Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 тофу

About lenazai

 • Rank
  Посветен
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Бях го забравила и сега си го изгледах с голямо удоволствие.
 2. Гледах го преди години.Помня малко от разказа, но знаех, че много ми хареса. Сега го изгледах пак и пак ще помня, че много ми харесва.
 3. За любителите на корейски сериали-сериалът хич не е лош. Гледайте го и ако можете да четете и да мислите, ще разберете, че много умни неща се казват в него.Ако се зачетете и в историята, ще ви стане още по-забавен. Вярно е, че много неща са художествена измислица, но те не променят основния смисъл на тогавашната истина. Приятно гледане.
 4. Свалих го бавно и упорито от рутракера, ама ми омръзна и с мноого превъртане го изгледах. Няма да ми остане спомен от него.
 5. frozen flower, благодаря за превода и за избора на филм за превод.
 6. Всичко си беше много добре и сериалът си заслужава отделеното време. Не е лесно да не знаеш в кой свят си и без да пътуваш във времето. Авторите съвсем ясно показаха, че има развитие на действието и в наши дни, но дали ще има сериал за това- ще чакаме.
 7. Не знам какво е любов по онова време, но кралят идва на власт през 949г, оженва се за въпросната полусестра и първото им дете се ражда чак през 955г. Явно е имало нещо, което го е разсейвало сериозно(дошло от друго време) и въпреки политическите сделки с уважаемата кралица, не се е получавало. Ако ви се гледа сериал за третата му дъщеря - The Iron Empress
 8. Чудесна идея е да се преведе този сериал. Поне по малко, може и за по-дълго, но ако стане преводът - това ще е поредната радост за душата. Не се отказвайте, Мatrim!
 9. Е, отдавна сериал не ме е радвал така. Очаквам с нетърпение последните серии и очаквайки ги изчетах сума корейска история. Наистина е тежка царската корона.
 10. Приятно, леко, разтоварващо. След поредния сложен ден е хубаво да погледаш нещо спокойно, та било то и фантазия.
 11. Който може да го гледа- нека да му отдели време. Сериалът не е за изпускане.
 12. Сериалът хич не е лош. Показва гадното лице на политици и банкери, алчни за пари, уверени в безнаказаността си, лицемерни и за съжаление- неизтребими. Еднакви са навсякъде по света. Вярно, че във филма добрите се опитват да ги спрат и това е нереално. но сценаристите тактично се поправят в последните кадри.
×
×
 • Create New...