Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 тофу

About lenazai

 • Rank
  Посветен
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив
 1. За любителите на корейски сериали-сериалът хич не е лош. Гледайте го и ако можете да четете и да мислите, ще разберете, че много умни неща се казват в него.Ако се зачетете и в историята, ще ви стане още по-забавен. Вярно е, че много неща са художествена измислица, но те не променят основния смисъл на тогавашната истина. Приятно гледане.
 2. Свалих го бавно и упорито от рутракера, ама ми омръзна и с мноого превъртане го изгледах. Няма да ми остане спомен от него.
 3. frozen flower, благодаря за превода и за избора на филм за превод.
 4. Всичко си беше много добре и сериалът си заслужава отделеното време. Не е лесно да не знаеш в кой свят си и без да пътуваш във времето. Авторите съвсем ясно показаха, че има развитие на действието и в наши дни, но дали ще има сериал за това- ще чакаме.
 5. Не знам какво е любов по онова време, но кралят идва на власт през 949г, оженва се за въпросната полусестра и първото им дете се ражда чак през 955г. Явно е имало нещо, което го е разсейвало сериозно(дошло от друго време) и въпреки политическите сделки с уважаемата кралица, не се е получавало. Ако ви се гледа сериал за третата му дъщеря - The Iron Empress
 6. Чудесна идея е да се преведе този сериал. Поне по малко, може и за по-дълго, но ако стане преводът - това ще е поредната радост за душата. Не се отказвайте, Мatrim!
 7. Е, отдавна сериал не ме е радвал така. Очаквам с нетърпение последните серии и очаквайки ги изчетах сума корейска история. Наистина е тежка царската корона.
 8. Приятно, леко, разтоварващо. След поредния сложен ден е хубаво да погледаш нещо спокойно, та било то и фантазия.
 9. Който може да го гледа- нека да му отдели време. Сериалът не е за изпускане.
 10. Сериалът хич не е лош. Показва гадното лице на политици и банкери, алчни за пари, уверени в безнаказаността си, лицемерни и за съжаление- неизтребими. Еднакви са навсякъде по света. Вярно, че във филма добрите се опитват да ги спрат и това е нереално. но сценаристите тактично се поправят в последните кадри.
 11. Много хубав сериал.Много тъжен сериал. Много трудно се оцелява навсякъде по света, ако си сам, ако си нямаш семейство, което да те защити. Който не го е изпитал - няма как да разбере, но може да опита.
 12. Eдин тъжен филм за много реална случка от живота. Преди време гледах руски филм с подобно съдържание - дядо и внучка, изнасилиха внучката, дядото се опита да намери справедливост по законния ред и след като разбра,че няма да стане по този начин, изтрепа насилниците един по един. Само че той се опази и внучката не се самоуби.За мое съжаление съм забравила името на филма, но много често си задавам въпроса - ако се случи с мое дете как бих постъпила? Сигурно както постъпи майката - няма да имам сили да запазя собствения си живот след отмъщението.
 13. разгледах снимките, и не мога да коментирам подробно инвентара, но и стените, и дъските, и вратите са в много по-добро състояние от тези, в нашите училища.
×
×
 • Create New...