Jump to content

gabri

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно gabri

gabri's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. gabri

    2PM

    Тъй като всички вече са се изказали за чара на момчетата,пък и то снимките говорят сами за себе си, аз ще коментирам музиката им. Песните им са точно стила,който обожавам. Мога да ги слушам Again and again and again.
  2. Аз съм на път да догледам Magic to win, тъй като успях да изгладам само началните 30 мин. но за това време имаше една сцена която ме впечатли... Не мога да се нарадвам на снимките на който е заедно с Вик. Нямам търпение за Saving general Yang=
  3. Аз като един голям почитател на Драмата не можах да не остана развълнувана от филма Black & White Episode I: The Dawn of Assault. Въпреки,че Вик липсва, все пак ще се оглеждам за този филм. Изпълнението на Айви изглежда обещаващо. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5xCiojd64Cs
  4. Първите няколко епизода бяха зарибяващи, нямам търпение за следващите Всичките герой са страшни сладури, а играта на Айви е забележителна, много по-различна отколкото в Black&White. Радвам се че не съм гледала анимето, нямам база за сравнение и всеки епизод ме държи в напрежение,а смях не липсва.
  5. Страхотен е. Правилно сте го определили като шматка.Всеки път като ги гледам с Xiao Gui не мога да се спра да се смея. А вчера разбрах че се е изживявал и като писател и то не на една а на цели две книги. Това ми беше убегнало. Корицата на книгата му от 2010" LoGic"
  6. Ако можеш да си го представиш,можеш и да го направиш.

  7. gabri

    Представяне

    Здравейте, аз съм Габриела, на 19 години от Сандански. Студентка съм в СУ. Обичам да пътувам, иска ми се да обиколя целия свят. Другото ми любимо нещо е да създавам нови приятелства, колкото по-различни са хората, толкова повече ме привличат с историите си.Тайно се надявам един ден да събера достатъчно истории, които да опиша в книга. Точно сега ми се ще да се запозная с хора,които са впечатлени от азиатската култура и с удоволствие биха посетили континента. Като цяло съм почитателка на Таванските серияли, по който които се запалих съвсем случайно, след като станах жертва на болестта наречена скука. Бях толкова отегчена от всичко, че Азиатското кино ми подейства като живителна сила.
×
×
  • Създай нов...