата. Мерси. За SNSD си го казах в темата им, не ми допадат - нито като група (разглеждах ги и през годините катo някаква корeйска версия на AKB48), нито парчетата им, е, може би само едно-две, но ако сравня T-ara с тях, е, определено последните ми направиха по-голямо впечатление. Не се учудвам, че са били конкуренция през годините, назад.
 8. Rie

  T-ara

  Ммм, да, изслушах вече някои от нещата им, а работата на Шинсадонг Тигъра си личи. Не се учудвам, че е автор на най-големите им хитове. Най-много си харесах обаче Number 9. И роли-поли-то ме грабна преди години така от първо слушане, сега и с това парче, и отново е дело на Тигъра. Suger Free става, оцених и Lovey-Dovey. Много го харесвам и уважавам Тигъра, защото той е автор и на едни от най-силните и добри парчета на най-любимата ми корейска група BEAST. Честно казано, малко и съжалявам, че не работят вече с него, а разчитат изцяло на Джун Хьонг (не, че Джун не се справя, но... някак липсват ми онези хитове от преди години, които ме накараха да им стана и фен, никой друг не харесах като тях преди пет години, когато започвах да се интересувам от к-поп). Джун научи много покрай работата си с него през годините, а и сега разбрах, докато четях за момичетата и парчетата им, че Джун Хьонг е участвал и с идеи по излизането и работата на Тигъра с Lovey-Dovey. Ще преслушам и други техни неща, не само тези с Тигъра. Ако не друго, то поне ще имам вече една малко по-добра представа за тях, като група. Не се учудвам, че харесвам все групи, с които Тигъра е работил много - BEAST, T-ara, 4minute, EXID (неговите момичета). Явно само Тиара съм ги заобикаляла досега.
 9. По нареждане от кораба-майка, ги върнаха тази седмица отново в музикалните предавания. Промотират отново с Дяволчето. Голяма са ми радост, то прегръдки, то любов - Super Junior, SHINee и BEAST. И трите групи са си верни другари. Канг Ин днес (на Music Core) награби Сънги на финал, при победата на BEAST. Вчера Хиним пак нареден до Джун Хьонг. Батко го няма. Мисля, че е в Китай на промоции/ представяне на новият му филм май, не се сещам точно, но е зает и не е в Корея. Идвам да сложа и линк към японският сингъл на Super Junior-K.R.Y. - Join Hands. Страхотно парче, а и с гласовете на тримата - истинско удоволствие. Йе Йе го чакам на есен в новият корейски сериал Awl. Първата му роля изобщо, десет години след дебюта му. Обещават, че тази продукция ще е от ранга на Misaeng, а и ще представи същата история (по действителен случай), която видяхме и във филма Cart (2014), само че този път представена от друга гледна точка, на един от мъжете, участвали в стачката. Надявам се JTBC да направят удар като tvN миналата година, да видим. Заглавието е много сериозно. Super Junior- K.R.Y. – Join Hands (Japanese), August 5, 2015
 10. Ааа, сооо. Аригато. Затова и той не е публикувал и споделил никъде нищо. Иначе е редовен, когато предстои нещо с него, дали в дорама, филм, дали само участие в тв предаване - винаги публикува и предупреждава. Много е изряден. Дори онзи ден публикува и за предстоящите му нови участия в две предавания този месец. Едното е това на Араши, някакво ново май, от състезателен тип. Виж го какъв е "италианец", хаха. Хубаво е, че си направи профил. Радвам се, че е в Европа, а и ще има възможност да опознае историята, културата, храната - всичко. Ще чакаме излъчването на предаването в края на септември.
 11. Rie

  T-ara

  d3Mn, за фен не обещавам (поне засега), но ти обещавам, че ще обърна внимание на това, което ми препоръчваш и ще преслушам парчетата им. Знам, че са работели доста с Шинсадонг Тигъра, а аз го харесвам. Тази тема, за пеещите и непеещи групи, я започнахме от темата на SNSD и ще е хубаво да продължим в общата музикална (някой ден), защото и аз мога да кажа някои неща, конкретно при мъжките групи. Би се получил добър диалог, според мен, а и можем да разберем повече неща. Далеч съм от мисълта, че в групите абсолютно всички трябва да пеят и да са като хор "Бодра смяна" (все пак са айдъл-групи и са в комерсиалният бизнес), нито ми пречи да харесам някой, който изобщо не може да пее (пример за това е най-големият ми любимец в ЕХО, който изобщо не може да пее и е пълно дърво в това отношение), но държа единствено, когато един вокал е описан като главен, то той наистина да е такъв. Трябва си пеене, не от всички в групата, но да има - един ли ще е, двама ли ще са или пък трима главни вокали, като в големите групите. Имаш ли силните главни вокали и прилично пеещи вокали до тях, е, тогава нещата се получават много добре за мен. d3Mn, сподели пред Началника или и двамата се хванете, но оправете първи пост на T-ara (тя ще се навие, малко ще ти помрънка, но ще омекне). Много постен откъм информация, не е обновяван. Исках сега да вляза да науча повече, но... Темите на мъжките групи ги поддържаме, но някои от женските наистина са в окаяно състояние.
 12. Rie

  T-ara

  Ясно, сега разбирам. Благодаря ти. Малко се интересувам от женските групи, затова съм пропуснала това, което сега сподели. Жалко е, но знам и как стоят нещата в консервативното корейско общество. Нарочат ли те - край. Зная, че в Китай набраха много скорост и имат успехи, попадат ми статии отвреме на време от китайските новини. Като каза за MBK, че... Знаеш миналата година колко харесвах Speed с двете завръщания пролетта (писахме много тогава в темата им), но след напускането на Те Ун са бледо копие на група, а бяха изкарали страхотни албуми. Слушам ги и до днес с голямо удоволствие.
 13. Rie

  T-ara

  d3Mn, за какво проклятие с тях става дума? От парчетата им знам само роли-поли (което ми харесва, ритъмът е много зарибяващ), а и от тях познавам само Хьомин, пак покрай Джун Хьонг, че му е дружка голяма и си пишат и в SNS, но и друг път съм те засичала да споменаваш това. Не им познавам историята, какво се е случило? Защо е такова отношението към тях?
 14. Вчера втора победа за Йе-йе-йе нa М! Countdown (нямаше предаване, не знам защо, дадоха им наградата зад кадър), а днес и трета на Music Bank. Сънги нещо е позакъсал със здравето. Вчера изследвания, болница, но Cube Ent. не казаха нищо повече, само че се лекува. Днес беше с момчетата на сцената, но наистина не ми изглеждаше добре. Дано се оправи. От Cube Ent. ни изненадаха с на YeY. СуДжу ги върнаха от днес отново да промотират в музикалните предавания (явно така са им наредили от кораба-майка), та, голяма радост - показаха отново колко добри приятели са и двете групи. Прегръдки, поздрави. А тези двамата не могат да се разделят, години наред. Джун побърза и да публикува след финала. Не би пропуснал, щом е снимка с един от най-близките му приятели в живота. Първи епизод на Let's Eat With My Friend беше много забавен, както и очаквах. Пристигнаха в Париж и сега започва голямото похапване и обикаляне на френските ресторанти. С английският са много зле (нищо ново под слънцето, хах), но пиленцето поне се старае да благодари и поздравява само на френски. Кланя се и повтаря: "Merci beaucoup, merci beaucoup". Подготвил се е с разговорник, както винаги много организиран, докато на Ду не му пука особено. Ду с Нам У. Трябваше Сон Донг-ши да е също тук. Неговата Infinite-радост. Постер и с Йосопи на новият му мюзикъл "Пепеляшка", чиито представления стартират през септември. Той е в главната роля на принц Кристофър. Ще си разменят ролята в различните дни и представления заедно с Кен от VIXX и Сандъл-ито от B1A4. Трима принца с невероятни гласове... Пепеляшките да му мислят.
 15. От известно време все го пропускам, но трябва това интервю да е в темата му. От премиeрата в Ел Ей. Английският му е смразяващ, хаха. Американката с право го попита какво точно се опитва да каже. Нямам никаква представа от анимето, нито ще гледам филма, но на доста интервюта се нагледах и начетах покрай излизането на лентата в последните месеци. Каквото и да погледна от новините от Япония или около Амюз-момчетата, се споменава постоянно и за този филм. В повечето случаи, когато се шуми около едно нещо толкова много, то разочарова малко или много след това, но пожелавам успех на Харума. Зная, че е много добър актьор и ако не друго - то поне се е представил на ниво.
×
×
 • Create New...