Jump to content

Rigrina

Потребители
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Rigrina

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 01/20/1981

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  На кръстопътя на варненските ветрове
 1. Предлагам да се съберем утре, че в събота някои имат да правят козунаци ... Кременски е навита, трябва само да я информирам кога и къде. И понеже не виждам други идеи, предлагам утре, петък, в 16.30 часа на Севастопол и после да го мислим къде ще ходим и колко бира ще изконсумираме.
 2. Така, втора седмица в отпуска и втори сериал завършен. Този път дори нашите се наредиха до мен да гледат, което си е голямо постижение. Постижение само за мен обаче, не и за сериала. Успях да ги прилъжа с американската версия първо, за да им стане любопитно. Относно драмата, честно казано очаквах много повече, като се има предвид, че и награди е печелила. Комедията е на добро ниво, но всичко останало се губи. Между героите сякаш няма химия и така и не разбрах кога Чол Су се влюби в Анна. Да не говорим, че след като го обяви пак не изглеждаше да е особено влюбен. Освен това последните няколко серии е такова разтягане на локуми, че накрая супер изнервя. То не бяха сълзи, спомени, съжаления и тем подобни! Това е, съветът ми е да се гледа само, ако имате много време за губене!
 3. Ох, на 17-та серия съм и вече с нетърпение чакам да свърши! Пусто на инат го гледам, защото толкова време отделих за него и ще съм се минала, ако не го догледам! Само играта на актьорите и възможността да си плакнеш очите с физиономийката на Ерик си заслужават от всичко. Не мога да ги разбера корейците, които си имат сериозен проблем на полуострова как не успяха да измислят нещо по-смислено! То не бяха пародии, не беше чудо. Освен това искам да кажа, че видях превюто на 17-та серия и съм направо възмутена!
 4. Имате ли нужда от редактор? Да си предложа услугите?
 5. Абе, снощи нали се събирахме, та пихме едни бири... както обикновено, де... не, че ми се губи много, но си спомням, че обещах да пиша и да ви уведомя, че идущия петък май пак ще има форумна сбирка. Понеже други факти не знам, всеки е свободен да посочи място и час. До скоро!
 6. Според мен братът надминава Мики по отношение на актьорска игра. Наистина прави добра роля, браво на момчето! Много ме радват двамата главни и сценарият ми допада. Особено що се отнася до взаимоотношенията в групата. Над всички герои цари сякаш някакво особено спокойствие и житейска философия. Дори и отрицателните характери са сякаш завоалирани и за поведението им се намира някакво основание. С нетърпение очаквам как ще се развият отношенията между секратаря Хан и директора. От мен :
 7. Ето един тайвански сериал, който не ме разочарова от началото до края! Явно участието на корейски актьори си казва думата, но каквото и да си говорим без Айви този сериал нямаше да е същия! Следя развитието на мангата, гледах и анимето преди време и мога да кажа, че сериалът беше като свежа глътка въздух. Едно голямо браво от мен!
 8. в началото на първи епизод съм. Явно става въпрос за римейк на Coffee prince. Няма лошо, дано само да е сполучливо!
 9. Kremenski, много мерси за инфото. Не че имам имот там, но мои познати имат.
 10. Мисля, че мен можете да ме броите този път
 11. Доизгледах го и потвърдавам предишното си заключение. Определено изгубих прекалено много време за този сериал. Ако ви се гледа нещо сладко, но повече с вкус на марципан, отколкото на шоколад, моля заповядайте. В противен случай просто си спестете 16 серии време за нещо по-стойностно, или просто изелзте и се порадвайте на хубавото време навън. От мен - 2
 12. На 11 серия съм и вече започвам сериозно да се дразня! Дотук, въпреки че пак има доста забележки, горе долу се ядваше, но това вече е прекалено! Опитват се да вкарат някакъв комплот, но е съшит с неонови конци! Дядото, дето уж е някъв голям магнат, не го знам с какво се занимава, но явно е по-безпомощен и от сукалче и знае само да вика на ляво и на дясно и да се моли за монархия. Не си знае хората, с които се е обкръжил и оставя принцесата на произвола на съдбата, след като веднъж я вкарва в златната й клетка. Ами реакцията му спрямо внук му и то малко след като той си заложи на карта кариерата заради принцесата? Политическите интриги можеха да са значително по-сериозни и да се постави един много силен акцент там, който да разнообрази иначе счучното действие. А най-после и завистливата по-голяма сестра... приказките й направо ме изкараха от равновесие, а реакцията на околните беше още по-трагична. Аз ако бях свидетел на подобна ситуация щях да се смея с цяло гърло, а вместо това - угрижени физиономии. Пфффф....
 13. Mен пък да, да, да, да, ДА! Ох, таз седмица няма край! Толкова много работа и все една никаква... Ади, до утре, че ако я полеем, може и да я преглътнем!
 14. Ха! Един сериал, в който главната актриса да не е тъпа като галош. Сериалът, макар и да взаимства доста идеи от Хана Кими има много силни страни. Дотолкова съм се зарибила, че сериозно се замислям дали да не се пробвам с превод. Има ли други ентусиасти?
×
×
 • Create New...