Jump to content

Rigrina

Потребители
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rigrina

  1. Предлагам да се съберем утре, че в събота някои имат да правят козунаци ... Кременски е навита, трябва само да я информирам кога и къде. И понеже не виждам други идеи, предлагам утре, петък, в 16.30 часа на Севастопол и после да го мислим къде ще ходим и колко бира ще изконсумираме.
  2. Така, втора седмица в отпуска и втори сериал завършен. Този път дори нашите се наредиха до мен да гледат, което си е голямо постижение. Постижение само за мен обаче, не и за сериала. Успях да ги прилъжа с американската версия първо, за да им стане любопитно. Относно драмата, честно казано очаквах много повече, като се има предвид, че и награди е печелила. Комедията е на добро ниво, но всичко останало се губи. Между героите сякаш няма химия и така и не разбрах кога Чол Су се влюби в Анна. Да не говорим, че след като го обяви пак не изглеждаше да е особено влюбен. Освен това последните няколко серии е такова разтягане на локуми, че накрая супер изнервя. То не бяха сълзи, спомени, съжаления и тем подобни! Това е, съветът ми е да се гледа само, ако имате много време за губене!
  3. Ох, на 17-та серия съм и вече с нетърпение чакам да свърши! Пусто на инат го гледам, защото толкова време отделих за него и ще съм се минала, ако не го догледам! Само играта на актьорите и възможността да си плакнеш очите с физиономийката на Ерик си заслужават от всичко. Не мога да ги разбера корейците, които си имат сериозен проблем на полуострова как не успяха да измислят нещо по-смислено! То не бяха пародии, не беше чудо. Освен това искам да кажа, че видях превюто на 17-та серия и съм направо възмутена!
  4. Имате ли нужда от редактор? Да си предложа услугите?
  5. Абе, снощи нали се събирахме, та пихме едни бири... както обикновено, де... не, че ми се губи много, но си спомням, че обещах да пиша и да ви уведомя, че идущия петък май пак ще има форумна сбирка. Понеже други факти не знам, всеки е свободен да посочи място и час. До скоро!
  6. Според мен братът надминава Мики по отношение на актьорска игра. Наистина прави добра роля, браво на момчето! Много ме радват двамата главни и сценарият ми допада. Особено що се отнася до взаимоотношенията в групата. Над всички герои цари сякаш някакво особено спокойствие и житейска философия. Дори и отрицателните характери са сякаш завоалирани и за поведението им се намира някакво основание. С нетърпение очаквам как ще се развият отношенията между секратаря Хан и директора. От мен :
  7. Ето един тайвански сериал, който не ме разочарова от началото до края! Явно участието на корейски актьори си казва думата, но каквото и да си говорим без Айви този сериал нямаше да е същия! Следя развитието на мангата, гледах и анимето преди време и мога да кажа, че сериалът беше като свежа глътка въздух. Едно голямо браво от мен!
  8. в началото на първи епизод съм. Явно става въпрос за римейк на Coffee prince. Няма лошо, дано само да е сполучливо!
  9. Kremenski, много мерси за инфото. Не че имам имот там, но мои познати имат.
  10. Мисля, че мен можете да ме броите този път
  11. Доизгледах го и потвърдавам предишното си заключение. Определено изгубих прекалено много време за този сериал. Ако ви се гледа нещо сладко, но повече с вкус на марципан, отколкото на шоколад, моля заповядайте. В противен случай просто си спестете 16 серии време за нещо по-стойностно, или просто изелзте и се порадвайте на хубавото време навън. От мен - 2
  12. На 11 серия съм и вече започвам сериозно да се дразня! Дотук, въпреки че пак има доста забележки, горе долу се ядваше, но това вече е прекалено! Опитват се да вкарат някакъв комплот, но е съшит с неонови конци! Дядото, дето уж е някъв голям магнат, не го знам с какво се занимава, но явно е по-безпомощен и от сукалче и знае само да вика на ляво и на дясно и да се моли за монархия. Не си знае хората, с които се е обкръжил и оставя принцесата на произвола на съдбата, след като веднъж я вкарва в златната й клетка. Ами реакцията му спрямо внук му и то малко след като той си заложи на карта кариерата заради принцесата? Политическите интриги можеха да са значително по-сериозни и да се постави един много силен акцент там, който да разнообрази иначе счучното действие. А най-после и завистливата по-голяма сестра... приказките й направо ме изкараха от равновесие, а реакцията на околните беше още по-трагична. Аз ако бях свидетел на подобна ситуация щях да се смея с цяло гърло, а вместо това - угрижени физиономии. Пфффф....
  13. Mен пък да, да, да, да, ДА! Ох, таз седмица няма край! Толкова много работа и все една никаква... Ади, до утре, че ако я полеем, може и да я преглътнем!
  14. Ха! Един сериал, в който главната актриса да не е тъпа като галош. Сериалът, макар и да взаимства доста идеи от Хана Кими има много силни страни. Дотолкова съм се зарибила, че сериозно се замислям дали да не се пробвам с превод. Има ли други ентусиасти?
  15. Трябва ли и ние да сме с големи букви, за да ни видиш?
  16. Идеята е много добра, бройте и мен. Но предлагам мястото да е някъде в Централна България. Така ще ни е по-удобно за всички.
  17. Спазвайки добрия тон ще кажа, че някои неща, които ви ги видяха очите тук и които, може би, са разбунили духовете, просто трябваше да бъдат изказани и да бъдат ясни на всички. За да се изкове желязото, първо трябва да се запали огън. Надявам се, че в бъдеще ще се срещаме отново, поне да го направим на изметено. Целувки.
  18. Леле, интрига. Дръжте се варненци, което си е наше, наше си е, което не е ще стане, просто още не са се осъзнали хората! П.С. Пами, струва ми се, че Румбата ще е този, който ще търси поводи
  19. Val, тъй като гледам, работата ще е както с опашките за подаване на декларации за детските градини. Който се чувства късметлия да се пробва на томболата
  20. Някой следи ли го? Аз стигнах до към 5-6 серия. Първоначално ми хареса, но после не успя да ме грабне.
  21. Каквото и да кажа за този сериал би било твърде бледо, пък и Блеки вече се е справила блестящо С една дума - би всичките ми рейтинги, а досега съм изгледала не една или две драми. Безкрайно забавление до самия край - а после горки сълзи и едно гръмогласно: ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Успях дори майка ми да зарибя да го гледа, което не е малко постижение. По някаква причина тя върло устояваше на изкушението досега За тези, които не са го гледали досега - мога само да ви завиждам - Приятно гледане
  22. На девета серия съм и много се забавлявам Това май е най-смешният корейски сериал, който съм гледала досега. Ситуациите на моменти са направо уникални, а каката е трепач! Как само пази малкото си братче. Хи хи! Саундтракът е един път! Веднага го свалих. Благодаря на flowerlina, че го е качила! Харесва ми и, че са излязли от стереотипа историята да се развива само между две двойки. Героите са много и всеки има свой добре застъпен характер и история. От мен - шестица!
  23. Наистина страхотен сериал! Почнах го в събота и е неделя вече го бях опаткала, сън не спах докато не го изгледах! Освен, че е лек и забавен като сценарий, актьорите са свършили страхотна работа! От серия на серия само по израженията на лицата им можеш да проследиш развитието на отношенията им! Само краят не ми допадна много как беше направен. Можеше малко повече чувства да вкарат. Намправо не мога да им се начудя на корейците как след като играят толкова добре, чак сърцето ти се свива като се разреват, щом стане въпрос за целувки се превръщат в същински пънове! Още повече, че между двамата актьори наистина имаше химия и тя се усещаше във всяка следваща серия. Не е за вярване... тц, тц!
×
×
  • Създай нов...