Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 тофу

About lenazai

 • Rank
  Посветен
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много интересна картинка.Накара ме да прочета малко история за това време.Защитниците на града 5 години успяват да отблъскват японските войски, запазват го, но Чанша в края на втората световна война бил един от най-разрушените градове. Много труден живот са имали хората там. Години наред война и само война. Освен мелодраматичните моменти има и сериозни неща - многолетното управлението на областта от 9 фамилии; управление, в което никой друг не може да влезне, не може да промени. Почти като мафия. Малко плашещо и си задаваш въпроса- и мен ли така някой с много власт и пари ме ръководи, без дори да подозирам... Артистите са много добри. Завиждам им на китайците за тях. Ще ми се някой ден да се загледам така и в български сериал, ама може би в някой ден.
 2. Като на кино - всичко се нареди от хубаво, та към по-хубаво. Лошите си платиха, добрите- зацаруваха и само един от тях даде фера. Всичко стааава много бързо. Идеята на сериала не беше лоша, но много парфюмирано осъществена.
 3. Гледах го преди години и го бях позабравила. Помнех, че много ми хареса заедно с музиката в него. Сега го изгледах за втори път и се убедих, че си заслужава отделеното време. Много свеж, с много чувство за хумор, с много приятни герои. Е, имаше и малко наивни моменти, но това е част от романтиката. Ако можете - гледайте го.
 4. Уж фантазии, уж приказки, но като се загледах - отидоха две нощи. Имаше интересни казуси за решаване, имаше интересни приказки казани, имаше какво да се гледа за севера и юга. Благодаря на преводачите за доставеното удоволствие.
 5. И на мен ще ми бъде много приятно да прочета и книгата. В книгите винаги е казано повече и много често е по-интересно. Благодаря, че сте започнали превода.
 6. Чудесна приказка, пълна с истини. Особено краят- всеки отиде там, откъдето е дошъл.Богатите си отидоха в дворците, бедните- на поляната с магарето. Всеки да си знае мястото. Светът винаги и навсякъде е един и същ. Можеше краят да е по-шарен - от рода "И заживели щастливо..." , но и така много ми хареса.
 7. Бях го забравила и сега си го изгледах с голямо удоволствие.
 8. Гледах го преди години.Помня малко от разказа, но знаех, че много ми хареса. Сега го изгледах пак и пак ще помня, че много ми харесва.
 9. За любителите на корейски сериали-сериалът хич не е лош. Гледайте го и ако можете да четете и да мислите, ще разберете, че много умни неща се казват в него.Ако се зачетете и в историята, ще ви стане още по-забавен. Вярно е, че много неща са художествена измислица, но те не променят основния смисъл на тогавашната истина. Приятно гледане.
 10. Свалих го бавно и упорито от рутракера, ама ми омръзна и с мноого превъртане го изгледах. Няма да ми остане спомен от него.
 11. frozen flower, благодаря за превода и за избора на филм за превод.
 12. Всичко си беше много добре и сериалът си заслужава отделеното време. Не е лесно да не знаеш в кой свят си и без да пътуваш във времето. Авторите съвсем ясно показаха, че има развитие на действието и в наши дни, но дали ще има сериал за това- ще чакаме.
×
×
 • Create New...