Jump to content

katomova

V.I.P.
 • Posts

  897
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About katomova

 • Birthday 07/02/1983

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://www.easternspirit.org
 • Skype
  katyatomova

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Kyoto, Japan :)
 • Любими сериали
  마지막 스캔들

Recent Profile Visitors

5,545 profile views

katomova's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

65

Reputation

 1. Виновна Гледах го през зимата след като излезе. Рядко гледам китайски сериали, но този е вида, който ме залепи за екрана. Не мислете, че е типичната ученическа история, напротив много по-интересен сюжет. Не помня детайли, но накрая си поплаках, наистина трогва.
 2. Аз съм за Има ли други желаещи за среща
 3. Аз съм ок, но може ли да не е китайско Съгласна съм с другите варианти, само кажете кога и в колко часа
 4. Заповядай: Renai Mangaka Kikazaru Koi niha Riyuu ga Atte Koi wa Deep ni Гледам ги в dramacool
 5. Аз спрях някъде между 9-10 епизод. Не виждам смисъл в това, което развиват като сюжетна линия за главния. Можеше да подходят по различен начин. Текущо има два-три по-интересни японски сериали.
 6. За сега става, но за корейски сериал, който става до 4-ти епизод, няма гаранции до последно
 7. Супер свеж училищен сериал препоръчвам го. От години не бях гледала нещо китайско без нуждата да прескачам скучни или изтъркани моменти. Сериалът е съсредоточен върху училищния живот на един клас, в последната година преди кандидатстването. Имаше много мили моменти от училищния живот, хубавото е че актьорите са почти на същата възраст на героите и цялото време се усещаше една лекота и позитивност, които ги има само в тези години (18-20г.).
 8. Хайде и аз да оставя моите 5 стотинки в тази тема Като начало: подходих абсолютно преднамерено към сюжета и актьорите, започнах сериала и се отказах на 15-тата минута, две седмици по-късно от скука го продължих и "О, Боже мой!" вече исках още. Всички епизоди без последия са топ, не знам какво очаквахме да се случи накрая за мен беше важно, че 19 епизода ме забавляваха с невероятен хумор и прекрасна химия между актьорите, тук там и подправки от интриги. Не навлизам в дълбоките води на анализа за душите, ще си го спестя, няма кой знае какъв смисъл за мен, защото аз приемам сериалът като добра комедия Затова препоръчвам да се гледа предимно заради комедийната част, защото актрисата и актьорът се справиха превъзходно Пожелавам им добри бъдещи проекти и ако имат съвместен, задължително ще следя с интерес
 9. Изгледан 4-ти епизод и много съм доволна. Имаше развитие за всеки персонаж :) Този епизод май беше за тинейджърката Нозоми. Много трогателен момент с историята на Юто.
 10. Текущо и аз гледам, много интересна тема. Имаше един корейски сериал с подобна сюжетна линия, но там годините бяха далеч по-малко в кома. Много смело от страна на японците и показва проблемите както в семейството, така и трудностите в израстването на едно десетгодишно дете :))
 11. Изгледан на един дъх и ще чакам продължение. Топъл човешки сериал. Препоръчвам
 12. И мен ще ми липсва дозата усмивки, която ми даваше този сериал. От Reply 1988 не бях гледала нещо, което да ми носи усещането за задружност, сякаш се прибираш у дома след дълго пътуване, носи един домашен уют във взаимоотношенията. На финала изписаха, че ще има втори сезон през 2021, но не съм го потвърдила с официален източник Краят е отворен, така че има почва за нов сезон, на което се надявам
 13. Има ли гледащи този сериал Много приятен, поне според мен. Лекарите са големи сладури, всеки е луд по малко Излъчват по една серия на седмица, но около 80--90 минути. Напомня на Reply, поредицата, но разбрах от описанието защо
×
×
 • Create New...