Jump to content

Oldboy

Потребители
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 тофу

About Oldboy

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 07/20/1987

Profile Information

 • Пол
  Male

Contact Methods

 • Skype
  cordialatron

Recent Profile Visitors

576 profile views
 1. Гледах го с голямо очакване и честно казано май се бях пренавил нещо. Чак пък толкоз хвалби . Все едно гледам някаква холивудска продукция. Води се черна комедия, нямаше нито един момент в който да има нещо подобно. Озадачи ме финалът и по-точно сцената със сестрата. Толкова ненужно и безсмислено ми се видя, че чак се зачудих, как се измислят подобн неща, че се и награждават. Но аз съм само един скромен зрител и просто изказвам незначителното си мнение. :d
 2. Не виждам нищо дребнаво в това да те е гнус от неестествени неща. Ти имал/а ли си отношения с индивид от същия пол, като непроста и напредничева личност?
 3. Подобни филми искрено ме отвращават. Може би следващата стъпка трябва да е история за любовта между младеж и коза. Доста разчупено и трогателно.
 4. Mного е добър. Наскоро зарибих един приятел по корейското и почнахме с тоя филм. После The man from nowhere и още няколко, докато узрее за Oldboy, 3-iron и така.
 5. Mного комерс има в корейското кино вече и именно за това са тези негативни мнения. Както ти смяташ това за тъпня, така и аз не гледам нищо което е +2012.
 6. За пръв път попадам на подобно нещо в корейски сериал. Това открито показване на безконтролна сексуалност ме потресе.
 7. Този сериал просто е за лица под 16 години. Не може да покажат кой знае какви чувства и да се отпускат, защото ще стане твърде пошло. Главните герои са сладури по свое му.
 8. Аз съм от Оряхово и бих дошъл с удоволствие, но през уикенда ще боря жегата на Есперанто. ;d
 9. Гледах първи епизод и ми се стори доста интересно. Актьорите са симпатични и не е пълно с връзкарчета, играещи неща, които не отиват на физиономиите им. Jung Yoo Mi е безкрайно нежна и очарователна , но нея съм я коментирал и в "Принц на покрива". Oh Ji Ho си е пич (представям си някой айдъл да играе тази роля, или онзи извънземния ) edit: Тамън се "накефих" и бг тракера умря ...
 10. В личния ми топ 5. Понякога, като се депресирам и си пускам нещо от преди 2010-та , а точно този филм съм го гледал поне 10 пъти.
 11. Този ли ще елитен профайлър? Не съм гледал нищо от месеци и май няма изгледи скоро това да се промени. Толкова комерсиално стана всичко.
 12. Бях леко предубеден заради Сън Ги. Нещо не ме кефи тоя младеж. Обаче се радвам, че реших да гледам филма, защото на места се смях доста и като се замисля скоро не ми се беше случвало. И да ви кажа - верно е много гадно да се напиеш и телефона ти да ти е под ръка. Като се изтрезнее идва големия срам.
×
×
 • Create New...