Jump to content

katomova

V.I.P.
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 тофу

About katomova

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 07/02/1983

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://www.easternspirit.org
 • Skype
  katyatomova

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Kyoto, Japan :)
 • Любими сериали
  마지막 스캔들

Recent Profile Visitors

3,901 profile views
 1. Изгледан 4-ти епизод и много съм доволна. Имаше развитие за всеки персонаж :) Този епизод май беше за тинейджърката Нозоми. Много трогателен момент с историята на Юто.
 2. Текущо и аз гледам, много интересна тема. Имаше един корейски сериал с подобна сюжетна линия, но там годините бяха далеч по-малко в кома. Много смело от страна на японците и показва проблемите както в семейството, така и трудностите в израстването на едно десетгодишно дете :))
 3. Изгледан на един дъх и ще чакам продължение. Топъл човешки сериал. Препоръчвам
 4. И мен ще ми липсва дозата усмивки, която ми даваше този сериал. От Reply 1988 не бях гледала нещо, което да ми носи усещането за задружност, сякаш се прибираш у дома след дълго пътуване, носи един домашен уют във взаимоотношенията. На финала изписаха, че ще има втори сезон през 2021, но не съм го потвърдила с официален източник Краят е отворен, така че има почва за нов сезон, на което се надявам
 5. Има ли гледащи този сериал Много приятен, поне според мен. Лекарите са големи сладури, всеки е луд по малко Излъчват по една серия на седмица, но около 80--90 минути. Напомня на Reply, поредицата, но разбрах от описанието защо
 6. Аз също следя драмата, свежа и интересна :)
 7. Да, пицария Виктория при военна клуб също е много хубаво и удобно място за среща :)
 8. Аз в сряда мога, във вторник няма да мога. Не пречи да имаме два дни събирания по повода :)
 9. Аз също гледам (както и този с Ким Сун-А). Най-накрая нещо, което заслужава да се гледа. Всички ще ги свалят от облаците (дано). Но не мога да си представя, че са способни на показаните крайности за образование, визия за пред обществото, двойни игри за постигане на някаква цел наложена от обществото (определен университет, високопоставени приятели и постове). Ако това съществува в тази или близка форма на показаното, то тези хора имат сериозен проблем, който е по-голям от нашата образователна система '_"
 10. Направих резервация за 19.12, маса за 6 души за 19ч. в ресторант Корея.
 11. За завършване и поливане на 2018 ви предлагам да се съберем в по-голяма състав на 19.12, сряда . Възможни заведения, които да ни прютят са: - Ресторант Корея - Дивака (Христо Белчев 16) - Корейски ресторант (кв. Изток)
 12. Аз също го изгледах Ukio е написала всичко за сериала. В първите 5 епизода не спирах да се смея с откровената Кахоко.
×
×
 • Create New...