Jump to content

katomova

V.I.P.
 • Posts

  899
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by katomova

 1. Тайванския сериал беше много хубав (нещо тайванците ми се губят в сериалите, сякаш преди имаха повече ,) дано и тук успеят да направят хубава история
 2. Виновна Гледах го през зимата след като излезе. Рядко гледам китайски сериали, но този е вида, който ме залепи за екрана. Не мислете, че е типичната ученическа история, напротив много по-интересен сюжет. Не помня детайли, но накрая си поплаках, наистина трогва.
 3. Аз съм ок, но може ли да не е китайско Съгласна съм с другите варианти, само кажете кога и в колко часа
 4. Заповядай: Renai Mangaka Kikazaru Koi niha Riyuu ga Atte Koi wa Deep ni Гледам ги в dramacool
 5. Аз спрях някъде между 9-10 епизод. Не виждам смисъл в това, което развиват като сюжетна линия за главния. Можеше да подходят по различен начин. Текущо има два-три по-интересни японски сериали.
 6. За сега става, но за корейски сериал, който става до 4-ти епизод, няма гаранции до последно
 7. Супер свеж училищен сериал препоръчвам го. От години не бях гледала нещо китайско без нуждата да прескачам скучни или изтъркани моменти. Сериалът е съсредоточен върху училищния живот на един клас, в последната година преди кандидатстването. Имаше много мили моменти от училищния живот, хубавото е че актьорите са почти на същата възраст на героите и цялото време се усещаше една лекота и позитивност, които ги има само в тези години (18-20г.).
 8. Хайде и аз да оставя моите 5 стотинки в тази тема Като начало: подходих абсолютно преднамерено към сюжета и актьорите, започнах сериала и се отказах на 15-тата минута, две седмици по-късно от скука го продължих и "О, Боже мой!" вече исках още. Всички епизоди без последия са топ, не знам какво очаквахме да се случи накрая за мен беше важно, че 19 епизода ме забавляваха с невероятен хумор и прекрасна химия между актьорите, тук там и подправки от интриги. Не навлизам в дълбоките води на анализа за душите, ще си го спестя, няма кой знае какъв смисъл за мен, защото аз приемам сериалът като добра комедия Затова препоръчвам да се гледа предимно заради комедийната част, защото актрисата и актьорът се справиха превъзходно Пожелавам им добри бъдещи проекти и ако имат съвместен, задължително ще следя с интерес
 9. Изгледан 4-ти епизод и много съм доволна. Имаше развитие за всеки персонаж :) Този епизод май беше за тинейджърката Нозоми. Много трогателен момент с историята на Юто.
 10. Текущо и аз гледам, много интересна тема. Имаше един корейски сериал с подобна сюжетна линия, но там годините бяха далеч по-малко в кома. Много смело от страна на японците и показва проблемите както в семейството, така и трудностите в израстването на едно десетгодишно дете :))
 11. Изгледан на един дъх и ще чакам продължение. Топъл човешки сериал. Препоръчвам
 12. И мен ще ми липсва дозата усмивки, която ми даваше този сериал. От Reply 1988 не бях гледала нещо, което да ми носи усещането за задружност, сякаш се прибираш у дома след дълго пътуване, носи един домашен уют във взаимоотношенията. На финала изписаха, че ще има втори сезон през 2021, но не съм го потвърдила с официален източник Краят е отворен, така че има почва за нов сезон, на което се надявам
 13. Има ли гледащи този сериал Много приятен, поне според мен. Лекарите са големи сладури, всеки е луд по малко Излъчват по една серия на седмица, но около 80--90 минути. Напомня на Reply, поредицата, но разбрах от описанието защо
 14. Аз също следя драмата, свежа и интересна :)
 15. Да, пицария Виктория при военна клуб също е много хубаво и удобно място за среща :)
 16. Аз в сряда мога, във вторник няма да мога. Не пречи да имаме два дни събирания по повода :)
 17. Аз също гледам (както и този с Ким Сун-А). Най-накрая нещо, което заслужава да се гледа. Всички ще ги свалят от облаците (дано). Но не мога да си представя, че са способни на показаните крайности за образование, визия за пред обществото, двойни игри за постигане на някаква цел наложена от обществото (определен университет, високопоставени приятели и постове). Ако това съществува в тази или близка форма на показаното, то тези хора имат сериозен проблем, който е по-голям от нашата образователна система '_"
 18. Направих резервация за 19.12, маса за 6 души за 19ч. в ресторант Корея.
 19. За завършване и поливане на 2018 ви предлагам да се съберем в по-голяма състав на 19.12, сряда . Възможни заведения, които да ни прютят са: - Ресторант Корея - Дивака (Христо Белчев 16) - Корейски ресторант (кв. Изток)
 20. Епизод 19 превю на английски. Тук
×
×
 • Create New...