Jump to content

Oldboy

Потребители
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 тофу

About Oldboy

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 07/20/1987

Profile Information

 • Пол
  Male

Contact Methods

 • Skype
  cordialatron

Recent Profile Visitors

657 profile views
 1. Някой може ли да ми помогне да го сваля, защото в бг тракерите няма сийд, а в АvistaZ не си помня регистрацията ...
 2. Toзи корона вирус е малко като извънземните.
 3. Едно съкровище на което попаднах и то само за 20лв .
 4. Гледах го с голямо очакване и честно казано май се бях пренавил нещо. Чак пък толкоз хвалби . Все едно гледам някаква холивудска продукция. Води се черна комедия, нямаше нито един момент в който да има нещо подобно. Озадачи ме финалът и по-точно сцената със сестрата. Толкова ненужно и безсмислено ми се видя, че чак се зачудих, как се измислят подобн неща, че се и награждават. Но аз съм само един скромен зрител и просто изказвам незначителното си мнение. :d
 5. Не виждам нищо дребнаво в това да те е гнус от неестествени неща. Ти имал/а ли си отношения с индивид от същия пол, като непроста и напредничева личност?
 6. Подобни филми искрено ме отвращават. Може би следващата стъпка трябва да е история за любовта между младеж и коза. Доста разчупено и трогателно.
 7. Mного е добър. Наскоро зарибих един приятел по корейското и почнахме с тоя филм. После The man from nowhere и още няколко, докато узрее за Oldboy, 3-iron и така.
 8. Mного комерс има в корейското кино вече и именно за това са тези негативни мнения. Както ти смяташ това за тъпня, така и аз не гледам нищо което е +2012.
 9. За пръв път попадам на подобно нещо в корейски сериал. Това открито показване на безконтролна сексуалност ме потресе.
 10. Този сериал просто е за лица под 16 години. Не може да покажат кой знае какви чувства и да се отпускат, защото ще стане твърде пошло. Главните герои са сладури по свое му.
 11. Аз съм от Оряхово и бих дошъл с удоволствие, но през уикенда ще боря жегата на Есперанто. ;d
 12. Гледах първи епизод и ми се стори доста интересно. Актьорите са симпатични и не е пълно с връзкарчета, играещи неща, които не отиват на физиономиите им. Jung Yoo Mi е безкрайно нежна и очарователна , но нея съм я коментирал и в "Принц на покрива". Oh Ji Ho си е пич (представям си някой айдъл да играе тази роля, или онзи извънземния ) edit: Тамън се "накефих" и бг тракера умря ...
×
×
 • Create New...