Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 манджу

About lenazai

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Филмът е с много интересно виждане за света. А Дарън, Дарън си е много добър.
 2. Изгледах филма, изгледах сериала - струват си гледането. Вярно, че главната в сериала е прекалено слаба и това не я прави физически красива, но тя наваксваше с другите си качества( говоря за героинята). В сериала имаше много свежи диалози. Много ми хареса кампусът. Де да имахме и ние такива! Вече няколко сериала изгледах за игрите и почти ме навиха да взема да се върна пак към тях. Ще дам още малко шанс на сериалите. Приятно гледане!
 3. Нищо общо с първия сезон, но си струва гледането. Меко,леко, изпипано - гледаш само хубави неща. Артистите-хубави, отношенията между героите - нормални, дрехи, къщи,коли,офиси - прекрасни. Ей така си гледаш и си мечтаеш поне на екскурзия да отидеш до такива места.
 4. Който не е гледал, да гледа. Как съм го изпуснала този филм - не знам. Смях се от сърце. Четох, че е забавен, но надмина очаквнията ми.
 5. Много различен филм, но е факт, че се гледа докрая. Кой крив, кой прав и кой колко трябва да плати, за да изкупи грешките си - всеки сам може да прецени. Но, тази намеса в човешката душа и възможността да подмениш един човек с друг хич, ама хич не ми харесва. Невинни хора могата да бъдат жертвани както става в някои страни в търговията с органи.
 6. Малко дългичък, но си струва гледането. Отново си мисля, че да искаш да си принцеса и след това по-нагоре си е чист мазохизъм. В края на сериала
 7. Приказка, на която накрая е сложена чертата и по точки, една след друга, са изредени изводите от събитията. Ако някой все пак не е разбрал какво са искали да кажат създателите на лакорна. Напомня ми за училищните литературни разбори - не е важно ти какво мислиш, а какво трябва да мислиш
 8. Лакорнът си е лакорн, нямам големи очаквания, но този ме забавляваше истински. И аз като Zenoa го изгледах въпреки всичките глупости. Краят беше малко набръжки скалъпен, но и така става.
 9. Един лек и приятен сериал. Малко е дълъг, малко натоварен с герои и събития, но е забавен и разтоварващ. Артистите са много симпатични, диалозите - и те,а пейзажи, дрехи, обноски, разсъждения по някои житейски теми не ми даваха душа да превъртам.Изгледах го и краят е щастлив. Имаше жертви, но няма как. Приятно гледане!
 10. Благодаря,Група, за превода на чудесния сериал. Още съм до 5-та серия, но сериозно се загледах и ми дойде да ви благодаря ей така, от сърце.
 11. Сериалът си е много хубав. Има си всичко- и добри и лоши , и наивни и тарикати, и грозни и красиви. Изводът най-накрая е малко гаден- Доброто не може да унищожи Злото. Злото може да се премахне със Зло. И как накрая няма да има Зло...няма такъв край. Тъжно.
 12. Сериалът си е много добър. Има си тъжно. има си весело, има си сериозно и несериозно. Всичко си има. На фона на многото други скорошни предложения този си заслужава гледането. Е, ако някой си намери и по-хубаво, халал да му е. Благодаря сърдечно за превода и редакцията. Отдавна не бях гледала нещо на български и това ми направи кефа пълен.
 13. Тука за първи път видях нещо различно -принц продава секси бельо на площада, за да спечели сърцето на госпожицата, която хич и не иска да става принцеса. Поне до десети епизод е така.
 14. Гледам го след една година време. До 17-ти епизод съм, но още не мога да разбера основните загадки. Една по една се разкриват хора, стремежи, връзки, организации, но не става бързо. Много жертви има по пътя на главния герой, но той не се отказва . Не е лош сериалът и за почивка върши работа.
×
×
 • Create New...