Jump to content

lenazai

Потребители
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 тофу

About lenazai

 • Rank
  Посветен
 • Birthday December 13

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ако много ви се е сгъбясал денят, ако се питате защо все на мен ми се случва, ако ви е крив светът, пуснете си този сериал, сипете си чаша вино и се отпуснете. След няколко серии ще започне да ви става все по-забавно и въпреки че всичко е приказка се усмихвате, засмивате и някак си нещата започват да изглеждат не толкова дразнещи.
 2. Ръцете му наистина са много по-светли от лицето -справка -8 - ми и 9-ти епизод. Гледах "женския " вариант на вълка Sound of Desert. Малко по-старичък е и си му личи, но не е лош.
 3. Близо до нас има семейства китайци - някои са високи, особено младите, но нито са толкова тъмни, нито са толкова бели. Имат пет-шест слънчеви бани по рождение.
 4. Всички видове свръхестествени са събрани в този сериал. Май само аз нямам никакви магически възможности.
 5. За да влезнеш в играта "Голяма власт+ големи пари" трябва да заложиш живота си. Много е сложно и много отчайващо. Текстът на песента в началото моли за милост, но там милост няма. Започвам да съжалявам Пепеляшка за мечтата й да се ожени за принца. Използва си връзките( лелята -магьосница) за това , а къде-къде щеше да и е по-лесно да си вземе някое момче-богаташче. Човек не винаги оценява ситуацията правилно.За това е хубаво да имаш втори шанс, но това е само във филмите.Е, поня някъде го има. Много сложни интриги, много тайни, много хубава игра, много ми хареса, но свърши първият сезо
 6. Темата е много интересна: всеки съжалява за нещо в този живот. Ако имаш втори шанс, но имаш и бонус- помниш първия опит, докъде ще я докараш втория път. Вярно-нямаш право на избор и можеш да се озовеш на невероятно място. Много забавно и интересно се заплитат случките. А има и не малко лек хумор,което допълнително ги освежава. Различен е от The Wolf, но за гледане след него не е лош. Спокойствието в началото е малко объркващо, но после нещата се подреждат и става интересно. Аз съм още на 16 епизод и се надявам да не ме разочароват останалите.
 7. Сайт, без който не мога. Правя кавото правя и хоп в него. Вече доста години. Благодаря на модераторите и им пожелавам много успехи в тяхната дейност. Благодаря за удоволствието от този сайт.
 8. Може да има по-хубави сериали, но и този не е за изпускане. Гледайте и няма да съжалявате.
 9. Много приятен сериал. Можеше да има още една серия за по-завършен край, но и така става. Благодаря за превода.
 10. Имам много дребни въпроси към създателите на сериала . Например: къде в гората Бо намери сено за легло на Син; как успя да нацепи такива хубави дърва в тая пустош; защо тя толкова трудно разбира истината и т.н. Но главното действие- борбата за земи, за власт, политиката, за трудното оцеляване , си остава. Мисля си, че изобщо не ми трябва машина на времето и в никакъв случай не бих се върнала в миналото. Много си е добро сегашното време(поне около мен).
 11. Четирите бога е сериал,който е задължителен за всеки,който поне малко се е докоснал до азиатското кино. Иначе нищо не е гледал. Има си няколко такива, които са като емблема. Другото се гледа между тях. Щастлива съм, че съм ги свалила на дискове и понякога си ги припомням. И този не е лош, но отвреме на време започна да ми омръзва главната героиня- ту е умна и разсъдлива, ту е пълна глупачка и няма никаква представа какво е да си принц с меч. Мечът да не е гердан за украса. И неговите мисии да не са разходки за укрепване на колектива. За какво му е на един император осиновен син, който е
 12. За пореден път братята китайци са си свършили работата и са направили сериал, който гледам с огромно удволствие. Не всички герои може да са идеални, не всички хора правят това, което се очаква от тях, но всяка постъпка си има обяснение и то понякога е много просто. Мисля, че всичко е подбрано както трябва и единственото ,което ми се иска е понякога действието да е с малко по-малко приказки и повече събития. не гледам сериали, които не са свършили и сега, след като започнах този, ми е трудно да изчаквам появата на сериите. Опитвам се да запълня с нещо друго, но ми е трудно да излезна от света
 13. Много,много сладък филм. Толкова хубаво му става на човек след него. Радвам се, че случайно попаднах на него, а той ми достави голямо удоволствие.
×
×
 • Create New...